0

اخبار سینما و تئاتر (91/01/27)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر (91/01/27)

نسخه چاپيارسال به دوستان
مستند «کاریکاتور در ایران» روی خط تولید

خبرگزاری فارس: تصویربرداری فیلم مستند «کاریکاتور در ایران» به کارگردانی «رسول نبی‌ابهری» که از اواسط اسفند ماه در شهر تهران آغاز شده بود، کماکان ادامه دارد.

خبرگزاری فارس: مستند «کاریکاتور در ایران» روی خط تولید

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط ‌عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، این فیلم مستند، روایتی تصویری از تاریخ کاریکاتور در ایران، از شروع تا امروز است و طی آن، هنرمندانی از 3 نسل، گروه تولید فیلم را همراهی کرده و از مشکلات و معضلات خود سخن می گویند.

بر پایه این گزارش، در مستند کاریکاتور در ایران، اساتید و هنرمندانی چون: حسین نیرومند، محمدرفیع ضیایی، غلامعلی لطیفی، کامبیز درمبخش، جواد علیزاده، احمد عربانی، بهمن عبدی، بهرام عظیمی، کیارش زندی و... مقابل دوربین رفته اند.

عوامل تولید فیلم مستند «کاریکاتور در ایران» به شرح ذیل هستند:

نویسنده و کارگردان: رسول نبی‌ابهری، پژوهشگران: آرزو مرادی و معصومه کیانی، تصویربرداران: رضا الماسی و محمد نبی‌ابهری (با تشکر از نیما مهدیان)، انیماتور: امیر مهران، مدیر تولید: علیرضا سلیمانی، عکاس: مهدی حیدری.

بنابراین گزارش، تصویربرداری این فیلم تا پایان فروردین ماه 1391 به اتمام می‌رسد.

انتهای پیام/ی

یک شنبه 27 فروردین 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
دوباره‌سازی فیلم کلاسیک
«دزدان دوچرخه» ایتالیایی در راه اوگاندا

خبرگزاری فارس: «دزدان دوچرخه» شاهکار کلاسیک سینمای رئالیستی ایتالیا، به صورت یک محصول مشترک اروپا و آفریقای جنوبی دوباره‌سازی می‌شود.

خبرگزاری فارس: «دزدان دوچرخه» ایتالیایی در راه اوگاندا

به گزارش خبرگزاری فارس، قصه نسخه جدید این اثر قدیمی در اوگاندا اتفاق می‌افتد و نقاط مختلف این کشور آفریقایی، لوکیشن اصلی آن خواهد بود.

«دزدان دوچرخه» جدید حال و هوایی معاصر خواهد داشت و با نام «دزدان بودا-بودا» جلوی دوربین می‌رود.

دونالد موگیشا فیلم‌ساز اوگاندایی کارگردان فیلم است و سه کشور کنیا، آفریقای جنوبی و فرانسه، سرمایه اصلی تولید آن را تامین می‌کنند.

سازندگان فیلم می‌گویند با آن که «دزدان بودا-بودا» اقتباسی از شاهکار نئورئالیسی سال ۱۹۴۸ ویتوریا دسیکا است، ولی در دوران معاصر رخ می‌دهد.

به گفته‌ آن‌ها،‌ خبر تولید فیلم سر و صدای زیادی در دو قاره آفریقا و اروپا به راه انداخته و تعدادی از سرمایه‌گذاران اروپایی مایل به مشارکت در تولید آن هستند.

آنها توجه اروپایی‌ها به تولید این فیلم را نشانه‌ای از رشد و شکوفایی صنعت فیلم‌سازی قاره آفریقا ارزیابی می‌کنند و می‌گویند این سینما به رشد خوبی در سطح بین‌المللی رسیده است.

موگیشا بازیگران اصلی فیلم خود را انتخاب کرده و پیش تولید آن از دو هفته قبل آغاز شده است. با این حال، هنوز زمان دقیق شروع فیلم‌برداری اعلام نشده است.

«دزدان بودا-بودا» با هزینه‌ای ۵۵۰ هزار دلاری تولید می‌شود. تحلیل‌گران اقتصادی سینما با اشاره به این رقم، این فیلم را یکی از پرهزینه‌ترین محصولات کل تاریخ سینمای اوگاندا معرفی کرده‌اند.

احتمال زیادی وجود دارد که کلید فیلم‌برداری این درام اجتماعی اوایل ماه ژوئن زده شود و برای اواخر سال جاری میلادی به روی پرده سینماها برود.

سازندگان فیلم هنوز تصمیم نگرفته‌آند اول آن را درجشنواره‌های بین‌المللی به نمایش بگذارند،‌ یا بلافاصله پس از ان که آماده نمایش شد، آن را اکران عمومی کنند.

موگیشا کارگردان فیلم چندین سال در آفریقای جنوبی زندگی و کار کرده و اهل هنر در این کشور با دیگر کارهایش آشنایی خوبی دارند.

منتقدان سینمایی امیدوارند «دزدان بودا-بودا» باعث رشد و شکوفایی صنعت فیلم‌سازی در کشور کوچک اوگاندا شود.

انتهای پیام/ی

یک شنبه 27 فروردین 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
برای 150 سالگی شاعر برجسته هند
جشنواره فیلم تاگور در مصر برگزار می‌شود

خبرگزاری فارس: جشنواره فیلم‌های الهام‌گرفته از نوشته‌های تاگور به مناسبت 150 سالگی این شاعر برجسته هند در مصر برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: جشنواره فیلم تاگور در مصر برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری السینما، در یکصد و پنجاهمین سالگرد تولد رابیندرات تاگور شاعر برجسته هندی، صندوق توسعه فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ مصر و مرکز فرهنگی «مولانا آزاد» هند، جشنواره فیلم‌های هندی را در مصر برگزار می‌کنند.

بنابر این گزارش، در این جشنواره که از امروز آغاز و تا پنجشنبه ادامه دارد، فیلم‌های هندی که از رمان‌ها، داستان‌های تاگور الهام گرفته شده، به نمایش گذاشته خواهد شد.

در این جشنواره، فیلم‌هایی از «ساتیاجیت رای»، «تابان سینها»، «هیمن جوبتا» و «کومار شهانی» حضور دارد و همچنین فیلم‌های مستند درباره زندگی تاگور و فیلم‌هایی نادر از او از جمله فیلم صامتی که تاگور در آن بازی کرده است به نمایش درمی‌آید.

رابیندرانات تاگور متولد 1861 و متوفی 1941،  شاعر، فیلسوف، موسیقیدان و چهره‌پرداز اهل بنگال هند بود که نام‌آوریش بیشتر از شاعری اوست و نخستین آسیایی برنده جایزه نوبل بود.

انتهای پیام/ی

یک شنبه 27 فروردین 1391  10:16 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
برگزاری جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب در سینما فرهنگ
لشکری‌پور: قهر نیستم، با میرعلایی مشهد بودم/ از برداشت رسانه‌ها متعجبم

خبرگزاری فارس: معاون فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی با اشاره ادامه فعالیتش در بنیاد فارابی و شایعه‌سازی برخی رسانه‌ها گفت: جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب اوایل اردیبهشت در سینما فرهنگ برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: لشکری‌پور: قهر نیستم، با میرعلایی مشهد بودم/ از برداشت رسانه‌ها متعجبم

به گزارش خبرگزاری فارس، در آستانه برپایی جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب گفت‌و‌گویی کوتاه با پژمان لشکری‌پور طراح این جشنواره و معاون بنیاد سینمایی فارابی ترتیب دادیم تا از چگونگی روند جشنواره و شایعاتی که در خصوص قهر وی از بنیاد سینمایی فارابی مطرح شده، مطلع شویم. متن گفت‌و‌گوی فارس با لشکری‌پور به شرح ذیل است:

* در آستانه برپایی برگزاری نخستین جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب هستیم، با توجه به شایعاتی که در خصوص قهر شما از فارابی وجود دارد آیا در جلسات این جشنواره حضور دارید‌؟

- تاکنون چهار یا پنج جلسه اجرایی در خصوص جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب داشتیم که در همه آن‌ها شرکت کردم و امیدواریم به صورت شایسته‌ای جشنواره برگزار شود.

* پیش از این قرار بود جشنواره در شهر مشهد برگزار شود، آیا به نتیجه قطعی در این باره رسیدید ؟

- انشاءالله جشنواره در تهران و در سینما فرهنگ برگزار خواهد شد. جلسات داوری شکل گرفته است و با جمع‌بندی داوری که صورت می‌گیرد انشاءالله اوایل اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. مراحل نهایی داوری در حال انجام است و من هم در تمام جلسات شرکت کردم.

* چند روزی است که شایعاتی مبنی بر قهر شما از بنیاد سینمایی فارابی مطرح شده است، در این باره توضیح بفرمایید.

- من از برداشت همکاران مطبوعاتی از دو جهت متعجب شدم، همیشه در دسترس هستم و می‌توانستند قبل از اطلاع‌رسانی به این شکل با خودم صحبت کنند. از سوی دیگر در مصاحبه‌ای که با خبرگزاری فارس اوایل اسفندماه‌ سال گذشته داشتم در انتهای صحبت‌هایم اعلام کردم که برنامه‌ریزی شخصی‌ام به گونه‌ای است که سال 91 را به کارهای شخصی‌ام در دفتر بپردازم، از سوی دیگر قرارداد همکاری من با بنیاد سینمایی فارابی به گونه‌ای تنظیم شده بود که پایان سال 90 به اتمام می‌رسید و برنامه‌ریزی‌ام به گونه‌ای بود که در سال 91 نباشم. اگر قهر بود که از پیش اعلام نمی‌کردم‌!

به دوستان در فارابی هم اعلام کردم که تا پایان سال 90 حضور خواهم داشت و در خدمت دوستان هستم‌. پایان سال 90 آقای میرعلایی چند جلسه با من داشتند و ایشان درخواست کردند تا در سال 91 نیز در خدمت بنیاد فارابی باشم و بحث اصلی ما این بود. من در عرصه فرهنگ در حوزه‌های مختلف از جمله سینما و تلویزیون فعالیت کردم و مدیران بسیاری را دید‌ه‌ام. آقای میرعلایی را پا‌ک نهاد، شریف و متعهد می‌دانم ضمن اینکه در دوران مدیریت‌شان در فارابی مظلومیت‌های بسیاری کشیدند که ما شاهد این مظلومیت‌ها در تحلیل‌ها هستیم ‌و متاسفانه ادامه دارد. قصد و نیت من تنها گذاشتن یا تحت فشار گذاشتن ایشان نبوده و نیست. همچنین علیرغم شایعات به وجود آمده جدای از همکاری آقای میرعلایی جزء دوستان عزیزم هستند و جالب است که بدانید چهارشنبه تا جمعه گذشته با یکدیگر در مشهد مقدس بودیم‌. درباره تحلیل‌هایی که این‌روزها شاهد آن هستیم، به زودی صحبت‌هایی را خواهم داشت.

* جنابعالی به عنوان معاون بنیاد سینمایی فارابی در فرودین ماه در فارابی حضور داشتید و فعالیت کردید‌؟

- همین الان در فارابی هستم و در جلسات متعدد جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب حضور داشته و دارم. از سوی دیگر فروردین‌ماه‌ تنها 15 روز کاری داریم و شاید برای من فروردین‌ماه هم پرکار بود، زیرا درگیر مسایل تولید پروژه «استرداد» بودم همچنین راه‌اندازی پروژه «چمران» را در برنامه داشتم و بیشتر وقتم به صورت خاص صرف این دو پروژه شد. به خصوص در پروژه «استراداد» که من در دفتر کار و لوکیشن شهرستان فیلم مجبور به حضور بودم و طبیعتاً در بنیاد سینمایی فارابی حضور نداشتم. الحمدالله مشکلات حل شد و روند تولید فیلم همچنان ادامه دارد.

* درباره روند تولید «استرداد» بفرمایید و چرا در این پروژه حضوری پررنگ دارید؟

- فیلم کار سختی است، به تاریخ معاصر می‌پردازد و جزء اولین تجربه‌های سینمای ایران در این زمینه است. طبعاً حساسیت‌های خاص خود را دارد. ‌از روز 12 فروردین ماه جلسات مداوم با ‌آقایان علی اکبری، غفاری و تیم نویسندگان داشتیم که روند تولید دچار اخلال نشود، در حال حاضر نیز ادامه دارد این فیلم لوکیشن‌های متفاوت دارد و در بندر ترکمن و پل ورسک ادامه خواهد داشت. از حیث برخی لوکیشن‌ها تجربه اول سینمای ایران است و باید با وسواس خاصی ساخته شود. مقدماتی برای این کار نیاز است که روند لوکیشن‌های متنوع فیلم به اخلال نیانجامد‌. شروع کار در مسکو بود که حضور داشتم. در روی کشتی برای اولین بار در دریای خزر دوستان کار کردند که باید حضور می‌داشتم و بعد در بندر ترکمن و در نهایت راه‌آهن تهران و شمال است. این فیلم  لوکیشن‌های مختلفی داشت که نیاز بود به صورت ویژه انرژی بگذاریم تا انشاءالله به سرانجام برسد.

جلسات متعددی با کارگردان و تهیه‌کننده پروژه «چمران» داشتم که انشاءالله مشکلات مرتفع شود . بحث‌های اداری و مالی دارد که باید به سامان برسد.

* با این اوصاف در فارابی حضور خواهید داشت؟

- مشکل اصلی سینما حضور یا عدم حضور من نیست، همان‌گونه که می‌دانیم مشکلات سینما در عرصه‌های مختلف تولید و توزیع مسایل عمیق‌تری است که در سایه همکاری و آرامش حل می‌شود. بنده به آقای میرعلایی عرض کردم اگر جمع‌بندی ایشان در راستای سیاست‌های سازمان سینمایی کشور برای حرکت قوی و پرشتاب فارابی کماکان در سال 91 باشد قطعاً اگر کاری از من برآید حتماً در خدمت سینمای ایران خواهم بود.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
با توهین‌ یک سناریست یهودی کلید خورد
حمله مجدد صهیونیست‌ها به «مل گیبسون»

خبرگزاری فارس: صهیونیست‌ها این بار از زبان یک سناریست یهودی حمله مجددی به «مل گیبسون» کارگردان «مصائب مسیح» آغاز کرده‌اند.

خبرگزاری فارس: حمله مجدد صهیونیست‌ها به «مل گیبسون»

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الجزیره، «مل گیبسون» کارگردان و بازیگر مشهور آمریکایی بار دیگر مورد هجوم مخالفان صهیونیست خود قرار گرفته و متهم به ضدیت با یهود شده است.

بنابر این گزارش، گیبسون این بار توسط «جو اشتیرهاز» سناریست یهود مورد حمله قرار گرفته است و این سناریست یهود گفته است: تلاش گیبسون برای ساخت فیلمی درباره «مکابینز» برای آن است که او در ضدیت با یهودیان است.

وی افزوده است: گیبسون این کار را برای این می‌سازد که از حقایقی که درباره ضدیت او علیه یهودیان منتشر شده، فرار کند، حقایقی که زندگی حرفه‌ای او را به خطر انداخته است.

این سناریست یهودی با اشاره به سخنان گیبسون درباره هولوکاست که آن را «چرندیات» خوانده است، تاکید کرده است: نیت اصلی گیبسون از ساخت فیلم «مکابینز» تلاش برای مسیحی کردن یهودیان است.

در همین حال گیبسون تمامی اتهامات «جو اشتیرهاز» را رد کرده و در نامه‌ای که در لس‌آنجلس تایمز منتشر کرده، همه سخنان این سناریست یهودی را تهمت و افترا خوانده است.

وی با فاش کردن دلیل تمهت‌های این سناریست یهودی، گفته است: علت آنکه سناریوی «جو اشتیرهاز» را رد کردیم آن بود که کیفیت نداشت و در طول 25 سال کار کردن سناریویی به این بی‌کیفیتی ندیده بودم.

به گزارش فارس، مخالفت یهودیان با گیبسون به فیلم «مصائب مسیح» برمی‌گردد که او در فیلمش یهودیان را مسئول به صلیب کشیده شدن حضرت مسیح(ع) معرفی کرد اما بعد از آن وی عذرخواهی کرد و حتی گفته شده است که تلاش وی برای ساخت این فیلم در جهت عذرخواهی از یهودیان صورت می‌گیرد.

پیش از این نیز خاخام «رافی ماروین» رئیس یکی از مراکز مهم دینی یهودیان گفت: هرگز از گیبسون فیلمی درباره یکی از قهرمانان یهود را نمی‌پذیریم چراکه او پیش از این بارها به یهودیان توهین کرده و دشمن یهودیان بوده است؛ باید جلوی «گیبسون» را گرفت و از ساخت این فیلم ولو با اعمال خشونت جلوگیری کرد.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
سینمای اسپانیا
انیمیشن گران‌قیمت اسپانیایی در راه اکران

خبرگزاری فارس: انیمیشن سه‌‌بعدی اسپانیایی ‌«جاستین و شوالیه‌های والور» در سطح بین‌المللی به نمایش درمی‌آید. شرکت فیلم‌سازی سونی امتیاز پخش جهانی این فیلم را خریداری کرده است.

خبرگزاری فارس: انیمیشن گران‌قیمت اسپانیایی در راه اکران

به گزارش خبرگزاری فارس، این انیمیشن کمدی درام خانوادگی سه بعدی را مانوئل سیسیلیا کارگردانی کرده است و هنوز در اسپانیا هم به روی پرده سینماها نرفته است.

رسانه‌های گروهی از این انیمیشن به عنوان یکی از بهترین و مطرح‌ترین تولیدات سینمایی اسپانیا در یک سال اخیر اسم می‌برند.

تحلیل‌گران اقتصادی سینما هم پیش‌بینی یک فروش بالا برای این انیمیشن در اکران عمومی آن (هم در داخل و هم در خارج از اسپانیا) می‌کنند.

«جاستین و شوالیه‌های والور» با هزینه‌ای 22 میلیون یورویی (حدود 29 میلیون دلار) تهیه شده و یکی از فیلم‌های پرخرج صنعت سینمای اسپانیا به شمار می‌رود.

به گفته منتقدان سینمایی، تا قبل از این صنعت سینمای اسپانیا یک چنین انیمیشن گران قیمتی را در دستور کار تولید خود قرار نداده بوده است.

آنتونیو باندراس بازیگر سرشناس سینمای اسپانیا ، یکی از تهیه‌کنندگان اصلی این انیمیشن بوده و تولید فیلم بدون حمایت‌ها و کمک‌های مالی و معنوی او امکان‌پذیر نبوده است.

او به جای یکی از کاراکترهای اصلی فیلم هم صحبت می‌کند.

سازندگان فیلم آن را که چند هفته قبل آماده نمایش شده دوباره تدوین می‌کنند. قرار است بخشی از صحنه‌های فیلم کوتاه شود.

این انیمیشن هفته قبل برای  گروهی از منتقدان و روزنامه‌نگاران اسپانیایی در یک اکران خصوصی به نمایش درآمد و آن‌ها فیلم را بسیار پسندیدند.

با این حال، تعداد زیادی از منتقدان به سازندگان فیلم پیشنهاد کردند آن را کمی کوتاه‌تر کنند تا ریتم این انیمیشن تندتر و جذاب‌تر شود.

به همین دلیل، اکران عمومی فیلم به زمانی دورتر منتقل شده و تماشاگران سینما می‌توانند اواسط ماه آگست سال 2013 آن را روی پرده سینماها ببینند.

قصه فیلم درباره یک پسربچه رویا پرداز به نام جاستین است است که می‌خواهد تبدیل به یک شوالیه شود. اما قلمرو جادویی محل زندگی او با یک تغییر شکل دراماتیک، به دوران معاصر تبدیل می‌شود.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
«آخرین سرقت» اکران می‌شود

خبرگزاری فارس: فیلم سینمایی «آخرین سرقت» اولین ساخته پدرام علیزاده به تهیه‌کنندگی غلامرضا موسوی با موضوع کمدی حادثه‌ای اکران می‌شود.

خبرگزاری فارس: «آخرین سرقت» اکران می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس، پدرام علیزاده کارگردان فیلم سینمایی آخرین سرقت در مورد آخرین وضعیت اکران فیلمش گفت‌: تمام مواد تبلیغاتی فیلم آماده شده و منتظر هستیم تا با تصمیم شورای صنفی نمایش، فیلم را در اکران سوم بهار یا اکران اول تابستان در تهران و شهرستان‌ها به صورت گسترده نمایش دهیم.

بنا براین گزارش، آنونس و تیزرهای فیلم توسط میثم مولایی ساخته شده و از ابتدای سال در سینماها به نمایش در آمده است.پوستر فیلم نیز توسط حسن تبریزی طراحی شده است که به زودی رونمایی می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم آمده است آقای «ن» و آقای «د» در یک سفر ناخواسته با یکدیگر همراه می شوند. در این میان خانم «م» منتظر آن‌هاست‌. غافل از این که...

این فیلم ‌پوریا پورسرخ، نیما شاهرخ شاهی، خاطره اسدی، مریم سعادت، آرش نوذری، سولماز آقمقانی و با حضور ایرج نوذری سال گذشته جلوی دوربین رفت و پروانه نمایش آن نیز تیرماه 90 از سوی اداره نظارت و ارزشیابی صادر شد.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
حضور انجمن سینمای جوان در جشنواره ایتالیایی

خبرگزاری فارس: انجمن سینمای جوانان ایران با 12 فیلم به ششمین دوره جشنواره فیلم ریور ایتالیا راه یافت.

خبرگزاری فارس: حضور انجمن سینمای جوان در جشنواره ایتالیایی

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از امور بین‌الملل انجمن سینمای جوانان ایران، 12 فیلم کوتاه از تولیدات این انجمن به بخش مسابقه ششمین جشنواره فیلم  ریور ایتالیا راه یافت.

در ادامه این گزارش آمده است، از مجموع آثار ارسالی به جشنواره فیلم ریور ایتالیا که از 28 می تا 8 ژوئن مصادف با 8 تا 19 خرداد ماه سال 1391 در شهر پادوآ ایتالیا برگزار می‌شود 12 فیلم به بخش مسابقه این جشنواره  راه یافت.

فیلم‌های کوتاه «آغل گول» ساخته مهدی حیدری، فیلم داستانی «کلاس اول ب» ساخته محمد نصیری، فیلم‌های داستانی «کاما و بارش بر دهان نیمه باز» ساخته عطا مجابی، فیلم داستانی «آب، رود، زندگی» ساخته حسن دهقان، فیلم‌های داستانی «این راننده‌ها دست ندارند» و «آن دورها» ساخته رضا جمالی، فیلم مستند گلستان 1318 ساخته مهدی تنگستانی، فیلم تجربی «فروشنده» ساخته مهدی عبدالهی، فیلم پویانمایی «کاما» ساخته بابک شکاری، فیلم پویانمایی «آرایشگرها وجود ندارند» ساخته علی پاک نهاد و فیلم داستانی «قرار رستوران لوفانتن» ساخته حسن حبیب‌الله‌زاده؛ 12 فیلم کوتاه مستند، داستانی، تجربی و پویانمایی از تولیدات سال 1389 و 90 انجمن هستند که به این جشنواره راه یافته‌اند.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
«سورپرایز» آماده نمایش می‌شود

خبرگزاری فارس: تصویربرداری فیلم کوتاه «سورپرایز» به کارگردانی مسعود حاتمی به پایان رسید و به زودی آماده نمایش می‌شود.

خبرگزاری فارس: «سورپرایز» آماده نمایش می‌شود

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، تصویربرداری فیلم اواخر هفته به پایان رسید‌. اکثر صحنه‌های این فیلم هشت دقیقه‌ای در خیابان‌های تهران ضبط شد و تنها یک لوکیشن داخلی عطرفروشی در فیلم دیده می‌شود.

بنا براین گزارش، فیلم داستان یک روز تولد را روایت می‌کند و تکنیک‌ تصویربرداری فیلم آن را نسبت به آثار دیگر متمایز می‌کند. فیلم با دوربین CANON 7d تصویربرداری شده است.

«سوپرایز» داستان دختری است که در روز تولدش از طرف دوستانش و هر یک به نحوی ، غافلگیر می‌شود.

تعدادی از عواملی که در ساخت فیلم همکاری دارند، عبارتند از:

نویسنده و کارگردان: مسعود حاتمی/ تهیه کننده: نگین موسوی/ مدیر تصویربرداری: محمد حدادی/ تدوین: مسعود حاتمی/صدابردار: سعید گودرزی/مدیر تولید: مجید بهلولی/طراح چهره‌پردازی: سارا صبوری/عکس : رهام ماهر/دستیار کارگردان : هستی فرنشان/منشی صحنه : عاطفه زاهد/ مجری طرح : میثم معراجی/ بازیگران : پاشا جمالی، پردیس منوچهری، نرگس زاهد، مجتبی عطری

«سورپرایز» اثر کوتاه حاتمی پس از یک جفت جوراب، چ مثل صبحانه و بی نهایت 1- است.

انتهای پیام/ی

یک شنبه 27 فروردین 1391  10:17 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
با حضور طالبی، خزاعی و جلیلی
«قلاده‌های‌طلا» در فرهنگسرای انقلاب نقد می‌شود

خبرگزاری فارس: مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در نخستین نشست نقد و بررسی مردمی فیلم سینمایی «قلاده‌های طلا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی به نقد و بررسی سیاسی‌ترین فیلم سینما می‌نشیند.

خبرگزاری فارس: «قلاده‌های‌طلا» در فرهنگسرای انقلاب نقد می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای انقلاب اسلامی، در این نشست تماشاخانه هفتم که سه‌شنبه 29 فروردین برگزار می‌شود، در کنار «ابوالقاسم طالبی»، کارگردان و «محمد خزاعی»، تهیه‌کننده «قلاده‌های طلا»، «وحید جلیلی» مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به نقد و بررسی این فیلم می‌پردازد.

محمدرضا شریفی‌نیا ، علی‌رام نورایی و پردیس افکاری از بازیگران این فیلم هستند.

«قلاده‌های طلا» مروری است بر حوادث پس از انتخابات سال 88 است که موجب شده این فیلم سیاسی‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران محسوب شود. این فیلم با نگاهی متفاوت و از زاویه‌ای جدید به مسائل انتخابات 88 می‌پردازد.

مجری و منتقد این نشست علیرضاپورصباغ است. 

این نشست ساعت 17 روز سه‌شنبه 29 فروردین در سالن فجر فرهنگسرای انقلاب اسلامی اکران و نقد می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 9-55419057  تماس بگیرید.

فرهنگسرای انقلاب اسلامی در بزرگراه شهید نواب صفوی، تقاطع پل کمیل، ابتدای کمیل شرقی واقع شده است. 

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
با تولید نسخه جدید از فیلم دهه هفتادی
«کری» برای ترساندن تماشاگران برمی‌گردد

خبرگزاری فارس: با انتخاب چلویی مورتس ‌برای ایفای نقش اصلی نسخه دوباره‌سازی شده فیلم ترسناک «کری»، این فیلم همین روزها وارد مرحله تولید و فیلم‌برداری می‌شود.

خبرگزاری فارس: «کری» برای ترساندن تماشاگران برمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری فارس، کمپانی متروگلدوین مه‌یر که تهیه‌کننده فیلم است، تاریخ 25 مارس سال 2013 را به عنوان زمان اکران عمومی آن انتخاب کرده است.

نسخه اصلی فیلم در سال 1976 بر اساس قصه نوول پرخواننده و کلاسیک استفن کینگ ساخته شد. این نسخه را برایان دی‌پالما کارگردانی کرد.

خط اصلی قصه درباره نوجوان 15 ساله ای است که از سوی هم کلاسی‌های خود همیشه مورد تمسخر قرار گرفته و تحقیر می شود.

زمانی که وی متوجه می شود از یک سری قدرت های درونی و ماورا طبیعه برخوردار است تصمیم می گیرد از هم کلاسی‌های خود انتقام بگیرد.

قصه فیلم در عین سرگرم کننده بودن بر روی این نکته تاکید می‌کند که اجتماع و افراد حاضر در آن چگونه می‌توانند یک نوجوان را به مرحله جنون برسانند.

سیسی اسپاسک با بازی در نقش کری در نسخه اصلی،تبدیل به یک بازیگر مطرح سینما شد و به خاطر آن نامزد دریافت جایزه اسکار هم شد.

جان تراولنا هم یکی از نقش‌های مهم این فیلم را به عهده داشت.

کیمبولی پیرس نسخه جدید «کری» را کارگردانی می‌کنند و گفته قصد ساخت فیلمی را دارد که آبروی نسخه اصلی را حفظ کند.

نسخه اصلی «کری» هم اکنون لقب یکی از آثار کلاسیک زانر سینمای و هشت و دلهره دهه هفتاد میلادی را گرفته است.

تهیه‌کننده گان نسخه جدید «کری» اعلام کرده بودند مایل هستند ایفای نقش مادرکری را به سیسی اسپاسک بسپارند. این نقش در نسخه اصلی توسط پایپر لوری بازی شد.

اما گفته می‌شود اسپاسک با درخواست کمپانی متروگلدوین مه‌پر موافقت نکرد و گفت هیچ کس نمی‌توانست و نمی‌تواند بهتر از لوری نقش مادر واپس گرا و ارتجاعی کری را در این فیلم بازی کند.

لوری هم برای بازی در این نقش نامزد دریافت جایزه اسکار شد.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
یادداشت
«انتهای خیابان هشتم» در فرم و محتوا تکرار نشده است

خبرگزاری فارس: علیرضا امینی کارگردان «انتهای خیابان هشتم» در هر اثر تازه‌اش کوشیده در بخش‌های فرم و محتوا به تکرار نگراید و توانست مضامین خوب فیلم‌هایش را در فرم‌های مناسب ارائه کند.

خبرگزاری فارس: «انتهای خیابان هشتم» در فرم و محتوا تکرار نشده است

تجربه تلویزیونی اخیر «علیرضا امینی» در قالب یک مجموعه پلیسی که نظرات مثبت و منفی فراوانی به دنبال داشت، برای او در آثار تصویری و بصری دستاوردهایی چون دانش و تجربه بیشتر، جذب مخاطبان انبوه‌تر و توجه لازم از سوی قشرهای مختلف به ویژه منتقدان را به ارمغان آورد.

این فیلمساز که تلاش می‌کند در سینما رشد کند، با اکران فیلم جدیدش «انتهای خیابان هشتم» یک‌بار دیگر توانایی‌ها و قابلیت‌های فیلمسازی‌اش را در معرض تماشا و قضاوت قرار داده است.

فیلم‌های قبلی او «هفت دقیقه تا پاییز»، «استشهادی برای خدا»، «فقط چشمهاتو ببند»، «زمان می‌ایستد»، «دانه‌های ریز برف»، «کنار رودخانه» و «نامه‌های باد»، علیرضا امینی را هنرمندی خوش‌فکر و متفاوت‌ساز معرفی کرده است.

این فیلمساز که سینما را در اشکال مختلف و در سمت‌‌های گوناگون تجربه کرده است با ساخته‌های اجتماعی‌اش را فیلمسازی که به دنبال معنویت و گفتن حرف‌های خوب در قالب سینما است، نشان داده و در هر اثر تازه‌اش کوشیده در بخش‌های فرم و محتوا به تکرار نگراید و توانسته مضامین خوب فیلم‌هایش را در فرم‌های مناسب ارائه کند.

«انتهای خیابان هشتم» مانند فیلم قبلی وی مضمونی اجتماعی دارد و داستان تلخ اجتماعی آن در مدت سه روز اتفاق می‌افتد. فیلمنامه این فیلم را «علی فرید» نوشته و «علیرضا امینی» مسلط‌تر از کارهای گذشته‌اش سعی کرده لباس تصویر و سینما بر آن بپوشاند.

تهیه دیه 100 میلیونی برای رهایی برادر «نیلوفر» (ترانه علیدوستی) از اعدام انیگزه‌ای می‌شود تا «نیلوفر»، «بهرام» (صابر ابر) و «موسی» (حامد بهداد) برای تهیه این مبلغ خود را به آب و آتش بزنند. آن‌ها به هر دری می‌زنند موفق نمی‌شوند عاقبت «نیلوفر» به ناچار تن به یک پیشنهاد غیراخلاقی می‌دهد تا از این طریق بتواند پول مورد نیاز را تهیه کند.

«علیرضا امینی» با طرح موضوع تلاش برای نجات فردی که پول می‌تواند گره‌گشای مشکل او باشد، از زاویه آسیب‌شناسی به نقد رفتارهای اجتماعی و پرتنش آدم‌های فیلم و ترسیم تصاویری از ناهنجاری‌های جامعه برداشته است. ناهنجاری‌هایی که این سه تن را به بن‌بست رسانده و تنها طی کردن راه غیراخلاقی را به «نیلوفر» گشود که این اتفاق بسیار تاسف بار و تلخ است.

فیلم سینمایی «انتهای خیابان هشتم» همان‌گونه که با تلخی آغاز شده با تلخی هم به پایان می‌رسد.

فیلم پر از تعلیق، کشش و هیجان است و استفاده از دوربین روی دست به این تنش‌ها و تشنج‌ها یاری رسانده است.

با آنکه «انتهای خیابان هشتم» شخصیت‌پردازی عمیقی ندارد و روی تغییر نظر و تسلیم شدن «نیلوفر» و پا گذاشتن در جاده انحراف به اندازه کافی کار نشده است اما در مجموع دکوپاژ خوب سینمایی، میزانسن مناسب، بازی‌ها و زوایای حساب شده دوربین همچنین فیلمبرداری حرفه‌ای و بازی‌های تقریباً یک‌دست بازیگران، دوری از گزافه‌گویی و اداهای روشنفکرمآبی باعث شده تا «انتهای خیابان هشتم» تماشاگر را راضی کند و به دیدن آثار قوی‌تر «علیرضا امینی» در آتیه امیدوارتر باشد.

این فیلم در کارنامه هنری «علیرضا امینی» جایگاهی مقبول دارد و بازی‌های «ترانه علیدوستی»، «صابر ابر» و «حامد بهداد»، کارگردانی جمع و جور، نگاه منتقدانه اجتماعی فیلمساز از امتیازات اصلی آن را تشکیل می‌دهد.

-----------------------------

نویسنده: جبار آذین

منتقد و مدرس سینما

----------------------------

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
تاکید سینماگران بر وفاق ملی
شمقدری با صنوف سینمایی دیدار کرد

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان سینمایی عصر امروز با نمایندگان صنوف سینمایی دیدار کرد.

خبرگزاری فارس: شمقدری با صنوف سینمایی دیدار کرد

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، عصر امروز در وزارت فرهنگ و ‌ارشاد اسلامی، «جواد شمقدری» رئیس سازمان سینمایی با نمایندگان صنوف سینمایی دیدار کرد.

در این نشست، برخی از اعضای شوراهای مرکزی اتحادیه تهیه‌کنندگان، کانون پخش‌کنندگان، مدیران تولید، کارگروه ساماندهی صنوف، انجمن موسسات ویدیویی، شورای صنفی اکران و... حضور داشتند.

از حضار در این نشست می‌توان به جمال شورجه، داریوش بابائیان، مرتضی شایسته، حبیب اسماعیلی، اکبر سنگی، عبدالله عیخانی، سید جمال ساداتیان، مسعود اطیابی، سید علیرضا سجادپور، حسین زندباف، بیژن امکانیان، عباس رافعی، علی سرتیپی، سید ضیا هاشمی، محمدرضا شرف الدین، حبیب کاوش، حبیب‌الله کاسه‌ساز، اکبر حر، سعید سهیلی، مسعود اطیابی، رسول توکلی و ... اشاره کرد.

در این جلسه به موضوعاتی نظیر حواشی اکران نوروز، بحث امنیت شغلی و ... اشاره شد و سینماگران هم بر وفاق ملی تاکید کردند.

مشروح این نشست متعاقباً روی خروجی خبرگزاری فارس قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
محمد یعقوبی در گفت‌و‌گوی مشروح با فارس:
تغییر در شورای هنری تئاتر شهر رفتاری ضدشورایی بود

خبرگزاری فارس: عضو سابق شورای هنری تئاتر تغییر در شورای هنری تئاتر شهر را عملی ضد شورایی دانست و گفت: این اقدام برای ایجاد فرصتی برای اعمال نظر صورت گرفت.

خبرگزاری فارس: تغییر در شورای هنری تئاتر شهر رفتاری ضدشورایی بود

«محمد یعقوبی» عضو پیشین شورای هنری تئاتر شهر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تئاتر فارس گفت: من نمی‌توانم از قول دیگر اعضای شورا صحبت کنم. بنابراین فقط درباره نبودن خودم در شورا حرف می‌زنم که بهترین پاسخی که دارم این است که باید از آقای شاه‌آبادی و معاونان وی در مورد این تغییرات سؤال پرسید.

وی افزود: لازم است مسئله‌ای را مطرح کنم که در طول سال‌هایی که تئاتر کار کردم تا به حال برای من پیش نیامده بود. تا به حال هیچ معاون هنری ندیدم که به اندازه آقای شاه‌آبادی رفتار انتحاری کند؛ البته هیچ اشکالی ندارد که یک فرد علیه خود انتحاری عمل کند اما وقتی با این کار خود به دیگران لطمه می‌زند، اسمش ترور است.

* نمی‌دانم چرا وزیر ارشاد نسبت به اقدامات معاون هنری عکس‌العمل نشان نمی‌دهد

نماینده سابق خانه تئاتر در شورای هنری تئاتر شهر تصریح کرد: به هر حال این رفتار انتحاری و این خود‌زنی آقای شاه‌آبادی برای من بسیار عجیب است، زیرا آدم احساس می‌کند یک روحیه منطقی نباید انتحاری باشد ولی این روحیه در حال زدن لطمه وحشتناکی به تئاتر است. هر چه فکر می‌کنم نمی‌دانم که چرا وزیر ارشاد این فرد را عوض نمی‌کند؟ با خودم می‌گویم شاید وزیر در این رابطه هیچ‌کاره است. البته این را نمی‌دانم و حدس می‌زنم اما چون دلیل دیگری نمی‌بینم و با وجود اعتراض‌های بسیار تغییری در این جایگاه صورت نمی‌گیرد به گمان خود می‌رسم!

وی ادامه داد: وقتی وزیر ارشاد می‌داند که چقدر تئاتری‌ها از این آدم ناراضی هستند تعجب می‌کنم که چرا شاه‌آبادی عوض نشده و نمی‌شود. البته می‌توان گفت که موضوع شخص نیست اما ما می‌دانیم که در این کشور اشخاص مهم هستند و می‌توانند یک جریان تقریبا شکل گرفته را به هم بریزند، کاری که آقای شاه‌آبادی در مورد شورای هنری تئاتر شهر انجام داده است.

* تغییر در شورای هنری یک رفتار ضد شورایی بود

این نویسنده و کارگردان تئاتر با اشاره به اینکه معاون امور هنری وزارت ارشاد به شورا اعتقادی ندارد، بیان داشت: به هر حال این رفتار ایشان نشان داده که اساسا هیچ اعتقادی به شورا نداشته است و در واقع می‌داند که ما جدول سال 91 تئاتر شهر را بسته بودیم و اسامی کارگردان‌ها را قصد داشتیم اعلام کنیم تا هیچ بهانه شورای عدم حمایت نداشته باشد. زمانی که شاه‌آبادی و معاونانش می‌دانند ما چنین کاری را انجام دادیم، تغییر در شورا تنها یک رفتار ضد شورایی است. یعنی پیش خود می‌گویند افراد جدیدی را می‌آوریم تا آن‌ها برای ما فرصتی جهت تغییر در تصمیم‌گیری‌ها باشند، بنابراین هیچ معلوم نیست این شورا چه مدت دوام بیاورد. من در این شورا نماینده خانه تئاتر بودم، با تمام تلاش امیدوار بودم کاری برای تئاتر انجام دهم ولی حضور در این شورا جز دشمن‌تراشی نتیجه چندانی برای من نداشت. به همین دلیل حتی باید خوشحال باشم که دیگر در این شورا نیستم.

* از مسائل پشت پرده مدیریتی تئاتر سردرآوردم/‌حرف خواهم زد

یعقوبی تصریح کرد: به هر حال امیدوارم که از نماینده خانه تئاتر هم که بنا به تعهد دو طرفه مرکز هنرهای نمایشی و خانه تئاتر صورت گرفته بود، دعوت به عمل آید تا‌ از طرف خانه تئاتر در شورای هنری حضور داشته باشد. شکی نیست که در این مدتی که در شورا بودم از مسائل زیادی در مورد مشکلات پشت پرده مدیریتی سردرآورم و روزی حتما در مورد آن صحبت خواهم کرد اما الان شرایط تئاتر نگران‌کننده است.

وی مشاوران معاونت هنری را افرادی کوچک خواند و ادامه داد: آقای شاه‌آبادی همان طور که در سال گذشته گفتم مشاوران کوچک دارد و باید حرفم را این طور تکمیل کنم که اگر آدم‌های بزرگی دور خود جمع کند خود نیز بزرگ می‌شود.

* افراد جدید شورای هنری خوش‌نام هستند/ احتمالا مدیر تئاتر شهر  تمایلی به تغییر نداشته است

عضو هیئت مدیره خانه تئاتر گفت: افراد جدید شورای هنری تئاتر شهر خوش‌نام هستند که این یک حسن است ولی واقعیت این است که شاید در تفکر ضد شورایی معاونت هنری که احساس می‌کنم، بودن این افراد ممکن است به نفع تئاتر باشد.

این هنرمند تئاتر درباره استقلال مدیریتی مدیر تئاتر شهر بیان داشت: موسوی فردی با حسن نیت است اما من هم احساس کردم که استقلال مدیریتی ندارد اما معنی آن به این نیست، ما در شورا بودیم و کسی نظرات‌ ما را دگرگون نمی‌کرد، به جز یک مورد که اعتراض کردم. از این نظر، استقلال در شورا بود. ولی صادق موسوی نمی‌تواند بگوید استقلال دارم چون همین الان او احتمالا تمایلی به تغییر در شورا نداشته است.

* شاه‌آبادی جایگاه معاونت هنری را اقامتگاه موقت می‌داند

یعقوبی گفت: فکر می‌کنم شاه‌آبادی و معاونانش معاونت هنری و وزارت ارشاد را یک جایگاه موقت برای خود تلقی می‌کنند. زیرا اگر این طور نبود اقدامات ماندگار و تاثیرگذار برای‌شان مهم بود، اصلا فکر نمی‌کنند که اطرافیان چه صحبت‌هایی در موردشان می‌کنند. آن‌ها اینجا را موقت می‌دانند و از طرفی برای‌شان اقدامات اصولی و نام ماندگار اهمیت ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شکی نیست افرادی که چنین روحیه‌ای دارند، وجودشان در آن عرصه خطرناک است. آن‌ها به نظر می‌رسد اینجا را اقامتگاه موقتی می‌دانند اما تجربه‌ نشان می‌دهد افرادی با چنین روحیه‌ای بیهوده دل بسته‌اند به اینکه به جایگاه بالاتری عروج خواهند.

انتهای پیام/ی

یک شنبه 27 فروردین 1391  10:18 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نسخه چاپيارسال به دوستان
خانه نمایش شماره 2 افتتاح می‌شود

خبرگزاری فارس: خانه نمایش شماره 2 روز سه‌شنبه 29 فروردین با حضور معاون امور هنری، هنرمندان و مدیران اداره کل هنرهای نمایشی افتتاح خواهد شد.

خبرگزاری فارس: خانه نمایش شماره 2 افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه نمایش شماره 2 پس از افتتاح خانه نمایش طی چند ماه گذشته در راستای اضافه کردن فضاهای تخصصی هنر نمایش در دستور کار معاونت امور هنری قرار گرفت که با پیگیری معاون وزیر به سرانجام رسید و روز سه‌شنبه هفته جاری افتتاح خواهد شد.

خانه نمایش شماره 2 واقع در خیابان ولیعصر، خیابان مطهری، خیابان لارستان، کوچه جهانسوز، پلاک 6 روز سه‌شنبه ‌ساعت 18 با حضور مسئولان و هنرمندان افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/ی

یک شنبه 27 فروردین 1391  10:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها