پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 6 شهریور 1391 1:09 AM
سلام
بالاخره دارم این پست رو ویرایش میکنم !!! بعضی ها گفتن ما بی وفاییم و نمیشه به حرفامون حساب کرد و اینا! خلاصه بهمون بر خورد و آمدیم بگیم اینطوریا هم نیست و اتفاقاً خیلی هم باوفا هستم!!!
شوخی کردم بگذریم، در جواب آخرین پست جناب qolameali که قبل از این پست درج شده بود :
ببینید بنده هنوز سر حرف خودم مبنی بر قرار مدیران در داخل سایت هستم، اما با ارائه پیشنهاد جنابreza_rasekhoon دیدم چه خوب است که در همین زمان ها همزمان مدیرها در مسنجر هم آنلاین باشند و به بحث های خاص بپردازند! از طرفی چه اشکالی دارد که مدیران خیلی راحت و دوستان همگی در یک اتاق گرد هم جمع شوند و با هم گپ بزنند؟ بپذیریم که در داخل راسخون بع علت اینکه باید پست بگذاریم و امتیاز به آن تعلق میگیرد،خود به خود نمیشه که راحت بود و باید مشخصاً حرفهایی زده بشه که دارای بار باشد! نباید پست ها تک خطی باشند! مثلاً من خودم گاهی چند حرفم رو جمع میکنم و یکجا در یک پست اعلام میکنم تا از قوانین تخطی نکرده باشم! اما خب اگر بخواهم که جزء به جزء حرف بزنم و عکس العمل طرفم رو ببینم نمیشه این کار رو کرد!! مورد دیگه همون چیزی بود که reza_rasekhoon هم به آن اشاره کرد....پاسخگویی و بحث آنلاین و آنی در اتاقهای گفتگو!
تمام اینها را گفتم که بگویم به نظرم این ایده خیلی هم خوب باشه و اگر با مدیریت قوی و منظم شروع به کار کنه و مدیران و کاربران فعالمون نیز از آن استقبال کنند قطعاً شاهد فضایی پویا و دلنشین خواهیم بود!
باز هم تاید میکنم که حضور مدیران در اتاق های گفتگو در همان ساعت هایی خواهد بود که اعلام کردم! مدیر ابتدا با نام کاربری خود وارد سایت راسخون میشود و سپس میآید به اتاق گفتگو! در سایت راسخون هم میتواند در مورد بحث ها و تاپیک ها موجود اقدام به تبادل نظر و فعالیت کنیم! آن هم به صورت آنلاین !
*در مورد این تاپیک (هر چه دل تنگت...) به نظرم یکمی دارید سخت میگیرید! بنده که به شخصه در آن فعال هستم و اما شما به سایر مدیران کاری نداشته باشید! یعنی منظورم اینه که آنها که در کار شما سنگ پراکنی نمیکنند که مثلاً تاثیر منفی بر تالارتان بگذارد! شما اقدامات خودت رو کن مطمئن باش اگر جذاب باشه همه ازش استقبال میکنند.
در مورد این جمله شما : " شما خودتان قضاوت کنید ، می خواستید مدیران رو در داخل سایت جمع کنید ولی یک دفعه در خارج از سایت سر در آوردید...! بعد توقع هم دارید که چرا در این تاپیک کسی نیست...! " اصلاً بهم ربط نداشتااااااا !! من هر چه فکر میکنم مقایسه و مورد خوبی را نکرده اید نگفته اید!(با عرض معذرت)
الان که دارم این پست رو مینویسم دارم به پست های جناب Architect0811 نگاه میکنم که ببینم چی میخواستم خدمت ایشون بگم اما یادم نمیاد چی بود!! در کل خدا قوت آرچیتکت جان![]()
bivafa_rasekhoon@yahoo.com