0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول architect0811

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام

دوستان به علت کمبود وقت انشاالله به زودی پاسخ برخی مطالب  را میدهم. منظورم بیشتر به جناب غلام علی و احتمالاً آرچیتکت میباشد. این پست ویرایش خواهد شد.

......................................

سلام

14 ساعت گذشت..!surprise

وهمچنان bivafa وقت برای مطلب گذاشتن ندارد...!laugh

سلام

بی وفاست دیگه خیلی نباید حرفشو جدی گرفت

سلام

من نمیدونستم انقدر در کانون توجهات قرار دارم و فکر کردم یادتون میره اون پستم . میپیچونم!!laugh

شوخی کردم دوستان اما باور نمایید مشغولیات دارم و وقتم کمه برا راسخون ! و از آنجا که در پست هایی مثل اینجا یا گفتگوی آزاد نیاز به فراغ بال و آسودگی خیال برای فکر کردن و حرف زدن است، هی همش  میگم الان توی این فرصت کم و یا خستگی و بی حوصلگی نمیشه پست بزارم(به طور خاص اینگونه پست هایی که اشاره کردم) و به خودم وعده ی سر فرصت و حوصله میدم!

اما اینطوری که جناب آرچیتکت به ما تیکه انداخت مجبورم کرد هر طوری شده تا پایان امشب پست رو ویرایش کنم!!! در ضمن آرچیتکت جان دستت درد نکنه گفتی حرفامو نباید جدی گرفت!! از خودم قطع امید کردم!!

تازه خوش بحالت شده یه عالمه جایزه گرفتی و میگیری!wink

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 7 شهریور 1391  12:02 AM
تشکرات از این پست
qolameali architect0811 mansure3166
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

سلام

بالاخره دارم این پست رو ویرایش میکنم !!! بعضی ها گفتن ما بی وفاییم و نمیشه به حرفامون حساب کرد و اینا! خلاصه بهمون بر خورد و آمدیم بگیم اینطوریا هم نیست و اتفاقاً خیلی هم باوفا هستم!!!

شوخی کردم بگذریم،  در جواب آخرین پست جناب qolameali که قبل از این پست درج شده بود :

ببینید بنده هنوز سر حرف خودم مبنی بر قرار مدیران در داخل سایت هستم، اما با ارائه پیشنهاد جنابreza_rasekhoon دیدم چه خوب است که در همین زمان ها همزمان مدیرها در مسنجر هم آنلاین باشند و به بحث های خاص بپردازند! از طرفی چه اشکالی دارد که مدیران خیلی راحت و دوستان همگی در یک اتاق گرد هم جمع شوند و با هم گپ بزنند؟ بپذیریم که در داخل راسخون بع علت اینکه باید پست بگذاریم و امتیاز به آن تعلق میگیرد،خود به خود نمیشه که راحت بود و باید مشخصاً حرفهایی زده بشه که دارای بار باشد! نباید پست ها تک خطی باشند! مثلاً من خودم گاهی چند حرفم رو جمع میکنم و یکجا در یک پست اعلام میکنم تا از قوانین تخطی نکرده باشم! اما خب اگر بخواهم که جزء به جزء حرف بزنم و عکس العمل طرفم رو ببینم نمیشه این کار رو کرد!! مورد دیگه همون چیزی بود که reza_rasekhoon هم به آن اشاره کرد....پاسخگویی و بحث آنلاین و آنی در اتاقهای گفتگو!

تمام اینها را گفتم که بگویم به نظرم این ایده خیلی هم خوب باشه و اگر با مدیریت قوی و منظم شروع به کار کنه و مدیران و کاربران فعالمون نیز از آن استقبال کنند قطعاً شاهد فضایی پویا و دلنشین خواهیم بود!

باز هم تاید میکنم که حضور مدیران در اتاق های گفتگو در همان ساعت هایی خواهد بود که اعلام کردم! مدیر ابتدا با نام کاربری خود وارد سایت راسخون میشود و سپس میآید به اتاق گفتگو! در سایت راسخون هم میتواند در مورد بحث ها و تاپیک ها موجود اقدام به تبادل نظر و فعالیت کنیم! آن هم به صورت آنلاین !

*در مورد این تاپیک (هر چه دل تنگت...) به نظرم یکمی دارید سخت میگیرید! بنده که به شخصه در آن فعال هستم و اما شما به سایر مدیران کاری نداشته باشید! یعنی منظورم اینه که آنها که در کار شما سنگ پراکنی نمیکنند که مثلاً تاثیر منفی بر تالارتان بگذارد! شما اقدامات خودت رو کن مطمئن باش اگر جذاب باشه همه ازش استقبال میکنند.

در مورد این جمله شما : " شما خودتان قضاوت کنید ، می خواستید مدیران رو در داخل سایت جمع کنید ولی یک دفعه در خارج از سایت سر در آوردید...! بعد توقع هم دارید که چرا در این تاپیک کسی نیست...! "  اصلاً بهم ربط نداشتااااااا !! من هر چه فکر میکنم مقایسه و مورد خوبی را نکرده اید نگفته اید!(با عرض معذرت)

الان که دارم این پست رو مینویسم دارم به پست های جناب Architect0811 نگاه میکنم که ببینم چی میخواستم خدمت ایشون بگم اما یادم نمیاد چی بود!! در کل خدا قوت آرچیتکت جانwink

........................................

سلام

انشالله که اینطور باشه و سر حرفتون باشید. البته بعد از این همه مطلب که در تاپیک " قرار روزانه مدیران راسخون " توسط دوستان گذاشته شد و شما پست های دیگران رو به غیر از جناب reza_rasekhekhoon غیر فعال کرده اید که این مورد نشان از توجه شما به گفتگو در خارج از سایت است.

بگذریم...!

اینکه در مطلبتان گفته اید : " به سایر مدیران کاری نداشته باشید! یعنی منظورم اینه که آنها که در کار شما سنگ پراکنی نمیکنند " ، باید بگم که بنده چه موقع چنین حرفی زده ام؟

دعوت مدیران به این تالار فقط برای بحث و گفتگو بوده است چنانچه خودتون هم در لینک فوق اولش مدیران رو به این تالار هدایت کرده اید. که بعدا به گفتگو در خارج از سایت بیشتر علاقه مند شدید.

به هر حال اگر مسئولین سایت نظر خودشون رو در مورد گفتگوی مدیران در خارج از سایت بگویند که البته هنوز نگفته اند. و اگر نظرشان مثبت باشد بنده هم سعی می کنم در مسنجر مورد نظر بیایم.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 7 شهریور 1391  5:10 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa reza_rasekhekhoon mansure3166
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

با سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا جناب بی وفا و غلامعلی

اول باید بگم که من به جناب غلامعلی یه معذرت خواهی بدهکارم به خاطر پیشنهادی که دادم و باعث شدم که مدیرا از تالار گفتگوی آزاد یکم دور بشن.

دوم خدمت جناب بی وفا عرض کنم که با توجه به روند پیشرفت پیشنهادی که دادم و بیشتر مدیرای عزیز برای ثبت نام اقدام نکردن اگه میشه دو هفته ای رو که من نیستم با روابط عمومی و همچنین مدیرا به یه جمع بندی برسین و بعدش کارمون رو آغاز بکنیم. من اولش میخواستم همه چیز رو به شما یاد بدم و دو هفته ای که من نیستم اگه که اتاق راه افتاد شما با مشکلی برخورد نکنین ولی اینگونه که میبینم بذاریم واسه بعد از برگشتن من از مسافرت. اگه هم که خودتون دوس دارین طرز استفاده از اتاق رو یاد بگیرین من در خدمتم.

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

سه شنبه 7 شهریور 1391  3:08 PM
تشکرات از این پست
mansure3166 bivafa qolameali
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

سلام

بالاخره دارم این پست رو ویرایش میکنم !!! بعضی ها گفتن ما بی وفاییم و نمیشه به حرفامون حساب کرد و اینا! خلاصه بهمون بر خورد و آمدیم بگیم اینطوریا هم نیست و اتفاقاً خیلی هم باوفا هستم!!!

شوخی کردم بگذریم،  در جواب آخرین پست جناب qolameali که قبل از این پست درج شده بود :

ببینید بنده هنوز سر حرف خودم مبنی بر قرار مدیران در داخل سایت هستم، اما با ارائه پیشنهاد جنابreza_rasekhoon دیدم چه خوب است که در همین زمان ها همزمان مدیرها در مسنجر هم آنلاین باشند و به بحث های خاص بپردازند! از طرفی چه اشکالی دارد که مدیران خیلی راحت و دوستان همگی در یک اتاق گرد هم جمع شوند و با هم گپ بزنند؟ بپذیریم که در داخل راسخون بع علت اینکه باید پست بگذاریم و امتیاز به آن تعلق میگیرد،خود به خود نمیشه که راحت بود و باید مشخصاً حرفهایی زده بشه که دارای بار باشد! نباید پست ها تک خطی باشند! مثلاً من خودم گاهی چند حرفم رو جمع میکنم و یکجا در یک پست اعلام میکنم تا از قوانین تخطی نکرده باشم! اما خب اگر بخواهم که جزء به جزء حرف بزنم و عکس العمل طرفم رو ببینم نمیشه این کار رو کرد!! مورد دیگه همون چیزی بود که reza_rasekhoon هم به آن اشاره کرد....پاسخگویی و بحث آنلاین و آنی در اتاقهای گفتگو!

تمام اینها را گفتم که بگویم به نظرم این ایده خیلی هم خوب باشه و اگر با مدیریت قوی و منظم شروع به کار کنه و مدیران و کاربران فعالمون نیز از آن استقبال کنند قطعاً شاهد فضایی پویا و دلنشین خواهیم بود!

باز هم تاید میکنم که حضور مدیران در اتاق های گفتگو در همان ساعت هایی خواهد بود که اعلام کردم! مدیر ابتدا با نام کاربری خود وارد سایت راسخون میشود و سپس میآید به اتاق گفتگو! در سایت راسخون هم میتواند در مورد بحث ها و تاپیک ها موجود اقدام به تبادل نظر و فعالیت کنیم! آن هم به صورت آنلاین !

*در مورد این تاپیک (هر چه دل تنگت...) به نظرم یکمی دارید سخت میگیرید! بنده که به شخصه در آن فعال هستم و اما شما به سایر مدیران کاری نداشته باشید! یعنی منظورم اینه که آنها که در کار شما سنگ پراکنی نمیکنند که مثلاً تاثیر منفی بر تالارتان بگذارد! شما اقدامات خودت رو کن مطمئن باش اگر جذاب باشه همه ازش استقبال میکنند.

در مورد این جمله شما : " شما خودتان قضاوت کنید ، می خواستید مدیران رو در داخل سایت جمع کنید ولی یک دفعه در خارج از سایت سر در آوردید...! بعد توقع هم دارید که چرا در این تاپیک کسی نیست...! "  اصلاً بهم ربط نداشتااااااا !! من هر چه فکر میکنم مقایسه و مورد خوبی را نکرده اید نگفته اید!(با عرض معذرت)

الان که دارم این پست رو مینویسم دارم به پست های جناب Architect0811 نگاه میکنم که ببینم چی میخواستم خدمت ایشون بگم اما یادم نمیاد چی بود!! در کل خدا قوت آرچیتکت جانwink

یه چیزی میخوام بگم یکم بیاین جلوتر جناب خواجه نشنوه

باید عرض کنم که اگه بخوایم واسه جناب خواجه نقشه بچینیم نمیشه که تو سایت بگیم اون میبینه همه نقشه هامون خراب میشه.winksmiley

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

سه شنبه 7 شهریور 1391  3:14 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام ببخشید وقت نکردم مطالب قبلی را بخونم تا متوجه جو حاکم بشوم.

اما یک نکته به تمامی راسخونی ها، بخصوص کاربرانی که در طرح بها شرکت کرده اند؛

آیا می دانید که:

طراحان سوال از اصفهان هستند و چنان امتحان و آزمونی بگیرند که حتی بذهنتون هم نمی رسیده؟ پس دوستان شرکت کننده دقیق مطالعه کنند تا سر جلسه آزمون پشیمان نشوید.

با تشکر

سه شنبه 7 شهریور 1391  9:25 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali bivafa
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول nikbakht88

آیا می دانید که:

طراحان سوال از اصفهان هستند و چنان امتحان و آزمونی بگیرند که حتی بذهنتون هم نمی رسیده؟ پس دوستان شرکت کننده دقیق مطالعه کنند تا سر جلسه آزمون پشیمان نشوید.

با تشکر

سلام

اتفاقا من امروز ثبت نام کردم

خیالتون راحت من که حتما قبولم

( یا رب در این جمع کثیر حالمون رو نگیر و به خصو پیش این بیوفا ضایمون نکن )

سه شنبه 7 شهریور 1391  9:35 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 qolameali bivafa
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

کی درسشو نخونده ؟؟؟؟؟؟؟

خوب معلومه اونکه از همه تنبلتره !!!!!

اونکه از همه بی وفا تره !!!!!!!!

من که الان درسم رو خوندم و سوالات مهمش رو دراوردم

این طرح بها خیلی جالبه خوبه که شرکت کردم

دوستان بشتابید به سوی طرح بها

سه شنبه 7 شهریور 1391  11:07 PM
تشکرات از این پست
qolameali bivafa
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول reza_rasekhekhoon
نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

با سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا جناب بی وفا و غلامعلی

اول باید بگم که من به جناب غلامعلی یه معذرت خواهی بدهکارم به خاطر پیشنهادی که دادم و باعث شدم که مدیرا از تالار گفتگوی آزاد یکم دور بشن.

دوم خدمت جناب بی وفا عرض کنم که با توجه به روند پیشرفت پیشنهادی که دادم و بیشتر مدیرای عزیز برای ثبت نام اقدام نکردن اگه میشه دو هفته ای رو که من نیستم با روابط عمومی و همچنین مدیرا به یه جمع بندی برسین و بعدش کارمون رو آغاز بکنیم. من اولش میخواستم همه چیز رو به شما یاد بدم و دو هفته ای که من نیستم اگه که اتاق راه افتاد شما با مشکلی برخورد نکنین ولی اینگونه که میبینم بذاریم واسه بعد از برگشتن من از مسافرت. اگه هم که خودتون دوس دارین طرز استفاده از اتاق رو یاد بگیرین من در خدمتم.

.................................................

سلام بر شما

معذرت خواهی؟ شما بزرگوار هستید.

انشا الله سفر خوب و خوشی را داشته باشید.

راستی سوغاتی یادتان نرود...!laugh

چهارشنبه 8 شهریور 1391  3:47 AM
تشکرات از این پست
architect0811 reza_rasekhekhoon bivafa
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

آیا می دانید که:

با تشکر

.........................................

سلام بر شما

خدا ببخشه...!

برای اطلاع شما باید عرض کنم فعلا بحث بر سر گفتگوی مدیران در خارج از سایت است که نظرات متفاوتی هم در این مورد بوده است.

درمورد طرح بها هم که فرمودید ، خدا به فریاد دل شرکت کنندگان برسد...!laugh

چهارشنبه 8 شهریور 1391  3:58 AM
تشکرات از این پست
architect0811
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

کی درسشو نخونده ؟؟؟؟؟؟؟

خوب معلومه اونکه از همه تنبلتره !!!!!

اونکه از همه بی وفا تره !!!!!!!!

من که الان درسم رو خوندم و سوالات مهمش رو دراوردم

این طرح بها خیلی جالبه خوبه که شرکت کردم

دوستان بشتابید به سوی طرح بها

..........................................................

سلام

اینقدر bivafa رو اذیت نکن...!laugh

" اونکه از همه بی وفا تره !!!!!!!! " ، رو خیلی خوب اومدی...!laugh

چهارشنبه 8 شهریور 1391  4:18 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

من یه سوال راجع به صندلی داغ واسم پیش اومده ( البته هروقت اسمشو میارم از خجالت آب میشم به بزرگواریتون ببخشید دیگه )

در بین اسامی شرکت کنندگان نام کاربری جناب خواجه هم بود اما الان دیگه نیست

حالا من اشتباه کردم یانه ایشونم جزء شرکت کنندگان بودن

ولی مطمئنم که اشتباه نکردم آخه هی منتظر بودم کاربرا ایشون رو به عنوان نفر بعدی معرفی کنند

چهارشنبه 8 شهریور 1391  10:08 AM
تشکرات از این پست
qolameali bivafa
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

من یه سوال راجع به صندلی داغ واسم پیش اومده ( البته هروقت اسمشو میارم از خجالت آب میشم به بزرگواریتون ببخشید دیگه )

در بین اسامی شرکت کنندگان نام کاربری جناب خواجه هم بود اما الان دیگه نیست

حالا من اشتباه کردم یانه ایشونم جزء شرکت کنندگان بودن

ولی مطمئنم که اشتباه نکردم آخه هی منتظر بودم کاربرا ایشون رو به عنوان نفر بعدی معرفی کنند

..........................................

سلام بر شما

چرا خجالت می کشید؟!surprise

نام کاربری ایشان در لیست ثبت نام کنندگان هست. به تاپیک " اسامی ثبت نام کنندگان برنامه صندلی داغ + قوانین " مراجعه کنید.

چهارشنبه 8 شهریور 1391  4:02 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

..........................................

سلام بر شما

چرا خجالت می کشید؟!surprise

نام کاربری ایشان در لیست ثبت نام کنندگان هست. به تاپیک " اسامی ثبت نام کنندگان برنامه صندلی داغ + قوانین " مراجعه کنید.

سلام

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

آخه یه بار هرچی نگاه کردم نام کاربری ایشون رو ندیدم و امروز دوباره نگاه نکردم و این پست رو گذاشتم

ممنون از لطفتون

چهارشنبه 8 شهریور 1391  9:12 PM
تشکرات از این پست
qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nikbakht88

آیا می دانید که:

با تشکر

سلام، من نفهمیدم این تاکید بر اینکه طراح سوالات اصفهانی هستند برای چه بود؟!یعنی میخواهید بگویید اصفهانی در طرح سوال خیلی سخت گیر هستند؟

بعدشم جناب نیکبخت مگه ما تو همین تاپیک قرار مدارایی نداشتیم؟blush نکنه شما از اون بچه مثبتایی هستی که صحبت خلاف رو میاره وسط اما تو دلش پاکه پاکه!؟laughwink

دوستان لطف کنید هر چه زودتر در این مسنجری که جناب reza_rasekhoon معرفی کرده عضو بشید و نام کاربری خودتون رو اعلام کنید(قرار شد نام کاربری طبف قاعده مشخصی ساخته بشه تا همگی به راحتی شناخته بشن،شما هم طبف قاعده بسازید)  تا بیاییم اونجا و ببینیم چه خاکی بر سرمان بریزیم!!devil اگر عضو سایت شدید در تاپیک مخصوصی که در تالار اعلانات وجود داره اعلام کنید تا بعداً قرارمون رو بزاریم و....

چهارشنبه 8 شهریور 1391  9:16 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول architect0811

نقل قول nikbakht88

سلام

اتفاقا من امروز ثبت نام کردم

خیالتون راحت من که حتما قبولم

( یا رب در این جمع کثیر حالمون رو نگیر و به خصو پیش این بیوفا ضایمون نکن )

سلام

چرا خیال ما راحت باشه؟ خیال خودت باید راحت باشه!!wink

آرچیتکت بی معرفت ما هواتو داشتیم تو اون مسابقه هه برنده شدی ، اما تو هی مارو اذیت کنcrying

یعنی نمیخوای موقع امتحان هوای دوست و رفیقا رو داشته باشی؟!!broken heart(مدل این بچه تنبلایی که موقع امتحان میرن سراغ بچه درس خونا و دم و دودشان را میبینند شدم!!laugh)

در مورد جمله آخری نظری نمیدم(نکه من همیشه مظلومم!!)cool

چهارشنبه 8 شهریور 1391  9:22 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها