0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

دلی دارم که تنگ مشهد توست

به سر شوق حریم و گنبد توست

گـــدایی خسته در باب‌الجـــوادم

امیدم هم به فضــل مرقد توست

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 5 اسفند 1391  12:02 PM
تشکرات از این پست
salamat595 ravabet_rasekhoon tahmores qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

نقل قول s4d3gh

نقل قول salamat595

خخخخخخخخخخخ از تنهایی در اومدم  داش صادق غصه نخور واسه بیکاری برنامه دارم گل پوچ میزنیم با منچ اساسی، غمت نباشهYellow Head Funny Smiley

اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ.خانم معلم این سلامت میخاد تکلیفاشو ول کنه بیاد منو اخفال کنه .خانوم کوجایی.مبصر هان؟این کاربر سلامت بیشتر مفسده تا مبصر.

ما همگی خواستار عزل از سمت فعلی ایشونیم.

آقا آقا آقا من به فکر شمام من دارم از مسئولیتم به نحو احسن برای شما بخاطره شما و برای کار شما استفاده میکنم چرا سلب مسئولیت چرا عزل چرا؟؟؟؟

یه گل پوچ که این همه دادو بیداد نداره اصلا من مفسد فی الدرس خوبه ??? 

طلا ناب است چه منتش به خاک است؟؟؟

بگو پایه نیستی بچه درس خون

(اصلا من هنوز مبصرم میخوام ازین مسئولیتم سوء استفاده کنم اصلا ازین جمعه تا سال بعد جمعه تعطیل صادق بیاد مدرسه دو دست هوا دو پا بالا و سرش هم 25 تا کتاب و 3 تا خودکار و 2تا پاک کن باید باشه)

صادق در حین اجرای حکم 

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 5 اسفند 1391  12:07 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon tahmores qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول bivafa

سلام

ماشاالله انقدر فعالیت دوستان بالاست که از پریشب تاحالا که پست زدم 6-7 تا پست ایجاد شده!! حرفها و نقل قولهای دوستان رو در مورد پست قبلم خوندم.هنوزم به حرفم پایبندم و حتی به این فکر کردم که ماهوی نام این تاپیک(وتالار)با قوانینش و نوع برخی فعالیت هایی که داخلش صورت میگیره متناسب نیست و میشه گفت یه جورایی تبدیل شده به فرزند ناخلف تالار گفتگوی آزاد که میبایست این تاپیک در زیرتالار گفتگو برای سرگرمی تشکیل میشد...

به هر حال اگر باعث رنجش عزیزان شدم معذرت میخوام.اگر کمی به سابقه این تاپیک مراجعه نمایید خواهید دید که خودم یکی از اولین کاربران فعال در آن بوده و شاید جزء کسانی باشم که بیشترین پست را در مدت زمانی مستمر در آن قرار میدادم...پس مخالف آن نیستم و اتفاقا دوستش هم دارم.

موفق باشید

سلام و خداقوت

ضمن تبریک به مدیر پاتوق؛

جناب bivafa تازه پاتوق، پاتوق واقعی و فعال شده چرا ممانعت می کنید؟ اگر نقصی وجود دارد مطرح کنید وگرنه جای این مباحث و آشنایی ها در همین پاتوق است. توی تالار گفتگوی آزاد جای این مباحث نیست حتی در زیر تالار گفتگو برای سرگرمی.

اگر این مباحث اینجا نباشد، خوب است به بیرون از سایت منتقل شود و آمار کاهش یابد؟ حداقل تا زمان راه اندازی چت روم سایت یا تا زمانی که به قول مسئولین شبکه اجتماعی راسخون راه اندازی نشده، بهترین مکان همین تالار پاتوق است.

مگر اینکه به قول شما زیر تالاری تحت عنوان پاتوق ایجاد شود تا کابران بجای این تاپیک در تاپیک یا زیر تالار پاتوق فعالیت داشته باشند و تاپیک "هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!"، بماند برای درددل های کاربران.

موفق باشید.

شنبه 5 اسفند 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon tahmores salamat595 reza_rasekhekhoon s4d3gh qolameali
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

دو چیز را فراموش نکن: یاد خدا و یاد مرگ

دو چیز را فراموش کن: بدی دیگران در حق تو ...خوبی تو در حق دیگران

یازهرا!

شنبه 5 اسفند 1391  4:29 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon tahmores salamat595 reza_rasekhekhoon s4d3gh qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

نقل قول s4d3gh

حالا خانوم معلم یه بارم شما جواب بدید ما یاد بگیریم:

13 یا 12؟

البته اونجا مرحله به مرحله نوشتم تا بقيه بتونن حلش كنن. اما اينجا پاسخي رو كه پيدا كردم كامل براتون ميگذارم. اول از عكس اول و دوم را جداگانه تصوير تهيه كردم و خط شكسته شدن رو روش مشخص كردم تا ببينم چه اتفاقي مي‌افته . خوب شكل اين شلكي شد.

چيزي كه در اين كليپ باعث سردرگمي ما مي‌شود اين است كه ما دنبال يك نفر آدم گمشده ميگرديم اما چنين نيست. در عكس تكه تكه اعضا حذف ميشود. هر آدم را سه قسمت در نظر مي‌گيريم : سر، تن، پا

در قسمت بالاي شكل، ما 5 رديف آدم داريم كه به صورت اريب ايستاده‌اند. اول اجازه بدهيد سرها را بررسي كنيم. نفر اول رديف 1 نصف سر ندارد كه در قسمت پايين توسط نيمه سر اولين نفر از رديف 4 پرشده است. پس نصف سر از بين رفت (يعني اصلاً از اول نبود). آقاي رديف اول شماره 5 هم نصفه پايين سر را ندارد كه در پايين با نيمه سر آقاي رديف اول شماره 2 بالا يكي شده است. پس در مجموع يك سر حذف شد (يعني از اول اصلاً نبود). درواقع در عكس بالا (يا نيمه اول كليپ) ما نيم سرها را به تسامح به صورت يك سر قبول كرده بوديم.
حالا ميريم سراغ بدن: بدن آقاي رديف جلوي رديف شماره 3 كامل است اما در قسمت پايين ميبينيم كه باز هم نيمه بالاي آقاي رديف دوم شماره 1 رويش آمده كه در واقع بايد روي يك نيم تنه قرار ميگرفت. پس يك نيم تنه اينجا روي يك تنه كامل قرار گرفته و عملاً يك نيم تنه حذف شده است. همين اتفاق براي آقاي دومين فرد از رديف 2 و دومين فرد از رديف شماره 4 پيش مي‌آيد. يعني يك تنه كامل با يك نيم تنه جمع ميشود و يك نيم تنه را باز از دست ميدهيم. كه در مجموع ميشود حذف يك تنه كامل.
خوب، نوبت پاهاست: آقاي سوم رديف 3 به جاي آقاي دوم رديف 5 رفته و نصف پاهايش با نصف پاي ايشان جمع شده ولي سومين نفر از رديف شماره 1 به صورت كامل جايش قرار گرفته. پس يك نيم پا را از دست داده‌ايم. دومين نفر از رديف شماره 5 با نصف پا روي دومين نفر از رديف شماره 2 مينشيند ولي همين فرد (دومين نفر از رديف شماره 2) بدون پا به جاي نفر دوم رديف شماره 4 نشسته درحالي كه بايد نصف پا را با خود ميبرد. و بنابراين يك نيم پا را هم از دست ميدهيم كه روي هم ميشود يك جفت پاي حذف شده.
بنابراين در مجموع ما يك نفر را از دست ميدهيم.

شنبه 5 اسفند 1391  5:57 PM
تشکرات از این پست
salamat595 s4d3gh qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

ماشاالله انقدر فعالیت دوستان بالاست که از پریشب تاحالا که پست زدم 6-7 تا پست ایجاد شده!! حرفها و نقل قولهای دوستان رو در مورد پست قبلم خوندم.هنوزم به حرفم پایبندم و حتی به این فکر کردم که ماهوی نام این تاپیک(وتالار)با قوانینش و نوع برخی فعالیت هایی که داخلش صورت میگیره متناسب نیست و میشه گفت یه جورایی تبدیل شده به فرزند ناخلف تالار گفتگوی آزاد که میبایست این تاپیک در زیرتالار گفتگو برای سرگرمی تشکیل میشد...

به هر حال اگر باعث رنجش عزیزان شدم معذرت میخوام.اگر کمی به سابقه این تاپیک مراجعه نمایید خواهید دید که خودم یکی از اولین کاربران فعال در آن بوده و شاید جزء کسانی باشم که بیشترین پست را در مدت زمانی مستمر در آن قرار میدادم...پس مخالف آن نیستم و اتفاقا دوستش هم دارم.

موفق باشید

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

;سلام 

کاربر بی وفا به ما میگین نا خلف دلتون میاد   آخه ؟ ما از گل های راسخون هستیم 

کاربر بی وفا خوب شما هم بیاین تو بحث های ما 

دلمون میخواد یه فضای شاد ایجاد کنیم تا کابران جدید که میان جذب بشن و اینجا رو یک  محیط  خشک قلمداد نکنن

شنبه 5 اسفند 1391  6:03 PM
تشکرات از این پست
salamat595 reza_rasekhekhoon s4d3gh qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

................................................................

سلام

در مورد پیشنهادی که راجع به ایجاد گروه دادید یه مطلبی رو عرض می کنم :

اینکه به نظرم احتمال دارد با عملی شدن پیشنهادتون در انجمن ها اختلاف بوجود بیاد ، احتمال داره بعدش هم چند نفر دیگه با هم جمع بشوند و اون ها هم یه گروه بسازند و همین طور به ترتیب...!!blush

به نظرم همه ی دوستانی که در انجمن ها فعالیت می کنند با عنوان " راسخونی " فعالیت کنند بهتره و اتحاد رو نشون میده تا اینکه بخواهند هر کدام یه گروه بسازند...!enlightened

به نظرتون مطلبم چطور بود؟smiley

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

با نظر مدیر کاملا موافقم 

مدیر غلامعلی چرا در بحث های ما کم شرکت میکنید ؟

شنبه 5 اسفند 1391  6:09 PM
تشکرات از این پست
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول salamat595

سلام داش صادق راست میگه خانم معلم خوب این چه طرز صحبت کردن با بزرگتره Yellow Head Funny Smiley

آها راستی ببخشید خانم معلم سلام عرض شد خسته نباشید و از زحماتی که میکشید تا ما درس بخوانیم و در آینده یه کاره ایی بشیم ممنون و سپاسگزارم معلم همانند شمعی است که میسوزد تا ما در این روشنایی راه زندگی و سعادت را پیدا کنیم و معلم جان روزت پیشاپیش مبارک مبارک مبارک ایشااله مبارکش بادYellow Head Funny Smiley

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دانش آموز سلامت سلام 

اگر فکر کردید با این تبریک ها از تنبه شما کم میکنم سخت در اشتباهی 

2 من از اون دسته از معلم هایی هستم که تبریک خالی بدون کادو رو اصلا قبول نمیکنم

شنبه 5 اسفند 1391  6:16 PM
تشکرات از این پست
salamat595 s4d3gh qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول s4d3gh

نقل قول salamat595

خخخخخخخخخخخ از تنهایی در اومدم  داش صادق غصه نخور واسه بیکاری برنامه دارم گل پوچ میزنیم با منچ اساسی، غمت نباشهYellow Head Funny Smiley

اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ.خانم معلم این سلامت میخاد تکلیفاشو ول کنه بیاد منو اخفال کنه .خانوم کوجایی.مبصر هان؟این کاربر سلامت بیشتر ... تا مبصر.

ما همگی خواستار عزل از سمت فعلی ایشونیم.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

برای ساعت های بیکاریتون تو مدرسه این قدر نقشه دارم که به گول یا پوچ نمیرسه  باید به بابای مدرسه کمک کنید  دانش اموز سلامت خیالت راحت نمیتونه اغفال کنه وقت ندارین

شنبه 5 اسفند 1391  6:20 PM
تشکرات از این پست
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88
نقل قول bivafa

سلام

موفق باشید

سلام و خداقوت

ضمن تبریک به مدیر پاتوق؛

جناب bivafa تازه پاتوق، پاتوق واقعی و فعال شده چرا ممانعت می کنید؟ اگر نقصی وجود دارد مطرح کنید وگرنه جای این مباحث و آشنایی ها در همین پاتوق است. توی تالار گفتگوی آزاد جای این مباحث نیست حتی در زیر تالار گفتگو برای سرگرمی.

اگر این مباحث اینجا نباشد، خوب است به بیرون از سایت منتقل شود و آمار کاهش یابد؟ حداقل تا زمان راه اندازی چت روم سایت یا تا زمانی که به قول مسئولین شبکه اجتماعی راسخون راه اندازی نشده، بهترین مکان همین تالار پاتوق است.

مگر اینکه به قول شما زیر تالاری تحت عنوان پاتوق ایجاد شود تا کابران بجای این تاپیک در تاپیک یا زیر تالار پاتوق فعالیت داشته باشند و تاپیک "هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!"، بماند برای درددل های کاربران.

موفق باشید.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

سلام مدیر نیکبخت 

ممنون از حمایتتون 

خیلی خوشحال شدم وقتی شما رو در این تالار دیدم  و خوشحال تر میشم اگه در مباحث طنز ما شرکت کنید

شنبه 5 اسفند 1391  6:25 PM
تشکرات از این پست
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

دلی دارم که تنگ مشهد توست

به سر شوق حریم و گنبد توست

گـــدایی خسته در باب‌الجـــوادم

امیدم هم به فضــل مرقد توست

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام اجی تبریک میگم کاربر طلایی شدید

امید وارم حالتون بهتر باشه و دیگه غصه نخورید

آجی  یاس کجاست  ؟ دیدینش بگید به ما هم سر بزنه

شنبه 5 اسفند 1391  6:29 PM
تشکرات از این پست
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

نقل قول s4d3gh

حالا خانوم معلم یه بارم شما جواب بدید ما یاد بگیریم:

13 یا 12؟

البته اونجا مرحله به مرحله نوشتم تا بقيه بتونن حلش كنن. اما اينجا پاسخي رو كه پيدا كردم كامل براتون ميگذارم. اول از عكس اول و دوم را جداگانه تصوير تهيه كردم و خط شكسته شدن رو روش مشخص كردم تا ببينم چه اتفاقي مي‌افته . خوب شكل اين شلكي شد.

چيزي كه در اين كليپ باعث سردرگمي ما مي‌شود اين است كه ما دنبال يك نفر آدم گمشده ميگرديم اما چنين نيست. در عكس تكه تكه اعضا حذف ميشود. هر آدم را سه قسمت در نظر مي‌گيريم : سر، تن، پا

در قسمت بالاي شكل، ما 5 رديف آدم داريم كه به صورت اريب ايستاده‌اند. اول اجازه بدهيد سرها را بررسي كنيم. نفر اول رديف 1 نصف سر ندارد كه در قسمت پايين توسط نيمه سر اولين نفر از رديف 4 پرشده است. پس نصف سر از بين رفت (يعني اصلاً از اول نبود). آقاي رديف اول شماره 5 هم نصفه پايين سر را ندارد كه در پايين با نيمه سر آقاي رديف اول شماره 2 بالا يكي شده است. پس در مجموع يك سر حذف شد (يعني از اول اصلاً نبود). درواقع در عكس بالا (يا نيمه اول كليپ) ما نيم سرها را به تسامح به صورت يك سر قبول كرده بوديم.
حالا ميريم سراغ بدن: بدن آقاي رديف جلوي رديف شماره 3 كامل است اما در قسمت پايين ميبينيم كه باز هم نيمه بالاي آقاي رديف دوم شماره 1 رويش آمده كه در واقع بايد روي يك نيم تنه قرار ميگرفت. پس يك نيم تنه اينجا روي يك تنه كامل قرار گرفته و عملاً يك نيم تنه حذف شده است. همين اتفاق براي آقاي دومين فرد از رديف 2 و دومين فرد از رديف شماره 4 پيش مي‌آيد. يعني يك تنه كامل با يك نيم تنه جمع ميشود و يك نيم تنه را باز از دست ميدهيم. كه در مجموع ميشود حذف يك تنه كامل.
خوب، نوبت پاهاست: آقاي سوم رديف 3 به جاي آقاي دوم رديف 5 رفته و نصف پاهايش با نصف پاي ايشان جمع شده ولي سومين نفر از رديف شماره 1 به صورت كامل جايش قرار گرفته. پس يك نيم پا را از دست داده‌ايم. دومين نفر از رديف شماره 5 با نصف پا روي دومين نفر از رديف شماره 2 مينشيند ولي همين فرد (دومين نفر از رديف شماره 2) بدون پا به جاي نفر دوم رديف شماره 4 نشسته درحالي كه بايد نصف پا را با خود ميبرد. و بنابراين يك نيم پا را هم از دست ميدهيم كه روي هم ميشود يك جفت پاي حذف شده.
بنابراين در مجموع ما يك نفر را از دست ميدهيم.

اااااااااااااااااااااااااااااااااه     صادق بیا نیگاه  خانم معلم تخته سیاه رو ترکوندYellow Head Funny Smiley

خانم اجازه این سوال تو امتحان میاد؟؟؟Yellow Head Funny Smiley

صادق داداش بزرگ بشی چی میشی با این سوالت ؟؟؟Yellow Head Funny Smiley

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 5 اسفند 1391  7:23 PM
تشکرات از این پست
tahmores reza_rasekhekhoon s4d3gh qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

نقل قول bivafa

سلام

موفق باشید

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

;سلام 

کاربر بی وفا به ما میگین نا خلف دلتون میاد   آخه ؟ ما از گل های راسخون هستیم 

کاربر بی وفا خوب شما هم بیاین تو بحث های ما 

دلمون میخواد یه فضای شاد ایجاد کنیم تا کابران جدید که میان جذب بشن و اینجا رو یک  محیط  خشک قلمداد نکنن

خانم اجازه کاربر بی وفا شبیه  ناظمای مدرسه است ما ازشون میترسیمYellow Head Funny Smileyتازه به ما میگه خلافکار یعنی ناخلف خوب تو روحیه ما ضربه

وارد میشهYellow Head Funny Smileyروحیه ما هم حســـــــــــــــــــــــاس بعدش میریم معتاد میشیم ژون داداژYellow Head Funny Smileyبعد هیشکی به ما زن نمیده بعدش

بشریت منقرض میشه مثل دایی ناصر اینا ببخشید مثل دایناسور ایناYellow Head Funny Smiley

شنبه 5 اسفند 1391  7:29 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

صندلی داغ کجاست؟؟؟

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 5 اسفند 1391  7:30 PM
تشکرات از این پست
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

نقل قول salamat595

سلام داش صادق راست میگه خانم معلم خوب این چه طرز صحبت کردن با بزرگتره Yellow Head Funny Smiley

آها راستی ببخشید خانم معلم سلام عرض شد خسته نباشید و از زحماتی که میکشید تا ما درس بخوانیم و در آینده یه کاره ایی بشیم ممنون و سپاسگزارم معلم همانند شمعی است که میسوزد تا ما در این روشنایی راه زندگی و سعادت را پیدا کنیم و معلم جان روزت پیشاپیش مبارک مبارک مبارک ایشااله مبارکش بادYellow Head Funny Smiley

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دانش آموز سلامت سلام 

اگر فکر کردید با این تبریک ها از تنبه شما کم میکنم سخت در اشتباهی 

2 من از اون دسته از معلم هایی هستم که تبریک خالی بدون کادو رو اصلا قبول نمیکنم

اینم کادو برای خانم معلم

شنبه 5 اسفند 1391  7:32 PM
تشکرات از این پست
tahmores qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها