0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

farhad6067
farhad6067
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 822

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

با سلام خدمت حاج آقای گرامی و تسلیت ایام اربعین حسینی crying

واااای حاج آقا از دست بعضی کاربران که با سرعتی مانند سرعت برق و باد پست ارسال میکنند!!!! frown

مگر این خلاف قوانین راسخون نیست؟!؟! surprise

سایت رو به هم ریختن با این کارشون و ایجاد ترافیک کرده و باعث دلسردی سایر کاربران میشوند!!! indecision

شما خودتون قضاوت کنید. البته من اسم اون کاربر خاطی رو نمیبرم فعلن، چون احتمالا خودتون در جریان هستین و ایشون رو میشناسید و میترسم غیبتشون بشه! enlightened

تشکر از رسیدگی و حسن نظز جنابعالی laugh

بزرگترین اشتباه زندگی ام اعتماد به تو بود

چه حماقتی :-(

سرابی بیش نبودی

پنج شنبه 12 آذر 1394  8:07 PM
تشکرات از این پست
salma57 farshon borkhar khodaeem1 shayesteh2000 hossein201273 sayyed13737373 fatemeh74 siryahya ravabet_rasekhoon ria1365
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام حاج آقا وقت بخیر خدا قوت

لطفا  صندوق پیامتون رو مطالعه کنید . باتشکر

ضمنا من حاج آقا را دوست دارم من راسخون را دوست دارم cheeky

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 12 آذر 1394  10:24 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 farshon shayesteh2000 nazaninfatemeh hossein201273 farhad6067 sayyed13737373 ehsan007060 fatemeh74 siryahya ria1365
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول farhad6067

واااای حاج آقا از دست بعضی کاربران که با سرعتی مانند سرعت برق و باد پست ارسال میکنند!!!! frown

سایت رو به هم ریختن با این کارشون و ایجاد ترافیک کرده و باعث دلسردی سایر کاربران میشوند!!! indecision

شما خودتون قضاوت کنید. البته من اسم اون کاربر خاطی رو نمیبرم فعلن، چون احتمالا خودتون در جریان هستین و ایشون رو میشناسید و میترسم غیبتشون بشه! enlightened

سلام دوست عزیز ،از تذکر جنابعالی متشکرم

(هزینه اینترنتش را خودم دارم میدم ،برقش هم خودم می دم ،انرژی ووقتش هم خودم دارم می گذارم ،از نظر جسمی هم خودم دارم کار می کنم پس از این موارد به شما که آسیبی نزدم تازه فقط شما هستید یکی یا دوکاربر دیگه که به فعالیت بنده اعتراض کردند )

خب منم یه کاربر ام وقت می گذارم ،تلاش می کنم وپست جمع می کنم وارسال می کنم،شما هم اگه دوست داری ومی تونی برو فعالیت کن چرا کلیک کردی رو بنده وهی گیر می دید به بنده ،بنده دوست دارم تو انجمن ها فعالیت کنم ،نمی دونم این فعالیت من برای شما چه ضرری دارد ،الان شما خودت یه کاربری پس از قول بقیه کاربران لطف کنید اظهار نظر نکنید ،جالبه فعالیت بنده تو انجمن باعث دلسردی کاربران میشه ،عجب نمی دونستم مثلا کاربری که علاقه مند به مطالب مذهبی خوب مستقیما می رود تالار دین پژوهی پس این ربطی ندارد که دلسردی به وجود آید،دوست عزیز بنده جای شما را تو انجمن ها تنگ نکردم که هر جا می رسید بنده را زیر سوال می برید.

شما یه کاربر می تونی تلاش کنی ،خب شما هم مطالب ارسال کن ،ضمنا بنده مطالبی را که ارسال می کنم یه پیش ضمینه مطالعاتی براش دارم .مثلا من استپر ماشین ودرجه حرارتی ،فیلتر بنزین را ،یا چگونگی پس انداز درباره اقتصاد خانواده یا شهر های کوچک وبزرگ ایران را دربارش اطلاع نداشتم ولی با ارسال مطلب وخواندن آنها کلی اطلاعات به دست آوردم .بس کنید لطفا .قضاوت اینه که من مطلبی را که خوندم عوضش یه چیزی هم یاد گرفتم تو انجمن ها می فرستم یکی دیگه استفاده می برد یا قضاوت بهتر بکنم یه نفر شدیدا به یک مطلب درباره فیلتر بنزین موتور نیاز دارد که تحقیق یا پایان نامه اش را یک صفحه اش را به این موضوع اختصاص بده ،با سرچ در گوگل به انجمن های راسخون ومطلب من هدایت میشه وکلی کارش راه می افته ،آیا شما از این اقدام بنده ناراحتید که اسباب خیر هم می شوم.با سپاس واحترام

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 13 آذر 1394  3:55 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 ehsan007060 fatemeh74 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar ria1365
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

عرض سلام و احترام حاج آقای منتظمی عزیز.

لطفا بزرگواری کنید و صندوق پیامتونو چک بفرمایید.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

جمعه 13 آذر 1394  11:31 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar khodaeem1 ria1365
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سلام بر حاج آقای عزیز ومحترم

لطف کنید به واحد فنی ارجاع دهید که مثل گزینه نمایش امضای شما که می توانیم تیکش را فعال یا غیر فعال کنیم ،گزینه ای دیگر نیز زیر گزینه نمایش امضای شما با نام "نمایش مطلب شما در تازه های انجمن یا نمایش تاپیک شما در تازه های انجمن(آخرین مطالب ) هم تیک فعال یا غیر فعال بگذارند ،که دوستانی که پست انبوه ارسال می کنند مزاحم دیگر کاربران نشوند با با داشتن این گزینه وبرداشتن تیک آن مثل امضا تاپیک در تازه های انجمن به نمایش در نیاید

با سپاس واحترام

پی نوشت:امیدوارم این کاررا واحد فنی در همین هفته جاری انجام دهند

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

جمعه 13 آذر 1394  1:11 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 fatemeh74 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar khodaeem1 ria1365
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام و عرض ادب

هفته امتیازات کاربران فعال در هفته 40 ام تالار "ترفندها و آموزشهای ویدیویی شما+امتیاز ویژه"  به پایان رسید، امتیازات به کاربران تخصیص داده شد. در صورت صلاح دید امتیازات تعیین شده را اهدا بفرمایید 

یا علی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 13 آذر 1394  4:44 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon farshon ehsan007060 borkhar khodaeem1 ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول farhad6067

با سلام وعرض ادب و احترام:

راسخونی عزیز و کاربر گرامی از حسن توجه شما به انجمن راسخون تشکر و قد دانی می نماییم .مورد درخواستی از مواردی بوده که در قوانین راسخون اتخاذ گردیده است .که بنابر شرایط و موقعیت خروج و ورود کاربران و با هماهنگی کاربران با مسئولین در مدت محدودی این قانون استثنا می خورد مشروط بر اینکه باعث اختلال در تالارهای انجمن نشود .این به این معنا نیست که قانون برداشته شده است بلکه بعضی از قوانین انجمن راسخون با توجه به شرایط و موقعیت خاص  و برحسب ظرفیت های موجود نمی توان قانون ثابتی را برای آن تعریف نمود لذا در حالت کلی حق با شما و همه ی معترضین عزیز است که قاعدتا این نوع تغییر و تحوالات باید به اطلاع همه ی دوستان و عزیزان راسخونی برسد تا کاربران عزیز دچار شبهات و سئوالات در این موارد نشوند.

با سپاس از شما بزگوار

جمعه 13 آذر 1394  8:38 PM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 farshon nazaninfatemeh sayyed13737373 ehsan007060 borkhar khodaeem1 ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

سلام حاج آقا وقت بخیر خدا قوت

لطفا  صندوق پیامتون رو مطالعه کنید . باتشکر

ضمنا من حاج آقا را دوست دارم من راسخون را دوست دارم cheeky

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.

با تشکر

جمعه 13 آذر 1394  8:40 PM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 farshon nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar khodaeem1 ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

عرض سلام و احترام حاج آقای منتظمی عزیز.

لطفا بزرگواری کنید و صندوق پیامتونو چک بفرمایید.

با سلام وعرض ادب :

دوست و همکار گرامی مورد درخواستی شما به صندوق پیامتان ارسال گردید.

با تشکر

جمعه 13 آذر 1394  9:22 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 sayyed13737373 farshon borkhar khodaeem1 ehsan007060 ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام بر حاج آقای عزیز ومحترم

لطف کنید به واحد فنی ارجاع دهید که مثل گزینه نمایش امضای شما که می توانیم تیکش را فعال یا غیر فعال کنیم ،گزینه ای دیگر نیز زیر گزینه نمایش امضای شما با نام "نمایش مطلب شما در تازه های انجمن یا نمایش تاپیک شما در تازه های انجمن(آخرین مطالب ) هم تیک فعال یا غیر فعال بگذارند ،که دوستانی که پست انبوه ارسال می کنند مزاحم دیگر کاربران نشوند با با داشتن این گزینه وبرداشتن تیک آن مثل امضا تاپیک در تازه های انجمن به نمایش در نیاید

با سپاس واحترام

پی نوشت:امیدوارم این کاررا واحد فنی در همین هفته جاری انجام دهند

با سلام وعرض ادب و احترام:

دوست و همکار گرامی جناب رضایی این مورد که اشاره فرموده اید را حتما به واحد فنی ارجاع خواهم داد امیدوارم جوابگوی شما عزیز راسخونی باشند

با تشکر

جمعه 13 آذر 1394  9:27 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 salma57 sayyed13737373 farshon borkhar khodaeem1 ehsan007060 ria1365
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991
جمعه 13 آذر 1394  9:36 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 farshon hossein201273 ehsan007060 borkhar khodaeem1 ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول haj114

سلام

تایید پست ها با کیه؟

با سلام و عرض ادب :

تایید پست ها با واحد نظارت است که جناب فتحی مسئول این واحد می باشد.

ممنون از شما

شنبه 14 آذر 1394  8:21 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh sayyed13737373 hossein201273 farshon ehsan007060 borkhar khodaeem1 ria1365
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وخداقوت خدمت حاج آقا

لطفا"دربرترینهابارگذاری شود(درصورت صلاحدیدوامکان):

داستان طنزسمعک

درتالارلطیفه

شکرا"جزیلا

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 14 آذر 1394  12:52 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 borkhar sayyed13737373 khodaeem1 ria1365
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

حاج آقا سلام

خوبید ؟

امشب نزدیک به دوهزار وپانصد حسنه بنده یا بیشتر  پرید وکم شد

لطفا اگر صلاح می دونید به آقای فرشوخ بگید :درسته من جوک ولطیفه تکراری گذاشتم ولی روح ام که خبر نداشته که تکراریه ومثلا در صفحه 80تاپیک پنج دقیقه خنده توسط شخص وکاربر دیگه اومده ،ومن در صفحه 120مثلا گذاشتم ونمی دونستم تکراریه :لطفا به ایشون بگید اگه تکراری هم هست حداقل غیرفعال کنند نه اینکه حذف کنند وحسنه هایی که بنده با هزاران زحمت جمع کردم کم بشه وبه باد فنا برود .

حالا بازهم هرجور خودتون صلاح می دونید یا غیر فعال یا حذف

شنبه 14 آذر 1394  10:44 PM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 ehsan007060 sayyed13737373 ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام وخداقوت خدمت حاج آقا

لطفا"دربرترینهابارگذاری شود(درصورت صلاحدیدوامکان):

داستان طنزسمعک

درتالارلطیفه

شکرا"جزیلا

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی جناب اشرفی لطفا در پیشنهادی شما لینک موارد درخواستی را قرار دهید.

با تشکر

یک شنبه 15 آذر 1394  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 nazaninfatemeh ehsan007060 sayyed13737373 ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها