نقل قول rasekhoon_m
نقل قول salma57
ما اگه تو یه سایت بی فرهنگ فعالیت می کردیم بیشتر هوامون رو داشتند.
نمی دونم این لغت سایت کاربر محور رو کی به مسئولین ارشد سایت یاد داده.
باید می نوشتند و می گفتند سایت واحد فنی محور، یا مدیر تالار محور، یا کلا همه محور به جز کاربر.
تعریف "هوای کاربر را داشتن" از دید افراد مختلف، متفاوت است. اینکه یک سایت فرهنگی را که 6 نفر فقط در روابط عمومی مشغول پاسخگویی و ارتباط با کاربران از طریق ایمیل ها، تلفن ها، مسابقات، جوائز، فروشگاه و ... (سایر موارد بماند) هستند را کاربر محور ندانیم، بی انصافی بزرگی است.
خداروشکر قسمت های مختلف سایت راسخون هم از نظر فنی و هم از نظر محتوایی در سطح بالایی قرار دارد و صاحب نظران در حوزه فناوری اطلاعات آن را بیان کرده اند. ما همیشه هم با زبان خود هم با رفتار، کاربر محور بودن که را ثابت کرده ایم و بعید می دانم با واضح بودن این موارد، نیاز به بیان و اثبات داشته باشد و کاربران گرامی خود به آن ها واقف هستند. از لطف شما نسبت به سایت راسخون نیز ممنونم.
سلام و عرض ادب و احترام مجدد.
من صبح عجله داشتم نتونستم جلوی هر جمله یه علامت
بگذارم که شما متوجه بشید من همه جملاتی که نوشتم به حالت طنز و شوخی بود.و البته کسانی که منو می شناسن هم می دونن رابطه رفتاریم با مدیرانروابط عمومی به گونه ای هست که طنز رو در نوشته های خودم با اونها به کار می برم.
و البته اینکه همه راحت می تونن حرف دلشون رو در روابط عمومی و یا پل ارتباطی یا بخش های دیگر روابط عمومی بزنن نشانه ارتباط خوب مدیران سایت با کاربران هست.
چند موردی هم که در مورد کاربر برتر گفتم در مورد خودم هم اتفاق افتاده نه اینکه فقط صحبت کاربران دیگر باشد و من زبان اونها شده باشم.
منتهی مساله من فرق می کنه و من برای برتر شدن فعالیت نمی کنم والا در همان موقع اعتراض می کردم.
یعنی فعالیتم تا الان برای خودم بود. به خاطر دوستانی که در مدت فعالیتم پیدا کردم. و البته به منظور برتر نشدن فعالیت خودم رو محدود کردم و کم کم به صفر خواهم رساند.
صندوق پیام هم ایجاد شد و متاسفانه یا خوشبختانه گفتگوهای من با مدیران تالارها و یا مدیران ارشد در مورد کاربران برتر در هر دوره مخفی هست. و الا اشکالات کار مدیران تالارها در چندین دوره کاملا مشهود بود و نمی توان آنها را نادیده گرفت..
قصد باز کردن موضوع رو ندارم. چون فضا را مناسب نمی دانم.
امیدوارم راسخون یار همیشه همراه روز به روز پیشرفت کنه.
از زحمتی که برای شما درست کردم هم صمیمانه عذرخواهی می نمایم.
با تشکر از شما و ممنون ازسعه صدرتون.