با سلام و عرض ادب خدمت مدیر ارشد انجمن های راسخون:
خسته نباشید.
گله ای دارم شدید از دست یکی از همکاران شما به نام nezarat_ravabet :
ایشان قبلا آواتارشان پاسبانی با یک چماق بزرگ به دست بود !!! یادتون هست؟! خوشبختانه پس از یادآوری بنده ، به دلیل اینکه در محیطی فرهنگی مثل راسخون چنین چیز هائی نداریم ، اصلاح کردند. نه ایشان را می شناسم و نه علاقه مندم غیر از نام کاربریشان چیز بیشتری بدانم.اما ایشان در قسمت:
پیشنهادات،انتقادات و سوالات جوائز - 1391
صفحه 94 و 95 ، در 4 پستی که در جواب کاربرانی که با سلام پست خودرا شروع کرده اند ، جواب سلام آن ها را نداده بودند !!!!! مثل کاری که کاربری به نام salamat قبلا در سایت میکردند ، آن هم در قسمت مقالات !!! بنده هم میدانستم که " سهوی " است . خیلی مودبانه و دوستانه راس ساعت 9:27 صبح امروز تذکر دادم.
پست بنده الان پاک شده !!!!!!!
مدیر ارشد انجمن ها و دوست خوب و مودب من ، دلیلش را از ایشان بپرسید و به بنده بفرمائید . خلاف قوانین سایت بوده کار من؟ که مسلما نبوده . اما کار خود ایشان چه؟ مگر نه این که همیشه مسئولین راسخون میفرمودند که پستی که " خلاف قوانین باشد" با هماهنگی از یکی از راه های ارتباطی با کاربر نگارنده پست و پس از توجیه ایشان پاک می گردد؟ بنده که هزار راه ارتباطی داشتم، چرا بدون هماهنگی پست بنده را که خلاف قوانین هم نبود ، پاک کرده اند ؟!
این درست است که هرکس که از پستی خوشش نیامد آن را پاک کند ؟! ایشون الان بدشون آمده ؟! خب بدشون بیاد ، جواب سلام واجبه !!!! درسته ؟به جای اصلاح روش اشتباه خودشان ، با کاری اشتباه ، اشتباهی دیگر مرتکب شده و اقدام به پاک کردن پست بنده می کنند ؟! آداب معاشرت در یک مکان عمومی را رعایت نکردند ، بنده " مودبانه " و " دوستانه" تذکر دادم. الان که آمدم جوابیه ایشان را ببینم ، هیچ اثری از پست خودم هم نیست !!! پست های بی سلام خودشان را هم ویرایش نکرده اند !!!!!!!
به اعتقاد بنده ایشون نباید از موضع قدرت و حاکمیت با اعمال پاک سازی پست های انتقادی با کاربران برخورد کنند . این همان فضای خفقان و برخورد دیکتاتور مآبادنه نیست؟!
این گله را اصلا از شما ندارما ! چون گفتم احتمالا اگر انجا هم این پست را بزنم ، پاک میشه اینجا زدم و نسحه ای از آن را هم نگه میدارم . مجددا در همان لینک انتقاد میکنم و منتظر جواب و اصلاح پست ها هستم .
لطفا با ایشان صحبت نموده و راهنمائی های لازم را به جهت فراگیری نوع برخود با کاربران به ایشان گوشزد نمائید. سایتی که داعیه ی کاربر سالاری دارد و همواره کاربارن را بزرگترین داشته خود می داند نباید با کاربر اینگونه رفتار نماید. ان هم فقط توسط این عده ی معدود از مسئولین.
این هم عکس شناسه ی پست بنده در ان قسمت :

سپاس از شما