0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

سلام

از همه دوستانی که فکر کردند بهشون توهین کردم معذرت میخوام.قصد این کار را نداشتم،شاید لفظ نامناسبم بخاطر نابلدی در استفاده و پیدا کردن کلمات مناسب بوده باشه.
من دیگه اینچنین نظرهایی را نمیدم،چون میبینم با برخی واکنش های بی انصافانه مواجه میشه و...

ضمناً فعلاً وقت و حوصله شرکت در این بحث ها رو ندارم و اگر وقتی پیدا بشه صرف انجام فعالیت های مثمرتر میکنم...

روز خوش

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 6 اسفند 1391  4:58 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 salamat595 reza_rasekhekhoon qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول tahmores

با سلام  و خسته نباشید 

فکر نمیکنم کسی مثل  خودتون پیدا کنید محاله 

بهترین مدیر برای تالار گفتگوی ازاد خودتون هستید

پس نگردید چون پیدا نمیکنید

بله جای این دو تا عزیز خیلی خالیه  انشا الله هر جا هستن موفق باشند

همین که هر از گاهی به ما سر میزنید خوشحالمون میکنید.

یا حق

سلام و تشکر         

اتفاقا یکی از گزینه ها شما هستید. بماند که پیشنهاد بنده بوده یا مسئولین سایت. چون برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد یکی باید انتخاب شود که تعامل خوبی با کاربران داشته باشد و شما علاوه بر این خصلت از خصایص برتر دیگر هم برخوردارید. نمی دونم شاید تا الان با شما هماهنگ شده باشد.

موفق باشید.

یک شنبه 6 اسفند 1391  5:44 PM
تشکرات از این پست
salamat595 reza_rasekhekhoon qolameali salma57
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول bivafa

سلام

از همه دوستانی که فکر کردند بهشون توهین کردم معذرت میخوام.قصد این کار را نداشتم،شاید لفظ نامناسبم بخاطر نابلدی در استفاده و پیدا کردن کلمات مناسب بوده باشه.
من دیگه اینچنین نظرهایی را نمیدم،چون میبینم با برخی واکنش های بی انصافانه مواجه میشه و...

ضمناً فعلاً وقت و حوصله شرکت در این بحث ها رو ندارم و اگر وقتی پیدا بشه صرف انجام فعالیت های مثمرتر میکنم...

روز خوش

سلام و خداقوت

قبلنا اینقدر حساس نبودید. یه حرفی زدید که مشخص بود منظور بدی نداشتید و دوستان راسخونی در جواب، از ادبیات طنز آمیز استفاده کردند که زیاد ناراحت نشید. انشاالله که کدورتی نیست و شما همچنان بی وفای منتقد سایت باقی بمانید. منتظریم دوره خدمتتون تموم بشه و باز هم انتقادات اساسی را از نو شروع کنید.

تا اون موقع

یک شنبه 6 اسفند 1391  5:48 PM
تشکرات از این پست
tahmores salamat595 reza_rasekhekhoon qolameali bivafa
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

نقل قول nikbakht88

نقل قول tahmores

با سلام  و خسته نباشید 

فکر نمیکنم کسی مثل  خودتون پیدا کنید محاله 

بهترین مدیر برای تالار گفتگوی ازاد خودتون هستید

پس نگردید چون پیدا نمیکنید

بله جای این دو تا عزیز خیلی خالیه  انشا الله هر جا هستن موفق باشند

همین که هر از گاهی به ما سر میزنید خوشحالمون میکنید.

یا حق

سلام و تشکر         

اتفاقا یکی از گزینه ها شما هستید. بماند که پیشنهاد بنده بوده یا مسئولین سایت. چون برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد یکی باید انتخاب شود که تعامل خوبی با کاربران داشته باشد و شما علاوه بر این خصلت از خصایص برتر دیگر هم برخوردارید. نمی دونم شاید تا الان با شما هماهنگ شده باشد.

موفق باشید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام

مـــــــــــــــــــــــن    من اصلا صلاحیت شما رو ندارم جدی میگم  من اصلا جسارت نمیکنم تا در جایگاه شما باشم 

ائنقدر خوب هستید که هرگز نمیتونم  جای شما باشم 

اما هر کمکی از دستم بر بیاد براتون انجام میدم  من تازه معلمم  کو تا مدیریت

یک شنبه 6 اسفند 1391  5:53 PM
تشکرات از این پست
salamat595 s4d3gh qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

روز خوش

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

کاربر بی وفا با ما  قهر کردید  شاید حرفای ما موثر نباشه شاید حرفامون طنز باشه  اما یه موقع تو طنزامون از ته دل گریه میکنیم  از اینکه خودمون هزار تا مشکل داریم اما دلمون نمی خواد کس دیگه ای غصه بخوره دلمون نمیخواد دل کسی تنگ باشه

حرف های پوچ و باطل ما رو به بزرگی ببخشید 

به حسای این بزارید که اون هایی که از همه بیشتر میخندند   غصه هاشون  از بقیه بیشتره

عذز من رو و همه بچه های پاتوق را بپذیرید اگر توهینی به شما شد 

کابر مطمئن  باشید اگه یه روز دلتون گرفت بچه های اینجا نمیذارن غصه بخورید 

امید وارم هر جا هستید لبخند در نزدیکی لبانتان باشد

یک شنبه 6 اسفند 1391  6:03 PM
تشکرات از این پست
salamat595 reza_rasekhekhoon s4d3gh qolameali salma57 bivafa
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

سلام

بچه ها گذشته از این شوخی ها  من فقط اسم معلمی رو به دوش میکشم نمیدونم  تا حالا تونستم یگ گام مثبت بردارم  ؟؟نمیدونم خدا از کارم راضیه  یا نه

از این که بهم میگید خانم معلم ممنونم  اما معلمی شغل انبیاست بعید میدونم در  این حد باشم خیلی کمتر از اون چیزی هستم که فکر میکنید

یه بنده سرا پا تقصیر 

راستش امروز یه دفعه دلم گرفت  دیدم عیدانه ها رو  دادن  و مردم تو صف عابر بانک وایسادن تو صف تا عیدی بگیرن  با خودم گفتم ای کاش  بهمون عیدی نمیدادن ای کاش کاش اصلا عابر بانکی نبود اما دلامون مثل قدیم گرم بود  فامیل با عشق دور هم جمع میشدن  به خدا ما بد شانس ترین نسل بودیم جنگ و تحمل کردیم  کم کم محبت ها رفت حالام که جنگ نرم  با این گرونی  دلم گرفت دلم واسه خونه مامان بزرگ بابا بزرگم تنگ شده

الان 5 سال از نعمتشون محرومم  روز اول عید همیشه تنهام دیگه عید و مثل بچه گی هام دوست ندارم یه زمانی عید و به عشق عیدی لحظه شماری میکردیم اما حالا عیدی هست اما دیگه لحظه شماری نمیکنیم دلم واسه دختر دایییم که روز اول عید خودمونو به  خواب میزدیم که شب خونه مامان بزرگ با هم بمونیم تنگ شده حالا اون بچه داره دیگه پیش من نمیمونه

چرا این قدر دور شدیم هر چی بزرگ تر میشیم دور تر میشیم

ببخشید زیاد حرف زدم

یک شنبه 6 اسفند 1391  6:33 PM
تشکرات از این پست
salamat595 reza_rasekhekhoon qolameali salma57
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

نقل قول tahmores

سلام

بچه ها گذشته از این شوخی ها  من فقط اسم معلمی رو به دوش میکشم نمیدونم  تا حالا تونستم یگ گام مثبت بردارم  ؟؟نمیدونم خدا از کارم راضیه  یا نه

از این که بهم میگید خانم معلم ممنونم  اما معلمی شغل انبیاست بعید میدونم در  این حد باشم خیلی کمتر از اون چیزی هستم که فکر میکنید

یه بنده سرا پا تقصیر 

راستش امروز یه دفعه دلم گرفت  دیدم عیدانه ها رو  دادن  و مردم تو صف عابر بانک وایسادن تو صف تا عیدی بگیرن  با خودم گفتم ای کاش  بهمون عیدی نمیدادن ای کاش کاش اصلا عابر بانکی نبود اما دلامون مثل قدیم گرم بود  فامیل با عشق دور هم جمع میشدن  به خدا ما بد شانس ترین نسل بودیم جنگ و تحمل کردیم  کم کم محبت ها رفت حالام که جنگ نرم  با این گرونی  دلم گرفت دلم واسه خونه مامان بزرگ بابا بزرگم تنگ شده

الان 5 سال از نعمتشون محرومم  روز اول عید همیشه تنهام دیگه عید و مثل بچه گی هام دوست ندارم یه زمانی عید و به عشق عیدی لحظه شماری میکردیم اما حالا عیدی هست اما دیگه لحظه شماری نمیکنیم دلم واسه دختر دایییم که روز اول عید خودمونو به  خواب میزدیم که شب خونه مامان بزرگ با هم بمونیم تنگ شده حالا اون بچه داره دیگه پیش من نمیمونه

چرا این قدر دور شدیم هر چی بزرگ تر میشیم دور تر میشیم

ببخشید زیاد حرف زدم

سلام کاربر tahmores.شب خوبی براتون آرزو میکنم.راسش داشتم آماده میشدم که برم سالن گفتم بیام یه عرض ارادت بکنم که این پست رو دیدم.

باید بگم که با شناخت فعلی بنده از شما باید بگم معلم بودن برازنده شماست.هر چقدر هم سمت بزرگی باشه ولی شما از پسش بر میاید.

و در مورد مطلب بعدی:واقعا متاسفم.هم بخاطر شرایط فعلی و دور شدن قلب ها از هم و صد پله بیشتر بخاطر پدر بزرگ و مادر بزرگ بزرگوارتون.انشاالله همین الآن سر سفره های بهشتی نشستند و دارن از غذا های بهشتی میل میکنند.

بله نگرانی فعلی همه ما ماندنه.امیدوارم کاری کنیم که حتی پس از بودنمان به ما ببالند.

بیایید همه با هم برای این دور شدن ها دعا کنیم.کسی چه میدونه شاید دختر خاله شما یا هر کسی که دوست داریم الان در کنارش باشیم این پست رو بخونند و این پست موثر واقع بشه.

یک شنبه 6 اسفند 1391  6:48 PM
تشکرات از این پست
salamat595 tahmores reza_rasekhekhoon qolameali salma57
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام

روز خوش

سلام و خداقوت

قبلنا اینقدر حساس نبودید. یه حرفی زدید که مشخص بود منظور بدی نداشتید و دوستان راسخونی در جواب، از ادبیات طنز آمیز استفاده کردند که زیاد ناراحت نشید. انشاالله که کدورتی نیست و شما همچنان بی وفای منتقد سایت باقی بمانید. منتظریم دوره خدمتتون تموم بشه و باز هم انتقادات اساسی را از نو شروع کنید.

تا اون موقع

کاربر بیوفا سلام و عرض ادب 

راستش هر چی حرف قشنگ بود کاربر طهمورث عزیز گفتن اگه بقول شما واکنش  بی انصافانه ایی شده  فقط و فقط از طرف من بوده  با اون پست طنزی که گذاشتم شاید نباید همه چیزو به شوخی بگیرم شاید بعضی وقتها باید به حس و حال طرف هم نگاه کرد و باهاش شوخی کرد از شما عذر خواهی میکنم و امیدوارم از من و از ما دلخور نشده باشید مطمئنا کسی دوست نداره وقتشو به بطالت بگذرونه هر کسی به طریقی که براش مهمه وقتشو هدر میده ماهم این مدلی، نه که غم ندارم نه که درد و دل نداشته باشم و  نه که غصه دلمو پاره نکرده باشه نه بخدا، اگه از خودم و زندگیم بگم که...بیخیال بچه که بودم بچه بودم بزرگ که شدم بزرگ که نشدم هیچ دیگه همون بچه هم نیستم پس اون حرف منو بذارید به حساب بچگی من

یا حق

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

یک شنبه 6 اسفند 1391  7:43 PM
تشکرات از این پست
tahmores reza_rasekhekhoon qolameali bivafa
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

حکایت ما آدم ها …

حکایت کفشاییه که …

اگه جفت نباشند …

هر کدومشون …

هر چقدر شیک باشند …

هر چقدر هم نو باشند

تا همیشه …

لنگه به لنگه اند …

کاش …

خدا وقتی آدم ها رو می آفرید …

جفت هر کس رو باهاش می آفرید …

تا این همه آدمای لنگه به لنگه زیر این سقف ها …

به اجبار، خودشون رو جفت نشون نمی دادند…

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

یک شنبه 6 اسفند 1391  9:42 PM
تشکرات از این پست
tahmores reza_rasekhekhoon qolameali salma57
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام خدمت دوستان عزیزم

حالتون خوبه!؟

سلامتید!؟
راستش خیلی دوست دارم مثل قبلنا 7-6 ساعتی تو راسخون باشم

ولی خب نمیشه 

انشالله که دوباره وقتم آزاد باشه و بتونم در کنار شما دوستان عزیزم باشم

همتون رو دوست دارم

یازهرا!

دوشنبه 7 اسفند 1391  1:46 PM
تشکرات از این پست
salamat595 reza_rasekhekhoon AliFanoodi qolameali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

*محبوب رضاست هر که دل ريش تر است*

*از کعبه صفاي اين حرم بيشتر است*

*اينجاست طبيبي که ندارد نوبت*

*هر دل که شکسته تر بود پيشتر است*

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 7 اسفند 1391  2:02 PM
تشکرات از این پست
salamat595 reza_rasekhekhoon qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

تو پاتوق سه ماه تابستون شده  

تعطیله تعطیل

دوشنبه 7 اسفند 1391  3:32 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon AliFanoodi qolameali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

خدایا به تعداد تمام ریگهای بیابان ،به تمامی ابهای دنیا، به تمامی برگهاوگلها وکوها ی روی زمین شکر.

خدایا  مارا به حال خود وا مگذار

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 7 اسفند 1391  4:19 PM
تشکرات از این پست
salamat595 qolameali
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

نقل قول salamat595

تو پاتوق سه ماه تابستون شده  

تعطیله تعطیل

تعطیلی های شب عیده

دوشنبه 7 اسفند 1391  6:00 PM
تشکرات از این پست
salamat595 reza_rasekhekhoon qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

ورق های توسل گشته دسته  / و انگشتانمان هم پینه بسته

فقط از تو سرودیم و نگفتیم  / که از اعمالمان هستی تو خسته . . .

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقامون امام زمان صلوات بفرستید

لطفا هر کسی صلوات فرستاد یه تشکر هم بزنه ببینیم چنتا صلوات فرستاده شده

دوشنبه 7 اسفند 1391  9:09 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon nazaninfatemeh s4d3gh qolameali tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها