0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

در اوايل حضورم در سايت انتقاداتي  كرده ام خواهشمندم از روي ضبط تلفن سايت پاك شود

من با توجه به همان نيت اوليه ام در سايت فعاليت مي كنم

با تشكر

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از کلیه زحمات و مطالب ارزنده شما در انجمن های راسخون.

در ارتباط با این موضوع با شما تماس خواهیم گرفت.

خدا نگهدار

دوشنبه 8 آبان 1391  8:56 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام اگه اتاق چترم برای کاربران بود بهتر بود !!

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

در فاز اول، اتاق گفتگو برای مدیران راه اندازی خواهد شد و در صورت تحقق اهداف آن و با توجه به بازخورد های دریافتی، امیدواریم در فاز بعدی برای ارتباطات کاربری نیز فراهم گردد.

با تشکر از جنابعالی

دوشنبه 8 آبان 1391  8:59 AM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

با سلام خدمت شما جناب نجاران. چه موقع مسابقه ویژه غدیر رو اطلاع رسانی میکنید؟ در ضمن عکس مسابقه غدیر و همچنین منبع 3 مسابقه که خطبه غدیر میباشد رو هم بی زحمت در آپلود سنتر راسخون قرار بدین. با تشکر

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

دوشنبه 8 آبان 1391  9:05 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام:

کاربران گرامی hojat20 و   mahmood_panahi و khatamolanbeya علی رغم تذکر های مکرر بنده هنوز به روند کپی پیست بدون رعایت قوانین در تالار ورزش ادامه می دهند . لطفا اطلاع رسانی کنید به آن ها که از ادامه ی این کار اجتناب کنند.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 8 آبان 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت مدیر محترم انجمن ها:

در مورد اتاق گفتگوی مدیران باید عرض کنم که با توجه به سنگینی کار تعبیه ، اجرا و تصحیح نتایج مسابقات پیش بینی لیگ برتر و مشغله ی کاری بنده ، در این اتاق نمیتوانم شرکت کنم . ولی انشاءالله میل خود را در امضای نام کاربریم قرار میدهم تا اگر کاربری امری داشت ، در خدمتش باشم.پوزش بنده را بپذیرید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 8 آبان 1391  2:37 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام:

بنده دقایقی پیش برای تذکر به 5 کاربر که همواره کپی پیست میکنند ، برای هر کاربر دو، سه بار و در تاپیک قوانین تالار هایم ، پستی را کپی پیست نمودم که با کمال تعجب میبینم آن ها تعداد زیادیشان پاک شده !!!!! نمیدانم به خدا که کار چه کسی است و با چه دلیلی این کار را کرده !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی عظیمی از کاربران و مدیران دارن کپی پیست میکنن و هیچکس انگار نه انگار ، ولی بنده که داشتم تذکر میدادم و در قوانین تالار هایم میزاشتم اینطوری شد !!! برای خودم متاسفم !

سپاس

دوشنبه 8 آبان 1391  3:41 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام:

کاربران گرامی hojat20 و   mahmood_panahi و khatamolanbeya علی رغم تذکر های مکرر بنده هنوز به روند کپی پیست بدون رعایت قوانین در تالار ورزش ادامه می دهند . لطفا اطلاع رسانی کنید به آن ها که از ادامه ی این کار اجتناب کنند.

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده و صادقانه جنابعالی، فرمایش جنابعالی صحیح است و روند فعالت این کاربران در واحد نظارت نیز ارزیابی و رصد شده است.

تذکرات لازم به نامبردگان داده شده و در صورت ادامه روال جاری، ضمن حذف پست و کسر امتیاز، حساب کاربری مسدود می شود.

با تشکر مجدد

دوشنبه 8 آبان 1391  5:00 PM
تشکرات از این پست
doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

در مورد اتاق گفتگوی مدیران باید عرض کنم که با توجه به سنگینی کار تعبیه ، اجرا و تصحیح نتایج مسابقات پیش بینی لیگ برتر و مشغله ی کاری بنده ، در این اتاق نمیتوانم شرکت کنم . ولی انشاءالله میل خود را در امضای نام کاربریم قرار میدهم تا اگر کاربری امری داشت ، در خدمتش باشم.پوزش بنده را بپذیرید.

سپاس

مدیر ودوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

ایجاد حساب کاربری و انجام کلیه فرآِیندهای ذکر شده در پست اعلان اتاق گفتگوی مدیران برای کلیه مدیران گرامی الزامی است.

در ارتباط با امکان حضور یا عدم حضور و کیفیت و چگونگی حضور بهم رسانیدن در اتاق گفتگو، تصمیمات و اطلاع رسانی مقتضی انجام خواهد شد.

با تشکر

دوشنبه 8 آبان 1391  5:05 PM
تشکرات از این پست
doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام:

بنده دقایقی پیش برای تذکر به 5 کاربر که همواره کپی پیست میکنند ، برای هر کاربر دو، سه بار و در تاپیک قوانین تالار هایم ، پستی را کپی پیست نمودم که با کمال تعجب میبینم آن ها تعداد زیادیشان پاک شده !!!!! نمیدانم به خدا که کار چه کسی است و با چه دلیلی این کار را کرده !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی عظیمی از کاربران و مدیران دارن کپی پیست میکنن و هیچکس انگار نه انگار ، ولی بنده که داشتم تذکر میدادم و در قوانین تالار هایم میزاشتم اینطوری شد !!! برای خودم متاسفم !

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

پست های ارسالی جنابعالی که نمایانگر مدیریت عالمانه و حضور فعال و پویای شماست، قبل از مشاهده این پست نیز دیده شد و مورد تائید اینجانب قرار گرفت و لذا توسط واحد نظارت حذف نگردیده است چنانچه کماکان نیز وجود دارند. مواردی از پست ها بود که بطور اشتباه در پاسخ به پست های قبلی خودتان داده بودید، که یکی دو مورد از آنها حذف گردیده است.

جای دارد از زحمات ارزنده و حضور فعال شما مدیر گرامی و دوست عزیز تشکر نمایم.

خدانگهدار

دوشنبه 8 آبان 1391  5:09 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

سپاس

مدیر ودوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

ایجاد حساب کاربری و انجام کلیه فرآِیندهای ذکر شده در پست اعلان اتاق گفتگوی مدیران برای کلیه مدیران گرامی الزامی است.

در ارتباط با امکان حضور یا عدم حضور و کیفیت و چگونگی حضور بهم رسانیدن در اتاق گفتگو، تصمیمات و اطلاع رسانی مقتضی انجام خواهد شد.

با تشکر

با سلام مجددخدمت مدیر ارشد و محترم انجمن ها :

ببینید ، وقتی بنده کار خودم را که بسیار وقت گیر است به سختی دارم انجام میدهم تا مشکلات سال قبل از نو پیش نیاید و نتایج به موقع برسد ، جزء اولین مدیرانی هم بودم که حتی زمانی که بودن تاپیک های انتقادات و پیشنهادات و ارتباط با مدیر الزامی هم نبود ، این تاپیک و آدرس ایمیلم را داشتم برای کاربران و مدیران و مسئولین ، و فقط وفقط با عشق و علاقه ای که به این کار دارم و کاربرانی که دور خودم جمع کردم دارم انجام میدهم و نه هیچ چشم داشت دیگه ای ، چرا باید به دروغ بگویم که میتوانم در این چت روم شرکت کنم ؟! همه ی مدیران که شرایط یکسانی ندارند . دارند؟! شما که نمیتوانید یک تصمیم واحد را برای همه بگیرید و اگر گرفتید هم نباید انتظار داشته باشید که همه بتوانند آن را بپذیرند . خیلی از مدیران در هفته مجموعا 7 ساعت هم در راسخون نیستند ، اما بنده چی ؟ نمیدانم سایت راسخون طوری برنامه نویسی شده که این زمان قابل ملاحظه باشد یا نه؟! ولی کاش میشد حساب کرد . تصحیح یک مسابقه حداقل یک روز کامل وقت می برد . کدام مدیر برای تالارش دو روز کامل در هفته وقت می گذارد تا مسابقه ایجاد نماید ، نتایج به دست آمده را استحصال نموده و نتیجه پیش بنی کاربران را حساب کند ، آن هم در دو روز کامل از هفت روز هفته ؟! می دانید اگر من هم مثل خیلی از  مدیران ،  همین یک روز هفته را به کپی پیست های افراطی و بی فایده برای کاربران دیگر ، اختصاص میدادم الان جزء سه نفر برتر در زمینه امتیاز در راسخون بودم !!!؟؟  به جرات می توانم بگویم تمامی مدیران و کاربرانی که تعداد پست هایشان بالاتر از 20000 است ، استاد حرفه ای و سلطان مسلم کپی پیست هستند !!!! اما بنده این کار را دوست نداشته و وقت تلف کردن خودم و کاربران تالارم می دانم . کاربر راسخون برای وقت تلف کردن به راسخون نمیاد ، برای سرگرم شدن و بردن بهره ی علمی و فرهنگی میاد. اگر خبر بخواد بخونه میره از سایت خبر گزاری میخونه نه راسخون که انجمن هاش شده بایگانی برای خبرگزاری های کشور و یه 10 ، 20 نفر کاربر ومدیر هم متاسفانه وظیفه ی حمل این اخبار را به این بایگنی بر عهده گرفته اند !!!! اما بنده و کاربران تالارهای این کاره نیستیم . بیایید و ببینید که در تالارهای تحت مدیریت بنده چقدر خوب کاربران هر پستی که می گذارند ، به پیشنهاد بنده لبیک گفته و نظر خود را هم در باره آن می نویسند و آن را تجزیه و تحلیل می کنند . در کدام تالار این گونه است ؟! ادامه تحصیلات تکمیلی و تخصصی ، مسایل  اقتصادی و خانواده و ... هم بخش عمده ای از وقت و انرژی بنده و بعضی دیگر از مدیران را می گیرند .  برای بنده ایجاد نام کاربری و شرکت در این چت روم واقعا مقدور نیست. بنده را عفو بفرمائید .  اگر هم واقعا این الزامیست برای مدیران و ادامه ی کارکرد آن ها وابسته به آن است ، به بنده اطلاع دهید تا بر خلاف میل باطنی ام  استعفای خود را تقدیم شما نمایم .

سپاس

دوشنبه 8 آبان 1391  10:37 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

با عرض سلام خدمت مدیر ارشد

آدرس این پست زیر که در لینک های چرخشی هم قرار دارد اندازه تصویر ها بیش از اندازه بزرگ است و برای پست ایجاد مشکل کرد ه است.

http://rasekhoon.net/forum/thread/654722/page1/

سه شنبه 9 آبان 1391  12:04 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

مسابقه ی پیش بینی هفته ی پانزدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است:

http://rasekhoon.net/forum/thread/672024/page1/

لطفا در لینک چرخشی اصلاحات ایجاد گردد.

سپاس

سه شنبه 9 آبان 1391  12:23 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول doctor114

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

ببینید ، وقتی بنده کار خودم را که بسیار وقت گیر است به سختی دارم انجام میدهم تا مشکلات سال قبل از نو پیش نیاید و نتایج به موقع برسد

سلام خدمت دوست و مدیر گرامی جناب دکتر عزیز. همه ما به این امر که مشغله شما به دلیل تالار تحت مدیریتتون زیاده واقف هستیم و اصلا هم دوست نداریم که مدیر لایقی چون شما رو ازدست بدیم. اگه که وقت ندارین در مسنجر یاد شده آی دی درست کنین خودم واستون اینکارو انجام میدم. شما آی دی رو بسازین شاید یه روزی یه 5 دقیقه از وقتتون رو به ما دادین و این افتخار نصیب ما شد که تونستیم در روم مدیران در خدمتتون باشیم. فکر نکنم اومدن مدیران به این روم زوری باشه. با تشکر

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

سه شنبه 9 آبان 1391  12:40 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon qodrat doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

ببینید ، وقتی بنده کار خودم را که بسیار وقت گیر است به سختی دارم انجام میدهم تا مشکلات سال قبل از نو پیش نیاید و نتایج به موقع برسد ، جزء اولین مدیرانی هم بودم که حتی زمانی که بودن تاپیک های انتقادات و پیشنهادات و ارتباط با مدیر الزامی هم نبود ، این تاپیک و آدرس ایمیلم را داشتم برای کاربران و مدیران و مسئولین ، و فقط وفقط با عشق و علاقه ای که به این کار دارم و کاربرانی که دور خودم جمع کردم دارم انجام میدهم و نه هیچ چشم داشت دیگه ای ، چرا باید به دروغ بگویم که میتوانم در این چت روم شرکت کنم ؟! همه ی مدیران که شرایط یکسانی ندارند . دارند؟! شما که نمیتوانید یک تصمیم واحد را برای همه بگیرید و اگر گرفتید هم نباید انتظار داشته باشید که همه بتوانند آن را بپذیرند . خیلی از مدیران در هفته مجموعا 7 ساعت هم در راسخون نیستند ، اما بنده چی ؟ نمیدانم سایت راسخون طوری برنامه نویسی شده که این زمان قابل ملاحظه باشد یا نه؟! ولی کاش میشد حساب کرد . تصحیح یک مسابقه حداقل یک روز کامل وقت می برد . کدام مدیر برای تالارش دو روز کامل در هفته وقت می گذارد تا مسابقه ایجاد نماید ، نتایج به دست آمده را استحصال نموده و نتیجه پیش بنی کاربران را حساب کند ، آن هم در دو روز کامل از هفت روز هفته ؟! می دانید اگر من هم مثل خیلی از  مدیران ،  همین یک روز هفته را به کپی پیست های افراطی و بی فایده برای کاربران دیگر ، اختصاص میدادم الان جزء سه نفر برتر در زمینه امتیاز در راسخون بودم !!!؟؟  به جرات می توانم بگویم تمامی مدیران و کاربرانی که تعداد پست هایشان بالاتر از 20000 است ، استاد حرفه ای و سلطان مسلم کپی پیست هستند !!!! اما بنده این کار را دوست نداشته و وقت تلف کردن خودم و کاربران تالارم می دانم . کاربر راسخون برای وقت تلف کردن به راسخون نمیاد ، برای سرگرم شدن و بردن بهره ی علمی و فرهنگی میاد. اگر خبر بخواد بخونه میره از سایت خبر گزاری میخونه نه راسخون که انجمن هاش شده بایگانی برای خبرگزاری های کشور و یه 10 ، 20 نفر کاربر ومدیر هم متاسفانه وظیفه ی حمل این اخبار را به این بایگنی بر عهده گرفته اند !!!! اما بنده و کاربران تالارهای این کاره نیستیم . بیایید و ببینید که در تالارهای تحت مدیریت بنده چقدر خوب کاربران هر پستی که می گذارند ، به پیشنهاد بنده لبیک گفته و نظر خود را هم در باره آن می نویسند و آن را تجزیه و تحلیل می کنند . در کدام تالار این گونه است ؟! ادامه تحصیلات تکمیلی و تخصصی ، مسایل  اقتصادی و خانواده و ... هم بخش عمده ای از وقت و انرژی بنده و بعضی دیگر از مدیران را می گیرند .  برای بنده ایجاد نام کاربری و شرکت در این چت روم واقعا مقدور نیست. بنده را عفو بفرمائید .  اگر هم واقعا این الزامیست برای مدیران و ادامه ی کارکرد آن ها وابسته به آن است ، به بنده اطلاع دهید تا بر خلاف میل باطنی ام  استعفای خود را تقدیم شما نمایم .

سپاس

پیشنهاد می شود اقدام به ساخت حساب کاربری در l4i بنمائید تا در زمان فراغت احتمالی امکان حضور حداقلی شما در اتاق گفتگو فراهم باشد. به عبارت دیگر، بستر لازم جهت حضور در اتاق گفتگو را در اختیار داشته باشید تا در صورت لزوم بتوانید در مباحث حضور بهم رسانید.

اتاق گفتگوی مدیران محترم بمنظور افزایش روابط دوستانه و تبیین و ارزیابی اهداف،راهکارها و سیاست های فعلی و آتی ایجاد شده است و حضور کلیه مدیران در آن اختیاری اما مفید و موثر خواهد بود.

با تشکر از شما و جناب reza_rasekhekhoon

سه شنبه 9 آبان 1391  8:00 AM
تشکرات از این پست
doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

با عرض سلام خدمت مدیر ارشد

آدرس این پست زیر که در لینک های چرخشی هم قرار دارد اندازه تصویر ها بیش از اندازه بزرگ است و برای پست ایجاد مشکل کرد ه است.

http://rasekhoon.net/forum/thread/654722/page1/

با تشکر از حسن مشارکت جنابعالی، فرمایش شما صحیح است اما از آنجا که اشکال پیش آمده اختلال جدی در طراحی و نظم صفحه ایجاد نمی کرده است، وضوح و اندازه بزرگ تصاویر را در کنار این اشکال فنی جایز دانسته ایم.

ضمنا در مورد مدیریت تالار وبلاگ نویسی و زیر تالار ها، در حال حاضر مدیریت شما را بصورت انفرادی ارجح می دانیم، البته با فعالیت در تالار می توانید کاربران فعال و توانمند در این زمینه را شناسایی نموده و در مدیریت تالار و بخش های مختلف از آنها کمک بخواهید.در این راستا ما نیز می توانیم به برقراری پل ارتباطی بین شما و کاربران کمک نمائیم.

خدا نگهدار

سه شنبه 9 آبان 1391  8:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها