پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
باقري: بايد امشب نتيجه تلاشهايمان را بگيريم
نخستين وزنهبرداران ايران در بازيهاي المپيک لندن پس از وزنکشي هماکنون در محل استراحت هستند تا ساعاتي ديگر رقابتشان را در مسابقههاي وزنهبرداري المپيک لندن آغاز کنند اما نکته مهم در اين فاصله اين است که هم وزنهبرداران و هم مربيان تيم تا حدود زيادي به موفقيت آنها اميدوارند.
|
 |
|
|
کورش باقري سرمربي تيم ملي وزنهبرداري ايران در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران به لندن اظهار کرد: خدا را شکر وضعيت ما خوب است و ما بايد امشب نتيجه تلاشهايمان را بگيريم. کمتر از دو ساعت به شروع رقابت کيانوش رستمي و سهراب مرادي باقي مانده و ميبينيم که هر دوي آنها در بهترين وضعيت قرار دارند. آنها پس از وزنکشي اکنون در حال تمرکز گرفتن هستند و تا ساعتي ديگر وارد محل گرم کردن ميشوند تا به روي صحنه رقابت بروند.
وي ادامه داد: امشب ما بايد نتيجه زحماتمان را بگيريم. آنها و همه تيم خيلي زحمت کشيدند ما کمتر از بقيه تلاش نکرديم و فکر نميکنم کسي اندازه ما تمرين کرده باشد. حالا مانده تا به رقابت برسيم و نتيجه مشخص شود.
سرمربي تيم ملي وزنهبرداري در مورد سطح بالاي رقابتها نيز گفت: رقابتهاي خيلي سنگين است. از روز ابتدايي مسابقههاي وزنهبرداري تاکنون هيچ روزي نبوده که رکورد جهان و المپيک شکسته نشود. امشب هم اگر بخواهيم با مدال به خانه برگرديم، بايد به رکوردهاي جهان و المپيک حمله کنيم. به نظر من اگر کيانوش و سهراب از مجموع 6 وزنهاي که من انتخاب ميکنم، 5 وزنه را مهار کنند، هر دو با مدال المپيک از صحنه بيرون ميآيند.
کيانوش رستمي قهرمان جهان در دسته 85 کيلوگرم نيز در حالي که به روي تخت دراز کشيده بود، به خبرنگار ايسنا گفت: من تلاشم را کردهام و اکنون فقط بر روي نحوه وزنه زدنهايم تمرکز ميکنم. ديگر چيزي مهم نيست و بايد نتايج زحمتها و سختيهايي که کشيدهام امشب ببينم. من براي رسيدن به مدال طلاي المپيک به اينجا آمدهام و اميدوارم که خدا نيز من را ياري کند.
سهراب مرادي ديگر وزنهبردار پرانگيزه تيم که امشب در دسته 85 کيلوگرم به روي تخته ميرود نيز در حالي که شاداب و خندان بود، به خبرنگار ايسنا گفت: حالا ديگر براي من روز موعود است. من هم خيلي تلاش کردهام و نميگذارم که مدال المپيک مفت از چنگم خارج شود. بايد قدر اين لحظاتي که در آن هستم را بدانم.
رقابتهاي دسته 85 کيلوگرم وزنهبرداري بازيهاي المپيک لندن از ساعت 10:30 شب به وقت تهران در مجموعه ورزشي اکسل آغاز ميشود.
|

جمعه 13 مرداد 1391 9:54 PM
تشکرات از این پست