پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392 11:26 AM
سلام مجدد
برای مدیر محترم mina _k_h گفتم ، آن جلسه با هماهنگی قبلی قرار بود برگزار شود و همیشگی نبود که مدیران متحمل صرف وقت و هزینه شوند و مطلع هستم که دنیا مجازی شده پس اگر اینگونه هست هیچ جلسه غیر مجازی در هیج جای دنیا برگزار نشود . آقای کیانی هم موافق جلسه هستند.
امیدوارم هر کی بتونه در جلسات شرکت کنه و انشالله مفید فایده هم هست و تشویق بشه . من ساعتهایی که هزینه میکنم ودر منزل و حتی در کافی نت در خدمت راسخون هستم را منتی نمیگذارم بخاطر وظیفه و علاقه خودم هست . نیازی به تشویق ندارم و امیدوارم خداوند متعال حقیر ، جنابعالی ، همکارانتان و همه مدیران و کاربران راسخون را مورد تشویق قرار دهد ولی تشویق راسخون هم نباید تنها برای شرکت در جلسات هفتگی باشه .اگر در جلسات هفتگی نمیتوانم شرکت کنم ولی خوددتان واقفید که بارها بصورت ایمیل و تلفنی پیشنهادات و انتقادات را مطرح کرده و نخواسته ام این تایپیک را با انتقادات خودم بهم بریزم .
من با جلسات هفتگی شما مخالف نیستم موافق هم هستم وامیدوارم اگر کسی نمیتونه بیاد به گونه ای مطرح نشه که مخالفه ، شاید کسی مخالف هم باشه ولی من مخالف نیستم .
همراه گرامی انجمن های راسخون ضمن عرض سلام و ادای احترام
اینجانب به هیچ عنوان قصد جسارت نداشته ام و بر زحمات صادقانه و حضور فعال و مستمر جنابعالی حتی در ساعات غیر اداری و شب ها واقف بوده و هستم و یه نظر شخصی بنده هیچ جایزه و تقدیری این فعالیت را توجیه نمی کند جز عشق و علاقه و عزم راسخ شما جهت اغنای علمی فرهنگی پرتال راسخون و فضای مجازی میهن عزیزمان.
جنابعالی با وجود مشغلات زیاد بارها نیز در جلسات شرکت نموده اید، حتی حضوری هم در خدمت شما بوده ایم و چنانچه گفته شد درج نام کاربری شما بمنظور بی احترامی و توبیخ یا مخالفت با برگزاری این جلسات نبوده است.
در ارتباط با برگزاری حضوری جلسات اطلاع چندانی ندارم، قراربود در تابستان سال گذشته برنامه ریزی هایی انجام شود که با توجه به کیفیت برگزاری آن اردو، اینجانب با آن موافقت نکردم، بیش از این اطلاعی ندارم، می توانید مراتب را با آقای کیانی هماهنگ نمائید.
موفق و سلامت باشید