پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
جمعه 13 آذر 1394 3:55 AM
با سلام خدمت حاج آقای گرامی و تسلیت ایام اربعین حسینی ![]()
واااای حاج آقا از دست بعضی کاربران که با سرعتی مانند سرعت برق و باد پست ارسال میکنند!!!! ![]()
مگر این خلاف قوانین راسخون نیست؟!؟! ![]()
سایت رو به هم ریختن با این کارشون و ایجاد ترافیک کرده و باعث دلسردی سایر کاربران میشوند!!! ![]()
شما خودتون قضاوت کنید. البته من اسم اون کاربر خاطی رو نمیبرم فعلن، چون احتمالا خودتون در جریان هستین و ایشون رو میشناسید و میترسم غیبتشون بشه! ![]()
تشکر از رسیدگی و حسن نظز جنابعالی ![]()
سلام دوست عزیز ،از تذکر جنابعالی متشکرم
(هزینه اینترنتش را خودم دارم میدم ،برقش هم خودم می دم ،انرژی ووقتش هم خودم دارم می گذارم ،از نظر جسمی هم خودم دارم کار می کنم پس از این موارد به شما که آسیبی نزدم تازه فقط شما هستید یکی یا دوکاربر دیگه که به فعالیت بنده اعتراض کردند )
خب منم یه کاربر ام وقت می گذارم ،تلاش می کنم وپست جمع می کنم وارسال می کنم،شما هم اگه دوست داری ومی تونی برو فعالیت کن چرا کلیک کردی رو بنده وهی گیر می دید به بنده ،بنده دوست دارم تو انجمن ها فعالیت کنم ،نمی دونم این فعالیت من برای شما چه ضرری دارد ،الان شما خودت یه کاربری پس از قول بقیه کاربران لطف کنید اظهار نظر نکنید ،جالبه فعالیت بنده تو انجمن باعث دلسردی کاربران میشه ،عجب نمی دونستم مثلا کاربری که علاقه مند به مطالب مذهبی خوب مستقیما می رود تالار دین پژوهی پس این ربطی ندارد که دلسردی به وجود آید،دوست عزیز بنده جای شما را تو انجمن ها تنگ نکردم که هر جا می رسید بنده را زیر سوال می برید.
شما یه کاربر می تونی تلاش کنی ،خب شما هم مطالب ارسال کن ،ضمنا بنده مطالبی را که ارسال می کنم یه پیش ضمینه مطالعاتی براش دارم .مثلا من استپر ماشین ودرجه حرارتی ،فیلتر بنزین را ،یا چگونگی پس انداز درباره اقتصاد خانواده یا شهر های کوچک وبزرگ ایران را دربارش اطلاع نداشتم ولی با ارسال مطلب وخواندن آنها کلی اطلاعات به دست آوردم .بس کنید لطفا .قضاوت اینه که من مطلبی را که خوندم عوضش یه چیزی هم یاد گرفتم تو انجمن ها می فرستم یکی دیگه استفاده می برد یا قضاوت بهتر بکنم یه نفر شدیدا به یک مطلب درباره فیلتر بنزین موتور نیاز دارد که تحقیق یا پایان نامه اش را یک صفحه اش را به این موضوع اختصاص بده ،با سرچ در گوگل به انجمن های راسخون ومطلب من هدایت میشه وکلی کارش راه می افته ،آیا شما از این اقدام بنده ناراحتید که اسباب خیر هم می شوم.با سپاس واحترام
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...