0

اخبار اصفهان - اسفند 90

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

زحمتکش: نمی‌دانم محرومیتم از کجا آب می‌خورد
چهارشنبه 3 اسفند 1390  6:39 PM

بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند می‌گوید: واقعا نمی‌دانم قضیه محرومیت من از کجا آب می‌خورد که دقیقا برای بازی با منصوری باید مرا محروم کنند.

احسان زحمتکش در گفتگو با ایمنا، پیرامون حکم محرومیتی که از سوی کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال برای او صادر شده است می‌گوید: متاسفانه دیروز به من اعلام شد به خاطر حواشی که در دیدار با حفاری در اهواز به وجود آمده است تا پایان فصل محروم شده ام و نمی‌توانم تیمم را در دیدار حساس برابر منصوری قرچک همراهی کنم.
وی ادامه می‌دهد: من نمی‌دانم به چه دلیل مرا محروم کرده اند و باید خودم به کمیته انضباطی بروم و ببینم آیا فیلم یا مدرک خاصی دارند که نشان دهد من حرکتی به سمت تماشاگران اهوازی انجام داده ام یا خیر، واقعا نمی‌دانم این قضیه از کجا آب می‌خورد که دقیقا برای بازی با منصوری باید مرا محروم کنند.
بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند تصریح می‌کند: اگر پس از بازی با حفاری مرا محروم می‌کردند پس از گذراندن محرومیت خود به این بازی می‌رسیدم اما واقعا نمی‌دانم چه کسانی عامل و دست اندر کارند که چنین قضیه ای پیش بیاید.
از زحمتکش در مورد بازی گیتی پسند و منصوری نیز می‌پرسیم که در پاسخ می‌گوید: این دیدار، بازی مرگ و زندگی است و ما با تمام قدرت می‌رویم تا بازی را ببریم و اگر هم شد تفاضل گلمان را هم کمی بهبود ببخشیم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها