0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول rashon

با سلام :

اسم بنده جزء پذیرفته شدگان در آزمون پایانی دومین دوره طرح بها(سطح مقدماتی )  است ، باید مدارک خودم را ارسال بکنم؟ 

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

به شما تبریک عرض می نمایم، خیر، جهت دریافت گواهینامه پایانی نیازی به ارسال مدارک نیست، گویا فراموش نموده اید که قبلا در قالب ثبت نام در طرح، مدارک خود را ارسال نموده اید.

موفق و سلامت باشید

سه شنبه 22 مرداد 1392  8:02 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali parseman_110 rashon AliFanoodi tahmores javid1000
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام و عرض ادب:

لطفا اگر صلاح میدانید و امکانش وجود دارد ، لینک زیر را چرخشی بفرمائید:

باورنکردنی‌ترین ورزش‌های جهان

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 22 مرداد 1392  9:03 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali parseman_110 rashon AliFanoodi tahmores
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول Doctor114

با سلام و عرض ادب:

لطفا اگر صلاح میدانید و امکانش وجود دارد ، لینک زیر را چرخشی بفرمائید:

باورنکردنی‌ترین ورزش‌های جهان

سپاس

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تاپیک درخواستی در لینک های چرخشی بارگذاری گردید و تا دقایقی دیگر نمایش داده خواهد شد.

با تشکر

موفق و سلامت باشید

سه شنبه 22 مرداد 1392  9:10 AM
تشکرات از این پست
Doctor114 ali_kamali parseman_110 rashon AliFanoodi tahmores
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام و عرض ادب:

در مطلب

ماجرای لوگوی عجیب گوگل چیست؟+تصویر

اولین جائی که در متن نام این فیزیکدان آمده اشکال تایپی دارد. لطفا اصلاح فرمائید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 22 مرداد 1392  9:19 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali parseman_110 a_sadri ravabet_rasekhoon rashon AliFanoodi tahmores
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

شکــ ـــ ــــ ــــوایـــ ـــ ــــه!!!

با سلام و خسته نباشید.
من توی این پست چندتا گله دارم.
اول در خصوص این طرح 30 آیه سی شب. بنده انتظار داشتم در پایان این طرح از کاربرانی که تمام این 30 شب در این طرح شرکت کرده بودند تقدیر بشه که نشد! و در نهایت اسامی تمام کاربرانی که در این طرح شرکت کرده بودند و آورده بودند که حسنه تقدیم می شه!!!
بعدشم به نظر من حداقل برای مدیران جناب آقای صالحی و سرکار خانم تهمورس یک هدیه در نظر بگیرید که در این مدت بنده خودم شاهد هستم که خیلی تلاش کردند.
مسئله بعدی که امروز متوجه شدم اسامی قرعه کشی نمایشگاه تهران اعلام شد. الان برای بنده سئوال شده که اینا از کجا اومدن؟! وعده ما در غرفه ساعت 21 تا 24 بود که بنده با سرکار خانم و تهمورس و چند تن از دوستان حدود 1:30 در غرفه داشتیم و تا زمانی که ما بودیم کسی نبود!!! الان من موندم اینا کی اومدن در سیستم قرعه کشی ثبت نام کردند؟!
مسئله بعدی هم در خصوص ارسال جوایز دوره ای برای مدیران و جوایز برای کاربران هست.
توروخدا از این به بعد وقتی جایزه هاتون تکمیل نشده مسابقه اجرا نکنید! والا بنده به عنوان مدیر دیگه نسبت به شرکت در مسابقات سرد شدم و مطمئنم همین بدقولی ها در خصوص تلاش سایر کاربران تاثیر بسزایی خواهد داشت. هر ماه هم که اسامی مدیران برتر اعلام میشه می نویسید هدایای دوره ارسال خواهد شد. خواهش می کنم این جمله رو ننویسید که سایر کاربران فکر کنن که مثلاً هوای مدیران رو دارید و هر ماه براشون هدیه ارسال می کنید!!!!
از 2 ماه پیش هم که برای کاربران و مدیران برتر هدیه فقط همین عکس پرینت بوده و بس که من فکر نمی کنم کسی از این هدیه استقبال کرده باشه!!!
یا اینکه میزان حسنه اهدایی بوده که این هم به نظر بنده زیاد کاربردی بنده. الان بنده این همه حسنه دارم اما آخه به چه دردی می خوره؟!
در نهایت خواهشمندم یکمی نسبت به کاربران و مدیران مسئولیت پذیر تر باشید!!!
با تشکر.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:01 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri Doctor114 AliFanoodi tahmores mey212 parseman_110 ravabet_rasekhoon javid1000 onehamed ali_kamali MamaNema rasekhoon_m S4D3GH only110
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید.
اول در خصوص این طرح 30 آیه سی شب. بنده انتظار داشتم در پایان این طرح از کاربرانی که تمام این 30 شب در این طرح شرکت کرده بودند تقدیر بشه که نشد! و در نهایت اسامی تمام کاربرانی که در این طرح شرکت کرده بودند و آورده بودند که حسنه تقدیم می شه!!!
بعدشم به نظر من حداقل برای مدیران جناب آقای صالحی و سرکار خانم تهمورس یک هدیه در نظر بگیرید که در این مدت بنده خودم شاهد هستم که خیلی تلاش کردند.
مسئله بعدی که امروز متوجه شدم اسامی قرعه کشی نمایشگاه تهران اعلام شد. الان برای بنده سئوال شده که اینا از کجا اومدن؟! وعده ما در غرفه ساعت 21 تا 24 بود که بنده با سرکار خانم و تهمورس و چند تن از دوستان حدود 1:30 در غرفه داشتیم و تا زمانی که ما بودیم کسی نبود!!! الان من موندم اینا کی اومدن در سیستم قرعه کشی ثبت نام کردند؟!
توروخدا از این به بعد وقتی جایزه هاتون تکمیل نشده مسابقه اجرا نکنید! والا بنده به عنوان مدیر دیگه نسبت به شرکت در مسابقات سرد شدم و مطمئنم همین بدقولی ها در خصوص تلاش سایر کاربران تاثیر بسزایی خواهد داشت. هر ماه هم که اسامی مدیران برتر اعلام میشه می نویسید هدایای دوره ارسال خواهد شد. خواهش می کنم این جمله رو ننویسید که سایر کاربران فکر کنن که مثلاً هوای مدیران رو دارید و هر ماه براشون هدیه ارسال می کنید!!!!
از 2 ماه پیش هم که برای کاربران و مدیران برتر هدیه فقط همین عکس پرینت بوده و بس که من فکر نمی کنم کسی از این هدیه استقبال کرده باشه!!!
یا اینکه میزان حسنه اهدایی بوده که این هم به نظر بنده زیاد کاربردی بنده. الان بنده این همه حسنه دارم اما آخه به چه دردی می خوره؟!
با تشکر.

سلام خدمت کاربرmina_k_h

بنده هم با نظرجنابعالی موافقم

ولی در خصوص طرح 30 شب 30 آیه در تکمیل صحبتهای شما باید از کاربر نازنین فاطمه هم تشکری بشه که دوستانمان رو در اجرای این طرح یاری کردن

با عذرخواهی از شما

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:14 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi tahmores mey212 parseman_110 onehamed ali_kamali ravabet_rasekhoon rasekhoon_m MamaNema only110
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حضرتعالی

در تکمیل فرمایشات کاربرmina_k_h باید خدمت حضرتعالی عرض کنم ابتدا باید از کلیه مسئولین محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی گردد ثانیا در برخی مواردی که سرکار خانم mina_k_h عرض کردن شاید به واقع صحیح باشد مثلا کاربران فعالی که طی یک ماه در کلیه تالارها فعالیت مداوم داشته اند در پایان با یک هدیه ویژه راسخون از انها قدردانی میگردد که خوب شاید این موضوع باعث شود که فعالیت کمتری را از این دوستان شاهد باشیم بنده به عنوان یکی از کاربرانی که طی این دوسال در این سایت فعالیت داشتم و از ابتدا شاهد مشارکت مسئولانه مدیران و کاربران بودم شاید این امر موجب کم کاری تعدادی از کاربران شده است شاید لازم باشد با تمهیدات لازم تغییری در شیوه ارائه جوایز صورت گیرد تا کاربران با علاقه و انگیزه خاصی نسبت به ادامه فعالیت در سایت راسخون اقدام نمایند

با تشکر

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 22 مرداد 1392  12:55 PM
تشکرات از این پست
onehamed nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mina_k_h rasekhoon_m AliFanoodi mey212 javid1000 MamaNema only110 ali_kamali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید.
با تشکر.

مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب

از این نکته اطمینان داریم که جبران زحمات ارزنده و حضور صادقانه کاربران با هیچ حایزه مادی امکان پذیر نخواهد بود، همچنین هیچ گاه آنچه انجام شده و می شود را برای قدردانی از کاربران کافی نمی دانیم، بر این اساس اجر واقعی تلاش راسخونی های عزیز را به خداوند بزرگ واگذار می نمائیم و البته فراخور توان مادی و معنوی خود سعی در قدردانی از این زحمات خواهیم داشت.

بسیاری از طرح های راسخون و از جمله طرح قرآنی 30 شب 30 آیه باید از منظر مشارکت در تعالی علمی فرهنگی کاربران دیگر و شخص شرکت کننده نگریسته شود و نباید همواره برای هر فعالیتی انتظار تقدیر و جایزه و امتیاز داشت، بدون تردید فعالیت شرطی مورد پسند راسخون و کاربران آن نبوده و نخواهد بود، به قول مدیر گرامی جناب طهمورس، کاربران شرطی شده اند، قطعا باید طرز تفکر ها را تغییر داد و از منظری دیگر به موضوع نگریست، مگر همه کاربران فعال در سایت های اینترنتی برای فعالیت خود جایزه دریافت می دارند؟

شرکت کنندگان در طرح 30 شب 30 آیه در پایان هر شب امتیاز مشارکت خود را دریافت داشته اند و کلیه عوامل اجرایی از جمله جناب صالحی، طهمورس، نازنین فاطمه و ... از طریق تقدیم امتیاز و لحاظ فعالیت ها در جوایز دوره ای مدیران و کاربران برتر تقدیر شده اند، جالب این است که خود این عزیزان اعتراضی نداشته اند و سایرین معترض هستند!

سیستم قرعه کشی نمایشگاه تهران تنها مربوط به شب گردهمایی نمی باشد و کلیه عزیزانی که در مدت برگزاری نمایشگاه در سیستم ثبت نام کرده اند در این قرعه کشی شرکت کرده اند. البته برای حاضرین در گردهمایی و از جمله شما و برخی دیگر از دوستان که نامشان ذکر نشده جوایزی ثبت و آماده به ارسال شده است، بهتر بود اندکی تامل می نمودید.

در ارتباط با تاخیر در ارسال جوایز حق کاملا با شماست، ان شاء ا... دیگر شاهد چنین مواردی نخواهیم بود، هم اکنون نیز لیست جوایز آماده شده و فردا ارسال خواهد شد.

موفق و سلامت باشید

سه شنبه 22 مرداد 1392  1:15 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m nazaninfatemeh onehamed parseman_110 mey212 yasbagheri javid1000 MamaNema only110 ali_kamali
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

نقل قول ravabet_rasekhoon

از این نکته اطمینان داریم که جبران زحمات ارزنده و حضور صادقانه کاربران با هیچ حایزه مادی امکان پذیر نخواهد بود، همچنین هیچ گاه آنچه انجام شده و می شود را برای قدردانی از کاربران کافی نمی دانیم، بر این اساس اجر واقعی تلاش راسخونی های عزیز را به خداوند بزرگ واگذار می نمائیم و البته فراخور توان مادی و معنوی خود سعی در قدردانی از این زحمات خواهیم داشت.

بسیاری از طرح های راسخون و از جمله طرح قرآنی 30 شب 30 آیه باید از منظر مشارکت در تعالی علمی فرهنگی کاربران دیگر و شخص شرکت کننده نگریسته شود و نباید همواره برای هر فعالیتی انتظار تقدیر و جایزه و امتیاز داشت، بدون تردید فعالیت شرطی مورد پسند راسخون و کاربران آن نبوده و نخواهد بود، به قول مدیر گرامی جناب طهمورس، کاربران شرطی شده اند، قطعا باید طرز تفکر ها را تغییر داد و از منظری دیگر به موضوع نگریست، مگر همه کاربران فعال در سایت های اینترنتی برای فعالیت خود جایزه دریافت می دارند؟

شرکت کنندگان در طرح 30 شب 30 آیه در پایان هر شب امتیاز مشارکت خود را دریافت داشته اند و کلیه عوامل اجرایی از جمله جناب صالحی، طهمورس، نازنین فاطمه و ... از طریق تقدیم امتیاز و لحاظ فعالیت ها در جوایز دوره ای مدیران و کاربران برتر تقدیر شده اند، جالب این است که خود این عزیزان اعتراضی نداشته اند و سایرین معترض هستند!

سیستم قرعه کشی نمایشگاه تهران تنها مربوط به شب گردهمایی نمی باشد و کلیه عزیزانی که در مدت برگزاری نمایشگاه در سیستم ثبت نام کرده اند در این قرعه کشی شرکت کرده اند. البته برای حاضرین در گردهمایی و از جمله شما و برخی دیگر از دوستان که نامشان ذکر نشده جوایزی ثبت و آماده به ارسال شده است، بهتر بود اندکی تامل می نمودید.

در ارتباط با تاخیر در ارسال جوایز حق کاملا با شماست، ان شاء ا... دیگر شاهد چنین مواردی نخواهیم بود، هم اکنون نیز لیست جوایز آماده شده و فردا ارسال خواهد شد.

موفق و سلامت باشید

ضمن سلام و عرض ادب ، ببخشید بنده پاسخگویی می کنم :) بنده به شخصه در طرح سی شب ، سی آیه شرکت نکرده ام ولی آنچه شما می گویید که خود مدیران آقای صالحی و سرکار خانم طهمورس گله ای ندارند کمی غیر قابل قبول است !! خب این کمی خنده دار است که خود این مدیران عزیز بگویند از ما تقدیر شود  کاربران دیگر باید این حرف را بزنن با توجه به زمان بارگذاری آیه ها و زحمات کاربر نازنین فاطمه و کسانی که در این سی روز به طور مدام مشارکت داشته اند باور بفرمایید واقعاً جای تقدیر وجود دارد . ( به تشکرات زیر پست کاربر mina_K_h دقت نمایید تشکر مدیری را می بینید که خیلی کم از پست های پل ارتباطی تشکر می زند و این نشان موافقت این مدیر با مسئله ذکر شده را می دهد )

در خصوص جوایز دوره ای مدیران که فکر می کنم به تازگی قرار است به حساب بانکی واریز شود به جای ارسال پستی هم موافق هستم در هر سری کاربران برتر اعلام میشوند نام جوایز دوره ای مدیران ذکر شده است این با این وجود است که جوایز در بازه های زمانی چهار ماه یکبار ارسال می شوند !

جوایز هم انشاالله به زودی ارسال شوند ولی این که جوایز تامین نبوده و مسابقات و ... برگزار شده است جالب است و فکر می کنم حرف بیشتر کاربران این باشد که آنچه از جوایز آماده است ارسال شود که متاسفانه به این در خواست هیچ پاسخی ارائه نشده است .

و مورد بعد هم بنده جزء شرکت کنندگان در گردهمایی راسخون نبوده ام و خبر از نحوه جایزه دهی و قرعه کشی نداشته ام ولی خوش حال شده ام که از کاربران شرکت کننده قرار است تقدیر شود چرا که ساعت شروع ساعت 9 شب بوده و زمان باز کردن روزه بوده است که کاربرانی که تشریف فرمایی کرده اند واقعاً زحمت کشیده اند .

و در آخر هم قطعاً کاربران زحمات شما و سایر همکاران را می بینند و از شما تشکر و قدر دانی می نمایند :)

با سپاس فراوان    موفق باشید

سه شنبه 22 مرداد 1392  1:45 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mey212 yasbagheri mina_k_h MamaNema rasekhoon_m only110 ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

موفق و سلامت باشید

با سلام و خسته نباشيد.

جناب آقاي نجاران بنده به هيچ وجه منظورم از پست قبليم اين نبود كه براي هر فعاليت و تعادلي انتظار جايزه دارم. اما براي بعضي طرح ها كه مثلاً كاربر 30 شب وقت ميگذاره حداقلً انتظار بيشتري داشتم همين و بس.

بنده اگر در خصوص اهداي هديه به مديران خانم طهمورس و جناب صالحي اين مطلب رو به عرض رساندم تنها هدفم احقاق حق بوده و هيچگاه نخواستم در امور مديريت شما دخالتي كرده باشم.

و در خصوص قرعه كشي نمايشگاه هم اگر به عرض رساندم تنها به دليل تاپيك زير بود:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/757656/1400316/

و بنده واقعاً اين گونه تصور كردم كه اين ثبت نام براي قرعه كشي فقط در همان ساعت گردهمايي انجام مي شود و نمي دانستم كه در طول زمان برگزاري نمايشگاه اين ثبت نام انجام مي شود والا كه اعتراضي نمي كردم. براي حضور در گردهمايي همان بس كه با جناب فرجام و ساير دوستان و مديران ديدار داشتيم و ديگر انتظار دريافت هديه را ندارم.

شب خوش.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 22 مرداد 1392  8:06 PM
تشکرات از این پست
onehamed AliFanoodi yasbagheri rasekhoon_m ali_kamali ravabet_rasekhoon qodrat
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول mina_k_h

موفق و سلامت باشید

با سلام و خسته نباشيد.

جناب آقاي نجاران بنده به هيچ وجه منظورم از پست قبليم اين نبود كه براي هر فعاليت و تعادلي انتظار جايزه دارم. اما براي بعضي طرح ها كه مثلاً كاربر 30 شب وقت ميگذاره حداقلً انتظار بيشتري داشتم همين و بس.

بنده اگر در خصوص اهداي هديه به مديران خانم طهمورس و جناب صالحي اين مطلب رو به عرض رساندم تنها هدفم احقاق حق بوده و هيچگاه نخواستم در امور مديريت شما دخالتي كرده باشم.

و در خصوص قرعه كشي نمايشگاه هم اگر به عرض رساندم تنها به دليل تاپيك زير بود:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/757656/1400316/

و بنده واقعاً اين گونه تصور كردم كه اين ثبت نام براي قرعه كشي فقط در همان ساعت گردهمايي انجام مي شود و نمي دانستم كه در طول زمان برگزاري نمايشگاه اين ثبت نام انجام مي شود والا كه اعتراضي نمي كردم. براي حضور در گردهمايي همان بس كه با جناب فرجام و ساير دوستان و مديران ديدار داشتيم و ديگر انتظار دريافت هديه را ندارم.

شب خوش.

با سلام و عرض احترام و خسته نباشید به کلیه کاربران انجمن خصوصاً فعالان و مدیران تالارها

در خصوص قرعه کشی نمایشگاه، می توانستید این مورد را از بنده نیز پیگیری کنید چون همانگونه که ملاحظه فرمودید قرعه کشی و اعلام برندگان توسط بنده انجام شده است.

همانطور که در لینک ارسالی خودتان ملاحظه می فرمائید، شرکت کنندگان در گردهمایی مذکور (که بر اساس پیشنهاد حاضرین، برای اجرا موافقت شد) در سیستم قرعه کشی شرکت داده شده و از اولویت برنده شدن برخوردارند و در لیست برندگان نیز نام دو نفر از آن عزیزان ذکر شده است. در همین جا نیز از همه شما عزیزان که زحمت کشیدید و در زمان مقرر در غرفه حضور پیدا کردید، تشکر می نمایم.

در خصوص هدیه برای اجرا کنندگان طرح سی شب سی آیه، این نکته را عرض می کنم که در انتخاب و تعیین مبلغ ریالی جوائز دوره ای مدیران، نه تنها مدیران زحمت کش آن طرح، بلکه کلیه مدیران و کاربرانی که در طرح های ماه مبارک رمضان و قبل از آن فعالیت داشتند نیز تا حد توان، مورد توجه  بوده و در آن جوائز، فعالیت های آنان را مد نظر قرار ذاذیم. حتی کاربری هم داشتیم که باتوجه به فعالیت ویژه اش، هدیه ای ارزشمند تر از برخی مدیران برای وی لحاظ کردیم و این حکایت از توجه مسئول انجمن ها و سایر پرسنل زحمت کش و دقیق روابط عمومی به فعالیت شما عزیزان دارد.

اینکه برخی از کاربران تمایل ندارند هدیه عکس پرینت را استفاده کنند، دلیل بر بی ارزش بودن و .... نیست. این تفاهم که بین راسخون و شرکت عکس پرینت انجام شده است، سایر شرکت های بزرگ مثل ایرانسل نیز برای اعضای خود در جشنواره در نظر گرفته اند. اما چون شاید ما این هدیه را برای اکثر اعضای خود در نظر گرفتیم، کاربران را کمی بی تفاوت نسبت به ارزش آن کرده است.

http://www.axprint.com/Landing/WimaxIrancell/Default.aspx

در خصوص تأخیر ارسال جوائز، کلیه جوائز آماده و تهیه شده بودند اما چند روز مانده به ارسال، متوجه ایرادی در یکی از جوائز شدیم که برطرف کردن و جایگزینی آن کمی زمان برد و همین موضوع باعث تأخیر در ارسال جوائز گردید که از این بابت پوزش می طلبیم.

در پایان اعلام می کنم ما با کمال میل آماده شنیدن و پذیرفتن نظرات، انتقادات و پیشنهادات سازنده شما همیشه خواهیم بود و همواره نیازمند این مسئله هستیم.

موفق باشید

سه شنبه 22 مرداد 1392  10:15 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi yasbagheri nazaninfatemeh ali_kamali ravabet_rasekhoon mina_k_h qodrat
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام خدمت اقای کیانی مدیرت محترم و عرض خسته نباشید

من هم در مورد جایز عکس پرینت انتقادی داشتم

البته قبل از هر چیزی باید بگویم هدیه ارزشمند است حتی اگر به هله پوچی باشد

اما شما که زحمت هدایا را میکشید اما عکس پیرینت چندین مشکل دارد  البته از منظر من

ببینید جناب کیانی 1  یا 2 عکس پرینت برای هر کاربر کافی است

به این دلیل که هزینه پیک هر30 عکس 6 هزار تومان میباشد که  اگر 5 بار ارسال کند میشود 30 هزار تومان و هزینه بالا میرود

برای هر 30 عکس باید به صورت جداگانه اکانت ساخته شود و کمی کار ور مشکل تر میکنه

و اینکه هر شخصی فکر نمیکنم بیش از 60 عکس چاپ کند پس مابقی زیاد میباشد

جناب کیانی از نظر من باید کمی در هدایا مشورت بیشتری صورت بگیرد من فکر میکنم دوستان برای قسمت جوایز نظرات خوبی داشته باشند که مفید باشه و بتونه کاربران رو راضی نگه داره

نظرتون در مورد یک جلسه با مدیران  که فقط در مورد جوایز باشه چیه ؟

احساس میکنم چند وقتی میشه که کاربران زیاد از جوایز انتقاد میکنند و باید راهی اندیشید

از مدیر مینا هم  تشکر  میکنم  بابت لطقی که در حق ما داشتن و سپاسگذارم

سه شنبه 22 مرداد 1392  11:04 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri only110 AliFanoodi nazaninfatemeh 09303495228 ali_kamali rasekhoon_m ravabet_rasekhoon mina_k_h qodrat
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام. بنده نيز پيشنهاد مي دهم که جلسه اي مخصوص همين موضوع(جوايز) تشکيل شود تا پيشنهادات خودمون رو در موردش بگيم.اسم تاپيک جوايز انتقادات پيشنهادات جوايز هست ولي من که فکر مي کنم پيشنهادات ما که حتّي 1 درصد هم در جهت عمل مورد استفاده قرار نگرفته است.
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 23 مرداد 1392  12:43 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ali_kamali rasekhoon_m ravabet_rasekhoon mina_k_h
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید.
با تشکر.

درسته، ما هم از این نوع هدیه(یعنی عکس پرینت) اصلاً خوشمون نمیاد. لطفاً تغییر بدین. همون حسنه نسبت به این قابل تحمّل تره!!! آخه خداییش این عکسا رو چکار کنم، کجای دلم بذارم؟؟؟!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 23 مرداد 1392  1:57 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi mina_k_h
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

ضـمـن عـرض سـلـآم و ادای احـتـرام

بـابـت بـارگـذاری تـصـاویـر مـسـابـقـه دسـت خـط بـرتـر در سـرور

راسـخــون و هــمــچــنـیـن تــبــلــیــغ از تــایـپـیـک مــذکــور ســپـاس گـذارم. 

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

چهارشنبه 23 مرداد 1392  7:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi mina_k_h ali_kamali rashon parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها