0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

مردی نزد روانپزشک رفت و از غم بزرگی که در دل داشت برای دکتر تعریف کرد.
دکتر گفت به فلان سیرک برو . آنجا دلقکی هست ، اینقدر میخنداندت تا غمت یادت برود .

مرد لبخند تلخی زد و گفت من همان دلقکم!!!

جمعه 3 شهریور 1391  9:15 PM
تشکرات از این پست
qolameali farshon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول architect0811

مردی نزد روانپزشک رفت و از غم بزرگی که در دل داشت برای دکتر تعریف کرد.
دکتر گفت به فلان سیرک برو . آنجا دلقکی هست ، اینقدر میخنداندت تا غمت یادت برود .

مرد لبخند تلخی زد و گفت من همان دلقکم!!!

......................................................

سلام

مطلب کوتاه و غم انگیزی است ، در واقع فردی که دیگران رو می خندونه و دل آن ها رو شاد می کنه ، خودش دلی غمگین و ناراحت دارد.

انشاالله همیشه شاد باشید.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 4 شهریور 1391  1:31 AM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

احوال دوستان گل چطوره؟

بعضیا بعد چند روز برگشتن و یه گردی از تالارشون و تا حدودی کل سایت گرفتن!!wink

چرا اینجا هیشکی دلش تنگ نمیشه آخه؟!؟! به نظرم اینجا باید پررفت و آمدترین تاپیک سایت باشه!!!(دقت کنید تاپیک نه تالار) اما نمیدونم چرا اینطور نشده!!

جناب مدیر قرار بود یه کارایی در خصوص تالار صورت بگیره ،چی شد؟ کلا تالار نوآوری و تنوع نداره ها!!

تازه قرار بود بگید مسئولان سایت لینک این تاپیک رو در تبلیغات چرخشی صفحه اول قرار بدن(چند روز در ماه)

خلاصه یه تغییری تحولی بدید بی زحمتsmiley

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 5 شهریور 1391  1:13 AM
تشکرات از این پست
qolameali architect0811 farshon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

احوال دوستان گل چطوره؟

بعضیا بعد چند روز برگشتن و یه گردی از تالارشون و تا حدودی کل سایت گرفتن!!wink

چرا اینجا هیشکی دلش تنگ نمیشه آخه؟!؟! به نظرم اینجا باید پررفت و آمدترین تاپیک سایت باشه!!!(دقت کنید تاپیک نه تالار) اما نمیدونم چرا اینطور نشده!!

جناب مدیر قرار بود یه کارایی در خصوص تالار صورت بگیره ،چی شد؟ کلا تالار نوآوری و تنوع نداره ها!!

تازه قرار بود بگید مسئولان سایت لینک این تاپیک رو در تبلیغات چرخشی صفحه اول قرار بدن(چند روز در ماه)

خلاصه یه تغییری تحولی بدید بی زحمتsmiley

..............................................................

سلام

خدا رو شکر ، یه نفسی میره پایین و برمی گرده...!smiley

از شما بخاطر توجه تون به این تاپیک سپاسگزارم.

چند روز پیش که شما طرح  " قرار روزانه مدیران راسخون " رو مطرح کردید ، خوشحال شدم. واحتمال میدادم که بعد از چند روز نظردهی از سوی مدیران به یک نتیجه ای خواهیم رسید. ولی نمی دونم چطور شد که ناگهان بحث تغییر کرد. و شما هم به دنبال آن بحث رفتید و مطلب خودتون رو فراموش کردید.

ابتدا قصدتون از طرح مورد نظر این بود که مدیران در داخل سایت دور هم جمع شوند ، و بنده این مورد را هم در لینک مذکور گوشزد کردم.

به هر حال با این مقدمه می خواستم خدمتتان عرض کنم که این تاپیک با همکاری خودتان رونق خواهد داشت ، و اگر بنده هر تغییر و تحولی هم بدهم ولی بعضی از مدیران همکاری نکنند هیچ فایده ای نخواهد داشت.

شما خودتان قضاوت کنید ، می خواستید مدیران رو در داخل سایت جمع کنید ولی یک دفعه در خارج از سایت سر در آوردید...! بعد توقع هم دارید که چرا در این تاپیک کسی نیست...!

البته آن مورد (یعنی گفتگو در خارج از سایت) را تایید یا رد نمی کنم. ولی اولویت با داخل سایت است ، بعد از اینکه مشکل جمع شدن مدیران در داخل سایت حل شد ، در مورد خارج از سایت هم گفتگو خواهیم کرد.

حالا شما یک فکری کنید...!

دوستان هم می توانند در مورد این مطلب نظر بدهند...!

یک شنبه 5 شهریور 1391  3:10 AM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon bivafa
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

به هر حال با این مقدمه می خواستم خدمتتان عرض کنم که این تاپیک با همکاری خودتان رونق خواهد داشت ، و اگر بنده هر تغییر و تحولی هم بدهم ولی بعضی از مدیران همکاری نکنند هیچ فایده ای نخواهد داشت.

شما خودتان قضاوت کنید ، می خواستید مدیران رو در داخل سایت جمع کنید ولی یک دفعه در خارج از سایت سر در آوردید...! بعد توقع هم دارید که چرا در این تاپیک کسی نیست...!

البته آن مورد (یعنی گفتگو در خارج از سایت) را تایید یا رد نمی کنم. ولی اولویت با داخل سایت است ، بعد از اینکه مشکل جمع شدن مدیران در داخل سایت حل شد ، در مورد خارج از سایت هم گفتگو خواهیم کرد.

با سلام خدمت دوست عزیز جناب qolameali

هدف ما از جمع کردن مدیران در خارج از سایت برای بحث و گفتگو و همچنین تبادل نظر برای هر چه بهتر شدن تالار ها است( در ضمن یه چیز در گوشی هم بگم ممکنه همه ی مدیرا با هم توافق کنیم و یه کاری کنیم جناب خواجه رو اخراجش کنن یکی از خودمون جاش رو بگیره.smileywink)

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

یک شنبه 5 شهریور 1391  3:51 PM
تشکرات از این پست
farshon qolameali bivafa
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول reza_rasekhekhoon
نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

هدف ما از جمع کردن مدیران در خارج از سایت برای بحث و گفتگو و همچنین تبادل نظر برای هر چه بهتر شدن تالار ها است( در ضمن یه چیز در گوشی هم بگم ممکنه همه ی مدیرا با هم توافق کنیم و یه کاری کنیم جناب خواجه رو اخراجش کنن یکی از خودمون جاش رو بگیره.smileywink)

این قسمت آخری روخیلی تندرفته ایددیگر.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 5 شهریور 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon qolameali architect0811
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3

نقل قول farshon
نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

این قسمت آخری روخیلی تندرفته ایددیگر.

دوست عزیز فقط جهت مزاح است.

مدیر تالار های

یک شنبه 5 شهریور 1391  4:08 PM
تشکرات از این پست
qolameali bivafa farshon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام خدمت مدیر محترم

توفیق هم کلامی نداشتیم

حرف در گوشیتون سرشار از خنده بود

من که خیلی خوشم اومد

یک شنبه 5 شهریور 1391  7:23 PM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

اینجور که معلومه راسخونی ها یا با خدا درد و دل میکنن یا کسی رو واسه درد و دل کردن دارن که سرس به اینجا نمیزنن

اما ما چی ..................

یک شنبه 5 شهریور 1391  7:25 PM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

بالاخره دارم این پست رو ویرایش میکنم !!! بعضی ها گفتن ما بی وفاییم و نمیشه به حرفامون حساب کرد و اینا! خلاصه بهمون بر خورد و آمدیم بگیم اینطوریا هم نیست و اتفاقاً خیلی هم باوفا هستم!!!

شوخی کردم بگذریم،  در جواب آخرین پست جناب qolameali که قبل از این پست درج شده بود :

ببینید بنده هنوز سر حرف خودم مبنی بر قرار مدیران در داخل سایت هستم، اما با ارائه پیشنهاد جنابreza_rasekhoon دیدم چه خوب است که در همین زمان ها همزمان مدیرها در مسنجر هم آنلاین باشند و به بحث های خاص بپردازند! از طرفی چه اشکالی دارد که مدیران خیلی راحت و دوستان همگی در یک اتاق گرد هم جمع شوند و با هم گپ بزنند؟ بپذیریم که در داخل راسخون بع علت اینکه باید پست بگذاریم و امتیاز به آن تعلق میگیرد،خود به خود نمیشه که راحت بود و باید مشخصاً حرفهایی زده بشه که دارای بار باشد! نباید پست ها تک خطی باشند! مثلاً من خودم گاهی چند حرفم رو جمع میکنم و یکجا در یک پست اعلام میکنم تا از قوانین تخطی نکرده باشم! اما خب اگر بخواهم که جزء به جزء حرف بزنم و عکس العمل طرفم رو ببینم نمیشه این کار رو کرد!! مورد دیگه همون چیزی بود که reza_rasekhoon هم به آن اشاره کرد....پاسخگویی و بحث آنلاین و آنی در اتاقهای گفتگو!

تمام اینها را گفتم که بگویم به نظرم این ایده خیلی هم خوب باشه و اگر با مدیریت قوی و منظم شروع به کار کنه و مدیران و کاربران فعالمون نیز از آن استقبال کنند قطعاً شاهد فضایی پویا و دلنشین خواهیم بود!

باز هم تاید میکنم که حضور مدیران در اتاق های گفتگو در همان ساعت هایی خواهد بود که اعلام کردم! مدیر ابتدا با نام کاربری خود وارد سایت راسخون میشود و سپس میآید به اتاق گفتگو! در سایت راسخون هم میتواند در مورد بحث ها و تاپیک ها موجود اقدام به تبادل نظر و فعالیت کنیم! آن هم به صورت آنلاین !

*در مورد این تاپیک (هر چه دل تنگت...) به نظرم یکمی دارید سخت میگیرید! بنده که به شخصه در آن فعال هستم و اما شما به سایر مدیران کاری نداشته باشید! یعنی منظورم اینه که آنها که در کار شما سنگ پراکنی نمیکنند که مثلاً تاثیر منفی بر تالارتان بگذارد! شما اقدامات خودت رو کن مطمئن باش اگر جذاب باشه همه ازش استقبال میکنند.

در مورد این جمله شما : " شما خودتان قضاوت کنید ، می خواستید مدیران رو در داخل سایت جمع کنید ولی یک دفعه در خارج از سایت سر در آوردید...! بعد توقع هم دارید که چرا در این تاپیک کسی نیست...! "  اصلاً بهم ربط نداشتااااااا !! من هر چه فکر میکنم مقایسه و مورد خوبی را نکرده اید نگفته اید!(با عرض معذرت)

الان که دارم این پست رو مینویسم دارم به پست های جناب Architect0811 نگاه میکنم که ببینم چی میخواستم خدمت ایشون بگم اما یادم نمیاد چی بود!! در کل خدا قوت آرچیتکت جانwink

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 6 شهریور 1391  1:09 AM
تشکرات از این پست
qolameali architect0811
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

........................................................

سلام بر مدیر گرامی

چه عجب از این طرفا...؟!smiley بفرمایید بنشینید تا بروم چایی رو بیارم...!

لطفا تا چایی تون رو میل می کنید به صحبت های بنده هم توجه بفرمایید:

به نظر بنده میشد در داخل سایت هم برای بهتر شدن تالارها بحث و گفتگو کرد. فقط اگه میشه بفرمایید از نظر شما دلیل بهتر بودن خارج از سایت نسبت به داخل سایت چیه؟  که فرمودید در خارج از سایت گفتگو کنیم..!

با تشکر

دوشنبه 6 شهریور 1391  3:00 AM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon bivafa
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3

نقل قول qolameali

........................................................

سلام بر مدیر گرامی

چه عجب از این طرفا...؟!smiley بفرمایید بنشینید تا بروم چایی رو بیارم...!

لطفا تا چایی تون رو میل می کنید به صحبت های بنده هم توجه بفرمایید:

به نظر بنده میشد در داخل سایت هم برای بهتر شدن تالارها بحث و گفتگو کرد. فقط اگه میشه بفرمایید از نظر شما دلیل بهتر بودن خارج از سایت نسبت به داخل سایت چیه؟  که فرمودید در خارج از سایت گفتگو کنیم..!

با تشکر

سلام. اگه میشه واسه من نسکافه بیارین.wink

باید خدمتتون عرض کنم دلیل بهتر بودن خارج سایت اینه که  مثلا وقتی شما نظرتون رو در مورد یه چیزی بیان میکنین به صورت آنی تمامی مدیرا اون رو میبینن و میتونن مخالفت یا موافقت خودشون رو اعلام کنن در صورتی که در سایت اینگونه نیست و هر دفعه باید صفحه رفرش بشه و زمان بر هستش و سرعت در اتاق گفتگو بالاتره.

ببخشید انگار نسکافم سرد شد اگه زحمتی نیست عوضش کنین. با تشکر از مهمون نوازیتون.smiley

مدیر تالار های

دوشنبه 6 شهریور 1391  3:46 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام. اگه میشه واسه من نسکافه بیارین.wink

باید خدمتتون عرض کنم دلیل بهتر بودن خارج سایت اینه که  مثلا وقتی شما نظرتون رو در مورد یه چیزی بیان میکنین به صورت آنی تمامی مدیرا اون رو میبینن و میتونن مخالفت یا موافقت خودشون رو اعلام کنن در صورتی که در سایت اینگونه نیست و هر دفعه باید صفحه رفرش بشه و زمان بر هستش و سرعت در اتاق گفتگو بالاتره.

ببخشید انگار نسکافم سرد شد اگه زحمتی نیست عوضش کنین. با تشکر از مهمون نوازیتون.smiley

...........................................................

سلام ، بفرمایید این هم یک قوری پُر از نسکافه...!laugh

مطالبتون دریافت شد...!surprise از نظر سرعت درست می فرمایید.

دوشنبه 6 شهریور 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

دوستان به علت کمبود وقت انشاالله به زودی پاسخ برخی مطالب  را میدهم. منظورم بیشتر به جناب غلام علی و احتمالاً آرچیتکت میباشد. این پست ویرایش خواهد شد.

......................................

سلام

14 ساعت گذشت..!surprise

وهمچنان bivafa وقت برای مطلب گذاشتن ندارد...!laugh

دوشنبه 6 شهریور 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام

دوستان به علت کمبود وقت انشاالله به زودی پاسخ برخی مطالب  را میدهم. منظورم بیشتر به جناب غلام علی و احتمالاً آرچیتکت میباشد. این پست ویرایش خواهد شد.

......................................

سلام

14 ساعت گذشت..!surprise

وهمچنان bivafa وقت برای مطلب گذاشتن ندارد...!laugh

سلام

بی وفاست دیگه خیلی نباید حرفشو جدی گرفت

دوشنبه 6 شهریور 1391  7:55 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon bivafa qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها