نقل قول bivafa
سلام
احوال دوستان گل چطوره؟
بعضیا بعد چند روز برگشتن و یه گردی از تالارشون و تا حدودی کل سایت گرفتن!!
چرا اینجا هیشکی دلش تنگ نمیشه آخه؟!؟! به نظرم اینجا باید پررفت و آمدترین تاپیک سایت باشه!!!(دقت کنید تاپیک نه تالار) اما نمیدونم چرا اینطور نشده!!
جناب مدیر قرار بود یه کارایی در خصوص تالار صورت بگیره ،چی شد؟ کلا تالار نوآوری و تنوع نداره ها!!
تازه قرار بود بگید مسئولان سایت لینک این تاپیک رو در تبلیغات چرخشی صفحه اول قرار بدن(چند روز در ماه)
خلاصه یه تغییری تحولی بدید بی زحمت
..............................................................
سلام
خدا رو شکر ، یه نفسی میره پایین و برمی گرده...!
از شما بخاطر توجه تون به این تاپیک سپاسگزارم.
چند روز پیش که شما طرح " قرار روزانه مدیران راسخون " رو مطرح کردید ، خوشحال شدم. واحتمال میدادم که بعد از چند روز نظردهی از سوی مدیران به یک نتیجه ای خواهیم رسید. ولی نمی دونم چطور شد که ناگهان بحث تغییر کرد. و شما هم به دنبال آن بحث رفتید و مطلب خودتون رو فراموش کردید.
ابتدا قصدتون از طرح مورد نظر این بود که مدیران در داخل سایت دور هم جمع شوند ، و بنده این مورد را هم در لینک مذکور گوشزد کردم.
به هر حال با این مقدمه می خواستم خدمتتان عرض کنم که این تاپیک با همکاری خودتان رونق خواهد داشت ، و اگر بنده هر تغییر و تحولی هم بدهم ولی بعضی از مدیران همکاری نکنند هیچ فایده ای نخواهد داشت.
شما خودتان قضاوت کنید ، می خواستید مدیران رو در داخل سایت جمع کنید ولی یک دفعه در خارج از سایت سر در آوردید...! بعد توقع هم دارید که چرا در این تاپیک کسی نیست...!
البته آن مورد (یعنی گفتگو در خارج از سایت) را تایید یا رد نمی کنم. ولی اولویت با داخل سایت است ، بعد از اینکه مشکل جمع شدن مدیران در داخل سایت حل شد ، در مورد خارج از سایت هم گفتگو خواهیم کرد.
حالا شما یک فکری کنید...!
دوستان هم می توانند در مورد این مطلب نظر بدهند...!