پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
سه شنبه 10 مرداد 1391 12:33 AM
عبدولي: براي وزن کم کردن کار سختي داريممليپوش کشتي ايران در آستانه اعزام به رقابتهاي المپيک لندن گفت: کار دشواري براي وزن کم کردن پيشرو داريم اما مطمئن باشيد همه مليپوشان با غيرت و تعصب ايراني براي سرافرازي نام ايران روي تشک ميروند. |
![]() |
|
|
||
|
سعيد عبدولي در گفتوگو با ايسنا، اظهار کرد: خدا را شکر آخرين تمرين خود را پيش از شرکت در رقابتهاي المپيک لندن در بهترين شرايط پشت سر گذاشتيم. همه کشتيگيران آمادگي مطلوبي دارند و انشاءالله امشب(سهشنبه) همراه کاروان کشتي به لندن ميرويم و اميدوارم با حفظ شرايط خود بتوانيم در حد و اندازه نام ايران ظاهر شويم و دست پر به کشور بازگرديم.
وي افزود: در حال حاضر تنها مشکل وزن کم کردن پيش روي کشتيگيران وجود دارد. واقعا سخت است تا طي روزهاي آينده وزن کم کنيم اما مطمئن هستم همه مليپوشان با غيرت و تعصبي که دارند، براي سرفرازي نام ايران روي تشک حاضر ميشوند. عبدولي از مردم خواست تا با دعاي خير خود کاروان کشتي ايران را همراهي کنند و به ايسنا گفت: مطمئن باشيد که ما همه تلاش خود را به کار ميبنديم تا با مدالهاي خوشرنگ موجب افتخار کشتي ايران در سطح جهان و همچنين ارتقاي رنکينگ کاروان اعزامي ايران به المپيک شويم. اميدوارم مردم ما را از دعاي خير خود محروم نکنند و در اين ايام مبارک پشتيبان ما باشند. وي که از ناحيه ابروي سمت راست به شدت مجروح شده بود و با پانسمان در آخرين اردوي تمريني تيم ملي ظاهر شد، در پاسخ به سوالي درباره وضعيت مصدوميت خود گفت: چند هفته قبل در يک مسابقه تمريني دچار آسيب ديدگي از ناحيه ابرو شدم و حريف تمريني من ابروي سمت راست من را پاره کرد. البته هيچ تعمدي در اين ميان نبود. من همان روز مجبور شدم تا ابرويم را بخيه بزنم اما در تمرين بعد دوباره در طول مسابقه جراحتم باز شد و بلافاصله مجبور شدم تا بار ديگر پانسمان کنم. تقريبا زخم روي ابرويم در حال بهبودي بود اما ديروز در طول مسابقه با حريف تمريني اين جراحت سر باز کرد و نميدانم که تا روز مسابقه بهتر ميشود يا نه. قدري از بابت اين آسيب ديدگي احساس ناراحتي ميکنم اما مطمئن باشيد اين زخمها نميتواند من را از رسيدن به هدف باز دارد و تمام تلاشم را خواهم کرد تا بهترين نتيجه را در المپيک بگيرم. |