نقل قول javid1000
نقل قول sadeghfafi
سلام و درود بر روابط عزيز
براي اون مساله سربسته همه چي رو پيچونديد!!!
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
سلام
دوست عزیز فکر کنم درست نتیجه گیری نکردین،شما بعد از پست من که کاملا محترمانه بود پست هایی اضافی ثبت کرده بودین که الان هم بعد از ان پست بقیه حذف شده اند،امیدوارم دیگر شاهد چنین چیزی نباشیم!!ودرحالیکه هیچ چیزخلاف قوانین انجمن ها(پستهای متعدد)صورت نگرفته است.
نقل قول onehamed
نقل قول sadeghfafi
سلام
فكر كنم اسم اين كاربر محترم تو خوابم هم بياد!!!
(mohamadaminsh)
با سلام و عرض ادب ، شرمنده اگه امکان داره خیلی به کاربران دیگر گیر ندهید ! فکر می کنم آقای نجاران و سرشوق + مدیر تالار خودشون به اندازه کافی وقت صرف برسی این گونه پست ها می کنند الان شما مدام در حال اعتراض پست های کاربران هستید خواهشمند است به مسائل تا لار خود بیشتر رسیدگی فرمایید .
و بهتر این ای تاپیک را مطالعه فرمایید : http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/577191/1316775
فکر می کنم با خواندن کامل پست ابهامات شما نسبت به پست های ارسالی کاربران دیگر بر طرف شود
باتشکر
و با این نظر مدیر گرامی کاملا موافقم لطفا به مسایلی که در حیطه ی وظایف شما نیست کاری نداشته باشین تا با این کارها فضای صمیمی انجمن متشنج نشده و باعث سردی محیط و زدگی بقیه ی کاربران نشوید..(ولی برای اینکارها میتوانید یک1بارهمانطور که مدیر ارشد انجمن فرمودن از طریق ایمیل اطلاع رسانی کنید)امیدوارم موفق باشید.
اول سلام و عرض ادب و احترام
بله حتما مسايل از طريق ايميل ارسال خواهد شد...
اما در مورد حيطه وظايف بايد عرض كنم كه درسته كه من در تالاري افتخار مديريت رو دارم اما اين دليل نميشه كه در تالارهاي ديگه اظهار نظر نكنم
شما هم اگه انتقادي داريد بگيد من حتما ميپذيرم
اميدوارم كه همين زوديها بعضي انجمن ها از حالت سطل بايگاني و مركز كپي پيست خارج بشه
به اميد اون روز و ايجاد محيطي كاملا تعاملي در تالار ها
موفق باشيد