نقل قول ravabet_rasekhoon
حضور کلیه کاربران و مدیران گرامی مشارکت کننده در مباحث پیش آمده بابت "ارسال پست های کپی پیستی غیر کاربردی در حجم انبوه" عرض سلام و ادب داریم
تا بدین مرحله، مشارکت، احساس مسئولیت، قانون مداری و توجه شما بزرگواران به سلامت و کیفیت محیط در حال فعالیت تان بسیار ستودنی و قابل تحسین است، اما جهت تبیین پاره ای از ابهامات و جلوگیری از بروز چنین موارد و بعضا گفتار های ناشایست نکاتی را یادآور می شویم:
1-فرآیند ارسال پست های انبوه غیر کاربردی و زائد با توجه به سیاست گذاری های قبلی که محدودیتی در راستای نوع، حجم و کیفیت محتوای ارسالی در نظر نگرفته بود و وضعیت خرید حسنه ای از فروشگاه، به عنوان راهکاری جهت کسب امتیاز برای برخی کاربران انتخاب شده و علیرغم تصویب قوانین فعالیت در انجمن ها که قواعدی محکم در راستای پست های ارسالی وضع نموده است، به عنوان یک روال مرسوم و عادتی نادرست تبدیل شده است. لذا علاوه بر وجود قوانین، پذیرش و مسئولیت پذیری کاربران و نظارت جامع بر اجرای قوانین امری ضروری است که این نظارت توسط روابط عمومی راسخون و مشارکت کاربران گرامی در حال انجام است.
2-مشارکت مسئولانه کاربران در راستای ارتقاء کیفی مطالب ارسالی و نظارت بر اجرای صحیح قوانین امری ستودنی و قابل تحسین است، لیکن در چنین مواردی، عمومی سازی موضوع، مطرح نمودن اسامی کاربری، ایجاد تشنج و کشمکش، عدم رعایت احترام متقابل و انتقاد پذیری به هیچ عنوان پذیرفتنی نمی باشد، لذا می توان چنین مواردی را از طریق ایمیل انجمن ها(forum@rasekhoon.net)به مسئولین اطلاع رسانی نمود.
(کاربران خاطی در مبحث اخیر تذکر رسمی دریفت خواهند داشت)
3-قوانین و راهکار های فراوانی بمنظور ارتقاء کیفی محتوای ارسالی، خلق محتوا، مشارکت پذیری، پاسخگویی، ارسال محتوای تخصصی، کاربردی، مخاطب پسند، متناسب با مقتضیات زمانی و مشارکت در ارتقاء همه جانبه سایت وضع گردیده و مجموعه روابط عمومی راسخون به عنوان ناظر بر اجرای قوانین و راهکارها، نظارت جامع و بلادرنگ بر اجرای این قوانین داشته و با کاربران ناقض قوانین برخورد خواهد نمود. از طرف دیگر مشوق های فراوان از قبیل معرفی کاربران و مدیران برتر، تقدیم امتیازات ویژه به کاربران شرکت کننده در مباحث تاپیک های ویژه، اجابت درخواست ها، تائید بلادرنگ امتیاز ها، فعالسازی سریع سرویس پیامک، برگزاری مسابقات متعدد و متنوع به همراه جوایز و ... برای کاربران فعال و قانون مدار در نظر گرفته شده است.
4-محدودکردن قطعی تعداد پست ارسالی، تغییر امتیاز ارسال پست یا پاسخگویی و برخورد قهرانه با موضوع، چاره ساز نیست زیرا تا زمانی که کاربران قصد مشارکت سازنده و مسئولانه نداشته باشند، به هر جهت ناقض قوانین خواهند بود و بگونه ای دیگر جبران قوانین قاطع را خواهند کرد، لذا همواره سعی در ارائه راهکار و قانون، فرهنگ سازی و تشویق در راستای اجرای آن و نظارت دقیق بر عملکرد کاربران بوده است.
در ارتباط با ابهامات پیش آمده در مورد ارسال پست های متعدد(نجومی) مواردی را عرض می نمایم:
1-ارسال پست های تخصصی و کاربردی در هر زمینه از آشپزی و خیاطی گرفته تا هوا فضا در صورتی که هدف از ارسال پست صرفاً کسب امتیاز و ارتقاء سطح و جایگاه کاربری نباشد و توجه به بازخورد مطلب ارسالی و پاسخگویی به سئوالات و نظرات احتمالی کاربران نیز مورد توجه قرار گیرد و هدف، ارتقاء سطح علمی انجمن ها در آن موضوع خاص باشد، بشرط عدم ارسال تعداد انبوه در زمان خیلی کوتاه به هر تعداد بلامانع است.
ارسال پست های کاربردی و تخصصی در صورت توجه به بازخورد و پاسخگویی به سئوالات احتمالی بلا مانع است
2-ارسال پست در کلیه تاپیک های انتقادات و پیشنهادات، تاپیک های ویژه، تاپیک های بحث و تبادل نظر، پست های سئوالی، درخواستی و تعاملی به هر تعداد بلامانع است.
3-ارسال پست های خبری کپی شده از انواع خبرگزاری ها در صورتی که بروز باشد و قبلا توسط سایر کاربران ارسال نشده باشد، کاربردی(داغ) و مخاطب پسند(مورد مطالبه و جستجو) باشد به تعداد بسیار محدود(حداکثر 10 پست) مجاز است.ارسال چنین اخباری در صورتی که همراه باتحلیل شخصی ارسال کننده باشد و ایجاد کننده حس تعامل و مباحثه باشد، تا 20 پست نیز بلامانع است.
رعایت قوانین فعالیت در انجمن ها بر همه موارد ذکر شده و در همه حال الزامی است
با تشکر
قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...
قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر
راهکارهای تصویبی جدید برای تالار ها بمنظور افزایش ضریب ...
سلام و درود روابط عزيز
ممنون از توضيحات شما
بعد از تمام اين بحث ها كه البته هدف بنده در جهت اصلاح روند انجمن بود و در انجام اين امر هيچ توهيني هيچ كسي انجام ندادم بلكه صحبت هاي من كلي بود
با تمام اين احوال همين جا اعلام ميكنم كه اگه صحبت هاي بنده براي كسي ايجاد سوء تفاهم كرد عذرخواهي ميكنم
و به نوبه خودم آمادگي اين رو دارم كه شما هر تصميمي رو در اين زمينه بگيريد بپذيرم
ولي شايد من هم بايد مثل خيلي از افراد ديگه به اصطلاح سرم رو بزارم زير برف و شتر ديدي نديدي!!!
اگه شما هم اينطور ميخواين حرفي نيست
كاربر محترم salma57 درست گفتن:مي بينيد كه بعضي از كاربران فقط در يك تالار روزي بالاي 15 پست كپي پيستي دارن و مطالبشون در صفحه هست. بعد هم همه اين 17 يا 18 پست در طول 20 دقيقه فقط در يك تالار زده شده و كاربر ديگه نيست تا فردا. خب اين باعث اعتراض ميشه. شايد هيچ بحثي هم در اين مطالبش نشه. رسيدگي هم كه نميشه. خود كاربر هم مدير يك تالاره.
دقيقا مساله اينه
ميتونيدهمين الآن يه سري به صفحه ي اول انجمن ها بزنيديا اين آدرس رو ببينيد(http://rasekhoon.net/forum/show/16/page1/)خودتون متوجه ميشيد پست زدن وفعاليت مفيد يعني چي!!! اسم هيچ كاربري رو هم نميبرم
من پيشنهاد دادم كه در صورت امكان پست زدن ها رو محدود كنيد
شما ببينيد افرادي كه تعداد پست بالايي در يك زمان محدود دارن اون پست ها چند تا بازديد كننده داره
اصلا كسي نظري هم به اونا داده يا اصلا كسي وقت ميكنه ببينه!!!
هدف من دلسوزي بود اما ظاهرا اشتباه كردم تازه به جاي احترام فحش هم خوردم اونم از طرف يه مدير!!!
بااين شرايط من علاقه اي به مديريت ندارم لطفا مديريت رو بديد به اهلش(اميدوارم سوء تفاهم نشه)
به هر حال ما گردنمون از مو باريكتر شما هر تصميمي بگيريد درسته
زنده و تندرست باشيد
پيشاپيش هم عيدرو برشما و همكارانتان و همچنين كاربران فهيم سايت وزين راسخون تبريك ميگم
ياعلي(ع)