پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 22 مرداد 1392 1:15 PM
با سلام و خسته نباشید.
من توی این پست چندتا گله دارم.
اول در خصوص این طرح 30 آیه سی شب. بنده انتظار داشتم در پایان این طرح از کاربرانی که تمام این 30 شب در این طرح شرکت کرده بودند تقدیر بشه که نشد! و در نهایت اسامی تمام کاربرانی که در این طرح شرکت کرده بودند و آورده بودند که حسنه تقدیم می شه!!!
بعدشم به نظر من حداقل برای مدیران جناب آقای صالحی و سرکار خانم تهمورس یک هدیه در نظر بگیرید که در این مدت بنده خودم شاهد هستم که خیلی تلاش کردند.
مسئله بعدی که امروز متوجه شدم اسامی قرعه کشی نمایشگاه تهران اعلام شد. الان برای بنده سئوال شده که اینا از کجا اومدن؟! وعده ما در غرفه ساعت 21 تا 24 بود که بنده با سرکار خانم و تهمورس و چند تن از دوستان حدود 1:30 در غرفه داشتیم و تا زمانی که ما بودیم کسی نبود!!! الان من موندم اینا کی اومدن در سیستم قرعه کشی ثبت نام کردند؟!
مسئله بعدی هم در خصوص ارسال جوایز دوره ای برای مدیران و جوایز برای کاربران هست.
توروخدا از این به بعد وقتی جایزه هاتون تکمیل نشده مسابقه اجرا نکنید! والا بنده به عنوان مدیر دیگه نسبت به شرکت در مسابقات سرد شدم و مطمئنم همین بدقولی ها در خصوص تلاش سایر کاربران تاثیر بسزایی خواهد داشت. هر ماه هم که اسامی مدیران برتر اعلام میشه می نویسید هدایای دوره ارسال خواهد شد. خواهش می کنم این جمله رو ننویسید که سایر کاربران فکر کنن که مثلاً هوای مدیران رو دارید و هر ماه براشون هدیه ارسال می کنید!!!!
از 2 ماه پیش هم که برای کاربران و مدیران برتر هدیه فقط همین عکس پرینت بوده و بس که من فکر نمی کنم کسی از این هدیه استقبال کرده باشه!!!
یا اینکه میزان حسنه اهدایی بوده که این هم به نظر بنده زیاد کاربردی بنده. الان بنده این همه حسنه دارم اما آخه به چه دردی می خوره؟!
در نهایت خواهشمندم یکمی نسبت به کاربران و مدیران مسئولیت پذیر تر باشید!!!
با تشکر.
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
از این نکته اطمینان داریم که جبران زحمات ارزنده و حضور صادقانه کاربران با هیچ حایزه مادی امکان پذیر نخواهد بود، همچنین هیچ گاه آنچه انجام شده و می شود را برای قدردانی از کاربران کافی نمی دانیم، بر این اساس اجر واقعی تلاش راسخونی های عزیز را به خداوند بزرگ واگذار می نمائیم و البته فراخور توان مادی و معنوی خود سعی در قدردانی از این زحمات خواهیم داشت.
بسیاری از طرح های راسخون و از جمله طرح قرآنی 30 شب 30 آیه باید از منظر مشارکت در تعالی علمی فرهنگی کاربران دیگر و شخص شرکت کننده نگریسته شود و نباید همواره برای هر فعالیتی انتظار تقدیر و جایزه و امتیاز داشت، بدون تردید فعالیت شرطی مورد پسند راسخون و کاربران آن نبوده و نخواهد بود، به قول مدیر گرامی جناب طهمورس، کاربران شرطی شده اند، قطعا باید طرز تفکر ها را تغییر داد و از منظری دیگر به موضوع نگریست، مگر همه کاربران فعال در سایت های اینترنتی برای فعالیت خود جایزه دریافت می دارند؟
شرکت کنندگان در طرح 30 شب 30 آیه در پایان هر شب امتیاز مشارکت خود را دریافت داشته اند و کلیه عوامل اجرایی از جمله جناب صالحی، طهمورس، نازنین فاطمه و ... از طریق تقدیم امتیاز و لحاظ فعالیت ها در جوایز دوره ای مدیران و کاربران برتر تقدیر شده اند، جالب این است که خود این عزیزان اعتراضی نداشته اند و سایرین معترض هستند!
سیستم قرعه کشی نمایشگاه تهران تنها مربوط به شب گردهمایی نمی باشد و کلیه عزیزانی که در مدت برگزاری نمایشگاه در سیستم ثبت نام کرده اند در این قرعه کشی شرکت کرده اند. البته برای حاضرین در گردهمایی و از جمله شما و برخی دیگر از دوستان که نامشان ذکر نشده جوایزی ثبت و آماده به ارسال شده است، بهتر بود اندکی تامل می نمودید.
در ارتباط با تاخیر در ارسال جوایز حق کاملا با شماست، ان شاء ا... دیگر شاهد چنین مواردی نخواهیم بود، هم اکنون نیز لیست جوایز آماده شده و فردا ارسال خواهد شد.
موفق و سلامت باشید