0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

در 100 متر آزاد المپيک

بيداريان سه‌شنبه با 60 شناگر رقابت مي‌کند

محمد بيدرايان تنها نماينده شناي ايران در المپيک 2012 لندن فردا سه‌شنبه با حريفان جهاني خود به رقابت خواهد پرداخت.

به نقل از روابط عمومي فدراسيون شنا، بيداريان در سومين روز رقابت‌هاي شناي بازي‌هاي 2012 المپيک لندن از ساعت 10:50 صبح به وقت لندن در سالن "آکواتيس" شهر لندن و در دسته سوم ماده 100 متر آزاد با حريفان خود به رقابت خواهد پرداخت.

در اين ماده که با رقابت 60 شناگر و در هشت دسته برگزار مي‌شود محمد بيداريان در خط ششم با شناگران کشورهاي ارمنستان، گواتمالا، آروبا، آلباني، مالت، بوليوي و گوام هم‌گروه است.

محمد بيدرايان رکورددار ماده 100 متر آزاد کشورمان اميدوار است بتواند رکورد ملي اين ماده را ( 51 ثانيه و 31 ثانيه) بهبود بخشد.

تنها شناگر المپيکي ايران که از اواخر هفته گذشته در لندن حضور دارد تمرينات آماده سازي خود را همراه با تيم ملي شناي آلمان پيگيري مي‌کند و به گفته محسن رضواني، دبير فدراسيون شنا وي از آمادگي روحي و جسماني مطلوبي براي حضور در رقابت‌هاي ماده 100 متر آزاد المپيک 2012 برخوردار است.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  2:48 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

مشعل المپيک خاموش و امروز روشن شد

مشعل رقابت‌هاي المپيک لندن يکشنبه شب خاموش شد و با تلاش مسئولان بخش فني بار ديگر صبح روز دوشنبه روشن شد.

به نقل از روزنامه فولکس‌کرانت، مشعل عظيم رقابت‌هاي لندن 2012 در محل ورزشگاه «المپيک پارک»‌که جمعه شب در جريان مراسم افتتاحيه روشن شد،‌ يکشنبه شب بدون دليل خاصي خاموش شد.

براساس آخرين اخبار گزارش شده پس از تلاش مسئولان فني، اين مشعل عظيم به نقطه ديگري از ورزشگاه منتقل شد و از صبح روز دوشنبه(امروز) بارديگر روشن شد.

در اين ارتباط گزارش ‌هاي اوليه حکايت از بي‌اطلاعي مقامات مسئول از علت خاموشي داشت. اما يک مقام مسئول از کميته سازماندهي صبح روز امروز اعلام کرد اين امر به خواست خود کميته برگزاري و بنابه دلايل امنيتي انجام گرفته است.

بروک دويل افزود: هيچ مشکلي غير از مسائل امنيتي در اين زمينه وجود نداشت. پس از 48 ساعت از مراسم افتتاحيه به اين نتيجه رسيديم بهتر است جاي اين مشعل را تغيير دهيم.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  3:55 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

جودوکار عربستاني بخاطر حجاب کنار مي رود

جودکار زن عربستان سعودي در صورتي که اجازه داشتن حجاب را هنگام مبارزه نداشته باشد از رقابت کناره گيري مي کند.

به گزارش خبرگزاري رويترز،''وجدان علي سراج عبدالرحيم شهرخاني'' که يکي از دو زن شرکت کننده عربستاني در بازيهاي المپيک لندن است، قرار است در وزن به اضافه 78 کيلوگرم جودو در روز جمعه وارد تاتامي شود.

يک مقام سعودي پيشتر اعلام کرده بود ورزشکاران زن اين کشور بايد از پوشش اسلامي تبعيت کنند.

اما هفته گذشته، ''ماريوس ويزر''رييس فدراسيون جودو گفت: شهرخاني بايد براساس اصول و روح جودو بدون روسري مبارزه کند.

روزنامه الوطن عربستان سعودي در شماره روز يکشنبه خود به نقل از علي شهرخاني پدر اين ورزشکار نوشت، درصورت پافشاري کميته المپيک مبني بر برداشتن حجاب، دخترش در رقابتهاي جودو شرکت نخواهد کرد.

وي به الوطن گفت هنوز پاسخي از کميته بين المللي المپيک در اين باره دريافت نکرده است.

''نيکلاس مسنر'' سخنگوي فدراسيون بين المللي جودو گفت اين فدراسيون براي پيداکردن راه حلي در اين باره با مقامات المپيکي و عربستاني در حال مذاکره است.

وي افزود: ممنوعيت حجاب به دلايل ايمني است.

يک سخنگوي کميته بين المللي المپيک گفت: مذاکرات سازنده بين فدراسيون و اين ورزشکار و نيز کميته بين المللي المپيک و ساير برگزار کنندگان بازيها براي پيدا کردن راه حلي دراين زمينه انجام شده است.

وي افزود:خبرهايي در مورد تهديد به کناره گيري خوانده ام. اما تا آنجا که مي دانم واقعيت ندارد.

وي گفت: نسبت به نتيجه مثبت بسيار مطمئن هستيم.

تا قبل از بازيهاي المپيک لندن، عربستان ، برونئي و قطر تنها کشورهايي بوده اند که ورزشکاران زن خود را به بازيهاي المپيک اعزام نکرده اند.

عربستان سعودي دو هفته بعد از انجام مذاکرات با کميته بين المللي المپيک در مورد حضور شهرخاني و سارا عطار دونده 800 متر به توافق رسيد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

قاسمي‌پور: تمام زحماتم به هدر رفت

نماينده وزن 69 کيلوگرم کشورمان در مسابقات بوکس المپيک لندن، پس از واگذاري نتيجه بازي در مقابل حريف ونزوئلايي خود گفت: تمام زحماتم به هدر رفت.

امين قاسمي پور در پايان مسابقه با حريف ونزوئلايي گفت: تمام کوشش خود را به کار بسته بودم و مي خواستم از تمام زحماتم نتيجه بگيرم، اما نشد.

وي افزود : متاسفانه تجربه ام در مقابل حريف، ناکافي بود و در راند آخر وقتي به خودم آمدم که حريف به رغم حمله هاي پي در پي من، فرار مي کرد ودر نهايت بازي را واگذار کردم.

قاسمي پور اظهارداشت: جو مسابقه در من اثر منفي گذاشته بود و در دو راند اول تقريبا دست بسته بودم اما وقتي به خودم آمدم که دير شده بود و نتوانستم کاري از پيش ببرم و از اين بابت واقعا متاسفم.

نماينده وزن 69 کيلوگرم ايران در نخستين مبارزه خود برابر ''گابريل پرز'' از ونزوئلا قرار گرفت و با ارئه يک مبارزه محتاطانه و پرانتقاد، متحمل شکست 13 بر 8 شد تا با توجه به تک حذفي بودن رقابت هاي بوکس، با المپيک لندن خداحافظي کند

نروژ نيز هريک با کسب يک مدال برنز بطور مشترک در رتبه 22 قرار گرفته اند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

نگاهي به حريف مرحله يک شانزدهم عالميان

تيمبو بول راکت بدست آلماني که در مرحله يک شانزدهم نهايي پينگ پنگ المپيک لندن حريف نوشاد عالميان است در 3 دوره المپيک گذشته حاضر بوده و با توجه به کارنامه وي در مسابقات جهاني و قاره اي ورزشکار با تجربه اي به حساب مي آيد.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک " بول " در المپيک 2000 سيدني در بخش انفرادي به مقام نهم و در دوبل مردان به مقام هفدهم دست پيدا  کرده است. وي در المپيک 2004 آتن در بخش انفرادي پنجم و در دوبل مردان نهم شده است. بول در مسابقات المپيک پکن در بخش انفرادي نهم شد.

اين راکت بدست آلماني در مسابقات قاره اروپا همواره نتايج خوبي کسب کرده که مي توان به آخرين آن در سال 2011 و قهرماني در 2 بخش انفرادي و تيمي با تيم آلمان در مسابقات لهستان اشاره کرد . وي در رقابتهاي جهاني تيمي 2012 دورتموند آلمان نايب قهرمان شده است.

نوشاد عالميان نماينده شايسته تنيس روي ميز کشورمان بايد تا دقايقي در مرحله يک شانزدهم به مصاف حريف قدر خود برود.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  3:56 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

جادوي المپيک براي جودوکار برزيلي

بانوي جودوکار برزيلي با کسب مدال طلاي المپيک تاريخ ساز شد.

سارا منزس، جودوکار منهاي 48 کيلوگرم تيم ملي برزيل با کسب مدال طلا در بازيهاي المپيک 2012 لندن به عنوان نخستين بانوي جودوکار طلاي برزيل در بازي هاي المپيک نام خود را به ثبت رساند.

وي که قبل از المپيک با مشکلات بسياري از جمله مخالفت والدين خود و همچنين همشهريانش براي ادامه فعاليت در جودو روبرو بود با پافشاري به تمرينات خود در اين رشته ادامه داد و سرانجام استعداد خود را در المپيک لندن به رخ همگان کشيد وموجب افتخار آفرين براي برزيلي ها در المپيک شد.

پس از اين برزيلي، ورزشکاران روماني، بلژيک و مجارستان عناوين دوم و سوم مشترک را کسب کردند.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

آغاز مسابقات گروهي هاکي مردان با پيروزي کره

تيم ملي هاکي کره توانست امروز با نتيجه 2 بر صفر از سد نيوزلند عبور کند و آغاز گر مسابقات گروهي اين رشته در ماده مردان باشد.

مسابقات هاکي مردان امروز در مرحله مقدماتي گروهي با ديدار اين دو تيم کره و نيوزلند آغاز شد کره توانست 2 بر صفر از سد نيوزلند عبور کند.

ديگر رقابت هاي اين رشته امروز در 2 گروه 6 تيمي A و B پيگيري خواهد شد و در طي آن ،

استراليا و آفريقاي جنوبي در مقدماتي گروه A

اسپانيا و پاکستان در مقدماتي گروه A

هلند و هندوستان در مقدماتي گروه B

بريتانيا و آرژانتين در مقدماتي گروه B به مصاف يکديگر خواهند رفت.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

نمايش ضعيف ديگري از فلپس در شنا

مايکل فلپس اسطوره شناي بازي هاي المپيک 2008 لندن، دفاع از عنوان قهرماني خود در ماده 200 متر پروانه را با پنجمي در دور مقدماتي آغاز کرد.

اين شناگر چهار سال بعد از کسب هشت مدال طلا و رکوردشکني در بازي هاي المپيک 2008 پکن هنوز در المپيک لندن موفق نشده زماني سريع تر از گذشته ثبت کند.

او در مرحله مقدماتي شناي 200 متر پروانه با زمان يک دقيقه و 55.53 ثانيه به عنوان نفر پنجم بعد از شناگراني چون ''دينکو يوکيچ'' از اتريش و ''تيلر کلاري'' هموطن خود از آمريکا به ديواره استخر رسيد.

يوکيچ با زمان يک دقيقه و 54.79 ثانيه اول و کلاري با زمان يک دقيقه و 54.96 ثانيه دوم شدند.

''دبي'' مادر فلپس که در محل برگزاري اين مسابقه حضور داشت، بعد از صعود او به نيمه نهايي به آرامي سرش را تکان داد.

او در مسابقات مقدماتي مختلط انفرادي 400 متر که روز شنبه برگزار شد هم نفر آخري بود که به فينال صعود کرد و در فينال نيز عنوان چهارمي را کسب کرد.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  4:18 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

بازديد علي آبادي از دهکده ورزشکاران

رئيس کميته ملي المپيک با حضور در دهکده ورزشکاران، با روساي فدراسيون ها و ملي پوشان المپيکي ديدار کرد.

محمد علي آبادي رئيس کميته ملي المپيک به همراه بهرام افشارزاده دبير کميته ملي المپيک روز گذشته با حضور در دهکده ورزشکاران، با ملي پوشان المپيکي ايران ديدار کرد و از وضعيت آنها و همچنين ميزان آمادگي ملي پوشان رشته هاي مختلف آگاه شد.

سپس علي آبادي نشستي با روساي فدراسيون ها و مسئولين کاروان ايران داشت.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

تلاش Ioc براي شرکت جودوکار محجبه عربستان

Ioc و فدراسيون جهاني جودو براي شرکت جودوکار محجبه عربستاني در المپيک تلاش خود را انجام مي دهند.

با توجه به منع حضور وجدان شاهرکاني، جودوکار عربستاني در مسابقات المپيک 2012 لندن، کميته بين المللي المپيک Ioc رايزني فدراسيون جودو عربستان در تلاش هستند که اين مشکل جودوکار محجبه عربستاني را حل کنند تا بتواند در مسابقات به رقابت بپردازد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

فيفا براي اسپانيا اقدام انضباطي در نظر مي گيرد

تيم فوتبال اسپانيا به دليل بد اخلاقي در نخستين بازي المپيک لندن که به حذف آن از دور بازي ها منجر شد، با اقدام انضباطي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) روبرو خواهد شد.

به نقل از آسوشيتدپرس از لندن، 7 بازيکن تيم اسپانيا از جمله ''خوان ماتا'' فوروارد آن در جريان اين بازي که به شکست يک بر صفر در برابر هندوراس در شهر نيوکاسل انگليس منجر شد، کارت زرد گرفتند.

برخي از اعضاي تيم اسپانيا در فاصله ميان دو نيمه بازي به درگيري با اعضاي تيم مقابل پرداختند و هنگامي که ''خوان سوتو'' داور ونزوئلايي از تجددنظر در ضربه پنالتي در اواخر اين بازي خودداري کرد، با وي درگير شدند.

بر اساس مقررات ''فيفا''، چنانچه دست کم 5 عضو تيم اخطار دريافت کنند، تيم جريمه خواهد شد. همچنين اگر بازيکنان، مقام هاي مسوول مسابقه را تهديد کرده و يا آزار دهند يا مرتکب جرايم جدي شوند، مجازات هاي بيشتري عليه تيم اعمال خواهد شد.

تيم هندوراس نيز به علت اخطار به 6 بازيکن خود با اقدام انضباطي ''فيفا'' روبرو خواهد شد.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  4:19 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

وداع آبرومندانه عالميان با المپيک

نوشاد عالميان با قبول شکست مقابل قهرمان اروپا و دارنده‌ي نشان نقره المپيک پکن، از راه يابي به مرحله‌ي يک هشتم نهايي المپيک لندن بازماند.

پديده‌ي پينگ پنگ ايران که با دو پيروزي مقابل دو حريف استراليايي و هنک کنگي شگفتي‌ساز شده بود، در سومين رقابت مقابل بول تيمو، پينگ پنگ باز مطرح آلماني رفت و در 4 ست پياپي تن به شکست داد.

تيمو در المپيک پکن به فينال بازي‌ها راه بافته و موفق به دريافت نشان نقره شده بود. وي قهرمان بلامنازع اروپاست و سابقه 2 طلاي جهاني و 15 قهرماني در اروپا را در کارنامه دارد.

در اين رقابت که 20 دقيقه به طول انجاميد نوشاد با نتايج (11-8، 11-5، 12-10، 12-10) تن به شکست داد و از راه‌يابي به جمع 16 پينگ پنگ باز برتر المپيک بازماند.

عالميان در ست نخست عملکرد پاياپايي داشت اما امتيازهاي پاياني را از دست داد. در ست دوم حريف آلماني بسيار بهتر کار کرد و عالميان که فاصله زياد امتيازات را ديد خودش را خسته نکرد.

در ست سوم عالميان بازي را فوق العاده شروع کرد و با ايجاد اختلاف زياد در آستانه برد قرار داشت اما در حالي که 10 بر 6 پيش بود 12 بر 10 باخت تا نقش مسائل رواني و تجربه کاملا مشخص شود.

ست پاياني هم با نتيجه‌ي 12بر 10به سود بول تيمو به پايان رسيد. در اين ست عالميان به نظر مي‌رسيد از واگذار کردن ست گذشته بسيار ناراحت است و نتوانست عملکرد خودش را به نمايش بگذارد و حتي امتياز سرويس از دست داد. با اين وجود عالميان توانست اختلافات را جبران کرده و 10-10 مساوي کند،‌اما در پايان بازي را 12 بر 10 واگذار کرد.

عالميان با درخشش در رقابت‌هاي المپيک لندن بهترين نتيجه پينگ پنگ ايران در تاريخ ادوار المپيک را رقم زد.

حمید.bmp

دوشنبه 9 مرداد 1391  4:20 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

تيمو بول: عالميان من را شگفت‌زده کرد

تيمو بول: عالميان من را شگفت‌زده کرد

پينگ پنگ باز آلماني از پيشرفت نوشاد عالميان در چند ماه اخير شگفت‌زده شده و عملکرد او را قابل تحسين توصيف کرد.

تيمو بول که در حال حاضر در رده هفتم رده‌بندي تنيس روي ميز جهان قرار دارد و داراي نقره المپيک پکن است ، گفت: بازي خوبي را مقابل عالميان داشتم و در گذشته هم يکبار با او بازي کرده بودم و عالميان نسبت به چند ماه قبل شرايطش خيلي بهتر شده بود. او سرويس‌هاي بسيار خوبي مي‌زند و در دو ست من را به زحمت انداخت و ما رقابت خيلي سختي داشتيم اما فکر مي‌کنم که من مستحق اين برد بودم.

وي در پاسخ به اين سوال که با توجه به اينکه ورزشکاران چيني اکثر مدال‌هاي رشته تنيس روي ميز را به خود اختصاص دادند چطور توانسته خود را براي حضور در تنيس روي ميز جهان باانگيزه نگه دارد؟ گفت: همين‌که رقباي سرسختي دارم انگيزه‌ام را بيشتر مي‌کند. چيني‌ها قدرت تنيس روي ميز جهان هستند اما من هم دوست دارم با آنها رقابت کنم و رده‌هاي بالاي جهان را به خود اختصاص دهم.

بول در پايان در پاسخ به اين سوال که چه مدالي را در المپيک براي خود پيش‌بيني مي‌کند گفت: ترجيح مي‌دهم مدال طلا بگيرم اما بايد قدم به قدم پيش روم و تمرکزم روي مسابقات بعدي است و بايد پله به پله حريفان را پشت سر بگذارم.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
دوشنبه 9 مرداد 1391  5:02 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

عالميان: در المپيک فهميدم همه با هم برابرند

عالميان: در المپيک فهميدم همه با هم برابرند

نماينده پينگ پنگ ايران در المپيک گفت: بزرگ‌ترين تجربه‌اي که در المپيک کسب کردم اين بود که فهميدم در اين مسابقات همه با هم برابرند و هيچکس از پيش برنده نيست.

نوشاد عالميان پس از شکست برابر حريف آلماني در مرحله يک شانزدهم المپيک لندن اظهار داشت: تيموبول حريف بسيار سرسختي بود. او در ليگ‌هاي معتبر اروپا بازي مي‌کند و شناخت خوبي از او داشتم. اين حريف آلماني المپيک را به خوبي مي‌شناسد و با تجربه‌تر از من بود.

وي ادامه داد: گيم سوم از حريف جلو بودم اما باختم اگر مي‌توانستم اين گيم را پيروز شوم شرايط خيلي فرق مي‌کرد. در گيم اول هم جلو بودم اما داور بازي خطاي سرويس گرفت و تمرکزم به هم ريخت. خدا را شکر مي‌کنم که توانستم دو برد را در المپيک کسب و جامعه پينگ پنگ ايران را خوشحال کنم.

نماينده پينگ پنگ ايران در المپيک در پاسخ به اين سؤال که از اين بازي چه تجربه‌اي کسب کرديد گفت: همانطور که مي‌دانيد المپيک با ساير مسابقات جهاني و آسيايي فرق دارد و همه بهترين‌ها هستند البته خيلي‌ها در همان دور اول حذف شدند که رنکينگ خوبي داشتند.

عالميان عنوان کرد: تجربه‌اي که در المپيک کسب کردم اين است که در اين مسابقات همه با هم برابرند و هيچکس نمي‌تواند از قبل پيروزي را از آن خود کند. المپيک ميدان بزرگي است و من هم تجربه خوبي از اين مسابقات کسب کردم.

پيگ پنگ باز کشورمان گفت: امروز در حد نام خودم ظاهر نشدم. نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد اما اينکه مي‌گويند تحت تأثير حريف آلماني بودم، اين طور نيست.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا از ليگ‌هاي خارجي پيشنهادي دارد يا خير گفت: بله اما تصميم گرفتم يک سال ديگر در ايران بمانم.

عالميان در پاسخ به سؤال ديگري در مورد اينکه آيا فدراسيون تمام خواسته‌هاي شما را براي حضور در المپيک برآورده کرد يا خير گفت: بله فدراسيون تلاش خوبي را در اين زمينه انجام داد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
دوشنبه 9 مرداد 1391  5:04 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

بابادي‌وند: عالميان نگاه‌مردم به پينگ‌پنگ راتغيير داد

بابادي‌وند: عالميان نگاه‌مردم به پينگ‌پنگ راتغيير داد

مربي نوشاد عالميان گفت: حضورمان در دور سوم رقابت‌هاي المپيک باعث شد تا نگاه مردم به پينگ پنگ تغيير کند .

مهرداد بابادي‌وند درباره بازي امروز نوشاد عالميان گفت: مي‌دانستيم اين حريف قوي‌تر است و کلاس متفاوتي دارد. در‌ آخرين دوره مسابقات جهاني نيز سوم شده است و چندين بار قهرمان اروپا بوده است. وي همچنين در المپيک پکن توانست به مدال نقره دست يابد.

وي ادامه داد: اگر نوشاد مي‌توانست گيم سوم را ببرد شايد درصد کمي شانس داشتيم اما در حالت کلي از عملکرد او راضي هستيم. حريف نوشاد پيش از اين در رنک جهاني يک و دو بود اما باتوجه به اينکه مدتي در رقابت‌ها شرکت نکرده بود اکنون در رنک 7 قرار دارد.

مربي عالميان در پايان گفت: حضور نوشاد در راند سوم باعث شد نگاه مردم تغيير کند. پش از اين حتي موفق نمي‌شديم يک برد کسب کنيم اما همين که صعود کرديم نگاه‌ها تغيير کرده است. اميدوارم اين روند رو به رشد ادامه داشته باشد و عالميان با تجربه المپيک بتواند در مسابقات بعدي شرکت کرده و بهتر نتيجه بگيرد

دوشنبه 9 مرداد 1391  5:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها