نقل قول rasekhoon_m
نقل قول tina1370
سلام خدمت راسخون
در صورت امکان زمان اعلام نتایج مسابقه مقاله وقف رو اعلام کنید...با تشکر
با سلام و عرض احترام
اگر جوائز فقط از طرف موسسه راسخون بود، همانند سایر مسابقات، نتیجه حداکثر ظرف مدت یک هفته اعلام می شدند. اسامی برندگان و جوائز آن جهت تأیید به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال شده است. به محض تأیید، نتیجه را اعلام خواهیم کرد. در حال پیگیری هستیم إن شاالله تا هفته آینده نهایتاً این کار به اتمام رسد.
با سلام و عرض ادب و احترام
داشتیم با بچه ها نقشه می کشیدیم امروز بیاییم روابط عمومی مهمان شما باشیم و گپی بزنیم.
در مورد مسابقات و زمان اعلام نتایج و برندگان و ......
الان که این جواب را دیدم تقریبا منصرف شدم . چون این دفعه تقصیر شما نیست و تقصیر سازمان اوقافه.
اگه همون روز اول همه این موارد رو می گفتید که زمان اعلام نتایج فقط بر عهده شما نیست و مرتب وعده آخر هفته یا آخر هفته بعد رو نمی دادید شاید بهتر بود.
مثلا همون اول اعلام می کردید که همزمان با تحویل سال نو برندگان و جوایز مشخص می شود.
انتظار با مدت نامعلوم اعصاب آدم رو قلقلک میده.
خلاصه کم مونده بود به خاطر مسابقه وقف امروز لشکرکشی کنیم که فعلا منصرف شدیم تا آخر هفته دیگه.
لطفا پیگیریهاتون رو انجام بدین چون ما از روابط عمومی نتیجه نگیریم سری هم به سازمان اوقاف خواهیم زد. البته حضوری!
حالا یکی نیست به من بگه تو سر پیازی یا مغزش! فقط اینو بگم من تو دعواهای روابط عمومی و پل ارتباطی پایه ثابتم چه ذینفع باشم و چه نباشم. 
دیدم پیامها در مورد مسابقه وقف زیاد شده و احتمال شورش میره گفتم قبلش اعلامی بکنم یهو مثل پل ارتباطی غافلگیر نشید.
با تشکر از شما