مدیرکل تربیت بدنی استان اصفهان با انتقاد از توجه مسئولان به ورزش حرفه ای و بی توجهی برخی به ورزش قهرمانی گفت: متاسفانه مسئولان به ورزش حرفه ای که بیش از سایر مسائل در توجه رسانه هاست، توجه بیشتری می کنند و همین مسئله باعث بی توجهی به ورزش قهرمانی شده است.
به گزارش ایمنا، رشید خدابخش صبح امروز در گردهمایی مدیران روابط عمومی ادارات کل تربیت بدنی سراسر کشور با اشاره به اهمیت نقش روابط عمومی در ورزش و تاثیر آن بر جامعه اظهار داشت: در حال حاضر ورزش در کشور ایران تکالیفی دارد که باید برای انجام آن بیشترین تلاش را به خرج داد و با توجه به اینکه من بیش از همه به عملکرد خودم نقد می کنم، باید بگویم که به عنوان یک مدیرکل تا کنون موفق نشده ام ورزش را در لایه های مختلف جامعه همه گیر کنم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها ۲ میلیون و ششصد هزار نفر بیمه شده ورزشی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: متاسفانه در کشوری با جمعیت ۷۵ میلیون نفری، تعداد بیمه شده های ورزشی ما بسیار محدود است و این در حالیست که بند ۳ قانون اساسی دولت را مکلف به زمینه سازی برای ورزش رایگان مردم کرده است.
مدیرکل تربیت بدنی استان اصفهان با انتقاد از توجه رسانه ها و برخی مسئولان به ورزش حرفه ای تصریح کرد: متاسفانه با توجه به اینکه ورزش حرفه ای در بوق و کرناست، مسئولان و مردم بیشتر به آن توجه می کنند و متاسفانه عملکرد ناشایست تعدادی افراد انگشت شمار در ورزش حرفه ای، به نمود جامعه ورزش ایران تبدیل می شود.
به جای تربیت ورزشکار، تماشاگر تربیت کرده ایم
وی تصریح کرد: متاسفانه ما در سال های گذشته به جای تربیت ورزشکار تماشاگر تربیت کرده ایم و بیش از آنکه به خود ورزش توجه کنیم، به تماشای آن اهمیت داده ایم. ما در سال های اخیر حاشیه ساز شده ایم و همه می بینند که پربیننده ترین برنامه ورزشی سیما، پرحاشیه ترین برنامه صدا و سیماست و با توجه به این واقعا باید به حال ورزش تاسف خورد.
خدابخش گفت: موفقیت های باشگاهی باید منجر به موفقیت های ورزشکاران ما در جامعه شوند و ورزش حرفه ای که هیچ نمودی در بین ورزشکاران ورزش قهرمانی ما نداشته باشد، به درد نمی خورد و در این زمینه باید همه ارگان ها و مسئولان تلاش کنند و موجب ارتقای ورزش کشور شوند.