نقل قول hossein201273
حاج آقا سلام
خوبید ؟
امشب نزدیک به دوهزار وپانصد حسنه بنده یا بیشتر پرید وکم شد
لطفا اگر صلاح می دونید به آقای فرشوخ بگید :درسته من جوک ولطیفه تکراری گذاشتم ولی روح ام که خبر نداشته که تکراریه ومثلا در صفحه 80تاپیک پنج دقیقه خنده توسط شخص وکاربر دیگه اومده ،ومن در صفحه 120مثلا گذاشتم ونمی دونستم تکراریه :لطفا به ایشون بگید اگه تکراری هم هست حداقل غیرفعال کنند نه اینکه حذف کنند وحسنه هایی که بنده با هزاران زحمت جمع کردم کم بشه وبه باد فنا برود .
حالا بازهم هرجور خودتون صلاح می دونید یا غیر فعال یا حذف
با سلام و عرض ادب :
دوست عزیز جناب رضایی از اینکه صادقانه اعتراف می کنید که پست های ارسالی شما تکراری است صداقت و همکاری و همراهی شما بزگوار را می رساند ما هم خدا راشکر می کنیم که عزیزان فهیم راسخونی هم به قوانین انجمن و هم به مدیریت مدیران تالارها احترام می گذارند.قاعدتا نه تنها از شما بلکه از جناب طاهرزاده هم پست های زیادی را جناب اشرفی حذف کرده اند که این تعداد پست را جدا نمی توان غیر فعال کرد ان هم به دلیل مسئولیتی که براساس قوانین برعهده ما و دوستان مدیر می باشد.این مطلب را را هم شما بزگوار بدانید حذف پست ها جدا زمان براست و تشخیص دادن اینکه کدام پست تکراری است زحمت زیادی دارد من هم از شما و هم از جناب اشرفی بخاطر دقتی که در تالارمذکور دارند تشکر و قد ردانی می نماییم و به شما بزرگوار هم عرض میکنم سعی نمایید موارد تکراری را نزنید تا زحمات شایسته شما بدون نتیجه نماند از حسن همکاری شما و دیگر عزیران که مایه ی دلگرمی همکاران می شود مجددا تشکر می نماییم.
با سپاس