پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 8 آبان 1391 10:37 PM
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت مدیر محترم انجمن ها:
در مورد اتاق گفتگوی مدیران باید عرض کنم که با توجه به سنگینی کار تعبیه ، اجرا و تصحیح نتایج مسابقات پیش بینی لیگ برتر و مشغله ی کاری بنده ، در این اتاق نمیتوانم شرکت کنم . ولی انشاءالله میل خود را در امضای نام کاربریم قرار میدهم تا اگر کاربری امری داشت ، در خدمتش باشم.پوزش بنده را بپذیرید.
سپاس
مدیر ودوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
ایجاد حساب کاربری و انجام کلیه فرآِیندهای ذکر شده در پست اعلان اتاق گفتگوی مدیران برای کلیه مدیران گرامی الزامی است.
در ارتباط با امکان حضور یا عدم حضور و کیفیت و چگونگی حضور بهم رسانیدن در اتاق گفتگو، تصمیمات و اطلاع رسانی مقتضی انجام خواهد شد.
با تشکر
با سلام مجددخدمت مدیر ارشد و محترم انجمن ها :
ببینید ، وقتی بنده کار خودم را که بسیار وقت گیر است به سختی دارم انجام میدهم تا مشکلات سال قبل از نو پیش نیاید و نتایج به موقع برسد ، جزء اولین مدیرانی هم بودم که حتی زمانی که بودن تاپیک های انتقادات و پیشنهادات و ارتباط با مدیر الزامی هم نبود ، این تاپیک و آدرس ایمیلم را داشتم برای کاربران و مدیران و مسئولین ، و فقط وفقط با عشق و علاقه ای که به این کار دارم و کاربرانی که دور خودم جمع کردم دارم انجام میدهم و نه هیچ چشم داشت دیگه ای ، چرا باید به دروغ بگویم که میتوانم در این چت روم شرکت کنم ؟! همه ی مدیران که شرایط یکسانی ندارند . دارند؟! شما که نمیتوانید یک تصمیم واحد را برای همه بگیرید و اگر گرفتید هم نباید انتظار داشته باشید که همه بتوانند آن را بپذیرند . خیلی از مدیران در هفته مجموعا 7 ساعت هم در راسخون نیستند ، اما بنده چی ؟ نمیدانم سایت راسخون طوری برنامه نویسی شده که این زمان قابل ملاحظه باشد یا نه؟! ولی کاش میشد حساب کرد . تصحیح یک مسابقه حداقل یک روز کامل وقت می برد . کدام مدیر برای تالارش دو روز کامل در هفته وقت می گذارد تا مسابقه ایجاد نماید ، نتایج به دست آمده را استحصال نموده و نتیجه پیش بنی کاربران را حساب کند ، آن هم در دو روز کامل از هفت روز هفته ؟! می دانید اگر من هم مثل خیلی از مدیران ، همین یک روز هفته را به کپی پیست های افراطی و بی فایده برای کاربران دیگر ، اختصاص میدادم الان جزء سه نفر برتر در زمینه امتیاز در راسخون بودم !!!؟؟ به جرات می توانم بگویم تمامی مدیران و کاربرانی که تعداد پست هایشان بالاتر از 20000 است ، استاد حرفه ای و سلطان مسلم کپی پیست هستند !!!! اما بنده این کار را دوست نداشته و وقت تلف کردن خودم و کاربران تالارم می دانم . کاربر راسخون برای وقت تلف کردن به راسخون نمیاد ، برای سرگرم شدن و بردن بهره ی علمی و فرهنگی میاد. اگر خبر بخواد بخونه میره از سایت خبر گزاری میخونه نه راسخون که انجمن هاش شده بایگانی برای خبرگزاری های کشور و یه 10 ، 20 نفر کاربر ومدیر هم متاسفانه وظیفه ی حمل این اخبار را به این بایگنی بر عهده گرفته اند !!!! اما بنده و کاربران تالارهای این کاره نیستیم . بیایید و ببینید که در تالارهای تحت مدیریت بنده چقدر خوب کاربران هر پستی که می گذارند ، به پیشنهاد بنده لبیک گفته و نظر خود را هم در باره آن می نویسند و آن را تجزیه و تحلیل می کنند . در کدام تالار این گونه است ؟! ادامه تحصیلات تکمیلی و تخصصی ، مسایل اقتصادی و خانواده و ... هم بخش عمده ای از وقت و انرژی بنده و بعضی دیگر از مدیران را می گیرند . برای بنده ایجاد نام کاربری و شرکت در این چت روم واقعا مقدور نیست. بنده را عفو بفرمائید . اگر هم واقعا این الزامیست برای مدیران و ادامه ی کارکرد آن ها وابسته به آن است ، به بنده اطلاع دهید تا بر خلاف میل باطنی ام استعفای خود را تقدیم شما نمایم .
سپاس