0

اخبار سینما و تئاتر (91/01/27)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر (91/01/27)
یک شنبه 27 فروردین 1391  10:16 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
برگزاری جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب در سینما فرهنگ
لشکری‌پور: قهر نیستم، با میرعلایی مشهد بودم/ از برداشت رسانه‌ها متعجبم

خبرگزاری فارس: معاون فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی با اشاره ادامه فعالیتش در بنیاد فارابی و شایعه‌سازی برخی رسانه‌ها گفت: جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب اوایل اردیبهشت در سینما فرهنگ برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: لشکری‌پور: قهر نیستم، با میرعلایی مشهد بودم/ از برداشت رسانه‌ها متعجبم

به گزارش خبرگزاری فارس، در آستانه برپایی جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب گفت‌و‌گویی کوتاه با پژمان لشکری‌پور طراح این جشنواره و معاون بنیاد سینمایی فارابی ترتیب دادیم تا از چگونگی روند جشنواره و شایعاتی که در خصوص قهر وی از بنیاد سینمایی فارابی مطرح شده، مطلع شویم. متن گفت‌و‌گوی فارس با لشکری‌پور به شرح ذیل است:

* در آستانه برپایی برگزاری نخستین جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب هستیم، با توجه به شایعاتی که در خصوص قهر شما از فارابی وجود دارد آیا در جلسات این جشنواره حضور دارید‌؟

- تاکنون چهار یا پنج جلسه اجرایی در خصوص جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب داشتیم که در همه آن‌ها شرکت کردم و امیدواریم به صورت شایسته‌ای جشنواره برگزار شود.

* پیش از این قرار بود جشنواره در شهر مشهد برگزار شود، آیا به نتیجه قطعی در این باره رسیدید ؟

- انشاءالله جشنواره در تهران و در سینما فرهنگ برگزار خواهد شد. جلسات داوری شکل گرفته است و با جمع‌بندی داوری که صورت می‌گیرد انشاءالله اوایل اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. مراحل نهایی داوری در حال انجام است و من هم در تمام جلسات شرکت کردم.

* چند روزی است که شایعاتی مبنی بر قهر شما از بنیاد سینمایی فارابی مطرح شده است، در این باره توضیح بفرمایید.

- من از برداشت همکاران مطبوعاتی از دو جهت متعجب شدم، همیشه در دسترس هستم و می‌توانستند قبل از اطلاع‌رسانی به این شکل با خودم صحبت کنند. از سوی دیگر در مصاحبه‌ای که با خبرگزاری فارس اوایل اسفندماه‌ سال گذشته داشتم در انتهای صحبت‌هایم اعلام کردم که برنامه‌ریزی شخصی‌ام به گونه‌ای است که سال 91 را به کارهای شخصی‌ام در دفتر بپردازم، از سوی دیگر قرارداد همکاری من با بنیاد سینمایی فارابی به گونه‌ای تنظیم شده بود که پایان سال 90 به اتمام می‌رسید و برنامه‌ریزی‌ام به گونه‌ای بود که در سال 91 نباشم. اگر قهر بود که از پیش اعلام نمی‌کردم‌!

به دوستان در فارابی هم اعلام کردم که تا پایان سال 90 حضور خواهم داشت و در خدمت دوستان هستم‌. پایان سال 90 آقای میرعلایی چند جلسه با من داشتند و ایشان درخواست کردند تا در سال 91 نیز در خدمت بنیاد فارابی باشم و بحث اصلی ما این بود. من در عرصه فرهنگ در حوزه‌های مختلف از جمله سینما و تلویزیون فعالیت کردم و مدیران بسیاری را دید‌ه‌ام. آقای میرعلایی را پا‌ک نهاد، شریف و متعهد می‌دانم ضمن اینکه در دوران مدیریت‌شان در فارابی مظلومیت‌های بسیاری کشیدند که ما شاهد این مظلومیت‌ها در تحلیل‌ها هستیم ‌و متاسفانه ادامه دارد. قصد و نیت من تنها گذاشتن یا تحت فشار گذاشتن ایشان نبوده و نیست. همچنین علیرغم شایعات به وجود آمده جدای از همکاری آقای میرعلایی جزء دوستان عزیزم هستند و جالب است که بدانید چهارشنبه تا جمعه گذشته با یکدیگر در مشهد مقدس بودیم‌. درباره تحلیل‌هایی که این‌روزها شاهد آن هستیم، به زودی صحبت‌هایی را خواهم داشت.

* جنابعالی به عنوان معاون بنیاد سینمایی فارابی در فرودین ماه در فارابی حضور داشتید و فعالیت کردید‌؟

- همین الان در فارابی هستم و در جلسات متعدد جشنواره فیلمنامه‌نویسی انقلاب حضور داشته و دارم. از سوی دیگر فروردین‌ماه‌ تنها 15 روز کاری داریم و شاید برای من فروردین‌ماه هم پرکار بود، زیرا درگیر مسایل تولید پروژه «استرداد» بودم همچنین راه‌اندازی پروژه «چمران» را در برنامه داشتم و بیشتر وقتم به صورت خاص صرف این دو پروژه شد. به خصوص در پروژه «استراداد» که من در دفتر کار و لوکیشن شهرستان فیلم مجبور به حضور بودم و طبیعتاً در بنیاد سینمایی فارابی حضور نداشتم. الحمدالله مشکلات حل شد و روند تولید فیلم همچنان ادامه دارد.

* درباره روند تولید «استرداد» بفرمایید و چرا در این پروژه حضوری پررنگ دارید؟

- فیلم کار سختی است، به تاریخ معاصر می‌پردازد و جزء اولین تجربه‌های سینمای ایران در این زمینه است. طبعاً حساسیت‌های خاص خود را دارد. ‌از روز 12 فروردین ماه جلسات مداوم با ‌آقایان علی اکبری، غفاری و تیم نویسندگان داشتیم که روند تولید دچار اخلال نشود، در حال حاضر نیز ادامه دارد این فیلم لوکیشن‌های متفاوت دارد و در بندر ترکمن و پل ورسک ادامه خواهد داشت. از حیث برخی لوکیشن‌ها تجربه اول سینمای ایران است و باید با وسواس خاصی ساخته شود. مقدماتی برای این کار نیاز است که روند لوکیشن‌های متنوع فیلم به اخلال نیانجامد‌. شروع کار در مسکو بود که حضور داشتم. در روی کشتی برای اولین بار در دریای خزر دوستان کار کردند که باید حضور می‌داشتم و بعد در بندر ترکمن و در نهایت راه‌آهن تهران و شمال است. این فیلم  لوکیشن‌های مختلفی داشت که نیاز بود به صورت ویژه انرژی بگذاریم تا انشاءالله به سرانجام برسد.

جلسات متعددی با کارگردان و تهیه‌کننده پروژه «چمران» داشتم که انشاءالله مشکلات مرتفع شود . بحث‌های اداری و مالی دارد که باید به سامان برسد.

* با این اوصاف در فارابی حضور خواهید داشت؟

- مشکل اصلی سینما حضور یا عدم حضور من نیست، همان‌گونه که می‌دانیم مشکلات سینما در عرصه‌های مختلف تولید و توزیع مسایل عمیق‌تری است که در سایه همکاری و آرامش حل می‌شود. بنده به آقای میرعلایی عرض کردم اگر جمع‌بندی ایشان در راستای سیاست‌های سازمان سینمایی کشور برای حرکت قوی و پرشتاب فارابی کماکان در سال 91 باشد قطعاً اگر کاری از من برآید حتماً در خدمت سینمای ایران خواهم بود.

انتهای پیام/ی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها