0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  12:11 PM

نقل قول mina_k_h

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و عرض ادب و احترام حضور جناب آقای نجاران عزیز

ظاهرا ایمیل و پیام های بنده به دست شما نمیرسد چون بدون پاسخ میماند . من به دلایلی که قبلا هم گفته ام متاسفانه نمیتوانم در جلسات هفتگی شرکت کنم که مهمترین آن تاهل و در کنار خانواده بودن است یک تعطیلی آخر هفته  است و هزار کار از جمله صله رحم که در اسلام بسیار به آن سفارش شده و خصوصا در این فصل که بحت گردشگری خانواده هم هست .

ضمنا بنده این مورد را بارها گلایه کرده ام ولی به هیج نتیجه ای نرسیده :

جلسه حضوری مدیران انجمن ها در راسخون بارها مطرح شد آقای خواجه هم همیشه میگفتند برگزارمیکنیم ولی خوب خبری نشد . به نظر حقیر اگر این جلسه برگزار شود و مدیران رودرو مسائل و مشکلات و پیشنهادات و انتقادات را مطرح کنند مفید فایده خواهد بود .

حال با این اوصاف عدم حضور من ریش سفید در جلسات هفتگی  اگر به نظر شما غیبت غیر موجه است هرگونه تنبیه و کسر امتیاز و ... را لحاظ بفرمائید  . ما که با نداری های راسخون ساختیم با کم کردنها و تنبیهات هم میسازیم .

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم جناب mohammad_43

ببخشید قصد دخالت نداشتم اما فکر نمی کنید  شرکت در جلسه حضوری برای همه مدیران مقدور نباشد؟ شما خودتون اصفهان هستید و مشکلی ندارید اما فکر همه مدیران رو کرده اید؟

خودتون به خاظر متاهل بودنتون در جلسات آخر هفته که فقط 2 ساعت وقتتون رو میگیره نمی تونید شرکت کنید حال چه انتظاری دارید که مدیران بتونند برای جلسه حضوری شرکت کنند؟

بازم از اینکه دخالت کردم و جواب دادم عذر می خواهم.

روز خوش.

مدیرمحترم تالاراینترنت

باسلام

جناب مدیرمحترم تالارهمسفران ازنائین اصفهان هستندوربطی به حضورایشان دراصفهان ندارد.پیشاپیش ازتون عذرخواهی می کنم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها