0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول s4d3gh

میگم شانس نداریما.بگید نه.حالا همش داش سلامت هم بودا.به ما که رسید دیگه نیسن ازم دفاع کنند.بابا این چه دوره زمونه ایه.دفاع از مظلوم هم ظلم خونده میشه

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
یکی باید خودش از سلامت دفاع کنه کلی جریمه شده

جمعه 4 اسفند 1391  9:41 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh qolameali
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

حالا خانوم معلم یه بارم شما جواب بدید ما یاد بگیریم:

13 یا 12؟

جمعه 4 اسفند 1391  10:22 PM
تشکرات از این پست
qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

ماشاالله انقدر فعالیت دوستان بالاست که از پریشب تاحالا که پست زدم 6-7 تا پست ایجاد شده!! حرفها و نقل قولهای دوستان رو در مورد پست قبلم خوندم.هنوزم به حرفم پایبندم و حتی به این فکر کردم که ماهوی نام این تاپیک(وتالار)با قوانینش و نوع برخی فعالیت هایی که داخلش صورت میگیره متناسب نیست و میشه گفت یه جورایی تبدیل شده به فرزند ناخلف تالار گفتگوی آزاد که میبایست این تاپیک در زیرتالار گفتگو برای سرگرمی تشکیل میشد...

به هر حال اگر باعث رنجش عزیزان شدم معذرت میخوام.اگر کمی به سابقه این تاپیک مراجعه نمایید خواهید دید که خودم یکی از اولین کاربران فعال در آن بوده و شاید جزء کسانی باشم که بیشترین پست را در مدت زمانی مستمر در آن قرار میدادم...پس مخالف آن نیستم و اتفاقا دوستش هم دارم.

موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 5 اسفند 1391  12:16 AM
تشکرات از این پست
qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

نقل قول bivafa

سلام

ماشاالله انقدر فعالیت دوستان بالاست که از پریشب تاحالا که پست زدم 6-7 تا پست ایجاد شده!! حرفها و نقل قولهای دوستان رو در مورد پست قبلم خوندم.هنوزم به حرفم پایبندم و حتی به این فکر کردم که ماهوی نام این تاپیک(وتالار)با قوانینش و نوع برخی فعالیت هایی که داخلش صورت میگیره متناسب نیست و میشه گفت یه جورایی تبدیل شده به فرزند ناخلف تالار گفتگوی آزاد که میبایست این تاپیک در زیرتالار گفتگو برای سرگرمی تشکیل میشد...

به هر حال اگر باعث رنجش عزیزان شدم معذرت میخوام.اگر کمی به سابقه این تاپیک مراجعه نمایید خواهید دید که خودم یکی از اولین کاربران فعال در آن بوده و شاید جزء کسانی باشم که بیشترین پست را در مدت زمانی مستمر در آن قرار میدادم...پس مخالف آن نیستم و اتفاقا دوستش هم دارم.

موفق باشید

با سلام کاربر بی وفا به نظر من آنچه مغایر با قوانین این تالار میباشد اصرار شما در پایبندی به تفکر شخصی تان میباشد در حالی که همه چیز با کامنتی که مدیر غلامعلی گذاشته اند روشن شده است مطمئنا مدیر غلامعلی با شور و مشورت با مدیران بالاتر کامنت گذاشته اند.

فرزند ناخلف ؟؟؟؟؟؟؟یعنی تا این حد؟؟؟دیده را باید شست

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 5 اسفند 1391  7:49 AM
تشکرات از این پست
qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

نقل قول salamat595

یه عضو جدید برای گروه ............. 

گروه ما اسم نداره ؟؟Yellow Head Funny Smiley

راستی بچه ها یه پیشنهاد دارم میگم برای گروه خودمون یه اسم انتخاب کنیم هم بد نیستا

هر کدوم یه پیشنهاد بدن و اسمی که بیشترین رای رو بیاره ok میشه  

نظرتون چیه؟؟؟؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام ایده جالبیه

من چند تا اسم مد نظرمه

تسنیم  :رودی دربهشتی

یاسین  : یکی از القاب پیامبر

آلا ء : نعمت

حوردیس : مانند حوری زیبا

سلام

از بین اسمهایی که انتخاب کردی به نظر من یاسین خوبه تا نظر بقیه چی باشه ولی خوب یه چیز مرتبط باشه بهتر نیست که مثلا با شنیدنش یاد یه خاطره یه ... نمیدونم  یاد یه چیزی بیفتیمو ...

مثلا اسم قراری که گذاشتیم ساعت 10 شب پنج شنبه یا حرف اول اسمای کاربری ما یا ....

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 5 اسفند 1391  7:56 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول salamat595

سلام سلام سلام 

خوشحال میشیم قدم رنجه فرمودین راستی تمام بچه ها قرار گذاشتن 5شنبه ها ساعت9تا 10

دوره هم باشن و بگن و بخندن 

شما هم بیاین حتما

راستی بچه ها یه پیشنهاد دارم میگم برای گروه خودمون یه اسم انتخاب کنیم هم بد نیستا

نظرتون چیه؟؟؟؟

................................................................

سلام

در مورد پیشنهادی که راجع به ایجاد گروه دادید یه مطلبی رو عرض می کنم :

اینکه به نظرم احتمال دارد با عملی شدن پیشنهادتون در انجمن ها اختلاف بوجود بیاد ، احتمال داره بعدش هم چند نفر دیگه با هم جمع بشوند و اون ها هم یه گروه بسازند و همین طور به ترتیب...!!blush

به نظرم همه ی دوستانی که در انجمن ها فعالیت می کنند با عنوان " راسخونی " فعالیت کنند بهتره و اتحاد رو نشون میده تا اینکه بخواهند هر کدام یه گروه بسازند...!enlightened

به نظرتون مطلبم چطور بود؟smiley

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 5 اسفند 1391  8:20 AM
تشکرات از این پست
salamat595 s4d3gh
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

سلام

موفق باشید

......................................

سلام

از اینکه شاهد حضور دوباره تان در تالار هستم خوشحالم.smiley

اگر بفرمایید که کدام یک از فعالیت های تالار مخالف قوانینش هست ممنون می شوم ، تا بتوانیم بیشتر در این مورد باهم گفتگو کنیم.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 5 اسفند 1391  8:32 AM
تشکرات از این پست
salamat595 s4d3gh
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول s4d3gh

نقل قول yasser

ماس داری

سلام دوست عزیز ماستم کوجا بود تو این گرونی.اینگار شما هم هوس تنبیه های بی رحمانه ی خانوم معلمو کردیاااااااا.بدو سر کوچه دو دقیقه خودت بخر

ماست؟ اینجا ؟کی ؟ راسخون؟ ماس؟ و اینچنین بود که کاربر سلامت دگرگون شد ودر چاه بحرانهای  فلسفی  غرقید

شنبه 5 اسفند 1391  9:54 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

نقل قول s4d3gh

نقل قول yasser

ماس داری

سلام دوست عزیز ماستم کوجا بود تو این گرونی.اینگار شما هم هوس تنبیه های بی رحمانه ی خانوم معلمو کردیاااااااا.بدو سر کوچه دو دقیقه خودت بخر

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دانش آموز صادق  از فردا با دانش اموز سلامت تا 4 بمون تو مدرسه

خخخخخخخخخخخ از تنهایی در اومدم  داش صادق غصه نخور واسه بیکاری برنامه دارم گل پوچ میزنیم با منچ اساسی، غمت نباشهYellow Head Funny Smiley

شنبه 5 اسفند 1391  10:08 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول s4d3gh

نقل قول tahmores

نقل قول s4d3gh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دانش آموز صادق  از فردا با دانش اموز سلامت تا 4 بمون تو مدرسه

خانوم اجازه،من که چیزی نگفتم مشتری اومده بود گفتم تموم کردیم.آخه به چه جرمی؟؟؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

جرمتو با قرمز مشخص کردم

میگم شانس نداریما.بگید نه.حالا همش داش سلامت هم بودا.به ما که رسید دیگه نیسن ازم دفاع کنند.بابا این چه دوره زمونه ایه.دفاع از مظلوم هم ظلم خونده میشه

سلام داش صادق راست میگه خانم معلم خوب این چه طرز صحبت کردن با بزرگتره Yellow Head Funny Smiley

آها راستی ببخشید خانم معلم سلام عرض شد خسته نباشید و از زحماتی که میکشید تا ما درس بخوانیم و در آینده یه کاره ایی بشیم ممنون و سپاسگزارم معلم همانند شمعی است که میسوزد تا ما در این روشنایی راه زندگی و سعادت را پیدا کنیم و معلم جان روزت پیشاپیش مبارک مبارک مبارک ایشااله مبارکش بادYellow Head Funny Smiley

شنبه 5 اسفند 1391  10:13 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول s4d3gh

حالا خانوم معلم یه بارم شما جواب بدید ما یاد بگیریم:

13 یا 12؟

سمت چپ ردیف دوم یکی کم و زیاد میشه یه بار 12 تا و یه بار میشه 13 تا ... بالاخره الکی که مبصر نشدم خانم معلم حتما یه استعدادی در من دیده که من شدم مبصر دیگه بععععععععععععععله

شنبه 5 اسفند 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

نقل قول s4d3gh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
یکی باید خودش از سلامت دفاع کنه کلی جریمه شده

سلام داش صادق از جریمه ها نترس من خودم تو 8 ترم 5 بار مشروط شدم بعله یه همچین آدم سابقه دار و البته تجربه داری هستم من Yellow Head Funny Smiley

البته باید گفت جریمه معلم گله   هر کی جریمه نشه بووووووووووووق

البته داش رضا شما مث اینکه هنوز جریمه نشدین هااااااااااااYellow Head Funny Smiley

شنبه 5 اسفند 1391  10:33 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali
نقل قول salamat595

سلام سلام سلام 

خوشحال میشیم قدم رنجه فرمودین راستی تمام بچه ها قرار گذاشتن 5شنبه ها ساعت9تا 10

دوره هم باشن و بگن و بخندن 

شما هم بیاین حتما

نظرتون چیه؟؟؟؟

................................................................

سلام

اینکه به نظرم احتمال دارد با عملی شدن پیشنهادتون در انجمن ها اختلاف بوجود بیاد ، احتمال داره بعدش هم چند نفر دیگه با هم جمع بشوند و اون ها هم یه گروه بسازند و همین طور به ترتیب...!!blush

به نظرم همه ی دوستانی که در انجمن ها فعالیت می کنند با عنوان " راسخونی " فعالیت کنند بهتره و اتحاد رو نشون میده تا اینکه بخواهند هر کدام یه گروه بسازند...!enlightened

کاملا برحق است

ممنون و سپاس از نظارت و پیشنهادهای خوبتون 

شنبه 5 اسفند 1391  10:36 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh qolameali
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

نقل قول qolameali
نقل قول salamat595 

سلام

سلام با تمام احترامی که برای دوستان گل راسخونیم قائلم فکر میکنم این مطلب درسته.من بعنوان کوچکترین عضو اینجا با حرف کاربر غلامعلی موافقم

شنبه 5 اسفند 1391  11:10 AM
تشکرات از این پست
qolameali
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3

نقل قول salamat595

خخخخخخخخخخخ از تنهایی در اومدم  داش صادق غصه نخور واسه بیکاری برنامه دارم گل پوچ میزنیم با منچ اساسی، غمت نباشهYellow Head Funny Smiley

اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ.خانم معلم این سلامت میخاد تکلیفاشو ول کنه بیاد منو اخفال کنه .خانوم کوجایی.مبصر هان؟این کاربر سلامت بیشتر ... تا مبصر.

ما همگی خواستار عزل از سمت فعلی ایشونیم.

شنبه 5 اسفند 1391  11:20 AM
تشکرات از این پست
tahmores qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها