نقل قول htbhtb
با سلام خدمت مدیران سایت ، بنده htbhtb در تالار شعر تعدادی رباعیات و دو بیتی های شاعران رو گذاشتم ولی از قوانین سایت اطلاعی نداشتم تا اینکه از طرف سایت به من پیامک رسید و تذکر داده شده بود که پست نگذارم و از آن به بعد بنده هیچگونه پستی نگذاشتم،ولی تمام پستها و امتیازات من کم شد و اکنون حسنه بنده منفی میباشد،که با این شرایط حسنه منفی-راهی به جز ترک سایت محبوبم را ندارم،بنده قصد داشتم که تالار شعر را به گنجینه ای از ابیات شاعران تبدیل کنم تا کاربران از این سایت بعنوان مرجع استفاده کنند،آیا جواب زحمات چندین ساعته بنده این میباشد؟!!!!!!! خواهشمندم رسیدگی کنید و به من بفرمایید که از کجا پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر از شما
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
از همراهی و حضور شما در راسخون بسیار خرسندیم و از داشتن کاربرانی فعال مثل شما به خود می بالیم.
همانطور که می دانید فعالیت در هر گروه و هر مکانی قوانینی دارد که بمنظور حفظ شئونات و آرمان های آن اجتماع تبیین شده است.فعالیت در انجمن های راسخون نیز قوانین خاص خود را دارد که همه این قوانین با مشارکت شما کاربران عزیز و فعال گردآوری و اجرایی شده است.
حال که با قوانین آشنا شده اید، ضمن تشکر از همه زحمات شما، مشکل منفی بودن حسنه حساب کاربریتان مرتفع گردید و یاد آور می شویم پست های ارسالی شما به علت ارسال انبوهی و تعدادبالای مطالب کپی پیستی صرف، عدم توجه به بازخورد مطالب ارسالی، تکه تکه کردن مطالب با مضمون مشابه در قالب پست های متوالی و ... حذف گردیده است.
حضورتان اعلام می داریم صمیمانه منتظر فعالیت و حضور گرمتان در انجمن ها و همچنین انجمن ادبیات هستیم.
قوانین فعالیت در انجمن ها
با تشکر