0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول reza_rasekhekhoon

سلام خدمت دوستای گلم مخصوصا معلم گرامی جناب طهمورث. میگم صادق و سلامت چرا اینقدر فضولی میکنین. یکم بشینین سر جاتون. خانوم معلم میبینی من چه بچه خوبی ام . سربه زیر میرم و میام درسمم میخونم. تا حالا دانش آموزی مث من داشتی ؟ صادق و سلامت  هم یکم بیشتر بشن عاقل میشن و درس شون رو میخونن.

هیییییییییییییییییییییییییییییششششششششششششش           ساعت 11:30 شب میای زیراب میزنی این ساعت همه خوابن بچه ی خوب. سر به زیر ، درس خون، 

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

یک شنبه 6 اسفند 1391  7:42 AM
تشکرات از این پست
tahmores
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

سلام خدمت دوستای گلم مخصوصا معلم گرامی جناب طهمورث. میگم صادق و سلامت چرا اینقدر فضولی میکنین. یکم بشینین سر جاتون. خانوم معلم میبینی من چه بچه خوبی ام . سربه زیر میرم و میام درسمم میخونم. تا حالا دانش آموزی مث من داشتی ؟ صادق و سلامت  هم یکم بیشتر بشن عاقل میشن و درس شون رو میخونن.

صادق جان چیزی به رضا نگو داداش ، بچه ی خوب و سربه زیر داره خودی نشون میده اشکال نداره بازم هیششششششششششش

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

یک شنبه 6 اسفند 1391  7:44 AM
تشکرات از این پست
tahmores
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

سلام خدمت دوستای گلم مخصوصا معلم گرامی جناب طهمورث. میگم صادق و سلامت چرا اینقدر فضولی میکنین. یکم بشینین سر جاتون. خانوم معلم میبینی من چه بچه خوبی ام . سربه زیر میرم و میام درسمم میخونم. تا حالا دانش آموزی مث من داشتی ؟ صادق و سلامت رو هم یکم بیشتر تنبیه شون بکن عاقل میشن و درس شون رو میخونن.

`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``

سلام خوش اومدید 

ممنون  بله دانش اموز رضا بسیار خوب هستند  کم کم دانش اموز سلامت رو  از مبصری خلع میکنم دانش آموز رضا مبصر میشه   خیلی تنبیه شدن  به اندازه 2  3   سال مشق دارن

شمام دیر به دیر میای  دفعه دیگه دیر اومدی جریمه میشی

مثل دانش اموز صادق و سلامت  تا 4 بمونی  تو مدرسه دیر نیا دیگه

دیگه دارم قااااااااااااااااااااااااااااط میزنم  رضا داداش زنگ آخر بیا باهم بریم خونه  یه کار کوچیک باهات دارم 

یک شنبه 6 اسفند 1391  7:48 AM
تشکرات از این پست
tahmores reza_rasekhekhoon
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

نقل قول tahmores

نقل قول s4d3gh

حالا خانوم معلم یه بارم شما جواب بدید ما یاد بگیریم:

13 یا 12؟

البته اونجا مرحله به مرحله نوشتم تا بقيه بتونن حلش كنن. اما اينجا پاسخي رو كه پيدا كردم كامل براتون ميگذارم. اول از عكس اول و دوم را جداگانه تصوير تهيه كردم و خط شكسته شدن رو روش مشخص كردم تا ببينم چه اتفاقي مي‌افته . خوب شكل اين شلكي شد.

چيزي كه در اين كليپ باعث سردرگمي ما مي‌شود اين است كه ما دنبال يك نفر آدم گمشده ميگرديم اما چنين نيست. در عكس تكه تكه اعضا حذف ميشود. هر آدم را سه قسمت در نظر مي‌گيريم : سر، تن، پا

در قسمت بالاي شكل، ما 5 رديف آدم داريم كه به صورت اريب ايستاده‌اند. اول اجازه بدهيد سرها را بررسي كنيم. نفر اول رديف 1 نصف سر ندارد كه در قسمت پايين توسط نيمه سر اولين نفر از رديف 4 پرشده است. پس نصف سر از بين رفت (يعني اصلاً از اول نبود). آقاي رديف اول شماره 5 هم نصفه پايين سر را ندارد كه در پايين با نيمه سر آقاي رديف اول شماره 2 بالا يكي شده است. پس در مجموع يك سر حذف شد (يعني از اول اصلاً نبود). درواقع در عكس بالا (يا نيمه اول كليپ) ما نيم سرها را به تسامح به صورت يك سر قبول كرده بوديم.
حالا ميريم سراغ بدن: بدن آقاي رديف جلوي رديف شماره 3 كامل است اما در قسمت پايين ميبينيم كه باز هم نيمه بالاي آقاي رديف دوم شماره 1 رويش آمده كه در واقع بايد روي يك نيم تنه قرار ميگرفت. پس يك نيم تنه اينجا روي يك تنه كامل قرار گرفته و عملاً يك نيم تنه حذف شده است. همين اتفاق براي آقاي دومين فرد از رديف 2 و دومين فرد از رديف شماره 4 پيش مي‌آيد. يعني يك تنه كامل با يك نيم تنه جمع ميشود و يك نيم تنه را باز از دست ميدهيم. كه در مجموع ميشود حذف يك تنه كامل.
خوب، نوبت پاهاست: آقاي سوم رديف 3 به جاي آقاي دوم رديف 5 رفته و نصف پاهايش با نصف پاي ايشان جمع شده ولي سومين نفر از رديف شماره 1 به صورت كامل جايش قرار گرفته. پس يك نيم پا را از دست داده‌ايم. دومين نفر از رديف شماره 5 با نصف پا روي دومين نفر از رديف شماره 2 مينشيند ولي همين فرد (دومين نفر از رديف شماره 2) بدون پا به جاي نفر دوم رديف شماره 4 نشسته درحالي كه بايد نصف پا را با خود ميبرد. و بنابراين يك نيم پا را هم از دست ميدهيم كه روي هم ميشود يك جفت پاي حذف شده.
بنابراين در مجموع ما يك نفر را از دست ميدهيم.

سلام صبح زیبای دوستای گلم بخیر.

اووووووووووووووه،بابا من یه سوال همینجوری دوره همی پرسیدما ببین چه مکافاتی شد.

اما جواب کاملا دقیقی بود ممنون از وقتی که برای سوال بنده گذاشتید خانوم معلم.

یک شنبه 6 اسفند 1391  7:50 AM
تشکرات از این پست
qolameali tahmores
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

نقل قول tahmores

نقل قول salamat595

اااااااااااااااااااااااااااااااااه     صادق بیا نیگاه  خانم معلم تخته سیاه رو ترکوندYellow Head Funny Smiley

خانم اجازه این سوال تو امتحان میاد؟؟؟Yellow Head Funny Smiley

صادق داداش بزرگ بشی چی میشی با این سوالت ؟؟؟Yellow Head Funny Smiley

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

سلام نه از این سوالات تو امتحان نمیاد

اینا واسه کلاس دومی  هاست شما تازه کلاس اولی هستید

ممنون داشتم از نگرانی دق میکردم.کلاس اولی بودن هم خوبه هااااااااااا

یک شنبه 6 اسفند 1391  7:59 AM
تشکرات از این پست
qolameali tahmores
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

دوباره سلام دوستان.از غیبت دیشبم ازتون پوزش میطلبم اما خوشحالم که خوب اینجا رو میچرخونید.

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:06 AM
تشکرات از این پست
salamat595 qolameali tahmores reza_rasekhekhoon
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

سلام از حمایتتتون ممنونم.واقعا من نمیدونم چی بگم.باشه دیگه ساکت و دست به سینه میشینم تا خانوم معلم برام + بذاره.بفرما خوبه؟

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:10 AM
تشکرات از این پست
salamat595 qolameali tahmores reza_rasekhekhoon
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

نقل قول tahmores

سلام خوش اومدید  ممنون  بله دانش اموز رضا بسیار خوب هستند  کمکم دانش اموز سلامت رو  از مبصری خلع میکنم دانش آموز رضا مبصر میشه   خیلی تنبیه شدن  به اندازه 2  3   سال مشق دارن

خانوم معلم خجال نده منو. ببخشید دستمال کاغذی دارین من عرق شرممو پاک کنم. چه بچه سر به زیر و خجالتی ام من. من مبصر نمیشم میترسم سلامت منو بزنه جاشو گرفتم. باشه از این به بعد زود میام.

اصلا نگران نباش من باهاتم.خودم میشم بادیگارد شخصیتون

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:12 AM
تشکرات از این پست
salamat595 qolameali tahmores
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول s4d3gh

سلام از حمایتتتون ممنونم.واقعا من نمیدونم چی بگم.باشه دیگه ساکت و دست به سینه میشینم تا خانوم معلم برام + بذاره.بفرما خوبه؟

من مانده ام تنهای تنهاااااااااااااااااااااااااااااااااا                    من مانده ام تنهاااااااااااا میان سیل غمهااااااااااااااااااااااا حبیبم           هاااااااااااااای حبیبممممممممممممممممممممم

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:12 AM
تشکرات از این پست
qolameali tahmores
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

نقل قول salamat595

نقل قول s4d3gh

من مانده ام تنهای تنهاااااااااااااااااااااااااااااااااا                    من مانده ام تنهاااااااااااا میان سیل غمهااااااااااااااااااااااا حبیبم           هاااااااااااااای حبیبممممممممممممممممممممم

سلام داش.تقصیر خودته.حالا یکم تنها بمون تا یاد بگیری دیگه نباید کسی رو اخفال کنی.اگه بخای اذیتم بکنی به خانوم میگمااااااا.مواظب باش خلاصه

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:17 AM
تشکرات از این پست
qolameali salamat595 tahmores
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول s4d3gh

نقل قول tahmores

سلام خوش اومدید  ممنون  بله دانش اموز رضا بسیار خوب هستند  کمکم دانش اموز سلامت رو  از مبصری خلع میکنم دانش آموز رضا مبصر میشه   خیلی تنبیه شدن  به اندازه 2  3   سال مشق دارن

خانوم معلم خجال نده منو. ببخشید دستمال کاغذی دارین من عرق شرممو پاک کنم. چه بچه سر به زیر و خجالتی ام من. من مبصر نمیشم میترسم سلامت منو بزنه جاشو گرفتم. باشه از این به بعد زود میام.

اصلا نگران نباش من باهاتم.خودم میشم بادیگارد شخصیتون

خوبهااااا                        بدهاااااااااااااا

سلامت                           صادق **********

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:18 AM
تشکرات از این پست
qolameali tahmores
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

نقل قول salamat595

هههههههههه.دیگه هرچی میخای اسمم رو تو بدا بذار هر چی هم میخای ضبدر بذار.دیگه مبصر نیسی.منم دیگه دست به سینه میشینم خانوم قول برچسب و مهر صد آفرین داده.

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:23 AM
تشکرات از این پست
qolameali salamat595 tahmores
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول tahmores

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

با نظر مدیر کاملا موافقم 

مدیر غلامعلی چرا در بحث های ما کم شرکت میکنید ؟

..........................................

سلام

به دلیل بعضی از مشغلات فرصت اینکه در بحث های پرشور شما خیلی شرکت کنم رو ندارم.crying بعدش هم اینقدر دوستان فعال هستند که اون 1-2 تا پستی هم که می گذارم سریع بین پست ها ناپدید میشوند...!!surprise

ولی مطالبتون رو می خونم و صفحات این تالار رو ورق می زنم...!smiley

یاحق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 6 اسفند 1391  9:21 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh tahmores reza_rasekhekhoon salma57 AliFanoodi
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول AliFanoodi

صندلی داغ کجاست؟؟؟

..........................................

سلام

صندلی داغ خونشونه...!!laugh

می دونم از اینکه پاسخی کامل و جامع به سؤالتون دادم شگفت زده شدید...!!surprise

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 6 اسفند 1391  9:32 AM
تشکرات از این پست
salamat595 s4d3gh tahmores AliFanoodi
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول s4d3gh
نقل قول salamat595

هههههههههه.دیگه هرچی میخای اسمم رو تو بدا بذار هر چی هم میخای ضبدر بذار.دیگه مبصر نیسی.منم دیگه دست به سینه میشینم خانوم قول برچسب و مهر صد آفرین داده.

خانم معلم دستت درد نکنه ما که راضی نبودیم   

نایت اسکین

این صدآفرین حق بچه های دیگه بود مث رضا مث صادق

ولی چون اسم من روش نوشته دیگه شرمنده نمیتونم به شما بچهای خوب تقدیم کنم 

دست آقای جاعلشکلک یاهو - جدید - تصاویر زیبا سازهم درد  نکنه خوب چیزی ساخته خوووووووووووووووووووب

نایت اسکین

یک شنبه 6 اسفند 1391  10:08 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها