0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

قاسمي: با تمام توانم مي‌دوم

دونده 100 متر ايران در بازي‌هاي المپيک 2012 لندن گفت: با تمام توانم براي کسب موفقيت در اين رقابت‌ها مي‌دوم.

رضا قاسمي در گفتگو با مهر در خصوص شرايط کنوني خود پيش از رقابت فردا تصريح کرد: خدا را شکر شرايط بدني خوبي دارم و آماده حضور در رقابت‌هاي دوي 100 متر بازي‌هاي المپيک هستم.

وي در ادامه افزود: براي رقابت‌هاي فردا استرس خاصي ندارم اما تنها مشکلم سردي هواي لندن است که کمي اذيت مي‌کند.

دونده 100 متر ايران در مورد پيش بيني‌اش از مسابقه فردا، اظهار کرد: بازي‌هاي المپيک 2012 لندن را نمي‌توان پيش بيني کرد اما اگر موفق شوم رکورد 10 ثانيه و 24 صدم ثانيه‌اي خود را 10 صدم ثانيه بهبود ببخشم، احتمالا راهي مرحله نيمه نهايي خواهم شد.

وي در پايان گفت: با تمام توانم براي کسب موفقيت مي‌دوم. مسابقات دوي 100 متر در المپيک 2012 لندن يکي از سخت‌ترين رقابت‌هاي المپيک است.

حمید.bmp

جمعه 13 مرداد 1391  5:18 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

تيمورغياثي:

حضور در المپيک باعث افتخار دو و ميداني است

تيمور غياثي پس از ناکامي امين نيکفر در دور مقدماتي رقابت هاي پرتاب وزنه المپيک گفت: نيکفر تلاش خود را کرد و همين که نمايندگان ما در بازيهاي المپيک که سطح بسيار بالايي دارد حضور يافته اند، براي دو و ميداني کشورمان يک افتخار است.

مديرسازمان تيم هاي ملي دوو ميداني وسرمربي دو استقامت ونيمه استقامت کشورمان درگفت و گو با ايرنا افزود:نيکفر دو خطا داشت که بروز آن در اين گونه مسابقات عادي است.

غياثي اظهارداشت: دراين گونه مسابقات قرار گرفتن جزو 12 نفر اول تنها اقدام براي راهيابي به مرحله بعدي است و ورزشکاران براي رسيدن به اين مرحله خود را به آب و آتش مي زنند و لذا تحت چنين شرايطي کار نيکفر در ارتکاب دو خطا تقريبا عادي تلقي مي شود.

امين نيکفر در رقابت هاي مقدماتي پرتاب وزنه المپيک بارکورد 18متر و 62 سانتيمتر نتوانست به مرحله بعدي راه يابد.

غياثي گفت: دو وميداني کاران ما دو مسابقه ديگر در روز جاري خواهند داشت که طي آن ساعت 13 به وقت محلي(30/16به وقت تهران)کاوه موسوي در رشته پرتاب چکش مسابقه مي دهد و محمد ارزنده نيز ساعت 20 به وقت محلي (30/23 به وقت تهران) در رشته پرش طول رقابت خود را آغاز مي کند.

مدير سازمان تيم هاي ملي دو و ميداني ايران در پايان براي نمايندگان دو و ميداني کشورمان در اين دوره از مسابقات المپيک آرزوي موفقيت کرد. جمهوري اسلامي ايران براي اولين بار 10 سهميه المپيکي را در ماده هاي مختلف دو و ميداني کسب کرده است.

حمید.bmp

جمعه 13 مرداد 1391  5:18 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

مدال طلاي روئينگ تک‌نفره به نيوزلند رسيد

قايقران تيم ملي نيوزلند عنوان قهرماني رقابت‌هاي المپيک لندن را در ماده سنگين‌زون تک‌نفره کسب کرد.

پاروزن نيوزلند در قايق تک‌نفره سنگين‌وزن المپيک لندن با زمان 6 دقيقه و 57 ثانيه و 82 صدم ثانيه اول شد و به مدال طلا رسيد. اين قايقران در تمام مراحل مقدماتي، يک‌چهارم، نيمه‌نهايي با قرار گرفتن در جايگاه اول راهي فينال شده بود.

به گزارش فارس نمايندگان چک با زمان 6:59.37 و بريتانيا 7:03.28 دوم و سوم شدند.

محسن شادي نماينده کشورمان در اين ماده بود که در جايگاه بيست‌ودوم قرار گرفت.

حمید.bmp

جمعه 13 مرداد 1391  5:27 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

فينال تمام چيني در بدمينتون انفرادي زنان

"لي ژروي" با شکست "وانگ ژين" هموطن خود و نفر دوم رنکينگ جهاني موفق شد به فينال رقابت‌هاي بدمينتون انفرادي زنان در المپيک 2012 لندن برسد.

لي در دو ست پياپي و با نتايج 22 بر 20 و 21 بر 18 موفق شد "وانگ ژين" را از پيش رو بردارد و در آستانه کسب مدال طلاي المپيک قرار بگيرد.

به گزارش مهر،لي در ديدار فينال بايد رودرروي "وانگ ييهان" هموطن خود که او نيز در نيمه نهايي "ساينا نهوال"، بدمينتون باز هندي را در دو ست و با نتايج مشابه 21 بر 13 شکست داده قرار بگيرد.

ديدار فينال رقابت‌هاي بدمينتون بازي‌هاي المپيک 2012 لندن در بخش بانوان فردا شنبه برگزار خواهد شد.

حمید.bmp

جمعه 13 مرداد 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

موسوي به فينال پرتاب چکش نرسيد

دووميداني کار المپيکي ايران در رشته پرتاب چکش از رسيدن به فينال بازي‌هاي المپيک 2012 لندن بازماند.

کاوه موسوي با ثبت رکورد 72 متر و 70 سانتي متر در رقابت‌هاي مرحله مقدماتي پرتاب چکش از رسيدن به فينال دوازده نفره رقابت‌ها باز ماند.

موسوي که در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو با کسب نشان نقره شگفتي‌ساز شده بود، در پرتاب نخست هشت متر زير رکورد شخصي‌اش پرتاب کرد و نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد.

در پرتاب دوم 71 متر و 42 سانتي متر پرتاب کرد، اما عملکرد ساير پرتابگران آنقدر درخشان بود که موسوي باز هم شانسي براي فيناليست شدن نداشت.

چکش موسوي در بار سوم هم فقط 72 متر و 70 سانتي متر پرواز کرد تا پرتابگر ايران در اين ماده در راه‌يابي به جمع دوازده فيناليست رقابت‌ها ناکام بماند.

رقابت‌هاي پرتاب چکش با حضور 41 پرتابگر در دو گروه اول و دوم برگزار شد. موسوي در گروه دوم قرار داشت و نتوانست رکورد شخصي‌اش (75 متر و 26 سانتي متر) را تکرار کند. رکورد جهان در اين ماده 86 متر و 74 سانتي متر و رکورد المپيک 84 متر و 80 سانتي متر است.

در رقابت‌هاي المپيک هر پرتابگري که به رکورد 78 مي‌رسيد جواز حضور در فينال را به دست مي‌آورد که با توجه به اين که کمتر از 12 ورزشکار به اين رکورد رسيدند، چند نفر با رکورد پايين‌تر راهي فينال شدند.

پيش از اين نيک‌فر ديگر پرتابگر ايران در ماده پرتاب وزنه از راه‌يابي به فينال باز مانده بود.

حمید.bmp

جمعه 13 مرداد 1391  6:40 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

گرفتن تست دوپينگ از دونده جاماييکايي

ستاره دووميداني جاماييکا از اينکه ماموران کميته برگزاري مسابقات او را از خواب بيدار و مجبور به دادن تست دوپينگ کردند، ابراز ناراحتي کرد.

ساعت 22:15 شب گذشته در حالي که «آسفا پاول» در حال استراحت در يکي از واحد‌هاي دهکده المپيک بود، توسط ماموراني که مسئوليت تست دوپينگ دارند، از خواب بيدار شد و تست دوپينگ داد. اين رفتار باعث ناراحتي فراوان اين دونده شد شد. دارنده اسبق عنوان قهرماني 100 متر خشم خود را از طريق پل دايل، مدير تيم دووميداني کشورش به اطلاع مسئولان کميته اجرايي رساند.

به گزارش فارس ،دايل گفت: از اين که مسئولان بر امور دوپينگ ورزشکاران بسيار دقت مي‌کنند،‌ خوشحاليم و استقبال هم مي‌کنيم اما آرزو داريم رفتار ورزشي‌‌تري با قهرمانان و تيم‌ها داشته باشد. آسفا کمتر از 48 ساعت قبل از اولين رقابتش يک خواب شبانه بسيار مهم را از دست داد. اين اقدام آنها سومين آزمايش‌شان در مدت 5 روز بود که از خون او نمونه گرفتند. حرکتي که بطور قطع روي روحيه قهرماني مثل او تاثير بد مي‌گذارد.

مدير تيم دووميداني جاماييکا افزود: آسفا پس از انجام دومين‌ آزمايش‌ خود اعلام کرد براي تمرين کردن خيلي ضعيف شده است. از طريق پزشک خود، درخواست کرديم مزاحم دونده ما نشوند. در ظاهر پذيرفتند اما در عمل کار خودشان را کردند.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

حمید.bmp

جمعه 13 مرداد 1391  6:41 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

استقبال بي نظير از مسابقات دو و ميداني

ورزشگاه 'اتلتيک' دهکده المپيک لندن روز جمعه و همزمان با شروع مسابقات دو و ميداني سي امين دوره بازيهاي المپيک مملو از تماشاگران و علاقه مندان به اين رشته شده است.

تماشاگران در هواي نيمه ابري لندن و زير بارش پراکنده باران مشغول ديدن رقابتهاي دووميداني هستند و نتايج ورزشکاران را به دقت دنبال مي کنند.

به گزارش ايرنا نظم خوبي در داخل ورشگاه برقراراست و مسوولان به طور منظم اطراف و داخل محوطه رقابتها را براي انجام مسابقات مختلف آماده مي کنند.

ماموران جمع آوري موانع با ورود به محوطه ياد شده با نظم خاصي موانع را به روي غلتک ها انتقال داده و از محوطه خارج مي کنند.

همچنين دوربين هاي مجهز کار گذاشته شده درسراسرورزشگاه به دقت تمامي اتفاقات رقابتها را ضبط و آنها را بر روي دو صفحه نمايش بزرگ براي حاضران به تصوير مي کشند.

مسوولان دو و ميداني کشورمان از بارش باران به عنوان يک پديده مساله ساز براي رقابت هاي دو و ميداني ياد کرده بودند.

جايگاه خبرنگاران و عکاسان نيز براي در امان ماندن از رگبار پراکنده باران کاملا تجهيز شده و کاورهاي ويژه اي نيز براي خيس نشدن عکاسان و فيلمبرداران در اختيار آنها گذاشته شده است.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

حميد سوريان فردا روي باسکول مي‌رود

فرنگي کار وزن 55 کيلوگرم کشورمان در بازي‌هاي المپيک 2012 لندن، عصر شنبه به عنوان نخستين نماينده کشتي کشورمان روي باسکول وزن کشي خواهد رفت.

حميد سوريان بايد ساعت 19:30 تا 20 به وقت تهران با حضور در مراسم وزن کشي فرنگي کاران مدعي وزن 55 کيلوگرم به روي باسکول برود تا پس از شناخت حريفان خود از ساعت 16:30 روز يکشنبه در سالن اکسل شهر لندن رودرروي حريفان خود قرار گيرد.

به گزارش مهر حميد سوريان دارنده پنج مدال طلاي جهان در سال‌هاي 2005 تا 2010 است که مي‌تواند با کسب مدال در المپيک 2012 لندن، کلکسيون افتخارات خود را تکميل کند.

از مهمترين حريفان سوريان در بازي‌هاي المپيک لندن مي‌توان به "روشن بايرام‌اف" از آذربايجان، "کيو جانگ چويي" از کره جنوبي، "کوهي هاسگاوا" از ژاپن و "سيمينوف" روس اشاره کرد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

اعتراض کرده‌ايم اما ديگر همه چيز تمام شده است

بوکسور وزن 91- کيلوگرم تيم ملي گفت: با اشتباه داوري همه چيز به پايان رسيد.

علي مظاهري در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: به هيچ عنوان تصور نمي‌کردم در رويداد بزرگي مثل المپک چنين ناداوري رخ دهد. تعجب مي‌کنم از اين که در هيچ کجاي دنيا در 57 ثانيه به بوکسور سه اخطار نمي‌دهند اما داور به من سه اخطار بي جهت داد و باعث شد از گردونه مسابقات حذف شوم.

وي درباره محروميت داور اين مسابقه گفت: ديگر اکنون همه چيز تمام شده است. افشارزاده دبير کل کميته ملي المپيک در مورد اين اتفاق نامه‌ اعتراض آميزي به مسئولان برگزاري مسابقات ارائه کرد، اما ديگر هيچ فايده‌اي ندارد و فکر نمي‌کنم اتفاق جديدي رخ دهد. قسمت من چنين بود که با اشتباه داور تمام زحماتم بر باد برود.

حمید.bmp

جمعه 13 مرداد 1391  6:43 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

کاوه موسوي:مي خواستم به فينال برسم

کاوه موسوي:مي خواستم به فينال برسم

نماينده پرتاب چکش کشورمان در المپيک لندن با اشاره به اينکه اگر رکوردخودش راهم تکرار مي کرد مي توانست به فينال اين دوره راه يابد گفت : تمام هدفم اين بود که رکوردم را بشکنم، اما نشد.

کاوه موسوي در گفت و گو با خبرنگاران افزود : رکورد پرتاب چکش در کشورمان 75 متر و 26 سانتيمتر و متعلق به من است اما اينجا در لندن نتوانستم اين رکورد را تکرار کنم.

وي گفت:درمسابقه امروز فردي که پرتاب 74 متر و 86 سانتيمتر داشت توانست به فينال راه يابد و اين به معناي آن است که حتي اگر رکورد خودم را مي زدم به فينال راه پيدا مي کردم.

موسوي افزود:سرد بودن هوا در پايين آمدن رکورد ورزشکاران اينجا تاثير گذاشت.

وي گفت: جو رقابتي سنگين المپيک نيز استرس خاصي را به ورزشکاران منتقل مي کنندوهمانطور که ديديدورزشکاران ديگر هم نتوانستند همانند رکورد خود را در اين دوره بزنند.

وي با تشکر از فدراسيون دو وميداني افزود : تمام امکانات لازم براي رسيدن به حداکثرآمادگي ما به کار گرفته شده بود و در اينجا لازم است از مسوولان فدراسيون تشکر نمايم.

وي افزود : من 27 سال سن دارم و رکورد دار پرتاب چکش آسيا با 36 سال سن در اين رقابت حضور داشت بنابراين حالا حالاها وقت خواهم داشت .

موسوي گفت: بر اساس نظر رييس فدراسيون دو وميداني در صورت شکستن رکوردم قرار بود 5 هزار دلار پاداش بگيرم که اين اتفاق نيفتاد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 13 مرداد 1391  7:55 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

اولين دوپينگي هاي رشته دو و ميداني

اولين دوپينگي هاي رشته دو و ميداني

2 ورزشکار زن مولداوي به دليل دوپينگ از مسابقات المپيک کنار گذاشته شدند.

''مارينا مارگيوا''در پرتاب چکش و ''ناتاليا آرتيک''  در بخش زنان و در  پرتاب ديسک از کشور مولداوي به دليل دوپينگ از مسابقات المپيک گذاشته شدند.

در آزمايش نمونه دوم اين دو ورزشکار  وجود مواد ممنوعه در بدن آنها تأييد شده است و احتمال محروميت 4 ساله آنها وجود دارد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 13 مرداد 1391  7:56 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ستاره دووميداني جاماييکا از اينکه ماموران کميته برگزاري مسابقات او را از خواب بيدار و مجبور به دادن تست دوپينگ کردند، ابراز ناراحتي کرد.

ساعت 22:15 شب گذشته در حالي که «آسفا پاول» در حال استراحت در يکي از واحد‌هاي دهکده المپيک بود، توسط ماموراني که مسئوليت تست دوپينگ دارند، از خواب بيدار شد و تست دوپينگ داد. اين رفتار باعث ناراحتي فراوان اين دونده شد شد. دارنده اسبق عنوان قهرماني 100 متر خشم خود را از طريق پل دايل، مدير تيم دووميداني کشورش به اطلاع مسئولان کميته اجرايي رساند.

به گزارش فارس ،دايل گفت: از اين که مسئولان بر امور دوپينگ ورزشکاران بسيار دقت مي‌کنند،‌ خوشحاليم و استقبال هم مي‌کنيم اما آرزو داريم رفتار ورزشي‌‌تري با قهرمانان و تيم‌ها داشته باشد. آسفا کمتر از 48 ساعت قبل از اولين رقابتش يک خواب شبانه بسيار مهم را از دست داد. اين اقدام آنها سومين آزمايش‌شان در مدت 5 روز بود که از خون او نمونه گرفتند. حرکتي که بطور قطع روي روحيه قهرماني مثل او تاثير بد مي‌گذارد.

مدير تيم دووميداني جاماييکا افزود: آسفا پس از انجام دومين‌ آزمايش‌ خود اعلام کرد براي تمرين کردن خيلي ضعيف شده است. از طريق پزشک خود، درخواست کرديم مزاحم دونده ما نشوند. در ظاهر پذيرفتند اما در عمل کار خودشان را کردند.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

جمعه 13 مرداد 1391  7:57 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

فدرر به زحمت فيناليست المپيک شد

رکورد طولاني‌ترين بازي شکسته شد

فدرر به زحمت فيناليست المپيک شد

راجر فدرر به فينال رقابت‌هاي تنيس المپيک لندن راه يافت.

مرد شماره يک تنيس جهان، که در مراحل گذشته به ترتيب فالا آلخاندرو (کلمبيا)، ژولين بنه‌تو (فرانسه)، دنيس ايستومين (ازبکستان) و جان ايسنر(آمريکا) را شکست داده بود در دور نيمه نهايي با خوان مارتين دل‌پوتروي آرژانتيني مصاف داد و در نهايت با پيروزي مقابل حريف خود به فينال راه يافت.

در اين بازي کاملا نزديک دو تنيسور مطرح دنيا رقابت نفس‌گيري داشتند. فدرر ست نخست بازي را با نتيجه 6 بر 3 واگذار کرد اما در دو ست بعدي با نتايج 7 بر 5 و 19 بر 17 دل‌پوترو را شکست داد تا پس از 4 ساعت و 43 دقيقه قهرمان شود و رکورد طولاني‌ترين بازي تاريخ المپيک در اين رشته شکسته شود.

در ديگر ديدار نيمه نهايي اين رشته اندي ماري بريتانيايي بايد به مصاف نواک جوکوويچ صرب برود که اخيرا به رتبه دوم رنکينگ جهاني نزول کرده است برود تا تکليف دومين فيناليست هم مشخص شود.

جمعه 13 مرداد 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

طلوتي: قضاوت‌هاي بوکس مافيايي است

طلوتي: قضاوت‌هاي بوکس مافيايي است

عضو تيم ملي بوکس کشورمان گفت: قول کسب مدال المپيک لندن را داده‌ام و براي تحقق آن بايد حريف قزاقستاني را شکست دهم.

مهدي طلوتي در خصوص ديدار فرداي خود در رقابت‌هاي بوکس بازي‌هاي المپيک 2012 لندن تصريح کرد: فردا شنبه به مصاف حريف قزاقستاني‌ام که قهرماني بازي‌هاي آسيايي گوانگژو را در کارنامه دارد، مي‌روم. او حريف قدرتمندي است.

وي با بيان اينکه از همه نظر آماده رقابت با حريف قزاقستاني است، افزود: از نظر روحي رواني در شرايط ايده‌آلي قرار دارم و اميدوارم در اين ديدار برنده از ميدان خارج شوم.

نماينده وزن 64 کيلوگرم بوکس ايران در خصوص حذف مظاهري از رقابت‌هاي بوکس المپيک 2012 لندن اظهار داشت: قضاوت‌هاي بوکس مافيايي است. متاسفانه اين امر از گذشته بوده و همچنان ادامه دارد.

وي در پاسخ به اين سئوال که "آيا نگران نيستيد که چنين اتفاقي براي شما هم رخ بدهد؟"، ادامه داد: به اين مسائل فکر نمي‌کنم. قول کسب مدال داده‌ام و براي تحقق آن بايد اين حريف قزاق را شکست بدهم. هيچ مشکلي نيست و فردا صددرصد او را شکست خواهم داد.

جمعه 13 مرداد 1391  9:41 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

باقري: بايد امشب نتيجه تلا‌ش‌هايمان را بگيريم

نخستين وزنه‌برداران ايران در بازي‌هاي المپيک لندن پس از وزن‌کشي هم‌اکنون در محل استراحت هستند تا ساعاتي ديگر رقابت‌شان را در مسابقه‌هاي وزنه‌برداري المپيک لندن آغاز کنند اما نکته مهم در اين فاصله اين است که هم وزنه‌برداران و هم مربيان تيم تا حدود زيادي به موفقيت آن‌ها اميدوارند.

کورش باقري سرمربي تيم ملي وزنه‌برداري ايران در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران به لندن اظهار کرد: خدا را شکر وضعيت ما خوب است و ما بايد امشب نتيجه تلا‌ش‌هايمان را بگيريم. کمتر از دو ساعت به شروع رقابت کيانوش رستمي و سهراب مرادي باقي مانده و مي‌بينيم که هر دوي آن‌ها در بهترين وضعيت قرار دارند. آن‌ها پس از وزن‌کشي اکنون در حال تمرکز گرفتن هستند و تا ساعتي ديگر وارد محل گرم کردن مي‌شوند تا به روي صحنه رقابت بروند.

وي ادامه داد: امشب ما بايد نتيجه زحمات‌مان را بگيريم. آن‌ها و همه تيم خيلي زحمت کشيدند ما کمتر از بقيه تلاش نکرديم و فکر نمي‌کنم کسي اندازه ما تمرين کرده باشد. حالا مانده تا به رقابت برسيم و نتيجه مشخص شود.

سرمربي تيم ملي وزنه‌برداري در مورد سطح بالاي رقابت‌ها نيز گفت: رقابت‌هاي خيلي سنگين است. از روز ابتدايي مسابقه‌هاي وزنه‌برداري تاکنون هيچ روزي نبوده که رکورد جهان و المپيک شکسته نشود. امشب هم اگر بخواهيم با مدال به خانه برگرديم، بايد به رکوردهاي جهان و المپيک حمله کنيم. به نظر من اگر کيانوش و سهراب از مجموع 6 وزنه‌اي که من انتخاب مي‌کنم، 5 وزنه را مهار کنند، هر دو با مدال المپيک از صحنه بيرون مي‌آيند.

کيانوش رستمي قهرمان جهان در دسته 85 کيلوگرم نيز در حالي که به روي تخت دراز کشيده بود، به خبرنگار ايسنا گفت: من تلاشم را کرده‌ام و اکنون فقط بر روي نحوه وزنه زدن‌هايم تمرکز مي‌کنم. ديگر چيزي مهم نيست و بايد نتايج زحمت‌ها و سختي‌هايي که کشيده‌ام امشب ببينم. من براي رسيدن به مدال طلاي المپيک به اينجا آمده‌ام و اميدوارم که خدا نيز من را ياري کند.

سهراب مرادي ديگر وزنه‌بردار پرانگيزه تيم که امشب در دسته 85 کيلوگرم به روي تخته مي‌رود نيز در حالي که شاداب و خندان بود، به خبرنگار ايسنا گفت: حالا ديگر براي من روز موعود است. من هم خيلي تلاش کرده‌ام و نمي‌گذارم که مدال المپيک مفت از چنگم خارج شود. بايد قدر اين لحظاتي که در آن هستم را بدانم.

رقابت‌هاي دسته 85 کيلوگرم وزنه‌برداري بازي‌هاي المپيک لندن از ساعت 10:30 شب به وقت تهران در مجموعه ورزشي اکسل آغاز مي‌شود.

حمید.bmp

جمعه 13 مرداد 1391  9:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها