نقل قول bivafa
سلام
ماشاالله انقدر فعالیت دوستان بالاست که از پریشب تاحالا که پست زدم 6-7 تا پست ایجاد شده!! حرفها و نقل قولهای دوستان رو در مورد پست قبلم خوندم.هنوزم به حرفم پایبندم و حتی به این فکر کردم که ماهوی نام این تاپیک(وتالار)با قوانینش و نوع برخی فعالیت هایی که داخلش صورت میگیره متناسب نیست و میشه گفت یه جورایی تبدیل شده به فرزند ناخلف تالار گفتگوی آزاد که میبایست این تاپیک در زیرتالار گفتگو برای سرگرمی تشکیل میشد...
به هر حال اگر باعث رنجش عزیزان شدم معذرت میخوام.اگر کمی به سابقه این تاپیک مراجعه نمایید خواهید دید که خودم یکی از اولین کاربران فعال در آن بوده و شاید جزء کسانی باشم که بیشترین پست را در مدت زمانی مستمر در آن قرار میدادم...پس مخالف آن نیستم و اتفاقا دوستش هم دارم.
موفق باشید
سلام و خداقوت
ضمن تبریک به مدیر پاتوق؛
جناب bivafa تازه پاتوق، پاتوق واقعی و فعال شده چرا ممانعت می کنید؟ اگر نقصی وجود دارد مطرح کنید وگرنه جای این مباحث و آشنایی ها در همین پاتوق است. توی تالار گفتگوی آزاد جای این مباحث نیست حتی در زیر تالار گفتگو برای سرگرمی.
اگر این مباحث اینجا نباشد، خوب است به بیرون از سایت منتقل شود و آمار کاهش یابد؟ حداقل تا زمان راه اندازی چت روم سایت یا تا زمانی که به قول مسئولین شبکه اجتماعی راسخون راه اندازی نشده، بهترین مکان همین تالار پاتوق است.
مگر اینکه به قول شما زیر تالاری تحت عنوان پاتوق ایجاد شود تا کابران بجای این تاپیک در تاپیک یا زیر تالار پاتوق فعالیت داشته باشند و تاپیک "هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!"، بماند برای درددل های کاربران.
موفق باشید.