سجاد انوشیروانی نایب قهرمان فوق سنگین وزنه برداری دنیا به لندن آمده تا از المپیک هم دست پر برگردد.
به گزارش خبرآنلاین؛ او آماده است تا در رقابت با 5 -6 رقیب اصلی اش بهترین نتیجه را بگیرد. خودش می گوید: «خدا را شکر وضعیت خوبی دارم. خوب تمرین کرده ام و به لندن آمده ام تا بتوانم نتیجه ای که دلم می خواهد بگیرم. جایگاهی که شایسته ایران است. من همه تلاشم را به کار می برم و مطمئن باشید کم کاری نمیکنم.»
انوشیروانی درباره رقبایش می گوید: «سلیمی که با همه فاصله دارد و کسی نمی تواند با او رقابت کند. در دسته فوق سنگین 5-6 وزنه بردار، دو اوکراینی، یک روس، یک آلمانی و یک کوبایی رقبایم محسوب می شوند.» او معتقد است با حضور بهداد سلیمی بقیه قید طلا را زده اند: «با وجود بهداد کسی به مدال طلا فکر نمی کند. بقیه برای مدال نقره و برنز تلاش می کنند. به هر حال سلیمی قوی است و رکوردهایش بالا تر از بقیه. من آرزو می کنم هم طلایی شود و هم رکورد دوضرب را بزند.» وزنه بردار اردبیلی که به خودش مطمئن است می گوید: «شرایط مهیا باشد ،سجاد انوشیروانی وزنه هایی می زند که تا به حال نزده، تا به جایگاهی که دوست دارد برسد، تا بعد از هفت ماه نتیجه زحماتش را بگیرد.»