کاوه موسوي:مي خواستم به فينال برسم
جمعه 13 مرداد 1391 7:55 PM
کاوه موسوي:مي خواستم به فينال برسمنماينده پرتاب چکش کشورمان در المپيک لندن با اشاره به اينکه اگر رکوردخودش راهم تکرار مي کرد مي توانست به فينال اين دوره راه يابد گفت : تمام هدفم اين بود که رکوردم را بشکنم، اما نشد. |
![]() |
|
|
||
|
کاوه موسوي در گفت و گو با خبرنگاران افزود : رکورد پرتاب چکش در کشورمان 75 متر و 26 سانتيمتر و متعلق به من است اما اينجا در لندن نتوانستم اين رکورد را تکرار کنم.
وي گفت:درمسابقه امروز فردي که پرتاب 74 متر و 86 سانتيمتر داشت توانست به فينال راه يابد و اين به معناي آن است که حتي اگر رکورد خودم را مي زدم به فينال راه پيدا مي کردم. موسوي افزود:سرد بودن هوا در پايين آمدن رکورد ورزشکاران اينجا تاثير گذاشت. وي گفت: جو رقابتي سنگين المپيک نيز استرس خاصي را به ورزشکاران منتقل مي کنندوهمانطور که ديديدورزشکاران ديگر هم نتوانستند همانند رکورد خود را در اين دوره بزنند. وي با تشکر از فدراسيون دو وميداني افزود : تمام امکانات لازم براي رسيدن به حداکثرآمادگي ما به کار گرفته شده بود و در اينجا لازم است از مسوولان فدراسيون تشکر نمايم. وي افزود : من 27 سال سن دارم و رکورد دار پرتاب چکش آسيا با 36 سال سن در اين رقابت حضور داشت بنابراين حالا حالاها وقت خواهم داشت . موسوي گفت: بر اساس نظر رييس فدراسيون دو وميداني در صورت شکستن رکوردم قرار بود 5 هزار دلار پاداش بگيرم که اين اتفاق نيفتاد. |