0

اخبار و حواشی المپیک13مرداد

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

اخبار و حواشی المپیک13مرداد

قهرمان تكواندو آسيا كه 10 ماه در اردوهاي تيم ملي همراه يوسف كرمي و محمد باقري معتمد تمرين مي‌كند در آستانه‌ي اعزام تيم ملي به المپيك لندن گفت: اين دو تكواندوكار ايران كاملا آماده هستند و به خوبي حريفان خود را مي‌شناسند و از آنها از دو مدال طلا انتظار مي‌رود.

كورش رجلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: حدود 10 ماه است كه شبانه‌روز در اردوهاي تيم ملي هستيم و به خوبي روند آماده‌سازي تا اين لحظه سپري شده است. با برنامه‌هاي خوبي كه كادر فني داشته و ملي‌پوشان هم به آنها اعتماد كرده‌اند، همه چيز در اردوها بسيار خوب است. با سابقه‌اي كه كادر فني در المپيك دارد، تكواندوكاران توانسته‌اند خود را به حداكثر ميزان آمادگي برسانند.

وي افزود: از نظر من كه تا يك ماه براي اعزام به المپيك در اردوها بودم و اكنون هم به عنوان يكي از تكواندوكاران كه يوسف كرمي و محمد باقري معتمد را براي المپيك آماده مي‌كنم، اين دو تكواندوكار ما از همه لحاظ كاملا آماده هستند. اميدوارم آنجا بتوانند به خوبي روي جو المپيك سوار شوند و دست پر به ايران باز گردند.

قهرمان تكواندو آسيا با اشاره به اينكه محمد باقري معتمد و يوسف كرمي براي حريفان كاملا شناخته شده‌اند، گفت: اين دو تكواندوكار خوب ما سالهاست كه درمسابقات آسيايي و جهاني حضور دارند و مدال‌آوري مي‌كنند. قطعا با تجربه گرانبهايي كه اين دو از حضور و مدال‌آوري در اين مسابقات دارند مي‌توانند در المپيك هم مدال‌آور باشند.

وي در مورد اينكه فكر مي‌كند كرمي و باقري معتمد در لندن چه نتيجه‌اي كسب كنند؟ افزود: اين دو جزو بهترين‌ها هستند و فكر مي‌كنم دو مدال طلا بگيرند. آنها شبانه‌روز تمرين كرده‌اند و در اين 10 ماه از همه چيز خود زده‌اند تا آماده‌تر شوند. فكر مي‌كنم ديگر نمي‌شود بيشتر از اين تمرين كرد. يوسف و محمد از هيچ چيزي كم نگذاشته‌اند و اميدوارم كه موفق شوند.

رجلي در پاسخ به اين سوال كه از حريفان يوسف كرمي و محمدباقري معتمد چه شناختي در المپيك داريد؟ گفت: قبل از شروع تمرينات صبح حدود يك ساعت فيلم مبارزات حريفان را نگاه مي‌كنيم، كادر فني نكات لازم را براي شكست دادن اين حريفان و آناليز آنها را به ملي‌پوشان مي‌گويند، ما و ديگر تكواندوكاران هم با يكديگر صحبت مي‌كنيم و اگر با آن حريف مبارزه كرده باشيم و راهي براي شكست دادن اين حريف بدانيم به آنها مي‌گوييم. اين تلاشها همه براي رسيدن به قله موفقيت تكواندو ايران است.

وي ادامه داد: براي موفقيت تكواندو همه‌‌ي ما در اردوها يكي و هم قسم شده‌ايم و فرقي نمي‌كند كه چه كسي به المپيك مي‌رود. همه به فكر آن هستيم كه به يكديگر كمك كنيم.

قهرمان تكواندو آسيا يادآور شد: يوسف كرمي از نظر تجربي چون در المپيك 2004 آتن حضور داشته و بعد از آن هم در مسابقات جهاني عملكرد موفقي ارايه كرده، 20 پله بالاتر از همه آنها است. از نظر بدني هم شرايط فوق‌العاده‌اي دارد و مي‌داند هيچ‌كس در المپيك براي باخت نمي‌آيد.

جمعه 13 مرداد 1391  12:30 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

محمد بنا: ديوانه‌ كشتي‌‌ام/ اشتباه پكن را براي سوريان تكرار نكنيد

سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي ايران در حالي كه براي تمام شاگردانش شانس مدال قائل است،‌ از همه مي‌خواهد با توقع بي‌جا اشتباه پكن را براي حميد سوريان تكرار نكنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در انتظار شنيدن صدايش هستي اما او آرام است و در گوشه‌اي ايستاده و كل سالن را زير نظر دارد. از دور با اشاره‌اي نشان مي‌دهد كه هم‌اكنون زمانش نيست و كمي وقت مي‌خواهد تا تمرين تمام شود. انرژي فوق‌العاده‌اي در كنار كشتي‌گيران دارد و مي‌داند بايد براي شاگردانش چه كار كند.

ريز به ريز وضعيت فرنگي كاران را مي داند و به قول خودش راه درست را پيش‌ روي آنها قرار مي دهد. محمدبنا سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي ايران آنقدر با انرژي است كه وقتي از كنار تشك، تمرين با شاگردانش را نظاره كني، انرژي مي‌گيري، چه برسد با او صحبت كني.

محمد بنا

پس از پايان تمرين با خنده‌اي نزديك مي‌شود. از وضعيت شاگردانش مي‌گويد كه با تمام توان آماده المپيك مي‌شوند. با جرات از طلسم‌شكني حرف مي‌زند و مي‌گويد كشتي فرنگي ايران پس از 40 سال مدال المپيك مي‌گيرد. آنقدر انرژي و اعتماد به نفس دارد كه كاغذ و قلم برابرش به كار نمي‌آيد و تنها بايد صحبت‌هايش را گوش كني و بفهمي. در شرايطي كه ملي‌پوشان ايراني از يكشنبه قدرت نمايي خود را در المپيك آغاز مي‌كنند، محمد بنا با خبرنگار ايسنا به گفت‌وگو پرداخت و از روزهاهي گذشته و پيش رو حرف زد. مشروح گفت‌وگو ايسنا با محمد بنا را در ادامه مي‌خوانيد.

المپيك ميعادگاه طلسم‌شكني كشتي فرنگي است. فرنگي‌كاران به قول‌شان عمل مي‌كنند؟

ان‌شاءالله. كيفيت كشتي فرنگي ايران بالا رفته و شرايط‌مان نسبت به گذشته زمين تا آسمان فرق مي‌كند. حالا همه از فرنگي‌كاران توقع دارند كه بسيار به جا است. در كنار اين همه توقع ما هم اميدواريم طلسم 40 ساله را بشكنيم و دست پر به ايران برگرديم.

فرنگي‌كاران روزهاي سختي را گذراندند و حالا روزهاي دشوارتري دارند. با اين همه تلاش، شانس چند مدال در المپيك داريم؟

از نظر من هر شش كشتي‌گير ايران شانس مدال دارند اما شانس با خود مدال فرق دارد. براي رسيدن به مدال بايد پنج مسابقه برگزار شود. مسابقه‌هايي كه به تنهايي يك فينال هستند. بايد حريفاني را پشت سر گذاشت كه بهترينند و براي آمدن به المپيك گزينش شده‌اند. المپيك جايي است كه نمي‌شود همه چيز را صددرصد پيش‌بيني كرد. كشتي‌گيران ايران در هر وزن شايسته مدال هستند. شايد كمي كار بشير باباجان‌زاده دشوارتر باشد و اميدوارم خدا هم به او در قرعه كمك كند اما همه مي‌توانند مدال بگيرند. ديگر كشتي فرنگي ايران يك نفر نيست. اكنون در كنار حميد سوريان، اميد نوروزي هم يكي از مدعيان اصلي مدال محسوب مي‌شود. سعيد عبدولي، حبيب اخلاقي و قاسم رضايي نيز مدال مي‌خواهند.

آخرین تمرین تیم ملی کشتی فرنگی پیش از اعزام به المپیک لندن

توقع‌ها از حميد سوريان بيشتر است؟

همه وظيفه‌شان را مي‌دانند و مسئوليت كسي بر عهده ديگران نيست. مخالف اين نظر هستم. همه بار را به شانه سوريان گذاشته‌اند. همه مي‌گويند سردار كشتي ايران سوريان است. اين حرف‌ها را نزنيد. اشتباه پكن را نكنيد. همه فرنگي‌گيران سردار هستد. در گوانگ‌جو پيش‌بيني كردند كه تنها سوريان يك طلا مي‌‌گيرد اما او مدال نگرفت اما به جايش چهار طلاي ديگر به دست آورديم.

اين ديدگاه در بين فرنگي‌كاران نيز وجود دارد؟

بله، همه جايگاه خودشان را دارند. اگر قرار باشد كه سوريان سردار باشد و ببازد پس همه بايد ببازند اما در گوانگ‌جو اين اتفاق نيفتاد. سوريان به عنوان اسطوره و بزرگ كشتي براي فرنگي‌كاران يك دنيا انگيزه است اما اين كه از او توقع بي‌جا داشته باشيم تنها استرس و فشارش را زياد مي‌كنيم كه درست نيست.

براي رسيدن به مدال بايد پنج مسابقه برگزار شود. مسابقه‌هايي كه به تنهايي يك فينال هستند. بايد حريفاني را پشت سر گذاشت كه بهترينند و براي آمدن به المپيك گزينش شده‌اند. المپيك جايي است كه نمي‌شود همه چيز را صددرصد پيش‌بيني كرد. كشتي‌گيران ايران در هر وزن شايسته مدال هستند

در المپيك پكن خيلي‌ها معتقد بودند حميد سوريان به دليل وزن كم كردن نتيجه نگرفت. اين موضوع درست است؟

من وقتي شرايط ملي‌پوشان را از نزديك مي‌بينم از آن‌ها توقع‌هايي دارم اما نكته اينجاست كه توقع‌ها بي‌جا نباشد. گاهي ما يك سوپرمن مي‌خواهيم كه اصلا شكست نخورد. كدام قهرمان دنيا را جز "ساسا آرا"ي ژاپني كه مي‌گويند 4 بار قهرمان شده را ديده‌ايد كه شكست نخورده باشد؟ تمام قهرمانان يك روز شكست خواهند خورد. يك قهرمان حق باختن دارد اما بعد از هر شكست بايد بلند شود و دوباره ببرد. اصل زندگي افتادن و بلند شدن است. حميد سوريان هم به عنوان يك قهرمان مي‌تواند ببازد. درباره المپيك پكن هم او المپيكي تمرين و فكر نكرد. حواسش نبود و باخت. در طرف ديگر ما هم كاري كرديم كه نزديك بود ديوانه شود.

البته سوريان بعد از چند قهرماني به يكباره شكست خورد و همه غافلگير شدند.

نكته همين جاست. چون همه را برد و قهرمان شد توقع‌ها بالا رفت. كسي فكر نكرد كه باخت جزو زندگي است. در كشتي مساوي نداريم. يك نفر مي‌بازد و ديگري برنده مي‌شود. سوريان پنج مدال طلا گرفت و ما بد عادت شديم اما اين اتفاق را براي شدن تكرار نكنيد.

تمرین تیم ملی کشتی فرنگی اعزامی به المپیک

حميد سوريان كشتي‌گير منحصر به فردي است. آيا همچنان تحت تاثير صحبت‌ها قرار مي‌گيرد؟

حميد يا سفيد است يا سياه. يا مدال طلا مي‌خواهد يا هيچي. همان موقع كه شكست خورد مي‌توانست برنز بگيرد اما چون دوست ندارد زير دست قرار بگيرد مدال برنز هم نگرفت. البته اين شرايطش كمي بهتر شده و باتجربه‌تر فكر مي‌كند. شرايط سوريان را جامعه و رسانه‌ها سخت كردند. او هم‌اكنون از نظر بدني آماده و با تمام حريفانش در لندن چند باري كشتي گرفته است. اميدوارم او در روز خوبش وارد مسابقه شود و مدال المپيك را نيز به كلكسيون افتخاراتش اضافه كند.

كشتي فرنگي در اين روزها اعتماد به نفس خوبي دارد. اين اعتماد به نفس از كجا آمده است؟

بله. كشتي فرنگي ايران اعتماد به نفس دارد و آنقدر روحيه پيدا كرده كه مي‌تواند بهترين باشد. تمام اين شرايط رواني از فكر و انديشه درست نشات مي‌گيرد. كشتي‌گيري كه فكر نداشته باشد دوام نمي‌آورد. با همين تفكر و اعتماد به نفس است كه مي‌خواهد در المپيك براي فرنگي‌كاران نتيجه بياورد.

اعتماد به نفس و روحيه كنوني براي المپيك كافي است؟

چرا المپيك را تابو كرده‌ايم؟ كار هر 4 سال يك بار ما شده كه المپيك را بزرگتر از حد واقع نشان دهيم. هميشه كشتي‌گيران ما قبل از المپيك مدال‌هاي جهاني مي‌گيرند اما وقتي وارد المپيك مي‌شوند ناكام هستند. نمي‌دانم ورزشكاران ما فكر مي‌كنند حريفانشان در المپيك "شاخ" دارند! يا "فرازميني" هستند و نمي‌توانند آن‌ها را شكست دهند. متاسفانه هميشه با توقع‌هاي زياد و حساس كردن المپيك كار ورزشكاران را دشوارتر مي‌كنيم. اين موضوع از نسل قبلي تا نسل امروز رسيده و همه از كشتي‌گيران توقع دارند. توقع از چي داريد؟ با اين امكانات انگار همه دنيا خوابند و ايران مي‌تواند به راحتي قهرمان المپيك شود. كسب مدال المپيك سخت است و به سال‌ها زحمت و تلاش نياز دارد.

هميشه قبل از المپيك شاهد اين موضوع هستيم. البته بيشتر فشارها بر روي كشتي است.

نمي‌دانم المپيك چه چيزي دارد كه اين اتفاق‌ها مي‌افتد. اين تابو المپيك بد است. چيز جالب ديگر اين است كه پيش از المپيك همه مي‌خواهند در اين بازي‌ها شركت كنند. همه مي‌خواهند بروند. اين زير پاي او را خالي مي‌كند. او خودش را جا مي‌زند و حاشيه مي‌سازد تا به المپيك برود.

متاسفانه هميشه با توقع‌هاي زياد و حساس كردن المپيك كار ورزشكاران را دشوارتر مي‌كنيم. اين موضوع از نسل قبلي تا نسل امروز رسيده و همه از كشتي‌گيران توقع دارند. توقع از چي داريد؟ با اين امكانات انگار همه دنيا خوابند و ايران مي‌تواند به راحتي قهرمان المپيك شود

دليلش چيست؟

اينكه ما فرهنگ المپيكي نداريم. در كشتي نگاه كنيد، هم‌اكنون همه ورزشكاران ما آماده‌اند و مي‌توانند عملكرد خوبي داشته باشند. اما در مجموع بسته المپيكي براي آن‌ها وجود ندارد. به همين دليل است كه ورزشكاران ايران ياد ندارند در المپيك برنده شوند.

پس كادر فني از دو نظر ملي‌پوشان را آماده مي‌كنند.

خوشبختانه اين بستر فرهنگي المپيك در اين تيم‌ها وجود دارد و اميدوارم كه اشتباه نكرده باشيم. شعار ما تلاش و مبارزه در حد مرگ است. يا پيروزي يا مرگ هدف ما در المپيك است و براي آن مبارزه خواهيم كرد. با قدرتي كه كشتي‌گيران ايراني دارند اگر چنين تفكري نيز به دست بياورند مي‌توانند برنده شوند.

منتظر شگفتي‌ باشيم؟

المپيك عرصه شگفتي‌سازي است. هميشه و در همه رشته‌ها يك نفر از گوشه و كنار مي‌آيد و قهرمان مي‌شود.

در جريان تمرين انرژي زيادي داريد. اين انرژي چيزي جز عشق نيست. اين اندازه عشق از كجا مي‌آيد؟

معناي عشق، خود عشق است و پس از آن در معناي كل پسوند و پيشوند مي‌گيرد. بالاترين عشق، عشق به خدا است. وقتي ايمان در وجود آدم باشد جامعه و زندگي اطراف زيبا ديده مي‌شود. اينجاست كه بايد بداني كجا هستي و چه مي‌خواهي. من از همان ابتداي زندگي با كشتي بودم و با اين ورزش بزرگ شدم. 15 ساله بودم كه قهرمان ايران شدم. اما به دليل يك سري از اتفاق‌ها فرصت‌هايي را از دست دادم،‌ مي‌خواستم اين توانايي‌ها را در جوانان ايجاد كنم. به دليل اين كه خودم در جواني نتيجه گرفتم به جوان‌ها اعتماد كردم و اعتماد به نفس دادن را به شاگردانم منتقل كردم. حس بردن بخصوص برابر كشتي‌گيران روس را به جوانان منتقل كردم تا در مسيري درست شايستگي‌هايشان را اثبات كنند.

آخرین تمرین تیم ملی کشتی فرنگی پیش از اعزام به المپیک لندن

عشق شما در كشتي به چيست؟

از همان ابتدا، مربي‌گري و معلمي را دوست داشتم. هميشه از خدا مي‌خواستم تا فرصتي در اختيار من قرار دهد تا اين جوانان را آموزش بدهم. خدا را شكر به خارج رفتم و پس از بازگشتم آقاي طالقاني اين فرصت را داد و حالا اين جوانان به دنبال شگفتي‌سازي هستند.

از عاشق بودن نترسيديد؟

من عاشقم. زماني كه به ايران آمدم فهميدم كه عاشق بودن در ايران دو معنا دارد. يكي اينكه ديوانه‌اي و ديگري اينكه به دنبال جايگاه هستي. همان روز خدا را شكر كردم كه من اولي هستم. ديوانه كشتي هستم و زندگي‌ام را برايش مي‌گذارم. چون لياقت اين جوان‌ها را مي‌دانم. ايران بهترين جوان‌ها را دارد و اگر مسير درست پيش رويشان قرار بگيرد دست نيافتين خواهند بود.

آقاي بنا! برويم سراغ كشتي‌گيران. از وزن اول شرايط‌شان را بررسي كنيم.

وزن اول: حميد سوريان: حميد با همه حريفانش در المپيك كشتي گرفته و غير از حريف روسش همه را مي‌شناسد. سوريان فرم و كلاس بالاتري از حريفانش دارد و مي‌تواند با فاصله از آن‌ها كشتي بگيرد. او هوشياري دارد. مي‌تواند در موقعيت‌هاي مختلف از شرايط تكنيكي و تاكتيكي منحصر به فردش استفاده و حريفش را غافلگير كند. اگر روز حميد سوريان باشد حيف است مدالي غير طلا براي سوريان در نظر بگيريم. هرچند المپيك قابل پيش‌بيني نيست اما حميد بر خلاف پكن هم المپيكي تمرين و هم المپيكي فكر مي‌كند.

وزن دوم، اميد نوروزي: اميد اسوه مقاومت است. خيلي كم ورزشكاري ديدم همانند نوروزي زحمت بكشد. نوروزي فاكتور قدرت دارد كه مي‌تواند به خوبي از او برابر حريفانش استفاده كند. اميد نوروزي پيش از اين ويژگي‌هايي نداشت كه حالا به دست آورده و با ديگر فاكتورهايش مي‌تواند بهترين باشد. او با قهرماني در گوانگ‌جو اعتماد به نفس كسب كرده حالا باانگيزه است و به عنوان شانس مدال معرفي مي‌شود.

عشق پرچم است و همه ايراني هستيم. بايد مثل خانواده مبارزه كنم. به ما كه در لندن وقت نمي‌دهند اما اگر وقت باشد دوست دارم قايقراني را ببينم. عملكرد بيداريان را تماشا كنم. عاشق مدال گرفتن يوسف كرمي هستم و مي‌خواهم وزنه زدن وزنه‌برداران را نيز از نزديك شاهد باشم

وزن سوم، سعيد عبدولي: دلاور و جنگجويي كه خستگي را نمي‌شاسند. سعيد مملو از جسارت است. پيش از اين گرفتار غرورهاي لحظه‌اي مي‌شد كه حالا بهتر شده و اگر تحت تاثير آن قرار نگيرد مي‌تواند بهترين باشد. عبدولي بهترين كشتي‌گيرهاي دنيا را برده و نشان داده كيست. سعيد در جام يادگار امام يك وزن بالاتر به مصاف حريفانش رفت و همان جا ثابت كرد كه برايش فرقي ندارد برابر چه كسي مبارزه مي‌كند. سعيد لياقت همه چيز را دارد و با هوشياري خوبي كه به دست آورده است به جز مدال طلا نمي‌توان چيز ديگري روي سينه‌اش گذاشت.

وزن چهارم، حبيب اخلاقي: گلادياتور است اما كار دشواري دارد. هميشه وزن‌هاي 84 و 120 كيلوگرم دشوار است. حبيب سابقه بردن خيلي‌ها را دارد او مي‌داند برابر هر حريفي چه عملكردي داشته باشد. او از نظر بدني و رواني آماده است و تنها مي‌خواهد درباره مدال طلا با او صحبت كنيم.

وزن پنجم؛ قاسم رضايي: او بعد از المپيك پكن كمي كنار رفت. با آمدن كشتي‌گيراني چون علي‌اكبري نتوانست به عنوان نفر سوم در تيم ملي بماند. به عنوان قهرمان جهان دوست داشت نفر اول باشد و به همين دليل كمي فاصله گرفت. پس ازاتفاقي كه براي علي‌اكبري افتاد دوباره برگشت و كار كرد. زحمت كشيد و حالا شرايط خوبي دارد. او قابليت‌هايي دارد كه از هر 96 كيلويي بهتر است. در اين وزن يك حريف روس و يك حريف ترك دارد كه قدرتمند اما قابل برد هستند. او اگر خودش را به خوبي باور كند به راحتي مدال مي‌گيرد.

تمرین تیم ملی کشتی فرنگی اعزامی به المپیک

وزن ششم، بشير باباجان‌زاده: بشير پهلوان و دلاوري است كه جسارت در او موج مي‌زند. او قابليت‌هاي تكنيكي به‌روزي دارد كه در وزنش منحصر به فرد است. از نظر كلي كلاس كشتي‌ سنگين‌وزن متفاوت است. ما بشير را بعد از چند سال پيدا كرديم. پيش از آن كشتي‌گيراني داشتيم كه با تمام قابليت‌هايشان موفق نبودند. بعد از 96 كيلوها مثل هاشم‌زاده و قرباني استفاده كرديم كه جواب نداد تا اينكه بالاخره يك 120 كيلوي آرماني را پيدا كرديم. در وزن بشير 7 يا 8 كشتي‌گير وجود دارند كه بسيار قدرتمند هستند. "لوپز" كوبايي كه يك نابغه است و پس از آن "باروف" ترك با اين كشتي‌گيران فاصله دارند اما باقي در يك سطح هستند كه بشير باباجان‌زاده هم بين آن‌ها قرار دارد. البته با تمرين‌هايي كه داشته كمي از آن‌ها فاصله گرفته است اما اگر شانس قرعه داشته باشد مي‌تواند عملكرد مناسبي به نمايش بگذارد. البته چيزي معلوم نيست و شايد لويژ و باروف هم برابر بشير مغلوب شدند.

شاگردانتان در مقايسه با حريفان‌شان چه چيزي كم دارند؟

هيچ چيز. وقتي بازي كشتي‌گيرها را تماشا مي‌كنم و با يك تصويرسازي آن‌ها را برابر ملي‌پوشان ايران قرار مي‌دهم هيچ كدام از كشتي‌گيران ما در آن شرايط شكست نخواهند خورد. مگر به خودشان ببازند. من شاگردانم را مي‌شناسم و با توجه به اين شناخت پيش‌بيني مي‌كنم. ضريب خطاهايم نيز كم است. اما تمام شانسي كه براي آن‌ها قائلم صددرصد نيست. در وجود همه آن‌ها مدال مي‌بينم و به آن‌ها ايمان دارم.

محمد بنا اگر بخواهد تماشاگر يك مسابقه باشد كدام ورزش را انتخاب مي‌كند؟

جا دارد اينجا براي ورزش تاسف بخورم. يكي از مشكلات ورزش ايران عدم شناخت رشته‌ها از يكديگر است. ورزشكاران ما در دهكده غريبه هستند و يكديگر را نمي‌شناسند. هيچ كشوري همانند ايران نيست. در اين شرايط خودم سعي مي‌كنم ارتباط برقرار كنم و احترام بگذارم. به طور مثال در گوانگ‌جو به آقاي مهماندوست تبريك گفتم. عشق پرچم است و همه ايراني هستيم. بايد مثل يك خانواده مبارزه كنيم. به ما كه در لندن وقت نمي‌دهند اما اگر وقت باشد دوست دارم قايقراني را ببينم. عاشق مدال گرفتن يوسف كرمي هستم و مي‌خواهم وزنه زدن وزنه‌برداران را نيز از نزديك شاهد باشم. ما زير يك پرچم هستيم و اين غريبه‌گي بد است.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 13 مرداد 1391  12:32 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سوريان: براي كسب بهترين نتيجه به المپيك آمده‌ام/ مردم برايم دعا كنند

حميد سوريان در آستانه رقابت‌هاي كشتي فرنگي المپيك لندن گفت: سخت‌ترين حريفانم قهرمانان كشور‌هاي آذربايجان و روسيه هستند، با اين حال هيچ يك از رقبايم را دست كم نمي‌گيرم و در هر مسابقه با همه توان براي پيروزي روي تشك مي‌روم.

حميد سوريان كشتي‌گير وزن 55 كيلوگرم ايران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در لندن، اظهار كرد: من در كنار ساير قهرمانان كشتي در سال گذشته زحمات زيادي را كشيديم و تمرينات سختي را پشت سر گذاشتيم. كادر فني نيز زحمات زيادي را براي موفقيت تيم كشيده است. خوشبختانه در حال حاضر شرايط خوبي دارم و با اميد كامل به استقبال بازي‌هاي المپيك مي‌روم. اميدوارم نتيجه زحمات خود و كادر فني را با درخشش در بازي‌هاي المپيك بگيرم.

وي كه از يكشنبه رقابت خود را آغاز مي‌كند، در ارزيابي از سطح رقابت‌هاي كشتي فرنگي در رقابت‌هاي المپيك گفت: به هر حال المپيك بزرگ‌ترين ميداني است كه هر ورزشكاري در آن گام مي‌گذارد. نمي توان هيچ حريفي را دست كم گرفت. من براي كسب بهترين نتيجه به اين بازي‌ها آمده‌ام. فكر مي‌كنم سخت‌ترين حريفم كشتي‌گير جمهوري آذربايجان است كه سال گذشته قهرماني جهان را نيز به دست آورده است. هم‌چنين كشتي‌گير كشور روسيه نيز از قدرتمند‌ترين حريفان من در المپيك است. من هيچ يك از رقبايم را دست كم نمي‌گيرم، از نظر من حتي كشتي‌گيران كره جنوبي و ژاپن نيز حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند و مطمئن باشيد در هر مسابقه با همه توان كشتي مي‌گيرم.

سوريان در پاسخ به سوالي درباره‌ي قول مدال طلا المپيك به علاقه‌مندان كشتي و مردم ايران گفت: در ورزش حرفه‌اي نمي‌توان قول داد، به هر حال فضاي بازي‌هاي المپيك با ساير رقابت ها تفاوت دارد و همه قهرمانان براي كسب مدال به ميدان مي‌روند. هيچ حريفي را نمي‌توان دست كم گرفت، با اين حال قول مي‌دهم همه تلاش خود را براي موفقيت به كار ببندم و اميدوارم مردم هم با دعاي خير خود مرا كمك كنند تا دست پر المپيك را به پايان ببرم.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 13 مرداد 1391  12:33 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

المپيک | ميلاد وزيري تست دوپينگ و الکل داد

ميلاد وزيري ملي پوش تيراندازي با کمان به عنوان نخستين ورزشکار ايران در المپيك لندن تست دوپينگ داد.

روز چهارشنبه و در ادامه بازي هاي المپيک لندن، ميلاد وزيري ملي پوش تيروکمان ايران توسط ماموران وادا و کميته بين المللي المپيک مورد آزمايش دوپينگ و الکل قرار گرفت.

دکتر پورکاظمي رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي و دبيرکل ستاد ملي مبارزه با دوپينگ، در اين رابطه گفت: در رشته هايي همچون تيراندازي با کمان، واليبال، اتومبيلراني و موتورسواري علاوه بر تست دوپينگ تست الکل هم گرفته مي شود و اين اتفاق جديد نيست، همچنان که خود ما در جريان رقابت هاي واليبال جام ملت هاي آسيا در تهران حتي از داوران هم تست الکل گرفتيم.

وي افزود: اساسا در اين دوره از بازي هاي المپيک از کليه مدال آوران همه رشته هاي ورزشي به طور اجباري تست دوپينگ گرفته مي شود، ضمن اينکه از ديگر نفرات شرکت کننده نيز به صورت رندوم (اتفاقي) اين تست گرفته مي شود. همچنين علاوه بر حين برگزاري مسابقات در ساير اوقات حتي اوقات استراحت نيز احتمال گرفتن تست دوپينگ از ورزشکاران کليه کشورها وجود دارد.

دکتر پورکاظمي خاطر نشان کرد: نتيجه تست هاي دوپينگ پس از 72 ساعت به صورت رسمي از سوي وادا و کميته بين المللي المپيک اعلام مي شود و اميدواريم نتيجه تست وزيري منفي باشد.

جمعه 13 مرداد 1391  12:42 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

انوشیروانی: با وجود بهداد، کسی به طلا فکر نمی‌کند، همه دنبال نقره هستند/ می‌خواهم وزنه‌هایی بزنم که

سجاد انوشیروانی نایب قهرمان فوق سنگین وزنه برداری دنیا به لندن آمده تا از المپیک هم دست پر برگردد.

به گزارش خبرآنلاین؛ او آماده است تا در رقابت با 5 -6 رقیب اصلی اش بهترین نتیجه را بگیرد. خودش می گوید: «خدا را شکر وضعیت خوبی دارم. خوب تمرین کرده ام و به لندن آمده ام تا بتوانم نتیجه ای که دلم می خواهد بگیرم. جایگاهی که شایسته ایران است. من همه تلاشم را به کار می برم و مطمئن باشید کم کاری نمی‌کنم.»
انوشیروانی درباره رقبایش می گوید: «سلیمی که با همه فاصله دارد و کسی نمی تواند با او رقابت کند. در دسته فوق سنگین 5-6 وزنه بردار، دو اوکراینی، یک روس، یک آلمانی و یک کوبایی رقبایم محسوب می شوند.» او معتقد است با حضور بهداد سلیمی بقیه قید طلا را زده اند: «با وجود بهداد کسی به مدال طلا فکر نمی کند. بقیه برای مدال نقره و برنز تلاش می کنند. به هر حال سلیمی قوی است و رکوردهایش بالا تر از بقیه. من آرزو می کنم هم طلایی شود و هم رکورد دوضرب را بزند.» وزنه بردار اردبیلی که به خودش مطمئن است می گوید: «شرایط مهیا باشد ،سجاد انوشیروانی وزنه هایی می زند که تا به حال نزده، تا به جایگاهی که دوست دارد برسد، تا بعد از هفت ماه نتیجه زحماتش را بگیرد.»

جمعه 13 مرداد 1391  12:45 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

واکنش انگليس به ناداوري در حق مظاهري

به گزارش بي باک به نقل از واحد مرکزی خبر، در پی قضاوت نادرست داور مسابقه دیشب علی مظاهری، مشتزن تیم ملی و پرچم دار کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران در المپیک ۲۰۱۲ ، خبرگزاری رویترز گزارش داد در پی بازنده اعلام شدن علی مظاهری، مشت زن ایرانی که داوران مسابقات مشت زنی المپیک را به تبانی متهم کرد، این داوران زیر فشار قرار گرفتند به گونه ای که لنوکس، قهرمان مشهور مشت زنی انگلیس نیز پرسش هایی را درباره درستی شماری از قضاوت ها مطرح کرد .

سیدنی مورنینگ هرالد نوشت پس از این که یکی از مشت زنان توانست اشتباه داور را ثابت و از حقش دفاع کند، علی مظاهری، مشت زن ایرانی، داوران مسابقه را به تبانی متهم کرد و بدین ترتیب، فشار بر این داوران افزایش یافت.

علی مظاهری، از طریق مترجمش گفت این تبانی بود و من می توانستم مدال برنز را به آسانی به دست آورم.

بی بی سی در پایگاه اینترنتی به نقل از ریچی وودهال کارشناس مشت زنی این سازمان نوشت داوری مسابقه، وحشتناک بود .

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز نوشت پس از چهار روز آرام در حوزه داوری در المپیک، مسابقات دیشب مشت زنی، نگاه ها را متوجه داوری کرد.

علی مظاهری مشت زن ایرانی حذف شد و مشت زن ژاپنی که به حکم داور مسابقه مغلوب حریف آذربایجانی شده بود، با اعتراض مقامات ژاپنی، برنده شد.
علی مظاهری بدون دست دادن با رقیب و داور، رینگ را ترک و به قضاوت داورآلمانی، اعتراض کرد.

آیریش تایمز نوشت پس از اعتراض علی مظاهری به داوری و متهم کردن داوران به تبانی، لوئیس لنوکس، قهرمان پیشین مشت زنی جهان در سبک وزن که مسابقات را برای رادیو بریتانیا گزارش می کند گفت از مشاهده استعدادها در این مسابقات تحت تاثیر قرار گرفته اما نگران داوری هاست.

جمعه 13 مرداد 1391  12:47 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

داور مبارزه جنجالی علی مظاهری محروم شد

داوران مسابقات جنجالی روز گذشته بوکس المپیک توسط آیبا محروم شدند.

به گزارش گل goal.ir،اتفاق مهم روز گذشته بوکس سنگین وزن مبارزه علی مظاهری از کشورمان بود که علی مظاهری از ایران در برابر خوزه لاردوئت از کوبا به طرز خنده داری دیسکالیفه شد.

مظاهری پس از آن اعلام کرد که علیه او تبانی شده بوده اما مقامات آیبا معتقد بودند که 3 اخطار او باعث دیسکالیفه شدنش شده است که مطابق قوانین است.

اما امروز فدراسیون بین المللی بوکس آماتور (آیبا) اعلام کرد فرانک شارماخ داور مبارزه مظاهری به مدت 5 روز تعلیق شده است. بر خلاف شیمیزو ژاپنی مظاهری به دلیل دست ندادن با داور به دور بعدی مسابقات راه پیدا نخواهد کرد.

مرادنیازوف داور ترکمنستانی که قضاوت او در راند سوم مبارزه بین ساتوشی شیمیزو از ژاپن و ماگمد عبدالهف از آذربایجان وحشتناک بود نیز محروم شده است.

وی مرتبا به بوکسور آذربایجان اجازه می داد خود را در گوشه کنار زمین بدون اعلام ناک اوت به زمین بزند و تنها یک اخطار به او داد و در نهایت کمک کردن به او برای تنظیم دستکش هایش خشم شدید تیم ژاپن را برانگیخت.

در پی اعتراض تیم ژاپن رأی داوران این مسابقه برگردانده شد و شیمیزو پیروز این مسابقه اعلام شد. مرادنیازوف هم از ادامه قضاوت محروم و به کشورش بازگردانده شد.

از مدت ها پیش بی بی سی افشا کرده بود که احتمال خرید و فروش مدال های بوکس المپیک وجود دارد و آذربایجان در این زمینه متهم ردیف اول بود.

قضاوت های رقابت های بوکس المپیک امسال بسیار جنجالی بود و پیش از این نیز مقامهای اوکراینی به نتیجه دیدار بوکسور تیمشان در برابر بوکسور بریتانیایی اعتراض کرده بودند.

جمعه 13 مرداد 1391  12:49 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

هیجان در المپیک اوج می‌گیرد/ استارت دوومیدانی کاران در لندن

هیجان در المپیک اوج می‌گیرد/ استارت دوومیدانی کاران در لندن

دیگر ورزشها - هیجان المپیک به اوج می رسد، آن هم با شروع رقابت‌های دوومیدانی.

به گزارش خبرآنلاین؛ دوومیدانی کاران از امروز در استادیوم المپیک رقابت می کنند. ایران هم با 10 سهمیه پا به لندن گذاشته است. از ایران پرتابگران کار را شروع می کنند. امین نیک فر رکورددار پرتاب وزنه اولین نفری است که امروز مسابقه دارد. او ساعت 10 صبح به وقت لندن (13:30 به وقت تهران) در دایره پرتاب قرار می گیرد. خودش امیدوار است دومین تجربه المپیکش موفق تر باشد: «امیدوارم این بار بهتر نتیجه بگیرم. البته نمی دانم امروز چه نتیجه ای می گیرم. پیش بینی خیلی سخت است. با این حال امیدوارم پرتابی بالای رکورد خودم یعنی 20 متر و پنج سانتیمتر ثبت کنم.»
موسوی: آمده ام خوب پرتاب کنم
کاوه موسوی پرتابگر چکش ایران امروز یک ساعت بعد از امین نیک فر مسابقه دارد. او که در جمع 43 پرتابگر چکش حاضر در دور مقدماتی برای فینال پرتاب می کند. با اینکه کار راحتی ندارد اما به روی خودش نمی آورد: «کار سختی ندارم. المپیک که سختی ندارد(با خنده).» او که دو ماه قبل از المپیک برای تمرین در روسیه اردو زده می گوید: «شرایطم بد نبوده تا به حال. در چهار مسابقه ای هم که پرتاب کردم، نتیجه اش بد نبوده. به هر حال همه چیز را مسابقه مشخص می کند.»
پرتابگر ارومیه ای که به قول خیلی ها در بازیهای آسیایی گوانگژو با خوش شانسی مدال نقره گرفته، شاید باز این اقبال سراغش بیاید. با این حال او می گوید: «من باید برای حضور در فینال کار سختی ندارم. استرس هم ندارم. من آماده ام. در زمین هم تمرین کرده ام. البته برنامه خاصی ندارم و با توکل به خدا جلو می روم. می دانم که خدا با ماست.» رکوردار پرتاب چکش ایران معتقد است برای تجربه به لندن نیامده: «من آمده ام تا در اینجا خوب کار کنم. امروز هم با همه توانم پرتاب می کنم. ان‌شاءا... خوب هم نتیجه می گیرم.» او با این حال نمی تواند نتیجه اش را پیش‌بینی کند:«نمی دانم چه نتیجه ای می گیرم اما ایمان دارم هر چه باشد،نتیجه خوبی است.»
ارزنده: نمی خواهم چیزی بدانم
محمد ارزنده سومین دومیدانی کار ایران است که عصر امروز مسابقه می دهد. رکوددار پرش طول ایران که دقیقه 90 المپیکی شد، امیدوار است امروز هم در مسابقه اش خوب کار کند؛ هرچند زانویش درد می کند. اما خودش می گوید: «وضعیت خوبی دارم. البته سه ماهی است که با تحمل درد زانویم تمرین کرده ام. گرفتن سهمیه دردقیقه 90 آمادگی بدنی ام را نشان می دهد. پس باید در المپیک هم همین نتیجه را تکرا کنم.»
ارزنده اما برای اینکه استرسی در مسابقه نداشته باشد خودش را به بی خیالی زده: «با رکورد هفت متر و 17 سانتیمتر گرفتن مدال دور از دسترس نیست. اما دلم نمی خواهد به این چیزها فکر کنم تا بدون استرس مسابقه دهم. کاری ندارم چه کسی آمده و کی قهرمان دنیا و المپیک است. مهم این است که من آمده ام و می خواهم خوب بپرم.» او درباره پیش بینی نتیجه می گوید: «مسلما طلاست که همه را راضی می کند. همه مدال را دوست دارند اما الان نمی‌توانم نتیجه مسابقه ام را پیش بینی کنم. همه چیز به شرایط مسابقه بستگی دارد.»

جمعه 13 مرداد 1391  12:51 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

عملکرد دهقان و وزيري قابل قبول نبود

کارشناس تيروکمان:

عملکرد دهقان و وزيري قابل قبول نبود

کارشناس تير و کمان معتقد است که عملکرد کمانداران ايران در المپيک قابل قبول نبوده است و بايد براي حضوري پررنگ در المپيک بعدي از هم اکنون برنامه ريزي شود.

کيارستمي درباره عملکرد نمايندگان ايران در المپيک گفت: حضور نمايندگان ايران آن طور که انتظار مي‌رفت نبود و حتي وزيري نتوانست حداقل به مرحله يک شانزدهم نهايي راه پيدا کند.

وي در پاسخ به اين سوال که مشکلاتي همچون نبودن مربي چقدر در عملکرد وزيري و دهقان تاثيرگذار بوده است؟ گفت: نبودن مربي در عملکرد آنها تاثير داشته است، اما اين که عنوان مي‌کنند تمرين نداشته و يا مسايل حاشيه‌اي باعث نتايج ناموفق آنها شده است، قابل توجيه نيست، چون يکي از مسايل حاشيه‌اي خودشان بودند و اگر از اين حاشيه بيرون مي‌آمدند و به تمريناتشان را ادامه مي‌دادند مي‌توانستند نتيجه‌ بهتري بگيرند.

وي ادامه داد: حداکثر بضاعت تير و کمان ايران را در اين مسابقات ديديد. ما چهار سال گذشته نجمه آبتين و حجت الله واعظي را به عنوان نمايندگان خود در المپيک داشتيم که آنها براي اولين بار در اين بازي‌ها حضور داشتند و بدون هيچ چشمداشتي در المپيک پکن بودند.

کارشناس تير و کمان خاطر نشان کرد: با توجه به هزينه سرسام آوري که مربيان کره‌اي طي هشت سال گذشته داشتند، ما تنها سه ورزشکار زن داشتيم که در حدي بودند که مي‌توانستند در رقابت‌هاي کسب سهميه المپيک حضور داشته باشند. اين در شرايطي بود که بانوان در آخرين رقابت کسب سهميه المپيک توانستند به لندن راه پيدا کنند. همچنين در بخش مردان هم وضعيت همين گونه بود و تنها چهار ورزشکار در اين مدت در تيم ملي حضور داشت.

کيارستمي افزود: اکنون چهار سال زمان داريم که خود را براي المپيک بعدي آماده کنيم و اگر در اين مسير غفلت داشته باشيم، باز هم شرايط حضورمان در اين بازي‌ها همين گونه خواهد بود. زير ساخت‌هاي تير و کمان در ايران بايد آماده شود، چون تاکنون از رده اميد، جوانان و نوجوانان غافل بوديم.

وي گفت: حجم زيادي ورزشکار داريم که در اين رشته ورزشي حضور دارند و مي‌توان بر روي آنها سرمايه‌گذاري کرد تا طي دو سال آينده يک تيم ملي قوي داشته باشيم.

جمعه 13 مرداد 1391  9:46 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

بيستمين مدال تاريخ المپيک براي اعجوبه شنا

فلپس باز هم قهرمان شد

بيستمين مدال تاريخ المپيک براي اعجوبه شنا

شناگر آمريکايي قهرمان شناي 200 متر مختلط انفرادي مردان المپيک 2012 لندن شد.

در ادامه رقابت هاي شناي المپيک 2012 لندن در آخرين دقايق شب گذشته به وقت تهران فينال رشته 200 متر مختلط انفرادي مردان برگزار شد که با کسب يک مدال طلاي ديگر براي مايکل فلپس آمريکايي در اين رشته همراه شد تا اعجوبه شناي جهان، بيستمين مدال تاريخ ادوار المپيک خود را به دست بياورد.

فلپس پيش از اين در المپيک لندن يک مدال طلا و 2 مدال نقره به دست آورده بود.

به اين ترتيب تعداد مدال هاي طلاي وي در المپيک به عدد 16 رسيد ضمن اينکه در کارنامه المپيکي اين شناگر 2 مدال نقره و 2 مدال برنز نيز ديده مي شود.

در رقابت امشب رايان لاچ هموطن فلپس به مدال نقره رسيد و ورزشکار مجارستاني مدال برنز را تصاحب کرد. در اين رشته لاچ رکورددار جهان و فلپس رکورددار المپيک هستند.

فلپس در رشته 100 متر پروانه نيز به نيمه نهايي رسيده است و اين فرصت را دارد تا با رسيدن به فينال و کسب يک مدال ديگر المپيک 2012 لندن، جايگاه خود را در اين بازي ها دست نيافتني تر کند. فينال اين رشته فرداشب برگزار مي شود.

جمعه 13 مرداد 1391  9:47 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

اسپانيا دومين مدال خود را در المپيک کسب کرد

اسپانيا دومين مدال خود را در المپيک کسب کرد

اسپانيا با شکست طلسم ناکامي هاي خود در المپيک 2012 لندن، روز پنجشنبه موفق شد با کسب يک مدال برنز در قايقراني، به دومين مدال خود در اين بازيهاي مهم جهان دست يابد.

مايالن چورائوت قايقران کاياک اسلالوم K1 در فينال اين مسابقات توانست با زمان 106 ثانيه و 87 صدم ثانيه سوم شده و مدال برنز المپيک لندن را به گردن خود آويزان کند .

اين قايقران ايالت باسک اسپانيا که پيش از اين نيز مدال برنز قهرماني جهان در ''براتيسلاو'' را در سال 2011 ميلادي کسب کرده بود، در المپيک لندن پس از ''اميلي فر'' فرانسوي و ''جسيکا فاکس'' استراليايي قرار گرفت .

با مدال کسب شده از سوي چورائوت ، اسپانيا پس از مدال نقره روز گذشته ''ميره يا بلمونته'' در رشته شناي 200 متر پروانه تاکنون صاحب دو مدال در اين بازيها شده است، اگرچه خود را مستحق دريافت مدالهاي بيشتري مي داند.

جمعه 13 مرداد 1391  9:47 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:اخبار و حواشی المپیک13مرداد

حذف علی مظاهری بوکسور تیم ملی کشورمان

با اتفاقی که برای علی مظاهری، بوکسور تیم ملی کشورمان افتاد، هنوز همه مردم ایران در شوک تصمیمات داوری علیه نماینده بوکس کشورمان هستند. علی مظاهری قربانی ناداور آلمانی و تیم داوران ژوری شد و درحالی که او مدام حمله می کرد، حریف کوبایی اش را به عنوان پیروز راهی مرحله بعد کردند.

علی مظاهری

علی مظاهری

علی مظاهری

علی مظاهری

علی مظاهری

علی مظاهری

علی مظاهری

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 13 مرداد 1391  10:48 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

تمرین وزنه برداران فوق سنگین ایران در لندن / عکس

بهداد سلیمی چهره سرشناسی است، او در لندن مورد توجه بیشتر عکاسان و فیلمبرداران قرار گرفته است. در فاصله یک هفته تا رقابت وزنه برداران فوق سنگین ایران در لندن، آنها در سالن تمرینهای اکسل دست به وزنه شدند. این هم تصاویری از عرق ریختن وزنه برداران سنگین وزن ایران در لندن پیش از رسیدن به سکوهای المپیک.

وزنه برداری

وزنه برداری

وزنه برداری

وزنه برداری

خبرآنلاین

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 13 مرداد 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

محمد بیداریان تنها شناگر ایرانی حاضر در المپیک حذف شد

محمد بیداریانمهر: محمد بیداریان تنها شناگر ایرانی حاضر در المپیک ۲۰۱۲ لندن، روز سه شنبه در ماده ۱۰۰ متر آزاد با زمان ۵۲ ثانیه و ۹۳ صدم ثانیه در جایگاه ششم دسته سوم بازی‌های المپیک لندن قرار گرفت. رکورد بیداریان ۵۱ ثانیه و ۳۱ صدم ثانیه است و این شناگر زیر رکورد خود شنا کرد.

“سیدنی هوخا” از آلبانی در این دسته با زمان ۵۱ ثانیه و ۱۱ صدم ثانیه اول شد. بیداریان با سهمیه اعطایی (وایلدکارت) در این رقابت‌ها حضور یافته بود.

در دسته سوم مسابقات شنای ۱۰۰ متر آزاد شناگرانی از کشورهای گواتمالا، مالت، آروبا، ارمنستان، گوام و بولیوی هم حضور داشتند.

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 13 مرداد 1391  11:04 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

برنامه ورزشکاران المپيکي ايران در روز شنبه

در هشتمين روز المپيک 2012 لندن، هفت نماينده ايران در روئينگ، دووميداني، وزنه برداري و بوکس به رقابت با حريفان خود خواهند پرداخت.

نخستين مسابقه ورزشکاران ايراني حاضر در المپيک 2012 در روز شنبه با رقابت سولماز عباسي در فينال D رقابت‌هاي روئينگ انفرادي زنان المپيک آغاز مي‌شود. عباسي از ساعت 13 و 20 دقيقه به وقت ايران براي کسب عناوين نوزدهم تا بيست و چهارم به رقابت با حريفان مي‌پردازد.

از ساعت 13 و 30 دقيقه رضا قاسمي در دوي 100 متر کار خود را آغاز مي‌کند. پس از آن، از ساعت 14 و پنج دقيقه به وقت ايران، سجاد هاشمي آهنگري در دوي 400 متر به رقابت با حريفان خود خواهد پرداخت. در ساعت 18 و 30 دقيقه مهدي طلوتي بوکسور دسته 64 کيلوگرم بايد در مرحله يک شانزدهم نهايي به مصاف حريف قزاقستاني برود. از ساعت 20 و 30 دقيقه به وقت ايران نيز ابراهيم رحيميان در پياده‌روي 20 کيلومتر رقابت مي‌کند.

در ساعت 22 و 30 دقيقه سعيد محمد پور در دسته 94 کيلوگرم رقابت‌هاي وزنه‌برداري روي تخته خواهد رفت تا به نبرد با فولاد سرد بپردازد. احسان روزبهاني ديگر بوکسور ايران نيز که در دسته 81 کيلوگرم حضور دارد، در ساعت 2 و 15 دقيقه بامداد دوشنبه با حريف ترکيه‌اي خود مبارزه خواهد کرد.

جمعه 13 مرداد 1391  11:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها