0

اخبار و حواشی المپیک13مرداد

 
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 5409
محل سکونت : بوشهر

عملکرد دهقان و وزيري قابل قبول نبود
جمعه 13 مرداد 1391  9:46 AM


کارشناس تيروکمان:

عملکرد دهقان و وزيري قابل قبول نبود


کارشناس تير و کمان معتقد است که عملکرد کمانداران ايران در المپيک قابل قبول نبوده است و بايد براي حضوري پررنگ در المپيک بعدي از هم اکنون برنامه ريزي شود.


 کيارستمي درباره عملکرد نمايندگان ايران در المپيک گفت: حضور نمايندگان ايران آن طور که انتظار مي‌رفت نبود و حتي وزيري نتوانست حداقل به مرحله يک شانزدهم نهايي راه پيدا کند.

 وي در پاسخ به اين سوال که مشکلاتي همچون نبودن مربي چقدر در عملکرد وزيري و دهقان تاثيرگذار بوده است؟ گفت: نبودن مربي در عملکرد آنها تاثير داشته است، اما اين که عنوان مي‌کنند تمرين نداشته و يا مسايل حاشيه‌اي باعث نتايج ناموفق آنها شده است، قابل توجيه نيست، چون يکي از مسايل حاشيه‌اي خودشان بودند و اگر از اين حاشيه بيرون مي‌آمدند و به تمريناتشان را ادامه مي‌دادند مي‌توانستند نتيجه‌ بهتري بگيرند.

 وي ادامه داد: حداکثر بضاعت تير و کمان ايران را در اين مسابقات ديديد. ما چهار سال گذشته نجمه آبتين و حجت الله واعظي را به عنوان نمايندگان خود در المپيک داشتيم که آنها براي اولين بار در اين بازي‌ها حضور داشتند و بدون هيچ چشمداشتي در المپيک پکن بودند.

 کارشناس تير و کمان خاطر نشان کرد: با توجه به هزينه سرسام آوري که مربيان کره‌اي طي هشت سال گذشته داشتند، ما تنها سه ورزشکار زن داشتيم که در حدي بودند که مي‌توانستند در رقابت‌هاي کسب سهميه المپيک حضور داشته باشند. اين در شرايطي بود که بانوان در آخرين رقابت کسب سهميه المپيک توانستند به لندن راه پيدا کنند. همچنين در بخش مردان هم وضعيت همين گونه بود و تنها چهار ورزشکار در اين مدت در تيم ملي حضور داشت.

 کيارستمي افزود: اکنون چهار سال زمان داريم که خود را براي المپيک بعدي آماده کنيم و اگر در اين مسير غفلت داشته باشيم، باز هم شرايط حضورمان در اين بازي‌ها همين گونه خواهد بود. زير ساخت‌هاي تير و کمان در ايران بايد آماده شود، چون تاکنون از رده اميد، جوانان و نوجوانان غافل بوديم.

 




وي گفت: حجم زيادي ورزشکار داريم که در اين رشته ورزشي حضور دارند و مي‌توان بر روي آنها سرمايه‌گذاري کرد تا طي دو سال آينده يک تيم ملي قوي داشته باشيم.

 

 

 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها