0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
جمعه 13 مرداد 1391  4:26 PM

قاسمي‌پور: طلوتي و روزبهاني کار سختي دارند

بوکسور وزن 69 -کيلوگرم گفت: مهدي طلوتي و احسان روزبهاني در کار سختي پيش رو دارند، اما مي‌توانند سربلند از رينگ خارج شوند.

امين قاسمي‌پور در گفت‌وگو با فارس گفت: متاسفانه در اولين مبارزه مقابل حريف ونزوئلايي شکست خوردم و از دور مسابقات حذف شدم. تا قبل از آغاز مسابقات جو سالن را نديده‌ بودم و اين موضوع نيز در شکستم سهم بزرگي داشت.

وي افزود: انتظار داشتم حريفم را شکست دهم، اما پس از اينکه امتياز از دست دادم ديگر نتوانستم جبران کنم. هميشه امتياز گرفتن از بوکسور‌هاي آمريکايي کار بسيار دشواري است. من از دور مسابقات حذف شدم و اميدوارم فردا(شنبه) هر دو ملي پوش مقابل حريفانشان موفق شوند.

بوکسور وزن 69 -کيلوگرم در مورد قضاوت ناعادلانه داوران در بازي علي مظاهري تصريح کرد: در طول اين مسابقات چنين قضاوتي را نديده بودم. روز چهارشنبه همه ما در سالن مسابقات حضور داشتيم و در کمال ناباوري در راند دوم ديديم داور در يک دقيقه 3 اخطار بي دليل به مظاهري داد و اين موضوع باعث حذف او از گردونه رقابت‌ها شد. پس از اين اتفاق داور را 5 جلسه محروم کردند که اين موضوع دردي را دوا نمي‌کند.

قاسمي‌پور در مورد دومين بازي مهدي طلوتي مقابل بوکسور تيم ملي قزاقستان اظهار داشت: طلوتي فردا بايد به مصاف بوکسور تيم ملي قزاقستان برود. حريف وي قهرماني آسيا را در کارنامه خود دارد و مهدي کار بسيار سختي را پيش رو دارد. اميدوارم طلوتي باز هم مبارزات خوبي داشته باشد تا سربلند از رينگ خارج شود.

وي در مورد حريف احسان روزبهاني خاطرنشان کرد: احسان هم فردا بايد در دومين مبارزات خود به مصاف بوکسور تيم ملي ترکيه برود. حريف روزبهاني يکي از بوکسور‌هاي قديمي تيم ملي ترکيه است و تجربياتش از روزبهاني بيشتر است، اما احسان از لحاظ قدرت بدني در بهترين شرايط قرار دارد. آرزو مي‌کنم هر دو ملي پوش فردا سربلند از رينگ خارج شوند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها