0

اخبار قرآنی 6 مرداد91

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

دانلود رايگان اصوات قاريان برجسته قرآنی در پايگاه آستان قدس رضوی

گروه فضای مجازی: امكان دانلود رايگان اصوات قاريان برجسته قرآنی، برای نخستين بار به مناسبت ماه مبارك رمضان در پايگاه اطلاع‌رسانی كتابخانه مركزی آستان قدس رضوی فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، به مناسبت ماه مبارك رمضان فايل صوتی قاريان برجسته، در بخش سمعی و بصری و دانلود فايل‌های صوتی قاريان برجسته به واسطه پايگاه اطلاع‌رسانی سازمان و مرمت قرآن‌های خطی به صورت رايگان در كتابخانه مركزی‌ آستان قدس رضوی ارائه می‌شود.

اين اقدام امسال درماه مبارك رمضان برای نخستين بار است كه رخ می‌دهد و علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در بخش سمعی وبصری و نيز پايگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی www.aqlibrary.org از منابع قرآنی منحصر به فرد كتابخانه آستان قدس رضوی بهره‌مند شوند.

گفتنی است، سازمان كتابخانه‌ها، موزه‌ها و مركز اسناد آستان قدس رضوی علاوه بركتابخانه مركزی با 28800 متر مربع فضای فرهنگی، مطالعاتی، دارای 38 كتابخانه وابسته و 9 كتابخانه تخصصی در سطح كشور و يك كتابخانه خارج از كشور است كه روزانه پذيرای بسياری از محققان، پژوهشگران و علاقه مندان به كتاب و كتابخوانی است.

بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم از 25 تيرماه در مصلی امام خمينی(ره) آغاز كرده است و تا 24 مردادماه ادامه دارد.

جمعه 6 مرداد 1391  10:24 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

بررسی وضعيت آموزش قرآن به كودكان و نوجوانان استثنايی/55
مدير سازمان آموزش و پرورش استثنايی اردبيل:
ارائه محتوای آموزشی قرآن افراد استثنايی بايد با حجم اندك و تكرار همراه باشد

گروه كودك و نوجوان: حسن صمدی خوشخو گفت: برای دانش‌آموزان استثنايی دچار كم‌توانی و معلوليت ذهنی بايد حجم اندكی از محتوای قرآنی ارائه شود و سعی مربيان در روند تحصيلی بر تكرار و تمرين زياد باشد.

 

حسن صمدی خوشخو، مدير سازمان آموزش و پرورش استثنايی استان اردبيل در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) گفت: آموزش قرآن به دانش‌آموزان استثنايی در 7 گروه كارشناسی شده و همگام با ساير شرح درس‌های منظور شده برای آنها از سوی كارشناسان و مسئولان سازمان آموزش و پرورش استثنايی كشور به انجام می‌رسد و به طور حتم درجه و سطح معلوليت آنها و بهره هوشی در ميزان محتوای درس ارائه شده مورد نظر قرار می‌گيرد.

وی گفت: خوشبختانه با بهره‌گيری از شيوه‌های مؤثر و همچنين استفاده از ابزار آموزشی نوين همچون طراحی و تهيه نرم‌افزارهای آموزشی مشكل چندانی برای آموزش قرآن به كودكان و نوجوانان دارای نقص در بينايی و شنوايی نداريم و شواهد حاكی از آن است كه اين قشر از افراد استثنايی البته بسته به ميل و رغبت خود به فراگيری علوم قرآنی در مواردی حتی پيش‌رو تر از جريان آموزشی قرآن در مدارس استثنايی بوده و به پيش می‌روند.

برخی از دانش‌آموزان نابينا و ناشنوا استان، مربی قرآن هستند

صمدی خوشخو در ادامه گفت: استان اردبيل نيز از اين سير توفيقات دانش‌آموزان استثنايی نابينا و ناشنوای خود در آموزش قرآن و كسب مدارج قرآنی در جريان مسابقات و محافل قرآنی بی‌نصيب نيست و خوشبختانه جمعی از اين عزيزان از قاريان و حافظان ممتاز استانی و كشوری معرفی شده‌اند كه به فعاليت‌های قرآنی و حتی آموزش به كودكان و نوجوانانی كه شرايطی مشابه خود دارند مشغولند.

مدير سازمان آموزش و پرورش استثنايی استان اردبيل تصريح كرد: بيشترين مشكل در امر آموزش و به ويژه آموزش قرآن در اين استان نيز همچون ساير مراكز استانی در رابطه با كودكان و نوجوانانی كه از اختلالات و معلوليت ذهنی رنج می‌برند، است كه البته در اين گروه نيز با درصدهای متفاوت معلوليت مواجهيم كه بايد شرايط هر كدام از آنها به طور مستقل مورد بررسی قرار گيرد.

در مورد دانش‌آموزان با درصد پايين معلوليت ذهنی،می توان به آموزش قرآن حتی در مواردی چون روخوانی و حفظ قرآن نيز اميدوار بود به شرط آنكه درارائه قرآن به آنها به چند سوره كوچك بسنده شود و اين روند آموزشی با تكرار و تمرين زياد توأم باشد

وی گفت: در مورد دانش‌آموزان دچار كم‌توانی و معلوليت ذهنی با درصد پايين آسيب‌ديدگی حتی می‌توان با ارائه محتوای آموزشی مناسب به فراگيری مؤثر آنها در زمينه روخوانی و حفظ قرآن نيز اميدوار بود كه البته اين روند بايد تابع شرايطی باشد.

به ارائه يك يا چند سوره كوچك در آموزش قرآن به دانش‌آموزان كم‌توان ذهنی اكتفا شود

صمدی خوشخو گفت: يكی از شروط مهم در اين‌باره ارائه حجم كم محتوای آموزشی قرآن به اين افراد است به شكلی كه در طول روند آموزشی چند‌ساله حتی می‌شود به ارائه يك يا دو سوره كوچك قرآنی به آنها بسنده كرد و تمركز و توان مربی قرآنی را بر روی تكرار و تمرين زياد با دانش‌آموزان گذاشت تا حداقل آنها پس از چند سال آموزش بتوانند به روخوانی و ادای واژگان قرآنی حتی با وجود آنكه ممكن است اختلالی در ادای درست كلمات داشته باشند، بپردازند.

وی در پايان افزود: البته اين سير آموزش مؤثر قرآن به دانش‌آموزان استثنايی با درصد معلوليت پايين نيازمند صبر و شكيبايی، تخصص و تسلط مربی قرآنی به شيوه‌های مؤثر ارتباطی و موارد ديگری همچون كارآمد بودن فضاهای آموزشی و... است و در مورد افراد استثنايی دارای معلوليت ذهنی با درجات و سطح بالا ارائه محتوای قرآنی تنها بايد با هدف انس آنها با قرآن بوده و جنبه درمانی برای آنها داشته باشد.

جمعه 6 مرداد 1391  10:24 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

تلاوت «مهدی قره‌‌شيخ‌لو» در محفل قرآنی مسجد جامع زاويه

گروه فعاليت‌های قرآنی: مراسم معنوی شبی با قرآن كريم با حضور قاريان ممتاز كشوری در مسجد جامع شهر زاويه زرنديه برگزار شد.

 

مرتضی پوررحيمی، كارشناس اقامه نماز آموزش و پرورش زرنديه در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: مراسم معنوی شبی با قرآن با حضور رياست دارالقرآن كشور، مسئولان شهرستانی و قاريان و حافظان ممتاز و دانش‌آموزان ممتاز قرآنی اين مركز برگزار شد.

وی بيان كرد: در اين محفل مهدی قره‌شيخ‌لو، رئيس دارالقران‌ الكريم كشور و از قاريان ممتاز بين‌المللی به قرائت آياتی از كلام الله مجيد پرداخت.

پوررحيمی در ادامه تصريح كرد: برگزاری تواشيح گروه طاها، اجرای برنامه‌های متنوع قرآنی و قرائت قرآن كريم از ديگر برنامه‌های اين محفل نورانی است.

اين مقام مسئول در پايان خاطرنشان كرد: محفل انس با قرآن كريم شامگاه پنجشنبه، 5 مردادماه پس از نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع شهر زاويه برگزار شد.

  
جمعه 6 مرداد 1391  10:24 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

تربيت 400 حافظ و قاری قرآن در دليجان

گروه فعاليت‌های قرآنی: 400 قاری و حافظ قرآن در راستای اجرای طرح تربيت حافظان و قاريان در شهرستان دليجان تربيت می‌شوند.

 

اسماعيل ظهيری، مسئول امور فرهنگی اداره اوقاف و امور خيريه دليجان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به اينكه افتتاحيه طرح ملی حفظ قرآن در راستای فرمايش رهبر فرزانه انقلاب برای تربيت حفاظ شايسته در اين شهرستان برگزار شد افزود: اين كلاس‌ها برای تربيت 400 حافظ و قاری ممتاز تا پايان اسفندماه سال جاری به قوت خود باقی است.

وی تصريح كرد: همچنين محفل انس با قرآن با حضور قاری ممتاز و برجسته مصری، استاد شيخ محمد الهلباوی محفل نورانی انس با قرآن در مسجد امام حسن مجتبی(ع) دليجان برگزار می‌شود.

ظهيری ادامه داد: اين مراسم شامگاه پنجشنبه، 5 مردادماه در مسجد امام حسن مجتبی(ع) اين شهرستان برگزار شد.

وی همچنين از برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاری بين‌المللی، استاد فروغی روز دوشنبه، 9 مردادماه در آستان مقدس امامزاده سليمان(ع) شهرستان نراق خبر داد.

ظهيری با اشاره به اينكه ماه مبارك رمضان در برگيرنده آثار و بركات فراوان است و با قرائت كلام الله مجيد از اجری بی‌بديل می‌توان برخوردار بود افزود: اين محافل به‌منظور بهره‌مندی از حظ معنوی اين ماه عظيم برگزار می‌شود.

وی اظهار كرد: مراسم جزءخوانی قرآن كريم از ابتدای اين ماه مبارك در بقاع متبركه امامزادگان معصوم (ع)، زبيده خاتون(س) و قتلگاه حضرت سلطان علی ابن محمد ابن باقر(ع) مانند سال‌های گذشته به قوت خود باقی است و حضور مردم در اين مراسم روحانی از شكوه و شوكت خاصی برخوردار است.

اين مقام مسئول اجرای مراسم معنوی و پرفيض ليالی قدر را در بقاع متبركه امامزاده معصوم(ع)، زبيده خاتون(س)، قتلگاه حضرت سلطان علی ابن محمد ابن باقر(ع) و امامزاده حمزه(ع) روستای جاسب را از ديگر برنامه‌های مهم اين ماه عنوان كرد.

ظهيری در ادامه به اجرای طرح نشاط معنوی در اين شهرستان اشاره كرد و افزود: اين طرح با هدف استفاده بهينه از فضای روحانی و معنوی بقاع متبركه كه به عنوان قطب فرهنگی كشور شناخته شده‌اند و به منظور ساماندهی اوقات فراغت دانش آموزان در تعطيلات تابستان تعبيه شده است.

مسئول امور فرهنگی اداره اوقاف و امور خيريه دليجان در پايان تصريح كرد: طرح نشاط معنوی با حضور 180 دانش آموز 8 تا 18 سال در قالب رشته‌های حفظ قرآن كريم، آموزش روخوانی و روان‌خوانی و قرائت تا پايان مردادماه در حال برگزاری است.

جمعه 6 مرداد 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

ثبت نام دوره تربيت مربی قرآن، ويژه پيش دبستانی در همدان آغاز شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: ثبت نام دوره تربيت مربی قرآن در همدان، ويژه پيش دبستانی توسط بنياد قرآن استان از شنبه، 31 تيرماه آغاز شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

جواد صديق، مدير بنياد قرآن مجيد استان همدان، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه همدان، گفت: ثبت نام دوره تربيت مربی قرآن در همدان، ويژه پيش دبستانی توسط بنياد قرآن استان از شنبه، 31 تيرماه آغاز شده وبرای بانوان و آقايان تا پايان ماه مبارك رمضان ادامه دارد.

وی در ادامه گفت: شروع كلاس‌ها بعد از ماه مبارك رمضان است و اساتيد از تهران برای شركت در اين دوره دعوت می‌شوند.

صديق اضافه كرد: در پايان اين دوره به شركت‌كنندگان از طرف مرکز توسعه و ترويج فعاليت‌های قرآنی وزارت ارشاد گواهينامه اعطا می‌شود.

وی تصريح كرد: شركت در اين دوره دارای شرايط خاصی از جمله دارا بودن مهارت روخوانی، طی كردن دوره مفاهيم مقدماتی و پرداخت شهريه است و علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام در ساعات اداری به بنياد قرآن استان همدان واقع در خيابان شريعتی، چهار راه كبابيان مراجعه نمايند.

جمعه 6 مرداد 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

عرضه 599 پايان نامه قرآنی طلاب جامعة‌الزهرا(س) در نمايشگاه بين‌المللی قرآن

گروه حوزه‌های علميه: مسئول غرفه جامعة‌الزهرا(س) در بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم از عرضه 550 پايان نامه قرآنی سطح 2 و 49 پايان نامه قرآنی سطح 3، طلاب جامعة‌الزهرا(س) در نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم خبر داد.

زهره عزيزی، مسئول غرفه جامعة‌الزهرا(س) در بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) بيان كرد: در بيستمين نمايشگاه قرآن مساحت غرفه‌ای كه برای جامعة‌الزهرا(س) در نظر گرفته شده است، بسيار كوچك است به همين خاطر بسياری از محصولات فرهنگی اين مدرسه علميه بين‌المللی در معرض ديد علاقه‌مندان قرار نگرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به اهميت خانواده در اسلام و تاكيدات بسيار قرآن برای حفظ حريم خانواده غرفه جامعة‌الزهرا(س) با نام خانوده قرآنی نامگذاری شده است و آيه « وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِی ذَلِكَ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یَتَفَكَّرُونَ» در اين غرفه با خط زيبا نوشته شده و در معرض ديد مراجعه كنندگان قرار گرفته است.

عزيزی با اشاره به محصولات ارائه شده در غرفه جامعةالزهرا(س) تصريح كرد: ليست پايان‌نامه‌های قرآنی انجام شده توسط طلاب اين مدرسه علميه در سال 91 و چكيده اين پايان‌نامه‌ها در اختيار علاقه‌مندان قرار می‌گيرد؛ 550 پايان نامه قرآنی سطح 2 و 49 پايان نامه قرآنی سطح 3 در اختيار علاقه‌مندان قرار گرفته است؛ كسانی كه متن كامل پايان نامه را نياز داشته باشند، می‌توانند به آدرس سايت جامعة‌الزهرا(س) به نشانی http://new.jz.ac.ir/ مراجعه كنند.

مسئول غرفه جامعة‌الزهرا(س) در بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم اظهار كرد: برخی از كتبی كه توسط طلاب جامعة‌الزهرا(س) تاليف شده و انتشارات جامعة‌الزهرا(س) آنها را به چاپ رسانده هم در اين نمايشگاه عرضه می‌شود كه از آن جمله می‌توان به «تفسيرالميزان به زبان اسپانيولی» ترجمه مارتا گلزار، « نقد و طرح انديشه‌ها در مبانی اعتقادی» به زبان اسپانيولی تاليف مارتا گلزار، «شناخت شيعه» به زبان آلمانی تاليف فهيمه فيضی اشاره كرد.

وی با اشاره به ديگر محصولات عرضه شده در غرفه جامعةالزهرا(س) بيان كرد: برخی از اصناف و حرفه احكام تخصصی خود را دارند كه اين احكام از سوی طلاب جامعة‌الزهرا(س) در قالب مجموعه‌هايی مجزا تدوين و در اختيار علاقه‌مندان قرار می‌گيرد كه از آن جمله می‌توان به احكام تربيتی ورزشی بانوان، احكام پرستاری، احكام و آداب آرايشگری و .... اشاره كرد.

عزيزی تاكيد كرد: غرفه جامعة‌الزهرا(س) محصولات متنوعی را هم برای كودكان در نمايشگاه قرآن عرضه می‌كند؛ رنگ آميزی خوردنی‌ها و آشاميدنی‌ها در قرآن به زبان فارسی، عربی و انگليسی تاليف زهره معارف، نامه‌های كودكان به پيامبر مهربانی تاليف محبوبه زارع و ... برخی از آثار عرضه شده برای كودكان است.

جمعه 6 مرداد 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

پورمعين تأكيد كرد:
ايجاد فضای نقد فعاليت‌های قرآنی در دور جديد فعاليت جمعيت قرآنی استان تهران

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس جمعيت قرآنی استان تهران با اشاره به اينكه در دور جديد فعاليت اين مجمع درصدد هستيم تا مجمع عمومی طرفداران را برگزار كنيم، تأكيد كرد: يكی از برنامه‌های مهم ما در دور جديد مجمع، ايجاد فضای نقد و بررسی فعاليت‌های قرآنی است.

محمدرضا پورمعين، رئيس جمعيت قرآنی استان تهران، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: به اعضای جمعيت قرآنی استان تهران اين قول را می‌دهم كه پس از رفع مشكلات اوليه‌ای كه ايجاد شده بود، ان‌شاء‌الله دور جديد فعاليت‌های عميق جمعيت قرآنی در رشته‌های مختلف آغاز خواهد شد.

وی در ادامه به بيان برخی از اهداف اين جمعيت در دور جديد خود پرداخت و افزود: ما در دور جديد در صدد هستيم تا مجمع عمومی طرفداران و اعضای جمعيت را برگزار كنيم.

رئيس جمعيت قرآنی استان تهران برخی ديگر از اهداف اين جمعيت را ايجاد فضای نقد و بررسی فعاليت‌های قرآنی دانست و تصريح كرد: ما در دور جديد فعاليت‌هايمان تلاش خواهيم كرد كه زمينه‌‌ای را برای ايجاد فضای نقد و بررسی فعاليت‌های قرآنی ايجاد كنيم كه اميدوارم به اين مهم دست يابيم.

محمدرضا پورمعين بخش ديگری از اهداف جمعيت قرآنی استان تهران را عضوگيری و ارائه برنامه‌های تكميلی برای مجمع عنوان و اظهار كرد: نهايت تلاش خود را برای دستيابی به اين اهداف به كار خواهيم گرفت.

وی بخش ديگری از برنامه‌های جمعيت قرآنی استان تهران را موضوعاتی همچون تعيين ساختمان جديد مجمع، ايجاد شبكه‌های ارتباطی با اعضا و ارتباطات درون بخشی و برون بخشی عنوان و خاطرنشان كرد: ان‌شاء‌الله به زودی در دور جديد فعاليت‌های قرآنی جمعيت قرآنی استان تهران شاهد پيگيری اين موارد خواهيم بود.

رئيس جمعيت قرآنی استان تهران در ادامه به بيان مهم‌ترين برنامه‌های اين مجمع در سال 91 پرداخت و تصريح كرد: ايجاد برنامه، جذب نيروهای اجرايی قوی و جذب بودجه برای تأمين اهداف جميعت قرآنی از مهم‌ترين برنامه‌هايی است كه ما در طول سال 91 اجرا خواهيم كرد.

پورمعين در ادامه به از دست رفتن زمان به خاطر مشكلات به وجود آمده در ابتدای تشكيل دور جديد مجمع اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه زمانی زيادی از ما به خاطر مشكلاتی كه به وجود آمد گرفته شد، اميدواريم در طی اين هفت ماه باقيمانده از سال و 10 ماه باقی مانده از عمر دور دوم جمعيت قرآنی بتوانيم فعاليت‌های مؤثری را شاهد باشيم.

رئيس جمعيت قرآنی استان تهران در پايان در پاسخ به اين سؤال كه به نظر شما جمعيت قرآنی استان تهران در پايان دوره به چند درصد از برنامه‌های وعده داده شده دست خواهد يافت، گفت: نهايت تلاش ما اين است كه تمام برنامه‌ها را اجرايی و عملياتی كنيم اما پيش‌بينی من اين است كه بتوانيم به حداقل 50 درصد از برنامه‌های خودمان دست پيدا كنيم.

جمعه 6 مرداد 1391  10:26 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

فعاليت 50 مدرسه قرآن در ناحيه يك زاهدان

گروه فعالیت‌های قرآنی: كارشناس قرآنی آموزش و پرورش ناحيه يك زاهدان از فعاليت 50 مدرسه قرآن در ناحيه يك زاهدان خبر داد و خواستار برگزاری دوره آموزشی قبل از آغاز فعاليت مدارس قرآن شد.

غلفی، كارشناس قرآنی آموزش و پرورش ناحيه يك زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، در پاسخ به اين سوال كه طی دو سالی كه از آغاز فعاليت مدارس قرآنی می‌گذرد چه خروجی‌هایی داشته است بيان كرد: طی دو سال از آغاز فعاليت‌های مدارس قرآنی در سطح كشور می‌گذرد و در اين مدت دوره‌های روان‌خوانی، روخوانی، تجويد، و صوت و لحن برای دانش‌آموزان مقاطع مختلف در ناحيه يك آموزش و پرورش زاهدان برگزار شده است.

كارشناس قرآنی آموزش و پرورش ناحيه يك زاهدان بيان كرد: از جمله مشكلات موجود در زمينه فعاليت مدارس قرآن نبود مربيان كار آزموده، متخصص يا آموزش‌ديده است كه لازم است برای مربيان و معلمان مدارس قرآن، دوره‌های كارورزی و ضمن خدمت برگزار شود تا آموزش‌های لازم را فراگيرند و با روش‌های نوين تدريس آشنا شوند تا بازدهی آموزش و علاقمندی دانش‌آموزان افزايش يابد.

وی از فعاليت 50 مدرسه قرآن در ناحيه يك زاهدان خبر داد و در ادامه خواستار برگزاری دوره آموزشی قبل از آغاز فعاليت مدارس قرآن شد.

غلفی در ادامه افزود: استقبال دانش‌آموزان و والدين در ابتدا كار خوب بود و به دليل مشكلاتی كه ذكر شد استقبال به شدت اوليه خود باقی نماند كه از علل ديگر اين كاهش می‌توان به زمانبندی برگزاری كلاس‌ها و تداخل آن‌ها با كلاس‌های درسی دانش‌آموزان و معلمان اشاره کرد.

وی در مورد بودجه‌های مورد نظر به استان و حقوق معلمان افزود: بودجه تخيصص داده شده به مدارس قرآنی كم است و جوابگوی مشكلات و نيازهای بخش آموزش نيست.

وی در مورد حقوق معلمين نيز گفت: برای معلمين و بخصوص مديران مدارس قرآن باید حقوق بیشتری در نظر گرفته شد.

كارشناس قرآنی آموزش و پرورش ناحيه يك زاهدان در مورد نظارت بر مدارس قرآن از سوی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: نظارت بر فعاليت‌های مدارس قرآن از سوی ناحيه، هر ترمی 2 الی 3 بار در مدارس قرآن پسرانه و دخترانه صورت گرفته است.

  
جمعه 6 مرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

برپايی روزانه 170 مجلس جزء‌خوانی قرآن كريم در بروجن

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس تبليغات اسلامی بروجن از برپايی روزانه 170 جلسه‌ جزء‌خوانی قرآن كريم در اين شهرستان هم زمان با ماه مبارك رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره كل تبليغات اسلامی چهارمحال‌ و بختياری، حجت‌الاسلام مجيد الهيان با اعلام اين خبر گفت: با همكاری روحانيون اعزامی و هجرت و هيئات مذهبی روزانه 170 مجلس جزء‌خوانی قرآن كريم بعد از اقامه نماز صبح و پس از نماز ظهر و عصر در مساجد، حسينيه‌ها، مؤسسات قرآنی و مراكز فرهنگی شهرستان بروجن برگزار می‌شود.

وی در ادامه استقبال مردم را از اين مراسم مطلوب ارزيابی و تصريح كرد: به طور متوسط در هر جلسه 60 نفر شركت می‌كنند.

حجت‌الاسلام الهيان بر ترويج فرهنگ قرآن‌آموزی و قرآن‌خوانی در جامعه و پياده كردن دستورات قرآن در زندگی روزمره تأكيد كرد و گفت: شركت كنندگان در مجالس جزء‌خوانی قرآن كريم می‌توانند از جلسات تفسير آيات كه پس از قرائت قرآن برپا می‌شود، استفاده كنند.

گفتنی است، در ماه مبارك رمضان 100 مبلغ و 247 هيئت در شهرستان بروجن برنامه‌های فرهنگی و مذهبی اجرا می‌كنند.

  
جمعه 6 مرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

آزمون شفاهی دوره تربيت معلم قرآن در ورامين برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: آزمون شفاهی دوره تربيت معلم روخوانی و روا‌ن‌خوانی قرآن كريم با حضور 155 داوطلب و در دو بخش بانوان و آقايان در اداره تبليغات اسلامی ورامين برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره كل تبليغات اسلامی استان تهران، مهدی رمضانی، كارشناس امور قرآنی اداره تبليغات اسلامی ورامين گفت: آزمون قرائت تربيت معلم قرآن كريم در اين شهرستان برگزار شد.

وی در ادامه افزود: اين آزمون با حضور 155 داوطلب در دو بخش بانوان و آقايان در آزمون كتبی قبول شده بودند در موسسه قرآنی شميم نبوی و نويد رحمت ورامين برگزار شد.

كارشناس امور قرآنی تبليغات اسلامی ورامين خاطر نشان كرد: قبول شدگان در آزمون شفاهی دوره تربيت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن كريم با گذراندن 120 ساعت آموزش طبق آئين‌نامه سازمان دارالقرآن‌الكريم به عنوان مربی در مراكز قرآنی آموزشی به تدريس می‌پردازند.

رمضانی در پايان تصريح كرد: نتايج نهائی اين آزمون چهارشنبه، 18 مرداد جاری از طريق موسسات قرآنی اعلام خواهد شد.

جمعه 6 مرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

محفل انس با قرآن در ايرانشهر برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن روز پنج‌شنبه، پنجم مردادماه در شهرستان ايرانشهر برگزار شد.

مسلم خدابخشی، كارشناس قرآن اداره تبليغات اسلامی ايرانشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، با بيان اين خبر گفت: محفل انس با قرآن روز پنج‌شنبه، پنجم مردادماه در محل ناحيه سپاه ايرانشهر برگزار شد.

كارشناس قرآن اداره تبليغات اسلامی ايرانشهر افزود: اين محفل با حضور پرسنل سپاه ايرانشهر، مردم، مسئولين، روحانيون و تعدادی از رؤسای اجرايی محفل انس با قرآن در محل نمازخانه سپاه ايرانشهر برگزار شد.

وی با بيان اينكه در اين محفل قاريان، سارانی، نوری و خدابخشی به تلاوت قرآن پرداختند افزود: در ادامه حجت‌الاسلام بامری، مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه مطالبی را در اهميت ماه مبارك رمضان عنوان كرد و در پايان محفل نيز جوايزی به قاريان اهدا شد

جمعه 6 مرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

آغاز پذيرش دانشجويان در طرح ضيافت انديشه قرآنی در سيستان و بلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: كليه دانشجويان مقتاضی شركت در طرح ضيافت انديشه قرآنی امسال روز پنجشنبه، 5 مردادماه در دانشگاه سيستان و بلوچستان پذيرش می‌شوند.

علی‌اكبر بردباری، دبير اجرايی طرح ضيافت انديشه دانشجويی دانشگاه سيستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه سیستان و بلوچستان، با بيان اين خبر گفت: كليه دانشجويان مقتاضی شركت در طرح ضيافت انديشه قرآنی امسال روز پنجشنبه، 5 مردادماه در دانشگاه سيستان و بلوچستان پذيرش می‌شوند.

مدير اجرايی طرح ضيافت انديشه دانشجويی دانشگاه سيستان و بلوچستان اظهار کرد: دانشجويان می‌توانند ساعت 9 تا 12 ظهر با مراجعه به دفاتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشكده مهندسی شهيد نيكبخت(ويژه پسران) و ادبيات و علوم انسانی(ويژه دختران) پذيرش شوند.

وی ضمن تأكيد بر همراه داشتن كارت شناسايی معتبر در زمان پذيرش، گفت: دانشجويانی كه پيش از اين موفق به ارسال عكس خود نشده‌اند می‎بايست عكس اسكن‌ شده خود را به همراه داشته باشند.

بردباری افزود: یک بسته فرهنگی به همراه برنامه آموزشی دانشجويان تدارك ديده شده است كه در هنگام پذيرش به دانشجويان داده می‌شود.

مدير اجرايی طرح ضيافت انديشه دانشجويی دانشگاه سيستان و بلوچستان در پايان يادآور شد: امسال برای دانشجويانی كه در فرم اوليه ثبت‌نام، متقاضی خوابگاه دانشجويی بوده‌اند، خوابگاه‌های شماره 1 و 2 اهدايی مقام رهبری برای دانشجويان دختر و خوابگاه‎های شماره 5 و 6 نيز برای دانشجويان پسر در نظر گرفته شده و برای اسكان دانشجويان آماده است.

  
جمعه 6 مرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

برگزاری 5 دوره آموزش قرائت قرآن در زابل

گروه انديشه و علم: 5 دوره آموزش قرائت قرآن از روز چهارشنبه، 4 مردادماه در مؤسسه قرآنی جنت جوانه‎های زابل آغاز شد.

سياسر، مدير روابط عمومی مؤسسه قرآنی جنت جوانه‎های زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، با بيان اين خبر گفت: 5 دوره آموزش قرائت قرآن ويژه دختران و بانوان، از روز چهارشنبه، 4 مردادماه در مؤسسه قرآنی جنت جوانه‎های زابل آغاز شد.

مدير روابط عمومی مؤسسه قرآنی جنت جوانه‌های زابل اظهار كرد: اين دوره‎های آموزشی ويژه بزرگسالان و نوجوانان و با شركت بيش از 75 نفر از قرآن‌آموزان برگزار می‌شود.

وی افزود: اين دوره‌های آموزشی با مربيگری «الوندی» و «لشكری»، مربيان اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.

سياسر در پايان يادآور شد: اين دوره‌ها در مدت 2 ماه برگزار شده و در انتها به قرآن‌آموزانی كه حائز امتياز لازم در آزمون‌های اين دوره‌ها شوند، گواهی‌نامه قرآنی اعطا می‌شود.

جمعه 6 مرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

جمعه 06 مرداد 1391 11:05:55             شماره‌ خبر :1061864
تربيت قرآنی فرزندان پياده كردن الگوهای قرآن برای زندگی متعادل است

گروه علم و انديشه: منظور از تربيت قرآنی فرزندان پياده كردن الگوهايی است كه قرآن برای يك زندگی انسانی متعادل مطرح كرده و از همه كمال و سعادت برخوردار است.

حجت‌الاسلام مصطفی باهری، مدرس دانشكده علوم قرآنی زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، با بيان اينكه منظور از تربيت قرآنی فرزندان پياده كردن الگوهايی است كه قرآن برای يك زندگی انسانی متعادل مطرح كرده و از همه كمال و سعادت برخوردار است افزود: بهترين نوع تربيت قرآنی آن است كه تضمين‌كننده سعادت انسان در دنيا و آخرت باشد و در برگيرنده مراحل اخلاق انسانی در زندگی دنيايی باشد.

مدرس دانشكده علوم قرآنی زاهدان هدف از تربيت فرزند در قرآن و روايات را موضوع انسان‌سازی و زندگی انسانی دانست، به اين معنا كه قرآن هدف از تربيت فرزند را انسان‌شدن و زندگی انسانی می‌داند كه از تمام شرائط كمال و فضيلت برخوردار باشد.

حجت‌الاسلام باهری نقطه ايده‌آل تربيت قرآنی را رسيدن فرزند و شخصی كه تربيت را دريافت می‌كند به قله مرتفع آدم شدن و برخوردار بودن از كمالات شايسته علمی، عملی و معنوی انسانی دانست.

وی بيان کرد: تربيت در قرآن با خود كتاب‌های آسمانی در اصل، آنچنان متفاوت نيست البته منظور از اصل، كتاب‌های دست‌نخورده آسمانی است كه برای انبيای بزرگوار نازل شده ولی آنچه موجود است از كتاب‌های آسمانی در حقيقت متن تحريف شده رسالت انبيای گذشته است؛ از اين جهت تربيت كتب آسمانی با تربيتی كه در قرآن ذكر شده متفاوت است، بعضی از نكات در كتب آسمانی تحريف شده، برمبنا و شرائط استفاده‌های شخصی و شرائط محيطی و جغرافيايی بعضی از كشورها و افكار در نظر گرفته شده در حالی كه قرآن تربيت فرزند را شرايط اجتماعی و زيست‌محيطی نمی‌داند بلكه همه را يكسان و يكنواخت می‌بيند.

باهری گفت: فاصله بين ما و رسيدن به نقطه‌ای كه قرآن و روايات برای تربيت تعيين كرده فاصله‌های بسيار طولانی و فرسنگ‌ها فاصله است چون از يك جهت فهميدن هدف قرآن از تربيت برای ما سخت و دشوار است و از جهت ديگر، اين نقاطی كه ما از تربيت استفاده می‌كنيم غالباً استفاده‌های شخصی و موردی است كه ما گنجانده‌ايم و اگر قرار است به نقطه ايده‌آل از تربيت قرآنی برسيم بايد پای درس عارفی كه به عمق قرآن راه يافته حضور پيدا كنيم و بعد، از تربيت قرآنی بهره‌مند شويم و آن عارف به قرآن، عبارت است از حجت خدا در زمين.

وی اظهار كرد: هركس و هرنهادی در سطح حوزه مأموريت خودش در تربيت قرآنی نقش دارد و لیكن بعضی از نهادها كه ارتباط مستقيم با آموزه‌های قرآنی و روايی دارند در تبليغ تربيت قرآنی و گسترش تربيت قرآنی نقش بيشتری دارند، مراكز علمی و دانشگاهی نسبت به اصل رسالت خود، همين هدف را دارند و قبل از اين مراكز، حوزه‌های علميه به دليل رسالت ذاتی كه دارند در پرورش تربيت قرآنی و مربيانی كه مبلغ اين حوزه باشند نقش روشنتر، واضح‌تر و كاربردی‌تری دارند.

مدرس دانشكده علوم قرآنی گفت: متأسفانه يك سلسله برداشت‌های سليقه‌ای از تربيت در قرآن و روايات، گاهی جای اصول و اساس مبانی تربيت قرآنی را می‌گيرد و همين‌ها هم در حقيقت به جای اينكه ما را در اين رسالت به حد مطلوب و ايده‌آل برساند به نقطه ثابت و متزلزل می‌رساند و از نقطه ايده‌آل قرآن محروم می‌كند، اصل نقص كمبودها يك رجوع نيازمندانه به متن قرآن و روايات برای ما به صورت كامل و جامع وجود ندارد اگر قرار باشد كه ما اين نقص را جبران كنيم بايد خود را نسبت به درك مفاهيم واقعی قرآن و روايات آماده و بعد در مرحله تربيت آنچه را كه در عمق اين برداشت‌ها وجود دارد به دور از تعصب و سليقه‌های شخصی وارد كنيم.

حجت‌الاسلام باهری افزود: مسئله تربيت قرآنی فرزندان مسئله بسيار حساس، ارزشمند و در حقيقت همه زندگی ما انسان‌هاست چون فرزندان، همه زندگی و همه برنامه‌ها و اميد ما هستند و ما آنچه از خوراك، تفريح، كار و كلاس، برنامه‌ريزی می‌كنيم قسمت عمده برای فرزندان است اگر ما آنان را به عنوان كسانی تربيت كنيم كه برخوردار از شرايط زندگی اجتماعی، اخلاقی، ايمانی و اخروی باشند بايد رجوع عالمانه همراه با تحقيق و عمق فراوان به قرآن و احاديث داشته و به تفسيرهای جزئی و شخصی اكتفا نكنيم و در حقيقت به عنوان يك نيازمند، صددرصد برای واكسينه كردن فرزندان در جامعه گرفتار دنيايی و مادی قرار دهيم كه اگر چنين حالتی به وجود آمد و هدف ما پياده كردن اصول تربيتی قرآنی باشد بدون شك ما برای رسيدن به نقطه مطلوب تربيت انسانی گام‌های موثر برداشته در غير اين صورت كماكان بی ثباتی و پشيمان شدن نسبت به زندگی آينده فرزندان را در پی خواهد داشت، برای پشيمان نشدن بايد شيوه‌های تربيتی را ياد بگيريم و به برداشت‌های شخصی خود اكتفا نكنيم و علاوه بر اين نسبت به پياده كردن اين شيوه‌های تربيتی از الگوهای معرفتی موجود كه كامل‌ترين و بهترين آنها وجود مقدس حضرات معصومين(ع) هستند استفاده الگوگيری نمائيم، در اين گام انشاء‌الله در سطح زندگی انسانی و در حد زندگی مطلوب گام برداشته‌ايم در غير اينصورت مسئله تربيت ما ناقص خواهد بود.

جمعه 6 مرداد 1391  10:32 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 6 مرداد91

عرضه مجموعه 5 جلدی «پژوهشگران نوجوان بيشتر بدانند» در نمايشگاه قرآن

گروه كودك و نوجوان: مجموعه 5 جلدی «پژوهشگران نوجوان بيشتر بدانند» ترجمه امير صالحی طالقانی در غرفه انتشارات «قديانی» بيستمين نمايشگاه قرآن عرضه شده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) مجموعه 5 جلدی «پژوهشگران نوجوان بيشتر بدانند» نوشته هارون يحيی و ثانی اثنين‌خان، دو نويسنده ترك‌تبار و ترجمه امير صالحی طالقانی در غرفه انتشارات «قديانی» نمايشگاه بين‌المللی قرآن عرضه شده است كه نوجوانان را با تاريخ اسلام آشنا می‌كند.

نخستين جلد از اين مجموعه با نام «آفرينش» در حقيقت مجموعه‌ای از نظرياتی است كه نوجوانان را با موضوع آغاز حيات و تكامل، علت پديد آمدن جهان آفرينش آشنا می‌كند و دلايلی را براساس ديدگاه اسلام در مورد رد و يا تأييد برخی از نظريات موجود در مورد منشأ آفرينش بيان می‌كند.

«محمد(ص)» دومين مجلد از اين مجموعه است كه به شرحی از زندگی پيامبر‌اسلام(ص) از تولد تا رحلت ايشان پرداخته و نمونه‌ای از برخی حوادث مهم و معجزات آن حضرت را نقل و علاوه بر آن خواننده را با برخی قوانين پايه و اركان دين اسلام آشنا می‌كند.

سومين كتاب از اين مجموعه «حج» نام دارد و نوجوانان را با تاريخ احداث و تجديدبنای كعبه توسط حضرت ابراهيم(ع)و مختصری از زندگی و عقايد توحيدی آن حضرت آشنا می‌كند و سپس به بحث پيرامون فلسفه و سرآغاز سنت قربانی كردن، نخستين دعوت به انجام مناسك حج و اركان لازم‌الاجرای آن می‌پردازد.

«موسی(ع)» نام چهارمين مجلد از اين مجموعه است كه مختصری از پيشينه بنی‌اسرائيل و تولد حضرت موسی(ع) را شرح می‌دهد و سپس به پرورش يافتن آن حضرت در كاخ فرعون و حوادث پس از آن تا بعثت آن حضرت می‌پردازد.

نام پنجمين كتاب از اين مجموعه نيز «يوسف(ع)» نام دارد كه داستان آن حضرت را از آغاز تولد تا پايان عمر ايشان براساس نص قرآن و به عنوان زيباترين قصه قرآنی برای نوجوانان بازگو می‌كند.

هر يك از مجلدات اين مجموعه با قيمت 3200 تومان در غرفه انتشارات «قديانی» واقع در بخش نشر مكتوب بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن عرضه شده‌اند.

جمعه 6 مرداد 1391  10:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها