0

اخبار قرآنی (1391/03/04)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 09:27:25             شماره‌ خبر :1015274
در شب شهادت امام هادی(ع)؛
تجمع اعتراض آميز دانشجويان و هيئات مذهبی در مشهد انجام می‌شود

گروه سیاسی: راهپیمایی اعتراض آميز دانشجويان و هيئات مذهبی در شب شهادت امام هادی(ع) از مهديه مشهد تا حرم مطهر رضوی انجام می‌شود.

حجت الاسلام محمد صباغيان، رئيس شورای هيئات مذهبی خراسان رضوی و دبير شورای هيئات مذهبی كل كشور در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با بيان اين مطلب گفت: دانشجويان و هيئات مذهبی چهارم خرداد ماه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء به عزاداری پرداخته و سپس ساعات 22 با راهپيمايی به سمت حرم مطهر رضوی انزجار خويش را نسبت به محكوم كردن هتك حرمت به ساحت مقدس امام هادی(ع) اعلام می كنند.

وی با بيان اين كه محكوم كردن هتك حرمت به ساحت مقدس امام هادی(ع) به صورت گسترده بايد انجام شود، اذعان كرد: در این زمینه 1200 برنامه توسط هيئات مذهبی در سطح خراسان رضوی برگزار می شود.

رئيس شورای هيات مذهبی خراسان رضوی با اشاره به اين كه از تعداد 1200 برنامه، ‌650 برنامه در مشهد برگزار می شود، خاطر نشان كرد: برگزاری دعای ندبه اين هفته از برنامه های این مرکز است كه حجت الاسلام والمسلمين راشد يزدی، سخنران و خطابه کشوری به ايراد سخنرانی خواهد پرداخت و مداحان اهل بيت(ع)، حسينی و محمد گلابگير مديحه سرايی خواهند كرد.

دبير شورای هيئات مذهبی كل كشور به يكی ديگر از برنامه های عزاداری در مشهد اشاره كرد و گفت: هيات مذهبی مكتب الزهرا(س) واقع در فرامرز عباسی در شب شهادت امام هادی(ع) برنامه عزاداری دارد كه در اين برنامه حجت الاسلام والمسلمين قاسمی، به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

صباغيان به برگزاری شب شعر در شب شهادت امام هادی(ع) اشاره كرد و افزود: اين برنامه با حضور مداحان و شاعران كشوری كه 95 درصد آن را شاعران و مداحان مشهد و 5 درصد آن را مداحان و شاعران استان تشكيل می دهند، برگزار می شود.

وی يادآور شد: شب شعر خورشيد هدايت جمعه پنجم خرداد ماه ساعت 20:30 دقيقه در امامزاده محمد(گنبد خشتی) برگزار می شود.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:19 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 10:35:00             شماره‌ خبر :1015554
سردار باقرزاده:
«اخلاص» عنصر پيروزی‌ بخش دفاع مقدس بود
 

گروه حماسه و ايثار: عنصری كه باعث پيروزی و سربلندی ملت ايران در دفاع مقدس شد اخلاص است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خوزستان، عصر ديروز چهارشنبه سوم خرداد كاروان «فرزندان روح‌الله در آغوش روح‌الله» ميان استقبال پرشور مردم غيور و ولايتمدار سرزمين حماسه و ايثار وارد شهر اهواز شد.

همزمان با سالروز حماسه سوم خرداد پيكر مطهر 96 شهيد دفاع مقدس كه در مرحله چهارم تفحص مشترك ايران و عراق در خاك عراق از مناطق عملياتی مجنون و فاو كشف شده است در مسير حركت خود به سمت حرم مطهر رهبر كبير انقلاب امام خمينی(ره) وارد شهر اهواز شد.

كاروان «فرزندان روح‌الله در آغوش روح‌الله» پس از عبور از مسير تعيين شده و در ميان استقبال پرشور مردم وارد حسينيه ثارالله شد و در آنجا با حضور گسترده مردم غيور شهرستان اهواز و مسئولان استانی و كشوری مراسم شبی با شهدا برگزار شد.

سردار سرتيپ پاسدار سيدمحمد باقرزاده، رئيس كميته جستجوی مفقودين ستاد كل نيروهای مسلح در اين مراسم كه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار شد، فتح خرمشهر را حادثه‌ای شيرين، دلپذير و سراسر حماسه و فداكاری دانست و اظهار كرد: با عمليات بيت‌المقدس پس از 21 روز قفل دروازه خرمشهر با رمز يا علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) شكسته شد و فرزندان اسلام از سراسر ميهن اسلامی دژ تسخيرناپذير دشمن را فتح كردند.

وی در ادامه به توضيح عمليات بيت‌المقدس پرداخت و گفت: اين عمليات كه منجر به آزادسازی منطقه‌ای وسيع و سرانجام فتح خرمشهر شد در منطقه‌ای بالغ بر 5400 كيلومترمربع صورت گرفت كه حدود 6000 نفر در آن به شهادت رسيدند.

باقرزاده، عنصری كه باعث پيروزی و سربلندی ملت ايران در دفاع مقدس شد را اخلاص دانست و گفت: استشهاد می‌كنم به كلام نورانی اميرالمؤمنين علی(ع) كه می‌فرمايد: «همانا در زمان پيغمبر بر اساس كثرت نيرو و تجهيزات نمی‌جنگيديم، بلكه بر اساس نصرت الهی بود كه مبارزه می‌كرديم.»

وی گفت: رمز جلب نصرت الهی نيز در كلام خود حضرت مستتر است آنجا كه می‌فرمايد «زمانی كه خدا اخلاص ما را ديد نصرت خود را شامل حال ما كرد.» لذا رمز جلب نصرت الهی اخلاص و اخلاص عنصر پيروزی بخش ملت ايران در دفاع مقدس بود.

باقرزاده پيكرهای پاك شهدا را تنديس‌هايی از اخلاص برشمرد و با اشاره به شهدای تازه‌ تفحص شده گفت: با توجه به محدوده يگان‌هايی كه اين شهدا در آنها مبارزه می‌كردند اغلب از استان‌های آذربايجان، همدان، بخشی از تهران و برخی نقاط ديگر كشور هستند.

وی ادامه داد: پيكرهای طيبه اين شهيدان طی يك تلاش 33 روزه در مناطق عملياتی فاو و مجنون تفحص شده است.

رئيس كميته جستجوی مفقودين ستاد كل نيروهای مسلح، همچنين به كارشكنی نيروهای امنيتی آمريكايی اشاره كرد و گفت: متأسفانه با وجود اينكه كار را تازه شروع كرده بوديم به دليل كارشكنی نيروهای امنيتی آمريكايی كه در حوزه نفتی مجنون عراق فعال هستند در اين منطقه كار متوقف شده است و در حال رايزنی با مسئولان عراقی برای حل مشكل هستيم.

باقرزاده در ادامه به بيان يك حادثه عجيب در كاوش شهدای تازه تفحص شده پرداخت و گفت: در مسير جاده ام‌القصر يكی از محورهای عملياتی والفجر 8 در منطقه عملياتی فاو در محل نبرد رزمندگان اسلام در حال كاوش بوديم و پيكرهايی تفحص شده بود كه خبر رسيد 30 كيلومتر جلوتر يعنی پشت مواضع عراق جايی كه اساساً نيروهای ايرانی دسترسی پيدا نكردند پيكر يك شهيد پيدا شده است.

وی ادامه داد: در مقابل يك پاسگاه مرزی در مسير جاده ام‌القصر نيروهای عراقی تصميم به آماده‌سازی محلی جهت برگزاری مراسم صبحگاه می‌گيرند كه در آنجا با استخوان‌های مطهر يكی از شهدا روبرو شده و با توجه به اينكه نيروهای تفحص 30 كيلومتر پايين‌تر مشغول كاوش بودند، اطلاع می‌دهند در پی حضور نيروها در آنجا مواجه می‌شوند با پيكر 40 شهيد در آن محل كه در گذشته اورژانس لشكر عراق بوده است.

باقرزاده گفت: استنباط من از اين همزمانی تصميم عراقی‌ها جهت آماده‌سازی محل صبحگاه و حضور نيروهای تفحص در آنجا پس از گذشت اين سال‌ها اين است كه اين شهدا قطعاً می‌خواستند كه در سالروز پيروزی خرمشهر در بين مردم باشند، اين حوادث به ظاهر ساده راز و رمزهايی دارد كه بايد كمی در آنها تعمق كنيم.

وی با بيان اينكه در ميان بقايای وسايل شهدا بقايای يك دفترچه كنكور پيدا شده است، گفت: اين مسئله كاشف از اين معناست كه اين شهيدان انسان‌هايی مستعد جهت ورود به دانشگاه و تحصيل و ترقی بودند، اما در نقطه انتخاب و در سر دوراهی دين و دنيا و آنجايی كه احساس تكليف كردند عازم جبهه‌ها شدند.

باقرزاده ادامه داد: اين دفترچه نشانه اين است كه آنها خواهان ترقی و طی مدارج علمی بودند و نسبت به سرنوشت علمی كشور بی‌تفاوت نبودند اما در آن مقطع تكليف حضور در جبهه‌ها را مقدم و ورود در دانشگاه‌ عاشورا و حسين‌گونه به شهادت رسيدن را بر خود واجب می‌دانستند.

يادآور می‌شود؛ مداحی بخش انتهايی مراسم شبی با شهدا بود و با پايان‌گرفتن مراسم حاضرين با شهدا وداع كردند و كاروان فرزندان روح‌الله در آغوش روح‌الله به مسير خود جهت رسيدن به حرم حضرت مطهر امام خمينی (قدس) ادامه داد.

خاطرنشان می‌شود؛ كاروان فرزندان روح‌الله در آغوش روح‌الله در ادامه مسير خود از شهرهای شوش، دزفول، انديمشك، استان‌های لرستان، مركزی و قم نيز عبور می‌كند و همزمان با سالروز عروج ملكوتی امام خمينی(ره) به تهران می‌رسد

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:20 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 11:17:02             شماره‌ خبر :1015492
نگاهی به برنامه‌های جنبی هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی

گروه فعاليت های قرآنی: در مسابقات مختلف قرآنی كه در سطح كشور برگزار می‌شود يكی از جذاب‌ترين برنامه‌ها، بخش جنبی مسابقات است كه طرفداران خاص خودش را دارد و باعث رقم خوردن خاطرات خوبی برای شركت كنندگان در مسابقات می‌شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور در همدان، برنامه‌های جانبی مسابقات قرآن در هر سطحی يكی از موارد جذاب در طول برگزاری مسابقات است.

در هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور كه به مدت سه روز، از سوم تا پنجم خرداد‌ماه در همدان در جريان است برنامه‌های جانبی مناسب و متنوعی طراحی و اجرا شده است.

در روز پذيرش متسابقان و در حالی كه هنوز نيمی از آنها نتوانسته بودند خود را به محل برگزاری مسابقات برسانند كميته جانبی و فرهنگی اين مسابقات اقدام به برنامه تجديد ميثاق با آرمان‌های شهدا و شركت در نماز جماعت مغرب و عشاء را در برنامه جنبی مسابقات قرار داده بود كه با توجه به خستگی متسابقان از مسافرت زمينی نسبتاً طولانی خود اقدام چندان جالبی به نظر نمی‌رسيد.

اما در روز اول اين مسابقات برنامه‌های جنبی شكل بهتری به خود گرفت و اولين برنامه پس از شروع هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور، زيارت امام‌زاده عبدالله بود كه با استقبال نسبتاً خوبی از طرف متسابقان مواجه شد، از ويژگی‌های اين مكان زيارتی واقع شدن آن در مركز شهر و قرار گرفتن در وسط يك ميدان است كه در نوع خود جالب به نظر می‌رسد.

روز اول مسابقات علاوه بر برگزاری برنامه افتتاحيه و نيز شروع مسابقات، برنامه‌های ديگری همچون نشست كارشناسان مركز قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشكی و نيز بازديد از باغ موزه دفاع مقدس در اواخر شب بود كه اين برنامه نيز با استقبال خوبی همراه شده بود.

همچنين در روز اول برگزاری جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور در همدان از ساعت 15 تا 19 برنامه بازديد از آبشار تفريحی تاريخی گنجنامه، آرامگاه بوعلی، تپه تاريخی هگمتانه و موزه تاريخ طبيعی همدان برنامه‌ريزی شده بود كه در اين بين بازديد از گنجنامه پرمشتری‌تر از ساير موارد بود، اين برنامه در روز پنج‌شنبه برای افرادی كه نتوانسته بودند در اين محل حضور يابند نيز تكرار شد.

از جمله برنامه‌هايی كه عوامل اجرايی مسابقات در روز دوم جشنواره در نظر گرفته‌اند می‌توان به نشست ويژه كارشناسان و دبيران كانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور و نيز برگزاری كرسی تلاوت قرآن كريم با حضور قاريان و حافظان ممتاز و بين‌المللی استانی و كشوری اشاره كرد.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پيگيری جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی در دومين روز از مسابقات

گروه فعاليت‌های قرآنی: در دومين روز از هفدهمين دوره مسابقات سراسری قرآن كريم ويژه دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور متسابقان در دو بخش بانوان و آقايان آخرين تلاش‌های خود را برای به دست آوردن رتبه‌های برتر انجام می‌دهند.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور در همدان، مسابقات سراسری قرآن كريم ويژه دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور امروز پنجشنبه، در حالی دومين روز خود را آغاز می‌كند كه شركت‌كنندگان آخرين تلاش‌های خود را برای كسب رتبه‌های برتر انجام می‌دهند.

بر همين اساس شركت‌كنندگان در روز دوم اين مسابقات در رشته‌های بخش شفاهی شامل قرائت تحقيق و ترتيل و نيز حفظ پنج جزء قرآن كريم، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ كل قرآن كريم در دو بخش بانوان و آقايان با يكديگر به رقابت می‌پردازند.

بر اساس اين گزارش متسابقان در چهار سالن مجزا رقابت نفس‌گير خود را برای كسب رتبه‌های برتر هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور انجام می‌دهند تا آخرين شانس‌های خود را برای حضور در جشنواره ملی قرآن دانشجويان امتحان كنند.

همچنين در روز دوم اين مسابقات بيش از 94 شركت‌كننده در دو بخش بانوان و آقايان و در رشته‌های بخش كتبی با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت، مسابقات بخش كتبی در دو رشته تفسير و ترجمه و مفاهيم قرآن كريم در سالن امتحانات دانشگاه علوم پزشكی همدان برگزار می‌شود.

در هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور نزديك به 500 شركت كننده به مدت سه روز و به ميزبانی دانشگاه علوم پزشكی همدان با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت تا چهره نفرات برتر در روز اختتاميه مشخص شود.

مراسم اختتاميه اين مسابقات در روز جمعه، پنجم خرداد‌ماه جاری و از ساعت 9 تا 12 برگزار می‌شود تا پرونده هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور در سال 91 بسته شود و مسئولان قرآنی وزارت بهداشت از فردای اين مسابقات در فكر تدارك دوره ديگری از اين جشنواره باشند.

يادآور می‌شود در هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور نزديك به 500 شركت‌كننده در رشته‌های بخش شفاهی، كتبی و پژوهشی و هنری در دو قسمت بانوان و آقايان حضور دارند.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 11:26:16             شماره‌ خبر :1015549
به همت كميته تبليغات؛
روند اجرايی جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی مستند‌سازی می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: به همت كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور روند اجرايی اين جشنواره از ابتدا تا اختتاميه آن مستند‌سازی خواهد شد.

محمدمهدی روحی، مسئول كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به اين جشنواره، گفت: ما در كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی اولين كاری كه انجام داديم طراحی لوگوی مسابقات و پوستر همايش بود. در اين زمينه پس از رقابتی كه در بين مجريان اجرای اين كار صورت گرفت در نهايت لوگوی حال حاضر به ما تحويل داده شد كه هم كلمه الله و هم كلمه قرآن كريم و آرامگاه ابن سينا در آن وجود دارد.

وی افزود: پس از اينكه پوستر و لوگوی جشنواره به تأييد وزارتخانه رسيد آن را به تمام دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور ارسال كرديم و در يك مصاحبه مطبوعاتی با حضور دبير جشنواره همه اخبار مربوط به هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور در اختيار رسانه‌ها و به خصوص رسانه‌های قرآنی قرار گرفت.

مسئول كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور تصريح كرد: برنامه ديگری كه در كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی پيگيری شد مربوط به ساخت تيزر جشنواره بود. ما آن را به يكی از گروه‌هايی كه با صدا و سيما قرارداد داشت سپرديم و بعد از تأييد وزارتخانه در شبكه قرآن و معارف سيما و شبكه استانی در زمان‌های مختلف پخش شد.

محمدمهدی روحی اظهار كرد: بخش ديگری كه ما آن را پيگيری كرديم مربوط به فضاسازی سطح شهر به وسيله نصب بنرها و پلاكاردها بود كه در اين زمينه بيش از 20 بنر در ابعاد بسيار بزرگ در اماكن پرتردد و مركز شهر نصب شد. پرچمی را خود ما ابتكاراً طراحی كرديم بدون اينكه دوستانمان در وزارت بهداشت در جريان باشند. بر روی اين پرچم لوگوی مسابقات چاپ شد و در تيراژ بسيار وسيع در سطح شهر و محل برگزاری مسابقات به احتزاز در آمد.

وی خاطرنشان كرد: همچنين ويژه نامه‌هايی قبل از شروع مسابقات در اختيار متسابقان قرار گرفت كه در آن همه اطلاعات مربوط به جشنواره از برنامه‌های جنبی گرفته تا معرفی داوران جشنواره در آن منعكس شده بود، به طور كلی سعی شده بود هر اطلاعاتی كه مورد نياز دانشجويان در مورد جشنواره هست در اين ويژه‌نامه وجود داشته باشد.

مسئول كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی گفت: قرار است مستند‌سازی جشنواره از ابتدا تا انتهای آن را كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی انجام دهد به نحوی كه از تمام مسابقات و بازديدهای كه صورت می‌گيرد فيلم تهيه می‌شود و پس از اتمام مسابقات در قالب يك مستند ارائه خواهد شد.

روحی افزود: يكی از كارهای ابتكاری كه در اين جشنواره انجام شد اين است كه متسابقان بخش آقايان كه در رشته قرائت تحقيق شركت می‌كنند بلافاصله پس از اتمام برنامه تلاوت، لوح فشرده اجرايشان را تحويل می‌گيرند. همچنين پس از اتمام مسابقات از كليه فعاليت‌های صورت گرفته در سه روز برگزاری مسابقات كليپی تهيه و در اختتاميه جشنواره پخش خواهد شد.

وی در پايان با اشاره به اين كه در كميته تبليغات و اطلاع‌رسانی سعی شده است تا كارها به بهترين شكل ممكن صورت گيرد خاطرنشان كرد: كار ديگری كه در دست اجرا داريم اين است كه بروشور خبری و مصوری از روند برگزاری جشنواره را تهيه و در انتها در اختيار متسابقان از استان‌های مختلف قرار دهيم.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 11:59:33             شماره‌ خبر :1015560
با پيام حضرت امام خامنه‌ای؛
كنگره عبدالجليل رازی قزوينی در قم آغاز به كار كرد

گروه سياسی: كنگره عبدالجليل رازی قزوينی صبح امروز، چهارم خردادماه با پيام مقام معظم رهبری كه توسط رئيس دفتر معظم له قرائت شد در مؤسسه دارالحديث قم آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، نمايندگی دارالحديث، متن كامل پيام معظم رهبری كه در كنگره عبدالجليل رازی قزوينی توسط حجت‌الاسلام محمدی گلپايگانی، رئيس دفتر ايشان قرائت شد، بدين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

«كاری كه در مورد مرحوم عبد‌الجليل قزوينی رازی در حال انجام است، كاری كاملاً شايسته و بايسته است. اين شخصيت بزرگ، هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ ادبی، يك مرد برجسته‌ای بود. كتاب نقض، غير از اين‌كه اعتقادات و معارف اهل بيت و شيعه را بيان كرده و به شبهات آن ناصبی جواب داده، مملو از استدلال‌های منطقی و قابل فهم برای همه است كه چيز مغتنمی است. علاوۀ بر اين، متن، يك متن ادبی است؛ يعنی يك نثر قرن ششمی استوار، محكم و بسيار قوی دارد.

يك مشكل اساسی ما در كارهای اعتقادی و علمی ـ اسلامی، برخوردار نبودن آثار از آرايه‌های هنری و ادبی است. خيلی از كتاب‌های ما، كتاب‌های خيلی خوبی است؛ وليكن هيچ خوانندۀ اهل ذوق و اهل ادبی را جذب نمی‌كند، مگر كسی را كه انگيزه‌های زيادی داشته باشد تا محتوا را بخواهد بفهمد و خودِ آرایۀ كتاب، از لحاظ ادبی، جذاب نيست؛ اما اين كتاب، اين‌جور نيست. كتاب نقض، كتابی است كه از لحاظ ادبی، نثر بسيار متين، قوی و محكمی دارد و خيلی زيبا نوشته شده. البته نثر قرن ششم است؛ ليكن كسانی كه با زبان و ادب و نثر فارسی آشنايی دارند، اين كتاب را بسيار می‌پسندند.

مصحح اين كتاب، مرحوم مير جلال‌الدين محدّث اُرمَوی، خيلی زحمت برای اين كتاب كشيد و هيچ هم از او قدردانی نشد. من خواهش می‌كنم در اين كار، از مرحوم محدّث، واقعاً قدردانی شود. محدّث، مرد بسيار فاضلی بود؛ چيزی شبيه محمد قزوينی. من ايشان را از نزديك ديده بودم و كاملاً می‌شناختم. اين كتاب نقض و ملحقات نقض را من خودم از ايشان، شخصاً خريدم. مرحوم محدّث، يكی دو دورۀ اين كتاب را در اين دستمال‌های ابريشمی می‌گذاشت و با خودش می‌برد و اين‌جوری می‌فروخت. اين مرد ملا و فاضل كه داماد مرحوم آقا سيد محمد طالقانی يعنی شوهر خواهر جلال آل احمد بود، آدمی بود كه می‌توانست در محافل ادبی و هنری آن روز، شناخته‌ شده باشد؛ اما كسی به ايشان توجهی نمی‌كرد، از بس آدمِ خوددار و دارای عزّت نفس و عفّت نفس بود. از او واقعاً بايد تجليل بشود. او اين مجاهدت را كرد و اين كتاب را تصحيح و چاپ كرد و در اختيار علاقه‌مندان گذاشت و اِلا كسی اصلاً اين كتاب را نمی‌شناخت.

علی اَیّ حال، اين كتاب، بسيار كتاب خوبی است. حالا از لحاظ ادبی و نثر كه اين است و از لحاظ كار محتوايی هم خود او (عبد‌الجليل) در مقدمۀ كتاب نوشته. البته من اين مقدمۀ كتاب را ده‌ها سال پيش، تقريباً در نوجوانی خواندم. آن طور كه يادم هست، ايشان می‌گويد وقتی كتاب آن ناصبی به نام «بعض مثالب النواصب» در آمد، همه گفتند كسی نيست جواب بدهد مگر اين كه عبد‌الجليل اين كار را بكند. به من مراجعه كردند و من هم نشستم اين كار را كردم.

من در سال‌های 35 ـ 36 شمسی اين كتاب را نگاه می‌كردم و با شوق و عشق فراوان، آن را می‌خواندم.

ری در آن وقت (قرن ششم هجری)، پرورشگاه خيلی از بزرگان بوده است. ابو‌الفتوح رازی، متعلق به همين زمان است. عبد‌الجليل، معاصر است با ابو‌الفتوح. يعنی بايد تاريخ ری را هم از اين راه به دست آورد. البته ايشان قزوينی و رازی است؛ ليكن اهل ری هست.

آن وقتی كه در ديدارهای قبلی با شما راجع به عبد‌الجليل سفارش می‌كردم، به سیّد مرتضی رازی هم اشاره كردم. او هم يك شخصيت برجستۀ ديگری است. حالا شما برای سیّد مرتضی بغدادی داريد بزرگداشت می‌گيريد. عيبی ندارد. لازم هم هست؛ چون آن بزرگوار هم از مفاخر دنيای اسلام است؛ ليكن سیّد مرتضی رازی را از قلم نيندازيد. او هم شخصيت بزرگی است و ناشناخته. كسی هم او را نمی‌شناسد».

بنا‌بر گزارش ايكنا، مراسم كنگره بزرگداشت عبدالجليل رازی قزوينی، پنجشنبه، با حضور آيت‌الله‌العظمی سبحانی در تالار علامه مجلسی مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحديث در قم در حال برگزاری است و آيات سبحانی، استادی و محمدی ری شهری در اين همايش به ايراد سخن می‌پردازند.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:02:39             شماره‌ خبر :1015559
رجب ماه خداست؛ موسم انس و بندگی

گروه گزارش: رجب ماه بزرگ خداست؛‌ ميعادگاه عشاق، محل وصل حبيب به محبوب و موسم انس و بندگي. ماه بردن عذر تقصير و طلب بخشش نزد آنكه به كم راضي مي‌شود و در ازاي اندك بسيار مي‌بخشد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خوزستان، روز گذشته مصادف با آغاز ماه مبارك رجب سنه 1433 قمری بود، همانا رجب ايستگاه اول خودسازي و محل ورود در مسير بندگي‌ست، كه اول شرط قدم نهادن در اين مسير دلدادگي‌ست.

چه روزهات به شب رفت در هوا و هوس

شبی به روز كن آخر به ذكر و شكر و نماز

مگوی شب به عبادت چگونه روز كنم

محب را ننمايد شب وصال دراز

ثقةالمحدثين حاج شيخ عباس قمی طاب‌الله ثراه صاحب مفاتيح‌الجنان در فضيلت اين ماه آورده است كه از حضرت موسی ابن جعفر(ع) منقول‌ است: رجب نام نهريست در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‌تر هر كه يك روز از رجب را روزه دارد البته از آن نهر بياشامد.

همچنين آن حضرت فرمودند: هر كه يك روز از ماه رجب را روزه بدارد آتش جهنم يك ساله راه از او دور شود و هر كه سه روز آن را روزه دارد بهشت او را واجب گردد.

از پيامبر مكرم اسلام مروي‌ست كه رجب ماه بزرگ خداست و ماهی در حرمت و فضيلت به آن نمی‌رسد، رجب ماه خداست، شعبان ماه من است و رمضان ماه امت من. كسی كه يك روز از ماه رجب را روزه دارد مستوجب خوشنودی بزرگ خدا گردد و غضب الهی از او دور گردد و دری از درهای جهنم بر روی او بسته گردد.

رجب ماه بردن عذر تقصير و طلب بخشش و رحمت نزد آنكه به كم راضي مي‌شود و در ازاي اندك بسيار مي‌بخشد، از حضرت صادق(ع) منقولست كه حضرت رسول(ص) فرمودند: رجب را اصبّ نيز گويند چرا كه رحمت خدا در اين ماه بر امت من بسيار ريخته می‌شود و رجب ماه استغفار امت من است پس در اين ماه بسيار طلب آمرزش كنيد و بسيار بگوييد «اَسْتَغْفِرُاللهَ وَ اَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ» كه خدا آمرزنده و مهربانست.

ابن‌بابويه به سند معتبر از سالم روايت كرده است كه حضرت صادق(ع) فرمود: ای سالم هر كه يك روز از آخر اين ماه روزه بدارد خداوند او را از شدت سكرات مرگ و از هول بعد از مرگ و از عذاب قبر ايمن گرداند و هر كه دو روز آخر اين ماه روزه دارد بر صراط به آسانی بگذرد و هر كه سه روز از آخر اين ماه را روزه بدارد ايمن گردد از ترس بزرگ روز قيامت و از شدت‌ها و هول‌های آن روز و برات بيزاری از آتش جهنم به او عطا كنند.

رجب ماه طلب مهر از آن مهرباني كه براي هر نيكي به او اميدواريم و از هر شر به او پناه مي‌بريم، برای روزه اين ماه فضيلت فراوان وارد شده است و در روايت است كه اگر شخصی قادر به آن نباشد هر روز صد مرتبه اين تسبيحات را بخواند تا ثواب روزه آن را دريابد: «سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِيلِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَنْبَغِى التَّسْبِيحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ»

از اعمال وارد شده در ماه رجب مي‌توان به روزه گرفتن به ويژه در روزهاي پنج‌شنبه، جمعه و شنبه، بسيار گفتن«استغفرالله و اسئله التوبه»، خواندن دعای «يا مَنْ اَرْجُوهُ لِكُلِّ خَیْرٍ وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ كُلِّ شَرٍّ يا مَنْ یُعْطِى الْكَثيرَ بِالْقَليلِ يا مَنْ یُعْطى مَنْ سَئَلَهُ يا مَنْ یُعْطى مَنْ لَمْ یَسْئَلْهُ وَمَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَةً اَعْطِنى بِمَسْئَلَتى اِیّاكَ جَميعَ خَیْرِ الدُّنْيا وَجَميعَ خَیْرِ الاْخِرَة وَاصْرِفْ عَنّى بِمَسْئَلَتى اِیّاكَ جَميعَ شَرِّ الدُّنْيا وَشَرِّ الاْخِرَةِ فَاِنَّهُ غَیْرُ مَنْقُوصٍ ما اَعْطَیْتَ وَ زِِدْنى مِنْ فَضْلِكَ يا كَريمُ يا ذَاالْجَلالِ وَالاِْكْرامِ يا ذَاالنَّعْماَّءِ وَالْجُودِ يا ذَاالْمَنِّ وَالطَّوْلِ حَرِّمْ شَیْبَتى عَلَى النّارِ» در هر روز صبح و شام و در عقب نمازها، صد مرتبه گفتن: «استغفرالله الذی لا اله الله هُوَ وحده لا شريك لهُ و اتوبُ اليه»، گفتن هزار مرتبه ذكر «لااله الاالله» در تمام اين ماه، در هر روز گفتن ذكر «استغفرالله و اتوب‌اليه» هفتاد مرتبه صبح و هفتاد مرتبه پسين و سپس بلند كردن دست‌ها و گفتن «اللهم اغفرلی و تب عَلَیَّ»، هزار مرتبه «اَسْتَغْفِرُاللهَ ذَا الْجَلالِ وَالْاِكْرام مِنْ جَميعِ الذُّنُوبِ وَا لْآثامِ»، و بسيار خواندن سوره توحيد اشاره كرد.

نوشته: ابوالفضل كردي‌زاده

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:08:13             شماره‌ خبر :1015561
برگزاري سومين يادواره شهدای گمنام و مفقودالاثر لالی
 

گروه حماسه و ايثار: به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر سومين يادواره شهدای گمنام عمليات بيت‌المقدس و شهدای مفقودالاثر شهرستان لالی برگزار می‌شود.

خدامراد نجفی‌حاجی‌ور، مدير اجرايی هيئت رزمندگان اسلام شهرستان لالی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خوزستان، از برگزاری سومين يادواره شهدای گمنام عمليات بيت‌المقدس و شهدای مفقودالاثر شهرستان لالی خبر داد و افزود: اين مراسم پنج‌شنبه 4 خرداد پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع لالی برگزار می‌گردد.

وی ادامه داد: در اين مراسم حجت‌السلام و المسلمين سيد حسن سيداحمدی، امام جمعه شهرستان لالی سخنرانی می‌كند و مداح اهل‌بيت جواد نبوی به مداحی می‌پردازد.

مدير اجرايی هيئت رزمندگان اسلام از حضور خانواده معظم شهدا، بسيجيان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در سومين يادواره شهدای گمنام عمليات بيت‌المقدس و شهدای مفقودالاثر شهرستان لالی خبر داد و افزود: اين يادواره از سوی هيئت رزمندگان اسلام و شهدای گمنام شهرستان لالی با همكاری سپاه ناحيه مقاومت بسيج لالی برگزار می‌شود.

  
 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:27:37             شماره‌ خبر :1015634
«ريحانه» و «نسيم انديشه» نشريات برتر دانشگاه علوم پزشكی اهواز شدند

گروه اجتماعی: نشريات ريحانه و نسيم انديشه با محوريت مباحث دينی و فرهنگی از سوی دانشجويان دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز به عنوان نشريات برگزيده انتخاب شدند.

زهير محمدی، مسئول بسيج دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خوزستان، با اعلام اين خبر اظهار كرد: دو نشريه ريحانه و نسيم انديشه طی رأی‌گيری از دانشجويان به عنوان نشريات دانشجويی برگزيده اين دانشگاه انتخاب شدند.

وی ادامه داد: از دو سال پيش تاكنون واحد خواهران بسيج دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز اقدام به انتشار گاهنامه ريحانه‌ كرده است، اين نشريه با رويكردی مبتنی بر گفتمان اسلامی در بحث حقوق زنان و جريانی ضد فمينيستی فعاليت می‌كند.

مسئول بسيج دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز عنوان كرد: همچنين گاهنامه نسيم انديشه نيز كه به عنوان نخستين و قديمی‌ترين نشريه دانشجويی 12 سال از انتشار آن می‌گذرد، عنوان بهترين نشريه از ديد مخاطبان را كسب كرد. اين گاهنامه در زمينه‌های فرهنگی، اجتماعی و سياسی به چاپ می‌رسد.

وی اضافه كرد: آخرين شماره گاهنامه نسيم انديشه حاوی ويژه‌نامه امام‌زادگان عشق بود كه با محوريت شهدای دانشگاه در تيراژ 1000 نسخه به دست دانشجويان رسيد.

وی اضافه كرد: دانشجويان در مدت سه روز به منظور انتخاب نشريه برتر آراء خود را ارائه كردند و در پايان اين دو نشريه از سوی معاونت فرهنگی دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز به عناوين برتر نائل شدند.

شايان ذكر است؛ آيين تجليل از نشريات دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز چهارشنبه 27 ارديبهشت‌ماه برگزار شد و برترين‌های نشريات دانشجويی از سوی معاونت دانشجويی‌فرهنگی اين دانشگاه معرفی شدند.

  
 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:19:22             شماره‌ خبر :1014202
10 باب خانه عالم در باغملك احداث شد
 

نمايندگی سازمان تبليغات اسلامی خوزستان: مديركل تبليغات اسلامی خوزستان از احداث 10 باب خانه عالم در شهرستان باغملك خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسين بلك، مديركل تبليغات اسلامی خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خوزستان، اظهار كرد: با توجه به اينكه باغملك داراي روستاهای بسيار و محروم می‌باشد، 10 باب خانه عالم در اين شهرستان و روستاهای آن احداث شد.

وی بيان كرد: در حال حاضر اين 10 باب در اختيار مبلغان قرار گرفته است و روحانيون مستقر امر تبليغ امور قرآنی و دينی خود را آغاز كرده‌اند.

مديركل تبليغات اسلامی خوزستان عنوان كرد: اين تعداد خانه عالم با هدف ترويج معارف اسلامی و تلاش در جهت ارتقاء سطح دينی مردم احداث شده است.

وی خاطرنشان كرد: اين خانه‌ها از سوی اداره‌كل تبليغات اسلامی خوزستان احداث شده است.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:38:13             شماره‌ خبر :1015644
آيت‌الله امينی:
اخلاص در عمل، رمز موفقيت امام خمينی(ره) بود

گروه سياسی و اجتماعی: امام جمعه قم تاكيد كرد: آنچه موجب موفقيت امام(ره) در تمامی عرصه‌ها از جمله مبارزه با آمريكا و شاه شد، اخلاص عمل ايشان بود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)شعبه قم، آيت‌الله ابراهيم امينی، امام جمعه قم امروز، چهارم خردادماه در همايش «امام خمينی؛ حوزه و اخلاق» در موسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينی(ره) قم، ضمن ابراز اميدواری برای برگزاری مراسم باشكوه ارتحال امام تصريح كرد: امام شخصيت جامع الاطرافی داشت و تنها يك استاد اخلاق نبود؛ يك فقيه متبحر، فيلسوف، عارف عملی به تمام معنا و يك استاد اخلاق بود البته نه اينكه تنها درس اخلاق بگويد بلكه خودش به اخلاق عمل می‌كرد و ديگران را هم دعوت به اخلاق می‌كرد.

وی اظهار كرد: اخلاص يكی از مهمترين عوامل موفقيت امام بود؛ امام در تمام مراتب يعنی در گفتار و شنيدن و عمل و تصميم و در هر جهت از روی اخلاص عمل می‌كرد.

وی با بيان اينكه اولين سال آشنايی من با ايشان سال 1321 بود و سال اول طلبگی من بود و من در درس اخلاق امام شركت داشتم ادامه داد: سخنان امام در درس اخلاق آنقدر موثر بود كه برخی افراد آنقدر متاثر می‌شدند كه گريه می‌كردند و طوری بود كه بعد از درس تحولی در ورحيه همه به وجود می‌آورد و من اين حالات را هرگز فراموش نمی‌كنم كه از درس ايشان آنقدر انرژی می‌گرفتيم كه ساعت شماری می‌كرديم تا درس هفته آينده شروع شود.

آيت‌الله امينی تاكيد كرد: امام تنها به عنوان استاد من نبود و من شديدا به عنوان مريد وی علاقه مند به ديدار معمولی و عادی امام بودم.

وی افزود: چيزی كه در رفتار امام احساس می‌كردم و هميشه هم مراقب بودم اخلاص امام بود؛ البته اخلاص امر قلبی است اما اگر دقت كنيم می‌توان در آثار عملی آن را درك كرد.

امينی با توجه به ارزش اخلاص در رفتار و گفتار و عمل بيان كرد: در روايتی از پيامبر آمده است كه با اخلاص تفاضل ميان مومنان در روز قيامت مشخص خواهد شد و اين طور نيست كه تفاضل واقعی به تعداد اعمال مانند رفتن حج و خواندن نماز و ...باشد.

وی افزود: در روايت ديگری از پيامبر آمده است كه دين خود را برای خدا خالص كن در اين صورت قليل عمل هم برای تو كافی است و آنچه من در امام و علامه طباطبايی می‌ديدم اين نبود كه پرعمل باشند و به مستحبات بيش از حد بپردازند ولی اخلاص در عمل داشتند و همين اخلاص موجب ارزش عمل است.

آيت الله امينی تاكيد كرد: انسان در انجام اعمال واجب و مستحب بايد سعی كند فقط برای خدا باشد و بعد از عمل هم بايد مراقب باشد كه عمل خالصانه ادامه يابد.

امام جمعه قم با بيان اينكه در روايات نيت، برتر از عمل دانسته شده است تصريح كرد: مراتب و درجات اخلاص متفاوت است و عده‌ای سعی می‌كنند ريا نشود؛ برخی بيشتر مراقبت دارند و تا حدی می‌رسد كه كسی فقط و فقط برای خدا عبادت می‌كند.

عضو جامعه مدرسين تاكيد كرد: اگر اهدای انگشتری از سوی اميرالمومنين و اطعام مسكين و يتيم و ... آنقدر ارزش داشت كه سوره و آيه برای آن نازل شود به علت اخلاص علی(ع) و خاندان او بود و ارزش عمل به اندازه اخلاص آن است و تفاضل مومنان هم به واسطه همين اخلاص است.

وی تاكيد كرد: معمولا ما تصور می‌كنيم كه مراد از اخلاص خالص بودن در عبادات است اما اخلاص اعم است و شامل تدريس و گفتار و سياست و ... هم می‌شود و می‌تواند شامل كارهای عادی هم شود.

امينی بيان كرد: اگر مسئولان ادارات و نمايندگان مجلس مخلصا اين سمت‌ها را بپذيرند و اگر مسئولان مخلص باشند اين مشكلات پيدا نمی‌شود رمز موفقيت امام اين بود كه در مبارزه با آمريكا و سخنرانيش و همه برای خدا بود و چون اخلاص داشت در دلها هم جای می‌گرفت.

امينی تاكيد كرد: حوزه الان به اخلاق احتياج دارد؛ اما بيش از همه به عمل نياز دارد؛ گفتن و نوشتن بسيار خوب است اما الان طلاب الگو می‌خواهند و كمبود الگو در حوزه داريم؛ جامعه امروز ما الان الگو می‌خواهد و اين الگو را نمی‌توان تنها ائمه(ع) معرفی كرد؛ مردم الگوی عملی می‌خواهند و می‌خواهند روحانی مثل امام صادق(ع) باشد و اهل مال و تملق و طمع نباشد و حق را بگويد؛ اما حوزه هم متاسفانه الان گرفتار مشكلات اخلاقی است و دنبال يافتن افراد اخلاقی است البته درس گفتنها و شنيدن‌ها هم موثر است.

وی همچنين به بيان خاطراتی از امام(ره) پرداخت و تاكيد كرد: متاسفانه جنبه‌های سياسی زندگی امام بر جنبه اخلاقی ايشان غالب شده و در هر جايی راجع به ايشان صحبت شود اين موضوع پررنگتر است در صورتی كه جنبه اخلاقی امام بسيار برجسته بود و هر موفقيتی كه در عرصه‌های سياسی و اجتماعی به دست‌آورد ناشی از رعايت اخلاق بود.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:12:28             شماره‌ خبر :1015487
نشست تخصصی«فقه و حقوق بشر؛ چالش‌ها و راه‌کارها»برگزار شد

گروه انديشه و علم: نشست علمی«فقه و حقوق بشر، چالش‌ها و راهكارها» شب گذشته سوم خردادماه در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه قم، نشست تخصصی فقه و حقوق بشر، چالش‌ها و راهكارها، در مركز فقهی ائمه اطهار(ع) با حضور استادان حوزه و دانشگاه برگزار شد.

در اين مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمين سعيد رهايی، عضو هیئت علمی دانشگاه مفید قم در سخنانی با بيان مباحث مورد نظر ميان اسلام و حقوق بشر، خاطر نشان كرد: حقوق بشر از كرامت انسانی و برابری ياد می‌كند و در اين جايگاه، سخنی از عدالت به ميان نمی‌آورد بنابراين در اين زمينه برخی از احكام فقهی با مباحث حقوق بشری، مورد اختلاف واقع می‌شود.

وی افزود: آزادی از ديگر مقولاتی است كه مبانی و حدود آن از سوی حقوق بشر و فقه مورد اختلاف است و در اين زمينه به مقولات ديگر مورد اختلاف نيز می‌توان اشاره كرد ولی آنچه مهم است نمی‌توان به طور يكسان برای همه اين روابط يك نسخه واحد طراحی كرد.

وی بیان کرد: در خصوص نقاط افتراقی و چالشی بين اين دو حوزه، اقبال لاهوری و شهيد مطهری به طور مفصل به ارايه بحث پرداخته‌اند و شهيد مطهری در ديدگاه‌های جالبی پيرامون به كارگيری ابزارهای اصيل فقهی برای لحاظ كردن مباحث جديد و حل آنها با توسعه فقه ارايه كرده است.

استاد دانشگاه مفيد قم با بيان اين مطلب كه در مواجهه اين دو حوزه، متفكرين ما به سه دسته تقسيم می‌شوند، اظهاركرد: گروه اول با رهاكردن بحث حقوق بشر، به تفكيك قطعی اين دو حوزه از هم معتقد هستند و گروهی ديگر، با پذيرش اين چالش و اهميت ورود به اين بحث، ورود علمی به اين عرصه با پژوهش‌های فقهی جديد را لازم می‌دانند و گروه سوم افرادی هستند كه بدون اينكه اهل اجتهاد باشند سعی می‌كنند نكاتی را در اين زمينه تجويز كنند.

در ادامه اين نشست، حجت‌الاسلام والمسلمين حسن‌علی اكبريان با ذكر اين مطلب كه وظيفه فقه، شناخت شريعت اصيل اسلامی است، گفت: مساله اصلی اين است كه حقوق بشر هيچ چالشی با فقه ندارد بلكه مشكل آنان با قوانينی است كه توسط حكومت‌های اسلامی وضع شده است.

وی ادامه داد: در واقع، قوانين آيينه تمام نمای فقه نيستند بلكه بر مبنای آن است و در شرايطی مصالح روز را نيز در نظر گرفته است كه ممكن است با اصل احكام نيز تفاوت داشته باشد.

وی گفت: شريعت و فقه تابع فرهنگ روز نيست كه با تغيير نوع نگرش و فرهنگ روز، مايه اصلی احكام نيز تغيير كند زيرا اگر چنين بود و قرار بود با گذشت زمان احكام نيز تغيير كند، نقش شريعت كمرنگ شده و عقل بشری جای آن را پررنگ تر می‌كرد.

عضو هيات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهاركرد: البته اين بدان معنا نيست كه بتوان اقتضائات زمان را در استنباطات فقهی ناديده گرفت ولی بايد به ياد داشت كه نمی‌توان به اين دليل اصل فقه و احكام شريعت را دستخوش تغيير اساسی كرد.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:42:13             شماره‌ خبر :1015567
به مناسبت سالروز فتح خرمشهر؛
نقاشی ديواری «در انديشه پرواز» در مشهد رونمايی شد

گروه فرهنگ و هنر: نقاشی ديواری «در انديشه پرواز» به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر عصر روز گذشته، 3 خردادماه، با حضور حسين شادكام، معاون فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری مشهد رونمايی شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، بزرگ‌ترين نقاشي ديواري با موضوع دفاع مقدس كه «در انديشه پرواز» ناميده شده، عصر روز گذشته، 3 خردادماه، در مشهد رونمايی شد.

در اين مراسم، حسين شادكام، معاون فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری مشهد و هادي مظفری، مدير امور هنری شهرداری مشهد حضور داشتند.

هادي مظفری، مدير امور هنری شهرداری مشهد در اين مراسم، با بيان اينكه طی 5 سال گذشته بالغ بر 750 هزار مترمربع از ديوارهای شهر مشهد نقاشی ديواری شده است، تصريح كرد: تنها در سال گذشته، 350 هزار مترمربع نقاشی ديواری در مشهد به منظور ايجاد فضای زيبای شهری و آرامش شهروندان انجام شده است.

وی افزود: در منطقه 10 شهرداری مشهد نيز 48 هزار متر مربع نقاشی ديواری انجام شده است كه نقاشی «در انديشه پرواز» به دليل ارتباط با فضای دفاع مقدس و سطح بالای هنری آن يكی از پرافتخارترين آثار هنری محسوب مي‌شود.

مظفری ادامه داد: متراژ نقاشی در انديشه پرواز بالغ بر 535 متر مربع است كه توسط احمد منصورنژاد، يكی از اساتيد برتر نقاشی ديواری به تصوير درآمده است.

وی با اشاره به اينكه دفاع مقدس يكی از موضوعات ارزشی در آثار هنری است، يادآور شد: با توجه به جايگاه شهر معنوی مشهد و اهدای شهدای بي‌شماری توسط اين شهر در عرصه دفاع مقدس آثار فاخر هنری در شهر مشهد توليد شده است.

مظفری با بيان اينكه برنامه‌های هنری جدید شهر مشهد در ايام دفاع مقدس رونمايی می‌شود، اذعان كرد: همانگونه كه شهدا تمام وجود خود را برای دفاع از انقلاب و كشور فدا كردند ما نيز وظيفه داريم تا بهترين اقدام را در عرصه‌هايی كه در آن فعال هستيم برای شهدا انجام دهيم.

مظفری خاطر نشان كرد: در روز رحلت امام خمينی(ره)، سازمان فرهنگی ـ تفريحی شهرداری مشهد با ايجاد فضاسازی مناسب توسط بنر و تابلو فضای شهر مشهد برای رحلت امام آماده می‌كند.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:23 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:21:56             شماره‌ خبر :1014193
نرم‌افزار سايه ملكوت در خوزستان توليد شد

نمايندگی سازمان تبليغات اسلامی خوزستان: نرم‌افزار سايه ملكوت ويژه حرم مطهر امام رضا(ع)،‌ امام هادی(ع) و امام حسن عسگری(ع) از سوی اداره‌كل تبليغات اسلامی خوزستان توليد شد.

به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) شعبه خوزستان، اين نرم‌افزار دارای قابليت‌هايی همچون امكان زيارت، حركت در فضای مجازی، حرم مطهر، ادعيه، نگارخانه، تاريخچه حرم مي‌باشد.

دسترسی آسان و هميشگی، قابليت پخش در سينماهای خانگی، جذابيت و حركت در فضای سه‌بعدی از جمله ويژگی‌های نرم‌افزار سايه ملكوت است.

اين نرم‌افزار ويژه حرم مطهر امام رضا(ع)، امام هادی(ع) و امام حسن عسگری(ع) توليد شده است.

نرم‌افزار سايه ملكوت از سوی اداره‌كل تبليغات اسلامی خوزستان و با مشاركت شركت نرم‌افزار رسانه نوين وابسته به دانشگاه امام صادق(ع) توليد شده است.

  
 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:23 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/04)

پنجشنبه 04 خرداد 1391 12:54:03             شماره‌ خبر :1015635
تاكنون؛
هزينه مرمت طلاكاری بالغ بر 1050 قطعه خشت ايوان حرم امام علی(ع) تامين شد

گروه اجتماعی: مسئول ستاد بازسازی عتبات عاليات استان خوزستان گفت: تاكنون خيرين زيادی از سراسر كشور و استان هزينه كامل مرمت طلاكاری بالغ بر 1050 قطعه خشت ايوان را تقبل و پرداخت كرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خوزستان حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمود موسوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عاليات استان خوزستان در مراسم زيارت عاشورای هيئت عاشورايی بازاريان غرب اهواز كه امروز 4 خردادماه در مسجد حضرت زين العابدين(ع) برگزار شد، با تبريك حلول ماه مبارك رجب و ميلاد امام محمدباقر(ع) و با اشاره به روايتی از امام صادق(ع) اظهار كرد: برای هر چيزی ريشه و اساسی لازم است؛ ريشه و اساس اسلام محبت اهل بيت(ع) است.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عاليات خوزستان در بيان تاريخچه حرم امام علی(ع) عنوان كرد: قبر مطهر آن امام علی(ع) تا زمان امام صادق(ع) از ديد عموم مردم مخفی بود و پس از متفرق شدن خوارج به دستور ايشان مكان قبر امام(ع) آشكار و اولين بقعه در سال135 هجری قمری بر مزار آن حضرت بنا شد و بعدها در طول تاريخ حرم مطهر توسعه يافت و عمارات و بارگاه فعلی از شاهكارهای معماری دوره صفويه است و طلاكاری‌های گنبد و گلدسته و ايوان در سال 1150 هجری قمری و در زمان نادرشاه افشار انجام پذيرفت.

وی در ادامه گفت: با توجه به گذشت قريب به 300 سال از طلاكاری ايوان و به دليل عوامل فرسايش جوی و اكسيداسيون بخش اعظمی از روكش طلای ورق‌های مس ايوان از بين رفته است و ضرورت بازسازی مجدد آن را ايجاب می‌كرد كه اين افتخار از سال گذشته نصيب مردم ولايتمدار خوزستان شده است.

موسوی با تشريح پروژه مرمت ايوان حرم علوی افزود: مساحت كل ايوان 500 متر مربع و 12500 قطعه ورق مس با روكش طلا است كه بر اساس برآورد اوليه برای مرمت طلاكاری هر قطعه بالغ بر يك ميليون تومان هزينه نياز است و اين ستاد به افرادی كه حداقل يك ميليون تومان كمك كنند سند افتخار مشاركت در مرمت ايوان علوی تقديم می‌كند و همچنين طلاهای اهدايی عيناٌ در راستای نيت اهداء كننده به كار می‌رود.

وی يادآور شد؛ خيرين زيادی از سراسر كشور و استان هزينه كامل مرمت طلاكاری بالغ بر 1050 قطعه خشت ايوان را تقبل و پرداخت كرده‌اند.

 
 
پنج شنبه 4 خرداد 1391  4:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها