شکــ ـــ ــــ ــــوایـــ ـــ ــــه!!!
سه شنبه 22 مرداد 1392 12:01 PM
با سلام و خسته نباشید.
من توی این پست چندتا گله دارم.
اول در خصوص این طرح 30 آیه سی شب. بنده انتظار داشتم در پایان این طرح از کاربرانی که تمام این 30 شب در این طرح شرکت کرده بودند تقدیر بشه که نشد! و در نهایت اسامی تمام کاربرانی که در این طرح شرکت کرده بودند و آورده بودند که حسنه تقدیم می شه!!!
بعدشم به نظر من حداقل برای مدیران جناب آقای صالحی و سرکار خانم تهمورس یک هدیه در نظر بگیرید که در این مدت بنده خودم شاهد هستم که خیلی تلاش کردند.
مسئله بعدی که امروز متوجه شدم اسامی قرعه کشی نمایشگاه تهران اعلام شد. الان برای بنده سئوال شده که اینا از کجا اومدن؟! وعده ما در غرفه ساعت 21 تا 24 بود که بنده با سرکار خانم و تهمورس و چند تن از دوستان حدود 1:30 در غرفه داشتیم و تا زمانی که ما بودیم کسی نبود!!! الان من موندم اینا کی اومدن در سیستم قرعه کشی ثبت نام کردند؟!
مسئله بعدی هم در خصوص ارسال جوایز دوره ای برای مدیران و جوایز برای کاربران هست.
توروخدا از این به بعد وقتی جایزه هاتون تکمیل نشده مسابقه اجرا نکنید! والا بنده به عنوان مدیر دیگه نسبت به شرکت در مسابقات سرد شدم و مطمئنم همین بدقولی ها در خصوص تلاش سایر کاربران تاثیر بسزایی خواهد داشت. هر ماه هم که اسامی مدیران برتر اعلام میشه می نویسید هدایای دوره ارسال خواهد شد. خواهش می کنم این جمله رو ننویسید که سایر کاربران فکر کنن که مثلاً هوای مدیران رو دارید و هر ماه براشون هدیه ارسال می کنید!!!!
از 2 ماه پیش هم که برای کاربران و مدیران برتر هدیه فقط همین عکس پرینت بوده و بس که من فکر نمی کنم کسی از این هدیه استقبال کرده باشه!!!
یا اینکه میزان حسنه اهدایی بوده که این هم به نظر بنده زیاد کاربردی بنده. الان بنده این همه حسنه دارم اما آخه به چه دردی می خوره؟!
در نهایت خواهشمندم یکمی نسبت به کاربران و مدیران مسئولیت پذیر تر باشید!!!
با تشکر.