نقل قول mohammad_43
به نام خدا
با سلام و عرض ادب و احترام حضور جناب آقای نجاران عزیز
ظاهرا ایمیل و پیام های بنده به دست شما نمیرسد چون بدون پاسخ میماند . من به دلایلی که قبلا هم گفته ام متاسفانه نمیتوانم در جلسات هفتگی شرکت کنم که مهمترین آن تاهل و در کنار خانواده بودن است یک تعطیلی آخر هفته است و هزار کار از جمله صله رحم که در اسلام بسیار به آن سفارش شده و خصوصا در این فصل که بحت گردشگری خانواده هم هست .
ضمنا بنده این مورد را بارها گلایه کرده ام ولی به هیج نتیجه ای نرسیده :
جلسه حضوری مدیران انجمن ها در راسخون بارها مطرح شد آقای خواجه هم همیشه میگفتند برگزارمیکنیم ولی خوب خبری نشد . به نظر حقیر اگر این جلسه برگزار شود و مدیران رودرو مسائل و مشکلات و پیشنهادات و انتقادات را مطرح کنند مفید فایده خواهد بود .
حال با این اوصاف عدم حضور من ریش سفید در جلسات هفتگی اگر به نظر شما غیبت غیر موجه است هرگونه تنبیه و کسر امتیاز و ... را لحاظ بفرمائید . ما که با نداری های راسخون ساختیم با کم کردنها و تنبیهات هم میسازیم .
مدیر گرامی و دوست بزرگوار ضمن سلام و عرض ادب و احترام
به هر جهت و مطابق با قوانین و بروکراسی برگزاری هر جلسه ای، د ر انتهای جلسه اسامی حاضرین و غایبین و مصوبات آن جلسه اطلاع رسانی شود و مشوق هایی برای حاضرین در نظر گرفته شده و علت عدم حضورغائبین سئوال می گردد و این موارد ضامن تشکیل جلساتی با شکوه و مثمر ثمر خواهد بود، دوست عزیز درج نام کاربری جنابعالی و سایر عزیزان در لیست غائبین به مفهوم توبیخ و بی احترامی نیست، علاقه مند به استفاده از تجارب ارزشمند و نقطه نظرات بزرگواران و برگزاری جلساتی علنی و مصوباتی با رای حداکثری هستیم.
برگزاری حضوری جلسات با توجه به پراکندگی جغرافیایی مدیران محترم تالار ها و وجود تغییر و تحول های دوره ای در مدیریت تالارها و عدم حضور مستمر و طولانی مدت اغلب مدیران جهت وقوف کامل بر شرایط و سیاست گذاری های تالار ها، امکان پذیر نخواهدبود، ساده ترن و عملی ترین راه برگزاری جلسات که روشی بروز و کاربردی در همه جهاان است، برگزاری کنفرانس های مجازی است، بدیهتا مدیری که قادر به یک ساعت حضور پشت کامپیوتر در منزل خود جهت شرکت در جلسه ای نباشد، نمی تواند ساعت ها زمان صرف حضور در یک جلسه حقیقی نماید.
بارها گفته ام، حضور کاربران و مدیران محترم راسخون را بعنوان یکی از سرمایه های ارزشنمند آن با دیده منت می پذیریم، اگر کاربران نباشند راسخونی هم نخواهد بود، هیچ پاداش خاصی به دوستان داده نشده است که بخواهیم آنها را به لغو این پاداش تهدید کنیم... همه چیز در راسخون با عشق و علاقه همراه بوده و خواهد بود و همه با هم در رشد و اعتلای خانه مجازی مان خواهیم کوشید.
موفق باشید