پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
ايرانيان به دنبال بليت مسابقات وزنه برداري و کشتي
در آستانه آغاز رقابت هاي ورزشکاران ايراني در رشته هاي مدال آور وزنه برداري، کشتي و تکواندو عده زيادي از ايرانيان مشتاق همچنان به دنبال تهيه بليت هاي اين رقابت ها هستند.
|
 |
|
|
تعدادزيادي ازهموطنان ايراني که مايلند ورزشکاران کشورمان را از نزديک تشويق کنند پشت صف هاي اينترنتي جا مانده اندولحظه به لحظه با چک کردن سايت فروش بليت هاي المپيک اميدوارند در آخرين لحظات بتوانند راهي به سالن هاي مسابقات بيابند.
به گزارش ايرنا عده زيادي از ايرانيان مقيم انگليس و کساني که از ديگر کشورهاي اروپايي به لندن آمده اند، هر جا که خبرنگاران ايراني و يا اعضاي کاروان ورزشي کشورمان را مي بينند، جوياي بليت براي تماشاي مسابقات ورزشکاران ايراني مي شوند.
برخي از آنان به خبرنگار ايرنا گفتند که به رغم تلاش فراوان هنوز نتوانسته اند بليت مسابقات کشتي، وزنه برداري و تکواندو را به دست بياورند.
اين در حالي است که يک منبع آگاه در هفته جاري از خريداري اکثر بليت هاي مسابقات وزنه برداري، کشتي آزاد و فرنگي و تکواندو بازي هاي المپيک 2012لندن توسط ايرانيان خبر دادوگفت: با اين وضعيت جو غالب سالن هاي مسابقات هنگام حضور ورزشکاران ايراني در اين رشته ها به سود آنان خواهد بود.
اين منبع گفت: هموطنان ايراني مقيم شهرهاي مختلف انگليس و برخي ديگر از کشورهاي اروپايي براي حضور گسترده در مسابقات کشتي آزاد و فرنگي، وزنه برداري و تکواندو برنامه ريزي کرده اند.
ايرانيان مقيم انگليس ماه گذشته، کانوني را براي حمايت ورزشکاران ايراني شرکت کننده در بازي هاي المپيک لندن تشکيل دادند تا به طور هماهنگ و يکپارچه به تشويق اين قهرمانان بپردازند. اين کانون به رغم امکانات محدود خود تلاش کرده است بليت هايي را نيز براي هموطنان تهيه کند.
به نظر مي رسد به رغم اينکه برخي از ايرانيان به رغم تلاش هاي فراوان هنوز نتوانسته اند بليت بازيهاي المپيک را تهيه کنند ولي باز هم سالن مسابقات وزنه برداري، کشتي و تکواندو مملو از تماشاگران مشتاق ايراني خواهد بود.
|

جمعه 13 مرداد 1391 3:56 PM
تشکرات از این پست