پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392 12:11 PM
به نام خدا
با سلام و عرض ادب و احترام حضور جناب آقای نجاران عزیز
ظاهرا ایمیل و پیام های بنده به دست شما نمیرسد چون بدون پاسخ میماند . من به دلایلی که قبلا هم گفته ام متاسفانه نمیتوانم در جلسات هفتگی شرکت کنم که مهمترین آن تاهل و در کنار خانواده بودن است یک تعطیلی آخر هفته است و هزار کار از جمله صله رحم که در اسلام بسیار به آن سفارش شده و خصوصا در این فصل که بحت گردشگری خانواده هم هست .
ضمنا بنده این مورد را بارها گلایه کرده ام ولی به هیج نتیجه ای نرسیده :
جلسه حضوری مدیران انجمن ها در راسخون بارها مطرح شد آقای خواجه هم همیشه میگفتند برگزارمیکنیم ولی خوب خبری نشد . به نظر حقیر اگر این جلسه برگزار شود و مدیران رودرو مسائل و مشکلات و پیشنهادات و انتقادات را مطرح کنند مفید فایده خواهد بود .
حال با این اوصاف عدم حضور من ریش سفید در جلسات هفتگی اگر به نظر شما غیبت غیر موجه است هرگونه تنبیه و کسر امتیاز و ... را لحاظ بفرمائید . ما که با نداری های راسخون ساختیم با کم کردنها و تنبیهات هم میسازیم .
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم جناب mohammad_43
ببخشید قصد دخالت نداشتم اما فکر نمی کنید شرکت در جلسه حضوری برای همه مدیران مقدور نباشد؟ شما خودتون اصفهان هستید و مشکلی ندارید اما فکر همه مدیران رو کرده اید؟
خودتون به خاظر متاهل بودنتون در جلسات آخر هفته که فقط 2 ساعت وقتتون رو میگیره نمی تونید شرکت کنید حال چه انتظاری دارید که مدیران بتونند برای جلسه حضوری شرکت کنند؟
بازم از اینکه دخالت کردم و جواب دادم عذر می خواهم.
روز خوش.
مدیرمحترم تالاراینترنت
باسلام
جناب مدیرمحترم تالارهمسفران ازنائین اصفهان هستندوربطی به حضورایشان دراصفهان ندارد.پیشاپیش ازتون عذرخواهی می کنم
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه