پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
با سلام وخسته نباشيد .
با احترام به شما عزيزان مشكل بنده دررابطه با ويرايش ايميل است.
ادرس ايميل من تعغير كرده ونميتوانم انرا ويرايش كنم . مشكل از كجاست ؟
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام آقای کیانی قرار است پک بازی و سرگرمی به فروشگاه اضافه گردد؟
آخه پکا جوری بود هرکی زودتر سفارش داد و محدود بود...
امکان قرار گرفتنش هست یا بزنیم توی قرعه کشی؟
وبلاگ شیعه 12 امامی
با سلام و عرض احترام
ایمیل جدید خود را از طریق صندوق پیام برای بنده ارسال نمائید تا آن را ویرایش نمائیم.
با سلام و تشکر
قسمت خرید با حسنه امروز حذف شد و برخی از محصولاتی که موجود است را به صورت خرید با قرعه کشی قرار داده ایم.
یعنی امکان قرار گرفتن دوباره نیست؟
حداقل پک بازی رو بذارید
سلام
امکان فروش با حسنه وجود ندارد. اگر تعدادی از این محصول موجود باشد، از طریق قرعه کشی تقدیم خواهد شد.
با سلام آقای کیانی سومین کتابچه تالار وبلاگ نویسی راسخون بعد از بررسی آقای سجادی منتشر شد ،حتما بخونیدش ضمن اینکه برنامه های زیر در طی 24ساعت گذشته در تالار وبلاگ نویسی راسخون به پایان رسیده است
کتابچه را می توانید در تاپیک زیر دانلود کنید
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/866402/page1/
هر ماه یکبار، یک کتابچه الکترونیکی در تالار وبلاگ نویسی راسخون!+لینک دانلود
برنامه های فعلی تالار که در 24ساعت گذشته به پایان رسیده است
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
با سلام و خسته نباشید و تبریک 6 سالگی راسخون. برای من سمت چپ این صفحه (انتهای متن) نمیاد. با IE امتحان کردم، فایرفاکس را هم امتحان کردم بهتر شد ولی بازم مشکل داشت و متن به صورت کامل قابل خواندن نبود. (در واقع تا انتهای سطر دیده نمیشه!) . با کروم هم امتحان کردم. بهتر شد به طوری که میشد تا انتهای سطر را خوند ولی بازهم یه جاهایی انتهای سطر را نمی آورد. خواستم بررسی کنید ببیند مشکل از مرورگر منه یا خود صفحه مشکل داره. یه مطلب دیگه هم که قبلا مطرح کرده بودم اینه که توی ارسال پست با مرورگر IE نمیشه از اینتر استفاده کرد. (مثل همین متن) هر چند که امتحان کردم با بقیه میشه، ولی اگه میشه طوری باشه که با تمام مرورگرها سازگار باشه. با تشکر. (IE 10 استفاده می کنم). با تشکر - آدرس صفحه : http://rasekhoon.net/forum/thread/885212/page1/
اللهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان
با سلام.
ببخشید پک اندروید چه زمانی برای فروش در فروشگاه قرار خواهد گرفت؟
با تشکّر.
با سلام و احترام
إن شاالله هفته آینده در فروشگاه قرار خواهد گرفت. جعبه های این محصول در حال آماده سازی می باشد.
یکی از پاسخ های کاربران در آن صفحه، مشکل ساز شده بود. مورد برطرف گردید.
سلام،طبق گفته شما عمل کردم اما ظاهرا" هیچ فرقی نکرد،لطفا" یا عکس پروفایل رو حذف کنید یا مشکل رو بررسی کنید چون من در وبلاگهاو سایتهای اجتماعی دیگر به این شکل مطلب ثبت میکنم ولی هیچ مشکلی وجود ندارد،...با تشکر
سلام آقای کیانی
اگر مقدور است قسمت آثار سینمایی رو دسته بندی موضوعی نمایید و
دیگر اینکه اگر امکانش هست قسمت پرندگان را یه برنامه یا مثله نرم افزار درست کنید و در دسترس کاربران یا فروشگاه قرار دهید تشکر
سلام؛
تاپیکی با عنوان انتظارتون از راسخون در سال 93 چیه؟؟؟ ایجاد شده که خواهشمند است نظرات کاربران را مورد بررسی قرار دهید.
با تشکر.
.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.
.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.
با سلام
مشکل شما در چه موردی بوده است؟