0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

مدال جودوکار برزيلي شکست

يک جودوکار مرد برزيلي که مدال برنزش هنگام استحمام بر زمين افتاد و شکست، اکنون براي گرفتن يک مدال سالم ديگر تلاش مي کند.

به نقل از آسوشيتدپرس از لندن، ''فيليپه کيتاداي'' گفت: اين مدال را همه جا با خود مي برد اما هنگامي که مي خواست از خيس شدن آن در حمام جلوگيري کند، از دستش افتاد.

به گفته کيتاداي، بخشي از مدال که بند آن را نگهداري مي کند، شکسته است و اکنون او نمي تواند آن را به گردن بياويزد. همچنين شکاف کوچکي روي آن ايجاد شده است.

کيتاداي اين مدال را روز شنبه در وزن 60 کيلوگرم جودو مردان کسب کرد.

کميته ملي المپيک برزيل اعلام کرده است درخواست مدال جديدي خواهد کرد، هر چند آگاهي دارد که کميته بين المللي المپيک اجباري براي دادن مدال جديدي به کيتاداي ندارد.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  8:08 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

راز موفقيت چيني‌ها در المپيک

کارشناس مجرب ورزش چين کسب بيشترين تعداد مدال طلا توسط قهرمانان زن و مرد اين کشور را ناشي از توجه اصولي و گسترده به رده‌هاي سني پايه مي‌داند.

«چيو ليو هون» استاد ورزش دانشگاه پکن که براي تماشاي پيکارهاي لندن 2012 به انگليس سفر کرده است، در گفت‌وگو با شبکه سي.بي.اس اظهار داشت: در مورد علل موفقيت چين در ادوار مختلف المپيک دلايل مختلفي را مي توان برشمرد اما از نظر من که آموزش دهنده ورزش هستم، توجه اساسي به ورزش کودکان و نونهالان سبب مي شود خيلي زود افرادي که شايستگي پيشرفت تا رده قهرماني را دارند، شناسايي شوند. اين عده سپس زير نظر مربياني تحت آموزش‌هاي پايه‌اي و تخصصي قرار مي‌گيرند و تا رده قهرماني المپيک پيش مي‌آيند.

وي افزود: چين با داشتن 1.34 ميليارد جمعيت از نظر تامين نيروي انساني مستعد براي ورزش مشکلي ندارد. با توجه به زاد و ولد‌هاي بيشمار،‌ همه ساله توسط کارشناسان و مربياني مجرب حدود 400 هزار کودک با استعداد در رشته‌هاي مختلف ورزشي شناسايي مي شوند و به مدارسي ويژه براي کسب تعليم‌هاي ويژه سپرده مي شوند. اين عده به مرور پيشرفت مي کنند و تاجايي پيش مي‌آيند که نماينده ورزشي چين در المپيک‌ها و جام‌هاي جهاني مي شوند و براي کشور مدال کسب مي‌کنند.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  8:08 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

به رغم پيگيري فراوان ؛

افشارزاده: رواديد امير رضاخادم صادر نشد

افشارزاده گفت: متاسفانه موفق به اخذ رواديد براي امير رضا خادم نشديم و به همين دليل سرپرست فدراسيون کشتي به جاي وي در نشست فيلا در حاشيه بازيهاي المپيک لندن شرکت مي کند.

افشارزاده ، دبير کل کميته ملي المپيک ايران افزود: متاسفانه اسم خادم در فهرست اوليه نبود تا براي وي کارت ويژه (آي دي کارت) که حکم ويزا را نيز دارد، صادر شود ولي ما بلافاصله براي دريافت ويزاي جداگانه اقدام کرديم و رييس فدراسيون بين المللي کشتي(فيلا)نيز در اين زمينه وارد عمل شد اما تاکنون ويزا صادر نشده است.

وي اظهار داشت: خادم را براي دريافت ويزا به آنکار اعزام کرديم ولي سفارت انگليس در آنجا نيز ويزاي وي را صادر نکرد و به هميندليل خطيب در اجلاس فيلا که روز پنجشنبه آينده در لندن برگزار مي شود، شرکت مي کند.

افشار زاده گفت: ما هر تلاشي را که لازم بود انجام داديم و همه مسيرها را طي کرديم ولي موفق نشديم ويزاي خادم را دريافت کنيم.با توجه به اينکه همه تشکيلات انگليسي ها در زمينه صدور کارت ويژه بسته شده است،تلاش هاي ما از طريق اينجا نيز به بن بست خورد و نتوانستيم کاري بکنيم. اين موضوعواقعا از کنترل ما خارج بود.دبيرکل کميته ملي المپيک درمورد وضعيت کاروان ورزشي کشورمان در المپيک 2012 لندن گفت: بطور کلي وضعيت تاکنون خوب و رضايتبخش بوده و در برخي رشته ها نيز بسيار خوب بوده است.

وي توضيح داد: به عنوان مثال نوشاد عالمياندر پينگ پنگ دو برد ارزشمند در مقابل حريفان قدرتمند خود کسب کرد.تيراندازان ما هم بسيار خوب عمل کردند؛ به ويژه خانم الهه احمدي که موفق به کسب مقام ششم المپيک دررشته تفنگ بادي 10 متر شد.افشارزاده افزود:متاسفانه دوچرخه سوارانآن گونه که انتظار مي رفت، موفق نبودند ولي در رشته هاي ديگر از جمله قايقراني عملکرد خوبي را توسط خانم هاي ورزشکار شاهد بوديم. تيراندازي با کمان هم نسبتا خوب بود.

وي در مورد ادامه مسابقات المپيکاظهارداشت:من اميدوارم از روز شنبه که مسابقات وزنه برداري و بعد هم کشتي فرنگي،کشتي آزاد و تکواندو شروع مي شود، بتوانيم شاهد موفقيت ورزشکاران مان در اين رشته ها و همچنين در دو و ميداني باشيم.

دبيرکل کميته ملي المپيک در مورد حضورخانم هاي ايراني درالمپيک، گفت: حضور خانم هاي محجبه ايراني در اين بازيها بازتاب بسيار خوبي داشت. ما هشت نفر از ورزشکاران خانم را در اين مسابقات داريم که در نوع خود يک رکورد است. اين خانم ها با تلاش فراوان موفق شده اند، سهميه هاي ارزشمندالمپيک را در رشته هاي مختلف کسب کنند و من اميدوارم که در آينده شاهد موفقيت روزافزون انان در عرصه هاي مختلف آسيايي و جهاني باشيم.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  10:53 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

نارضايتي اسپانسرها از المپيک 2012 لندن

يکي از بزرگترين اسپانسر هاي بازي هاي 2012 لندن اعلام کرد، المپيک پکن براي آنها پر درآمدتر بوده است.

به نقل از خبرگزاري رويترز، مسئولان برگزاري بازي هاي المپيک 2012 در لندن تا به حال مبلغي معادل 100 ميليون دلار براي خريد تجهيزات برقي  يکي از شرکت هاي مشهور در اين زمينه هزينه کرده اند با اين حال سخن گوي اين شرکت مي گويد سود حاصله براي آنها در المپيک پکن به مراتب بيشتر از آن چيزي است که در لندن نصيبشان شده است.

گفتني است، با توجه به شروع مسابقات و خالي ماندن صندلي ها در سطحي وسيع، نگراني اسپانسرها براي شکست مالي بيشتر شده است.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

چشمان برزيلي ها به مدال طلاي المپيک

تيم ملي فوتبال اميد برزيل با حضوري قدرتمند در المپيک 2012 لندن قصد دارند طلسم ناکامي هاي گذشته را جبران کنند.

تيم ملي فوتبال برزيل با کسب پنج عنوان قهرماني در مسابقات جام جهاني،  پر افتخارترين تيم جهان لقب گرفت و علاوه بر آن تمامي عناوين قهرماني در رقابت هاي معتبر قاره اي و جهاني را نيز در کارنامه خود به ثبت رسانده  است.

برزيل تنها عنواني که نتوانسته اند به آن برسند مدال طلا و کسب عنوان قهرماني بازي هاي المپيک است.

تيم ملي فوتبال اميد برزيل با هدف قهرماني در بازيهاي المپيک 2012 پاي به لندن گذاشته و هم اکنون در صدر جدول بازي هاي گروه C  قرار دارد.

برزيل در گروه C با تيم هاي بلاروس، مصر و نيوزلند هم گروه است و در بازي نخست سه بر دو مصر را برد و در بازي دوم هم سه بر يک از سد بلاروس گذشته است.

برزيلي ها هم اکنون با 6 امتياز صدرنشين هستند و در بازي سوم مرحله گروهي چهارشنبه 11 مرداد به مصاف تيم ملي نيوزلند مي روند آنها براي جبران حسرت هاي گذشته وارد بازي ها شده اند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

دو سال محروميت در انتظار دوپينگي هاي المپيک

دو سال محروميت در انتظار ورزشکاران دوپينگي رقابت هاي المپيک خواهد بود.

با مثبت شدن تست دوپينگ 2 ورزشکار زن، تعداد دوپينگي هاي المپيک سي ام به عدد 3 رسيد.

اولين دوپينگي اين رقابت ها در بخش زنان ورزشکار اهل کشور سنت کيتس است و ديگر ورزشکار دوپينگي نيز ژيمناست ازبکستاني است که اولين نمونه تست دوپينگ آنها مثبت اعلام شده است و در صورت تائيد نهايي آنها 2 سال از ادامه مسابقات محروم خواهند شد و پيش از روز اول مسابقات تست دوپينگ وزنه بردار آلباني مثبت اعلام شده بود.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  10:54 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

تيم‌فوتبال المپيک سوئيس 1بازيکن را اخراج کرد

سرپرست تيم فوتبال المپيک سوئيس از اخراج يک بازيکن اين تيم پيش از ديدار با مکزيک خبر داد.

به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، «جيان گيلي» سرپرست تيم فوتبال المپيک سوئيس اعلام کرد "ميشل مورگانلا" مدافع اين تيم به دليل درج اظهارات نژادپرستانه در صفحه توييتر خود، از ترکيب تيم اخراج شده است.

مورگانلا اين اظهارات را پس از شکست 2 بر يک سوئيس مقابل کره‌جنوبي در روز گذشته منتشر کرده بود که موجب شد مقامات سوئيس آن را پيام اهانت‌آميز تلقي کنند.

اين بازيکن 23 ساله سوئيسي دومين ورزشکار المپيکي است که به دليل درج اظهارات نژادپرستانه در وب‌سايت توييتر اخراج مي‌شود.

پيش از اين کاروان المپيک يونان، "وولا پاپاچريستو" ورزشکار دووميداني اين کشور را به دليل توهين به يک مهاجر آفريقايي اخراج کرده بود.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

وزنه بردار زن چيني رکورد المپيک را شکست

وزن بردار دسته 58 کيلوگرم تيم زنان چين ضمن ثبت رکوردي جديد به مدال طلاي بازي هاي المپيک 2012 لندن دست يافت.

سالن ''اکسل'' لندن دوشنبه شب شاهد به دست آمدن هشتمين مدال طلاي کاروان ورزشي چين در بازي هاي المپيک 2012 بود.

در پيکارهاي دسته 58 کيلوگرم وزنه برداري، ''لي ژوئه يونگ'' در حرکت يک ضرب وزنه 108 کيلوگرم را مهار کرد تا رکورد جديدي را در المپيک به ثبت برساند.

وي در حرکت دو ضرب نيز وزنه 138 کيلوگرم را بالاي سر برد و درمجموع با 246 کيلوگرم، ضمن رسيدن به مدال طلا رکورد جديدي را برجاي گذاشت.

در اين دسته، ''سريکا پيرنسر'' از تايلند در مجموع دو حرکت 236 کيلوگرم را براي خود به ثبت رساند تا به مدال نقره دست يابد.

''يوليا کالينا'' از اوکراين با 235 کيلوگرم به مقام سوم و مدال برنز رسيد.

در اين دسته هفده ورزشکار به رقابت پرداختند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

تاساعاتي ديگر؛

روزبهاني به مصاف حريف کلمبيايي مي‌رود

در ادامه رقابتهاي بوکس المپيک لندن ودر وزن منهاي 81 کيلو گرم احسان روز بهاني مي بايست در دور نخست با جيسون مونرويوارلا کلمبيايي مبارزه کند.

بعد از قرعه هاي سختي که علي مظاهري و مهدي طلوتي در بازي نخست خود با حريفاني از کشورهاي اسپانيا و کوبا روبرو شدند و همچنين حذف امين قاسمي پور در وزن منهاي 69 کيلو گرم تا ساعاتي ديگر احسان روزبهاني نيز با حريف قدري از کلمبيا روبرو خواهد شد.

در اين وزن که 26 مشتزن از قاره هاي مختلف حضور دارند و تعدادي از آنها در همان بازي نخست با خوش شانسي قرعه استراحت خوردند احسان روز بهاني مي بايست ساعت 22 به وقت محلي يا همان 1:30 دقيقه روز سه شنبه 10 مرداد به وقت تهران به مصاف حريف 27 ساله اي از قاره آمريکاي جنوبي برود.

وي در صورت برد بايد با بهرام مظفر از ترکيه بازي کند که با قرعه استراحت به دور بعد راه يافته است.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  11:23 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

عبدولي: براي وزن کم کردن کار سختي داريم

ملي‌پوش کشتي ايران در آستانه اعزام به رقابت‌هاي المپيک لندن گفت: کار دشواري براي وزن کم کردن پيش‌رو داريم اما مطمئن باشيد همه ملي‌پوشان با غيرت و تعصب ايراني براي سرافرازي نام ايران روي تشک مي‌روند.

سعيد عبدولي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار کرد: خدا را شکر آخرين تمرين خود را پيش از شرکت در رقابت‌هاي المپيک لندن در بهترين شرايط پشت سر گذاشتيم. همه کشتي‌گيران آمادگي مطلوبي دارند و ان‌شاءالله امشب(سه‌شنبه) همراه کاروان کشتي به لندن مي‌رويم و اميدوارم با حفظ شرايط خود بتوانيم در حد و اندازه نام ايران ظاهر شويم و دست پر به کشور بازگرديم.

وي افزود: در حال حاضر تنها مشکل وزن کم کردن پيش روي کشتي‌گيران وجود دارد. واقعا سخت است تا طي روزهاي آينده وزن کم کنيم اما مطمئن هستم همه ملي‌پوشان با غيرت و تعصبي که دارند، براي سرفرازي نام ايران روي تشک حاضر مي‌شوند.

عبدولي از مردم خواست تا با دعاي خير خود کاروان کشتي ايران را همراهي کنند و به ايسنا گفت: مطمئن باشيد که ما همه تلاش خود را به کار مي‌بنديم تا با مدال‌هاي خوش‌رنگ موجب افتخار کشتي ايران در سطح جهان و همچنين ارتقاي رنکينگ کاروان اعزامي ايران به المپيک شويم. اميدوارم مردم ما را از دعاي خير خود محروم نکنند و در اين ايام مبارک پشتيبان ما باشند.

وي که از ناحيه ابروي سمت راست به شدت مجروح شده بود و با پانسمان در آخرين اردوي تمريني تيم ملي ظاهر شد، در پاسخ به سوالي درباره وضعيت مصدوميت خود گفت: چند هفته قبل در يک مسابقه تمريني دچار آسيب ديدگي از ناحيه ابرو شدم و حريف تمريني من ابروي سمت راست من را پاره کرد. البته هيچ تعمدي در اين ميان نبود. من همان روز مجبور شدم تا ابرويم را بخيه بزنم اما در تمرين بعد دوباره در طول مسابقه جراحتم باز شد و بلافاصله مجبور شدم تا بار ديگر پانسمان کنم. تقريبا زخم روي ابرويم در حال بهبودي بود اما ديروز در طول مسابقه با حريف تمريني اين جراحت سر باز کرد و نمي‌دانم که تا روز مسابقه بهتر مي‌شود يا نه. قدري از بابت اين آسيب ديدگي احساس ناراحتي مي‌کنم اما مطمئن باشيد اين زخم‌ها نمي‌تواند من را از رسيدن به هدف باز دارد و تمام تلاشم را خواهم کرد تا بهترين نتيجه را در المپيک بگيرم.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  12:33 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

اخلاقي: حريفان‌مان را به خوبي آناليز کرده‌ايم

کشتي‌گير وزن 84 کيلوگرم فرنگي ايران در آستانه اعزام به المپيک لندن گفت: با آناليز خوبي که از حريفان داريم، براي پيروزي در تمام مسابقه‌ها به ميدان مي‌رويم.

حبيب‌الله اخلاقي ملي‌پوش وزن 84 کيلوگرم کشتي فرنگي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، اظهار کرد: من 4 سال است که براي المپيک تلاش مي‌کنم. تمرين‌هاي پرفشاري را پشت سر گذاشته‌ام. خوشبختانه از نظر تکنيکي و آمادگي جسمي و رواني شرايط خوبي دارم. اردوها به دور از حاشيه برگزار شد و ما با آمادگي به مصاف حريفان خود مي‌رويم.

وي با اشاره به آناليز حريفانش در مسابقه‌هاي المپيک گفت: در بالاترين سطح رقابت‌هاي کشتي يعني المپيک نمي‌توان هيچ حريفي را دست کم گرفت. کشتي‌گيران بلغاري، سوئد و ترک حريفان سرسختي هستند. من و همه کشتي‌گيران بازي‌هاي حريفان‌مان را ديديم و با آناليز خوبي که مربيان تيم انجام دادند، شناخت نسبي و مطلوبي از آن‌ها داريم. اميدوارم که بتوانيم بر حريفان خود غلبه کنيم و المپيک را با موفقيت پشت سر بگذاريم.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  8:22 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

کساني که زباله بريزند جريمه مي شوند

شهرداري لندن با همکاري پليس انگليس جهانگرداني که به پاکيزگي شهر لطمه وارد کنند را جريمه مي‌کند.

در چند روز گذشته با افزايش مسابقات پيکارهاي لندن 2012 بر شمار توريست‌هاي که جهت تماشاي مسابقات به مرکز انگليس سفر کرده‌اند،افزوده شده است.اين امر سبب شده تا در سطح شهر لندن،شمار زيادي از علاقمندان با فرهنگ‌هاي مختلف رفت و آمد کنند و در اين ميان شمار کساني به نظم و ترتيب و موضوع پاکيزگي سطح شهر آسيب مي‌رسانند، افزايش يابد.

براين اساس شهرداري لندن روز گذشته اطلاعيه‌اي صادر کرد که با کساني که در معابر و خيابان‌ها زباله مي‌ريزند، باهمکاري پليس برخورد جدي کرده و آنها را جريمه خواهد کرد.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  8:22 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

احسان روزبهاني به دور بعد صعود کرد

دومين نماينده بوکس ايران در بازيهاي المپيک از ساعت 22 روز دوشنبه به وقت لندن در سالن مشتزني مجموعه ورزشي اکسل به مصاف " وارلا مونروي وارلا" از کلمبيا رفت.

در اين مبارزه که در وزن 81 کيلوگرم برگزار شد احسان روزبهاني راند اول را با احتياط آغاز کرد و بيشتر به فکر امتياز ندادن به حريف بود اما در نهايت 2 بر 3 نتيجه را به حريف واگذار کرد.

در راند دوم عملکرد نماينده بوکس ايران بهتر بود و در پايان موفق شد با نتيجه 8 بر 8 رينگ را ترک کند. در راند سوم شرايط براي روزبهاني بهتر شد و عملکرد بهتري داشت و در نهايت موفق شد با نتيجه 12 بر 10 در مجموع حريف خود را شکست دهد.

ناطق نوري ، برخي مسئولان فدراسيون بوکس، لطفعلي پورکاظمي رئيس فدراسيون پزشکي - ورزشي و برخي همراهان کاروان ورزش ايران از جمله تماشاگران ويژه اين مبارزه بودند. قبل از اين امين قاسمي پور در نخستين ديدار خود برابر حريفي از ونزوئلا شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  8:23 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

روزبهاني: با کسب مدال طلسم‌شکني مي‌کنم

بوکسور وزن 81- تيم ملي ايران گفت: اميدوارم با کسب مدال طلسم را بشکنم.

احسان روزبهاني پس از برتري برابر حريف کلمبيايي خود گفت:‌ حريفم اصلا چيزي نبود که فيلم مبارزاتش را آناليز کرده بودم. وي خيلي قوي و بدقلق بود. خوشبختانه دعاي مردم باعث شد به موفقيت برسم.

وي افزود: بازي اولم بود و خيلي استرس داشتم. با اين پيروزي اميدوارم حريف ترکيه‌اي را در بازي دوم شکست دهم. وي با مظاهري و قرباني مبارزاتي را انجام داده و از آنها حتما براي شکستش در بازي دوم کمک مي‌گيرم.

روزبهاني اظهار داشت: تمريناتي را که در طول اين مدت پيگيري کرده بودم را انجام ندادم و در واقع به علت اينکه بازي اولم بود استرس فراواني داشتم. خوشبختانه در راند دوم و سوم به خودم آمدم و مبارزات خوبي انجام دادم.

بوکسور تيم ملي گفت: براي اولين بار بود که در چنين سالني مسابقه مي‌دادم. يکي از دلايل استرسم اين است که به مردم و رسانه‌ها قول کسب مدال دادم و اميدوارم اين طلسم شکسته شود.

وي در پايان در مورد حريفان بعدي خود گفت:‌ حريف سرسخت من بوکسور تيم ملي ترکيه است که اميدوارم بتوانم او را شکست دهم.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  8:23 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

المپيک 2012

شناگر آمريکايي مدال طلا گرفت

مت گرورس Matt Grevers شناگر آمريکايي روز دوشنبه در رقابت هاي شناي يکصد متر کرال پشت مردان در رقابت هاي المپيک دو هزار و دوازده به مدال طلا دست يافت.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، نيک تومان ديگر شناگر آمريکايي مدال نقره گرفت و ريوسوک آيريه از ژاپن سوم شد و مدال برنز را از آن خود کرد.

حمید.bmp

سه شنبه 10 مرداد 1391  8:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها