0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول masoud71

با سلام بنده در مسابقه پیش بینی هفته 25 مثل دیگر دوستان 6بازی را صحیح حدس زدم ولی اسم من نیست چرا؟

با سلام و تشکر

حداکثر سه نفر به عنوان برنده انتخاب می شوند.

سه شنبه 15 بهمن 1392  8:48 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi parseman_110
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.

ضمن عرض خسته نباشید به واحد فنی.

شرمنده من بابت صندوق پیام دوباره مزاحم شدم.

فکر کنم واحد فنی در مورد راسخون پارتی بازی کردند.چون راسخون گرچه وارد لیست سیاه میشود ولی پیامهای مربوط به تاپیک های به روز شده بدون اجازه وارد صندوق می شود.

من دیروز در حالی که 400 پیام در صندوق پیامم بود راسخون رو در لیست سیاه قرار دادم. امروز پیامها به 500 پیام رسیده.

لطفا بررسی کنید.

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 15 بهمن 1392  9:11 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon AliFanoodi rasekhoon_m parseman_110
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

فکر کنم واحد فنی در مورد راسخون پارتی بازی کردند.چون راسخون گرچه وارد لیست سیاه میشود ولی پیامهای مربوط به تاپیک های به روز شده بدون اجازه وارد صندوق می شود.

من دیروز در حالی که 400 پیام در صندوق پیامم بود راسخون رو در لیست سیاه قرار دادم. امروز پیامها به 500 پیام رسیده.

لطفا بررسی کنید.

با تشکر

با سلام و احترام

بند به شما خسته نباشید عرض می کنم به خاطر حذف 500 پیام ناخواسته! بند پ برطرف گردید و هم اکنون با قرار دادن عبارت راسخون در لیست سیاه، با خیالی آسوده، صندوق پیام خود را چک کنید...

سه شنبه 15 بهمن 1392  11:26 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi parseman_110
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

لطفا بررسی کنید.

با تشکر

با سلام و احترام

بند به شما خسته نباشید عرض می کنم به خاطر حذف 500 پیام ناخواسته! بند پ برطرف گردید و هم اکنون با قرار دادن عبارت راسخون در لیست سیاه، با خیالی آسوده، صندوق پیام خود را چک کنید...

با سلام. مثل این که هنوزم بند پ برای راسخون در حال اجراس یا حداقل واسه ی من که همینجوریه. هنوزم به صندوق پیام میاد.
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 15 بهمن 1392  11:58 AM
تشکرات از این پست
siryahya rasekhoon_m parseman_110
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام من راسخون رو گذاشتم تو لیست سا ولی باز میاد چند روز باز میاد Rasekhoon حتی پاک کردم دوباره زدم ولی باز نشدمندم ی چاره ای بیندیشید کلافه میشه این همه پیام میاد!!!
یا حداقل select all بزارید همشو انتخاب و حذف کنیما

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 15 بهمن 1392  12:33 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m parseman_110 AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya
با سلام من راسخون رو گذاشتم تو لیست سا ولی باز میاد چند روز باز میاد Rasekhoon حتی پاک کردم دوباره زدم ولی باز نشدمندم ی چاره ای بیندیشید کلافه میشه این همه پیام میاد!!!
یا حداقل select all بزارید همشو انتخاب و حذف کنیما

با سلام

لیست سیاه برای عبارت راسخون به درستی کار می کند. تقریبا از دو ساعت پیش، این مورد حل شده است.

سه شنبه 15 بهمن 1392  2:22 PM
تشکرات از این پست
siryahya parseman_110 salma57 AliFanoodi
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با عرض سلام و ادب

آیا نتایج مقاله نویسی وقف در این هفته اعلام می شود ؟

با تشکر فراوان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
سه شنبه 15 بهمن 1392  2:24 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول parseman_110

با عرض سلام و ادب

آیا نتایج مقاله نویسی وقف در این هفته اعلام می شود ؟

با تشکر فراوان

با سلام و تشکر

ما هم منتظریم تا اسامی و جوائز از سوی سازمان تأیید نهایی شود.

سه شنبه 15 بهمن 1392  2:31 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 AliFanoodi mohsen_alavi
xplod2012
xplod2012
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 125

با عرض سلام

پیشنهاد دارم اگه امکانش هست اعضا سایت راسخون که آنلاین هستند رو مشخص کنید همچنین امکان چت با این افراد فراهم باشد  تا در صورت لزوم با ایشان در مورد مشکلات و ... تبادل نظر بشه مثلا من خودم گاهی اوقات در برنامه نویسی وبلاگ به مشکل بر میخورم ولی نمیتونم مشکلم رو در اون لحظه حل کنم اگه کسی باشه که در وبلاگ نویسی و یا هر چیز دیگه ای وارد باشه البته در صورت آنلاین بودن می توانیم از اون سوالاتم رو بپرسیم البته نمونه چنین سایتهایی هم وجود داره که اکثرا هم مدیر یا نماینده اونها آنلاین هستندنمونش سایت دانشجویار .     مرصی از زحماتتون

سه شنبه 15 بهمن 1392  2:48 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول xplod2012

با عرض سلام

پیشنهاد دارم اگه امکانش هست اعضا سایت راسخون که آنلاین هستند رو مشخص کنید همچنین امکان چت با این افراد فراهم باشد  تا در صورت لزوم با ایشان در مورد مشکلات و ... تبادل نظر بشه مثلا من خودم گاهی اوقات در برنامه نویسی وبلاگ به مشکل بر میخورم ولی نمیتونم مشکلم رو در اون لحظه حل کنم اگه کسی باشه که در وبلاگ نویسی و یا هر چیز دیگه ای وارد باشه البته در صورت آنلاین بودن می توانیم از اون سوالاتم رو بپرسیم البته نمونه چنین سایتهایی هم وجود داره که اکثرا هم مدیر یا نماینده اونها آنلاین هستندنمونش سایت دانشجویار .     مرصی از زحماتتون

با سلام و احترام

این پینشهاد(نمایش کاربران آنلاین)  را در برنامه بخش فنی قرار داده ایم تا در صورت امکان آن را محیا سازند. اما امکان گفتگو به صورت خصوصی از طریق صندوق پیام وجود دارد. همچنین با کلیک روی آواتار (تصویر) هر کاربر می توانید به وی پیام ارسال کنید. همچنین شما می توانید در تالار وبلاگ نویسی نیز سوالات خود را مطرح کنید تا مدیر تالار و یا سایر کاربران پاسخ شما را ارسال کنند.

سه شنبه 15 بهمن 1392  3:02 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 salma57
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب و احترام

همه جا پارتی بازیه. اینجا هم هست دیگه. 

لطف کنید به واحد فنی بفرمایید راسخونی که تو صندوق پیام من هم تند تند پیام میده رو برام مسدود کنن

در حال حاضر 680 پیام برام اومده. فکر کنم من بیام آمار بدم این مشکل به وضوح برای واحد فنی جا بیفته که هنوز مشکل کماکان برای ما حل نشده است.

لااقل بگید گزینه select all رو برای هر صفحه قرار بدن.

البته طوری باشه صفحه به صفحه پاک بشه و یهویی کل صندوق ما خالی نشه

با تشکر

با تشکر

سه شنبه 15 بهمن 1392  3:08 PM
تشکرات از این پست
siryahya AliFanoodi rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب و احترام

در مورد صندوق پیام که در حال حاضر موضوع داغ هفته است .

اول از همه به خاطر زحماتی که در جهت تسهیل کار در انجمن و سایت می کشید متشکرم. و اما بعد.....

چند تا پیشنهاد در مورد تاپیک های تعاملی که اگه لطف کنید و به واحد فنی ارجاع بدین ممنون میشم.

1- حتی المقدور سعی کنید امکان انتخاب تاپیک برای دریافت پیام از راسخون رو برای کاربران فراهم کنید.

2- اگه امکانش نبود پاسخ هایی که به یک کاربر و یا نقل قولی که از پست یک کاربر داده می شود به خود کاربر ارجاع داده شود نه به ایجاد کننده تاپیک.

3- لینکی که در صندوق پیام معرفی می شود به صفحه اول تاپیک داده می شود . در مورد تاپیک هایی که در روز تعداد پست ها زیاد است صفحات زود به زود ورق می خورد. جایی مثل اتاق چت اگر کاربری در اتاق چت پیام داده باشد قابل مشاهده نیست و باید همه صفحات را بررسی کنیم تا به آن پست دسترسی داشته باشیم.

این مشکل حتی در مورد آخرین ارسالها در انجمن نیز وجود دارد. یعنی اگر در یک تاپیک فردی پست بزند ما با کلیک بر روی آن پست فقط به صفحه اول وارد می شویم.

اگر امکان دارد ترتیبی اتخا فرمایید که با کلیک بر روی لینک داخل صندوق پیام و یا لینک های صفحه اول مستقیما به صفحه ای که پست مورد نظر در آن قرار دارد وارد شویم.

در مورد پست های انجمن در محیط کاربری نیز وضع به همین منوال است. یعنی پست های انجمن را نمی توان در صفحه مشاهده کرد. و با کلیک بر روی آن فقط پست مورد نظر و بعد از آن صفحه اول پست نشان داده می شود.

گاهی اوقات دوست داریم پست های قبل و بعد از پست خود در تاپیک های پربازدید را مشاهده کنیم. (گاهی برای رفع شبهه و گاه برای یادآوری خاطرات)

چه خوب میشد که واحد  فنی زحمت کش راسخون برای این مشکل نیز تدبیری بیندیشند.

با تشکر و قدردانی فراوان و شرمنده از مزاحمت مجدد

سه شنبه 15 بهمن 1392  4:05 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و احترام

سلام.

فکر کنم به جای بند پ یه بند دیگه رو برداشتید.

مشکل ما همچنان باقیست. من هم راسخون رو مسدود کردم. از صندوق پیام بیرونش کردم در رو هم بستم ولی بندهای مربوط به راسخون اجازه میده از پنجره وارد بشه.

انگار ربطی به بند پ نداشته. اگه لطف کنید بند مورد نظر رو پیدا کنید و درستش کنید ممنون میشیم.

امضا: جمعی از ایجاد کنندگان تاپیک های تعاملی.

سه شنبه 15 بهمن 1392  4:23 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام منم همچنان اون مشکلو دارم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 15 بهمن 1392  4:30 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

در مورد صندوق پیام که در حال حاضر موضوع داغ هفته است .

اول از همه به خاطر زحماتی که در جهت تسهیل کار در انجمن و سایت می کشید متشکرم. و اما بعد.....

چند تا پیشنهاد در مورد تاپیک های تعاملی که اگه لطف کنید و به واحد فنی ارجاع بدین ممنون میشم.

1- حتی المقدور سعی کنید امکان انتخاب تاپیک برای دریافت پیام از راسخون رو برای کاربران فراهم کنید.

2- اگه امکانش نبود پاسخ هایی که به یک کاربر و یا نقل قولی که از پست یک کاربر داده می شود به خود کاربر ارجاع داده شود نه به ایجاد کننده تاپیک.

3- لینکی که در صندوق پیام معرفی می شود به صفحه اول تاپیک داده می شود . در مورد تاپیک هایی که در روز تعداد پست ها زیاد است صفحات زود به زود ورق می خورد. جایی مثل اتاق چت اگر کاربری در اتاق چت پیام داده باشد قابل مشاهده نیست و باید همه صفحات را بررسی کنیم تا به آن پست دسترسی داشته باشیم.

این مشکل حتی در مورد آخرین ارسالها در انجمن نیز وجود دارد. یعنی اگر در یک تاپیک فردی پست بزند ما با کلیک بر روی آن پست فقط به صفحه اول وارد می شویم.

اگر امکان دارد ترتیبی اتخا فرمایید که با کلیک بر روی لینک داخل صندوق پیام و یا لینک های صفحه اول مستقیما به صفحه ای که پست مورد نظر در آن قرار دارد وارد شویم.

در مورد پست های انجمن در محیط کاربری نیز وضع به همین منوال است. یعنی پست های انجمن را نمی توان در صفحه مشاهده کرد. و با کلیک بر روی آن فقط پست مورد نظر و بعد از آن صفحه اول پست نشان داده می شود.

گاهی اوقات دوست داریم پست های قبل و بعد از پست خود در تاپیک های پربازدید را مشاهده کنیم. (گاهی برای رفع شبهه و گاه برای یادآوری خاطرات)

چه خوب میشد که واحد  فنی زحمت کش راسخون برای این مشکل نیز تدبیری بیندیشند.

با تشکر و قدردانی فراوان و شرمنده از مزاحمت مجدد

با سلام و عرض خسته نباشید

ممنون از نکاتی که فرمودید.

مورد سوم صحیح است و باید اصلاح شود. امکان اجرای موارد اول (به دلیل برنامه نویسی زیاد) و دوم (به دلیل اینکه لازم است ایجاد کننده تاپیک از مطالب درون آن باخبر باشد) وجود ندارد. باور بفرمائید از دیروز بعد از ظهر، بلاک کردن نام کاربری راسخون اصلاح شده و بنده چندین بار آن را تست کردم. اگر پیغامی در صندوق پیام خود دارید، مربوط به روز گذشته است.

بنده هم مجدداً از دقت نظر و تلاش های سرکار سپاسگزاری می کنم.

چهارشنبه 16 بهمن 1392  8:28 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها