0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

عقیلی: هر مربی‌ای بعد از بوناچیچ بیاید خیالش راحت است

هادی عقیلی مدافع ایرانی باشگاه العربی قطر بعد از پشت سر گذاشتن یک مصدومیت سخت سرانجام برای تیمش به میدان رفت.

عقيلي در مورد بازگشت به ميادين فوتبال می گوید: من پنجشنبه شب در بازي العربي و ام صلال دوباره توانستم بازي كنم و مشكل خاصي نداشتم. البته هنوز كمي درد دارم ولي اين درد طوري نيست كه نتوانم بازي كنم. خوشحالم كه بعد از چند هفته برگشتم.
عقيلي كه تيمش در رده‌هاي پايين جدول قرار دارد خاطرنشان مي‌كند:« ما نتايج چندان خوبي نگرفتيم و اين وضعيت ديگر عادي شده است. اين در حالي است كه بايد ماه آينده در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا بازي كنيم و تا آن زمان بايد از اين وضعيت بيرون بيايم.
از مدافع سابق سپاهان در مورد صدرنشيني اين تيم در ليگ برتر سوال مي‌كنيم كه او مي‌گويد: به نظر من سپاهان بعد از اينكه چند بازيكن را از دست داد جانشين‌هاي خوبي را انتخاب كرد و امسال هم قدرت خودش را نشان داد. از طرفي مسوولان اين باشگاه مربياني را آوردند كه از لحاظ فني در سطح بالايي قرار داشتند. ابتدا بوناچيچ آمد و او كارش را اينقدر خوب انجام مي‌دهد كه هر مربي‌اي بعد از لوكا بيايد خيالش راحت است. در مورد نتایج فعلی سپاهان اصلاً نباید نقش لوکا را فراموش کرد. من فكر مي‌كنم سپاهان شانس زيادي دارد تا براي سومين سال پياپي قهرمان شود.
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:02 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

بازیکنانی که راضی نمی شدند به کرمان بروند

بازیکنان تیم فوتبال ذوب آهن پیش از سفر به کرمان خبری شنیدند که بار دیگر تصمیم به اعتصاب گرفتند.

به گزارش ایمنا، بازیکنان تیم فوتبال ذوب آهن که پس از تاخیر ۴ ساعته پرواز اصفهان به تهران تصمیم گرفتند با اتوبوس راهی کرمان شوند عصر امروز با خبری مواجه شدند که موجب عصبانیت آنها شد.
این بازیکنان پس از آن و در اعتراض به عدم پرداخت معوقات مالی خود تصمیم گرفتند به همراه تیم به کرمان نروند اما قول های مسئولان ذوب آهن و درخواست کادر فنی آنها را مجاب کرد تا راهی کرمان شوند.
گفته می شود اعلام اینکه حقوق معوقه بازیکنان ذوب آهن تا اردیبهشت امسال پرداخت نمی شود باعث ناراحتی آنها شده است.
پس از اینکه ذوبی ها با قول های مدیران باشگاه راضی به سفر به کرمان شدند مسئولان باشگاه نیز تصمیم گرفتند تیم فوتبال را با پرواز چارتر راهی کرمان کنند.
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:03 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

کافی نت متخلف در اصفهان پلمپ شد

با تلاش ماموران اداره اماكن پليس امنيت عمومي استان اصفهان متصدي كافي نتي كه اقدام به تهيه و توزيع فيلم هاي غير مجاز مي كرد دستگير و واحد صنفي وی پلمپ شد.

به گزارش ایمنا، سرهنگ مير عباس صوفي وند رئيس پليس امنيت عمومي استان با اعلام این خبر اظهار داشت: در پي كسب خبري مبني بر اينكه فرد متصدي واحد صنفي كافي نت در يكي از نقاط شهر اصفهان اقدام به تهيه، تكثير و فروش فيلم هاي غير مجاز مي كند موضوع در دستور كار ماموران اداره نظارت بر اماكن عمومي اين يگان قرار گرفت.
وي افزود: پس از انجام تحقيقات لازم و كسب اطمينان از درستي موضوع واحد صنفي نامبرده با هماهنگي مقام قضايي مورد بازرسي قرار گرفت كه در اين بازرسي تعداد قابل توجهي سي دي و دي وي دي به همراه يك هارد ديسك رايانه فيلم هاي غير مجاز كشف و ضبط شد.
اين مقام مسئول با بيان اينكه واحد صنفي مذكور با حكم قضايي پلمب شد عنوان داشت: در اين خصوص متصدي كافي نت نيز به جرم فعاليت در زمينه توزيع فيلم هاي غير مجاز دستگير و به همراه پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي تحويل شد.
سرهنگ صوفي وند با بيان اينكه اين گونه افراد با به انحطاط كشيدن نسل جوان جامعه در زمينه جنگ نرم دشمن گام بر مي دارند گفت: پليس با آمادگي و هوشياري كامل اين گونه اقدامات را زير نظر دارد و با مجرمان برابر قانون برخورد خواهد كرد.

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:03 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

دکترولایتی روبان تقاطع غیر همسطح امام سجاد(ع) را می چیند

مدیر روابط عمومی شهرداری اصفهان اعلام کرد:تقاطع غیر همسطح و زیرگذر امام سجاد(ع)، بزرگراه سردار شهید لاوی و تقاطع غیر همسطح سردار شهید همت و خانه ولایت و انقلاب اسلامی به مناسبت سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و سالروز ولادت با برکت نبي اکرم(ص) و حضرت امام صادق(ع) در روز پنج شنبه هفته جاری با حضور دکتر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری به بهره برداری می رسد.

به گزارش ایمنا، مهندس اصغر آذربایجانی با اعلام این مطلب گفت: پروژه تقاطع غیر همسطح و زیرگذر امام سجاد(ع) بزرگراه سردارشهید لاوی و تقاطع غیر همسطح سردار شهید همت نزديك به ۱۰ ماه زودتر از موعد مقرر با حضور دکتر ولایتی افتتاح می شود.

وی افزود: تقاطع غیر هسطح و زیرگذر امام سجاد (ع) به منظور تسهیل در امر عبور ومرور وسائل نقلیه ،همچنین ایجاد دسترسی مناسب جهت استفاده زائرین مزار شهدا وکاهش ترافیک خیابان آبشار سوم، آپادانا، سعادت آباد وقائم مقام فراهانی احداث شده است.
مدیر روابط عمومی شهرداری اصفهان با اشاره به احداث تقاطع غير همسطح سردارشهید همت تصريح كرد: اين پروژه نيز به مناسبت سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و سالروز ولادت با برکت نبي اکرم(ص) در اختیار شهروندان قرار می گیرد.
مدیر روابط عمومی شهرداری اصفهان به بهره برداری ۴۵ پروژه عمراني و خدماتی در منطقه ۶ در روز پنج شنبه هفته جاری اشاره و تصریح کرد:کلیه این طرح ها در روز پنج شنبه و به صورت همزمان به بهره برداری می رسد.
وی از افتتاح خانه ولایت و انقلاب اسلامی با هدف مستند سازی شکل گیری انقلاب اسلامی به صورت تخصصی در روز پنج شنبه هفته جاری با حضور دکتر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری خبرداد و گفت: این مرکز نیز در روز پنج شنبه و پس از روبان چینی طرح شهید لاوی در محدوده خیابان جامی به بهره برداری رسمی می رسد.

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:05 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

برگزاری نشست شعرخوانی استانی جشنواره بین المللی شعر فجر در اصفهان

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان از برگزاری نشست شعرخوانی استانی جشنواره بین المللی شعر فجر در اصفهان خبر داد.

به گزارش ایمنا، علی حاج زکی با بیان این مطلب گفت: این نشست با حضور جمعی از شاعران سراسر استان اصفهان ۱۶ بهمن ساعت ۱۵ در مجتمع فرهنگی هنری صائب برگزار می شود.
وی ادامه داد: در این نشست ۲۴ نفر از شاعران از سراسر استان به شعرخوانی می پردازند.
وی ادامه داد: جشنواره منطقه ای شعر فجر در دو نشست از ساعت ۱۵ الی ۲۱ روز ۲۷ بهمن در مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان برگزار خواهد شد.
علی حاج زکی افزود: در دو نشست جشنواره منطقه ای شعر فجر ۱۲ شاعر از استان اصفهان، ۱۲ شاعر از استان یزد و ۱۲ شاعر از استان چهارمحال و بختیاری و ۳ شاعر کشوری به شعر خوانی می پردازند.
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:05 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نگاهی به صفحات ورزشی روزنامه های اصفهان- ۱۷/۱۱/۹۰

نسل فردا
گزارش ورزشی شماره امروز نسل فردا در ارتباط با سپاهان و وظیفه سنگین مدیران برای حفظ آرامش این تیم است. در صفحه ورزشی امروز نسل فردا همچنین خبرهایی از مخالفت ذوب آهن با جدایی گردان و پیش بینی خوروش از آینده آبی ها دیده می شود.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نسل فردا:
بازی راحت ابراهیم زاده در کویر
توقف انتقال داماش به هدایتی
از سر دلسوزی بود
اصفهان امروز
پیش بازی دیدار ذوب آهن و مس در اصفهان امروز دیده می شود. «حمله بد مقابل دفاع بدتر» تیتری تحلیلی از وضعیت دو تیمی است که امروز در کرمان مقابل هم قرار می گیرند.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان امروز:
به دنبال قهرمانی در لیگ برتر هستیم
تلاش برای قهرمانی تا آخرین لحظه
گردان نباید به پرسپولیس برود
نصف جهان
آنچه که امروز در نصف جهان به چشم می خورد تماما تحلیل و یادداشت است. به چز پیش بازی ذوب آهن و مس که با عنوان «استخراج امتیاز از معدن مس» در این صفحه علاقه مندان به فوتبال را به خود جذب می کند یادداشتی در خصوص جدایی فیروز کریمی از شاهین هم با عنوان نمک لیگ رفت! دیده می شود.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه نصف جهان:
آیا مشکل تیم والیبال گیتی پسند تغییر مربی است؟
وظیفه تاریخی هواداران طوفان زرد
اصفهان زیبا
«ماهان درست زمانی نتیجه نگرفت که درایت کادر فنی را نیاز داشت»عنوان مطلبی است که در انتقاد به وضعیت ناامیدکننده تیم های فوتسال اصفهان در لیگ برتر نوشته شده است. ویژه نامه ورزشی حمله هم با مطالب متنوع امروز به همراه اصفهان زیباست.
نگاهی به دیگر عناوین ورزشی روزنامه اصفهان زیبا:
ساهاکیان و داوودی به ترکیب تیم بسکتبال ذوب آهن اضافه شدند
ذوب آهن در اندیشه ادامه روند موفقیت آمیز
بازیکنان ذوب آهن این بار از سفر به کرمان امتناع کردند

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:07 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

خط ميدان جمهوري-انقلاب به سيستم AVL مجهز شد

مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني اصفهان و حومه با اشاره به تجهيز خط ميدان جمهوري – ميدان انقلاب به سيستم AVL اظهار داشت: مکانیزه کردن مدیریت ناوگان اتوبوسرانی از طریق سیستم AVL در راستای ارتقا کیفی ناوگان در حال انجام است.

به گزارش ايمنا، عباس روحاني با بيان مطلب فوق گفت: سیستم AVL به معنای مدیریت مکانیزه ناوگان است و در حال حاضر خط ۲۳ اتوبوسراني يعني خط ميدان جمهوري-ميدان انقلاب به اين سيستم مجهز شده است.
وي با اشاره به تكميل پروژه AVL در كليه خطوط اتوبوسراني اصفهان تصريح كرد: با تجهيز كليه خطوط اتوبوسراني به اين سامانه ، ناوگان بهتر از گذشته اداره و به مردم خدمت رساني مي كند.
مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني اصفهان و حومه با اشاره به مزاياي تجهيز خط ۲۳ به سيستم AVL افزود: بر اين اساس جدول زمان‌بندی به صورت ساده در ايستگاه مبدا و مقصد نصب شده تا شهروندان از ساعت حركت اتوبوس اطلاع يابند.
روحاني با اشاره به راه‌اندازی سیستم SMS center خاطرنشان كرد: كدهاي مربوط به خط ۲۳ در كليه ايستگاههاي اين مسير نصب شده كه با فعال كردن پروژه SMS center شهروندان مي توانند با ارسال كد ايستگاه به شماره ۱۰۰۰۰۳۱۱ از زمان‌بندی و موقعیت اتوبوس‌هايي كه به وارد مي شوند، مطلع می‌شوند.
وي با بيان اين كه نصب تابلوهاي VMS(تابلوهاي الكترونيكي اعلام زمان رسيدن اتوبوس به ايستگاه) در دو ايستگاه از خط ۲۳ در حال اقدام و تست مي باشد، اظهار داشت: ۲ اتوبوس رزرو نيز به اين خط جهت جايگزيني در موارد خاص همچون خرابي اتوبوس و پيك ترافيكي در نظر گرفته شده است.
مديرعامل شركت اتوبوسراني اصفهان و حومه ادامه داد: از زمان اجراي اين پروژه در خط ميدان جمهوري-ميدان انقلاب متوسط جابه جايي مسافردر روز ۶۰ درصد در اين خط افزايش يافته است.
وي اضافه كرد: به طور متوسط روزانه ۲ سرويس نيز به سرويس اتوبوس هاي اين خط اضافه شده كه بسيار حائز اهميت است.
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:07 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

بازار فروش لوازم خانگی در اصفهان ثبات ندارد

رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان اصفهان گفت: از زمان اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و همچنین نوسانات ارز، بازار فروش لوازم خانگی در اصفهان از ثبات افتاده است.
اکبر زادمهر امروز در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایمنا با اشاره به این که به دلیل بالا رفتن قیمت دلار، کارخانه داران تولیدکننده لوازم خانگی، قیمت های خود را افزایش داده اند، اظهار داشت: به دلیل تورم موجود و نبود ثبات در بازار ارز، افزایش قیمت در تولید لوازم خانگی از ۵ تا ۱۵ درصد مشاهده شده است.
وی با بیان این که دولت باید برای ثبات قیمت ها در بخش تولید لوازم خانگی تدابیر ویژه ای اتخاذ کند، تصریح کرد: بالا رفتن قیمت ارز و افزایش قیمت از سوی کارخانه ها، فروشندگان لوازم خانگی را بلاتکلیف کرده است.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان اصفهان با تاکید بر این که برخی از مغازه داران، اجناس خود را به قیمت قبل به فروش می رسانند، بیان داشت: این فروشندگان با خرید لوازم جدید از کارخانه ها، متاسفانه ضرر می کنند و مجبورند برای جبران خسارت برخی از اجناس موجود در انبارهای خود را به قیمت جدید به فروش برسانند که در این پروسه مصرف کنندگان با افزایش قیمت مواجه و سرگردان می شود.
وی همچنین افزود: لوازم خانگی داخلی به دلیل بالا رفتن کیفیت خود همچون اجناس خارجی در بازار داخلی خریدار و مشتری دارد.
زادمهر در ادامه با اشاره به این که بعد از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها انتظار می رفت بازار لوازم خانگی سر و سامان گیرد، گفت: با اجرای این طرح لوازم خانگی ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یافت.

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:08 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

پول زیرمیزی پرسپولیس را باید به ذوب آهن و ملوان هم داد

نشست خبری مدیرکل تربیت بدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر دیروز در تالار افتخارات اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش ایمنا،سردار مصطفی آجرلو در این نشست خبری با اشاره به صحبت امام خمینی (ره) در خصوص ابعاد جسمانی و روحانی ورزش بیان داشت: اگر این صحبت را سی و سه سال پیش باور کرده بودیم و سکان ورزش را با تکیه بر این سخن هدایت می کردیم امروز همانطور که می توانیم با افتخار بگوییم صاحب بمب هسته ای نیستیم اما انرژی هسته ای را بومی سازی کرده ایم در ورزش هم می توانستیم به جایگاهی که انتظار آن را داشتیم برسیم.

جامعه ای که قهرمانش بسیجی است قابل اتکاست
آجرلو ادامه داد: غفلت در حوزه ورزش بسیج و سپاه حاصل دو اشکال عمده بوده است، نخست اینکه

مسئولان سپاه به ورزش نگاهی از بعد قهرمانی نداشته اند، ورزش قهرمانی در بسیج تعطیل شده و ورزش همگانی جای آن را گرفته است، این تصمیم را مسئولان سپاه با افتخار به گوش رهبر انقلاب رساندند که ایشان نیز در پاسخ فرمودند: "تصمیم بسیار بدی گرفته اید". اگر قهرمانان ما بسیجی نباشند پس چه کسانی باید قهرمان شوند؟
وی عدم حمایت جدی را دومین اشکال در ورزش سپاه و بسیج دانست و افزود: اعتقاد هست اما حمایت نیست که برای حل آن باید از توانمندی های جامعه ورزش که روحیه بسیجی دارند استفاده کرد، چرا که جامعه ما جامعه دینی و انقلابی است هر چند گاهی شاهد ناملایماتی هستیم اما جامعه ای که قهرمانش روحیه بسیجی دارد جامعه ای قابل اتکاست و ما باید به این هدف برسیم.
مدیرکل تربیت بدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ارتباط با خدمت در ورزش سپاه گفت: سپاه هیچ وقت آقا و ارباب کسی نخواهد بود، سپاه از گنبد تا کردستان و خرمشهر و هر نقطه ای از کشور که نیاز حضور مردان سلحشور بود حضور داشته است من نیز به عنوان یک پاسدار خدا را شاکرم که لباس سبز سپاه بر تنم است.
جدیت اصفهانی ها می توانست فوتبال ملی را تقویت کند
رئیس سابق اتحادیه فوتبال کشور با اشاره به صحبت رهبر معظم انقلاب که فوتبال را یک هنر و فوتبالیست را هنرمند دانسته اند گفت: فوتبال ورزش جذابی است و امروز جایگاه خود را در جهان پیدا کرده است، در کشور ما نیز چند دهه ای است که شور و نشاط را در میان ملت به وجود آورده است، انصافاً اصفهان نیز در سال های اخیر در این زمینه خوش درخشیده است و در این شهر همه در حال کمک هستند تا دوران خوبی برای فوتبال اصفهان رقم بزنند. اگر جدیت اصفهانی ها در توسعه فوتبال در کشور به چشم می خورد بهبود فوتبال را در کیفیت تیم ملی مشاهده می کردیم.
فوتبال هم باید برنامه ۲۰ ساله داشته باشد
وی ادامه داد: فوتبال یک پدیده است و جذابیت های خاص خود را دارد، اما این پدیده علاوه بر اینکه محسناتی دارد معایبی هم دارد. سخن رهبر انقلاب که رهبری دینی است حاوی یک پیام است، یعنی نگاه ایشان به این پدیده نگاهی است حاوی فرهنگ و حمیت ملی. اگر چه نشاط فوتبال بستر ساز خیر و برکت است اما این اوج می تواند یک فرآیند منفی هم به دنبال داشته باشد. حکومت داران ما باید بدانند فوتبال یک فرصت ملی است و باید با دید ملی به آن نگاه کنند و همان طور که کشور برنامه ۲۰ ساله دارد فوتبال هم باید برنامه ۲۰ ساله داشته باشد و در طول زمان آن را مدیریت کرد.
فوتبال را باید فوتبالی دید نه سیاسی
آجرلو در ارتباط با حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: من در دوره قبل با چند نفر در این مورد صحبت کردم، اولین کسی که با وی این مساله را مطرح کردم صفایی فراهانی بود، از وی پرسیدم که اگر کاندیدایی مد نظر دارند من وارد نشوم.
وی افزود: من عینک سیاست را از چشمانم برداشتم، فوتبال را سیاسی نمی بینم چون معتدقم فوتبال به سیاست کمک نمی کند و بلکه زیان رسان هم هست. هرکس که از فوتبال برداشت سیاسی داشته باشد قطعا ضرر می بیند. به اعتقاد من باید فوتبال را فوتبالی نگاه کرد.
آجرلو گفت: بعد از صحبت با آقا محمدی که هم از من مدیرتر بود و هم پیشکسوت تر با علی آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی صحبت کردم و از او پرسیدم که اگر دولت نماینده ای دارد من کاندیدا نشوم. او نیز جواب منفی داد و به همین جهت تصمیم گرفتم که وارد شوم.
اگر بدانم جمهوریت معنا دارد در انتخابات فدراسیون شرکت می کنم
رئیس سابق اتحادیه فوتبال کشور ادامه داد: زندگی من از ۱۴ سالگی و بدون احتساب هشت سال جنگ، زندگی فوتبالی بوده است، اما مایل نیستم یک جزء منفی از من و یک موضوع از رادیو و تلویزیون بیگانه بخواهد چالش فوتبال ما را نشان بدهد، اگر همان روز می گفتند که نماینده ای دارند من به بحث فدراسیون وارد نمی شدم اما امروز اگر بدانم رکن وزین انقلاب اسلامی که جمهوریت است معنا دارد در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت می کنم.
ناقص ماندن پاس، رشد سپاهان و ذوب آهن را موجب شد
مدیرکل تربیت بدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه هزینه کردن در ورزش را غیرمنطقی نداست و تاکید کرد: نمی توان گفت قهرمانی می خواهیم اما نمی خواهیم هزینه کنیم، ورزش فرهنگ سازی است و باید برای آن هزینه کنیم، هزینه کردن برای ورزش اسراف نیست بلکه سرمایه گذاری است.
عقبه ۵۰ ساله فوتبال را نباید با یک بله قربان از دست داد
آجرلو در خصوص انتقال تیم های فوتبال به شهرستان ها گفت: پاس استارت خوبی زد اما چون ناقص ماند اصفهانی ها رشد کردند و امروز سپاهان و ذوب آهن جای خود را در فوتبال کشور پیدا کردند، انتقال تیم های فوتبال در مقطعی که رخ داد مشکل ساز شد، انتقال پاس به همدان با سوء مدیریت مسئولان و فرماندهان رخ داد، آنها سرمایه ۵۰ ساله پاس را عین آب خوردن به باد دادند. مگر می شود عقبه ۵۰ ساله یک فوتبال را با یک بله، قربان از دست داد. انتقال پاس به همدان مجوز فرمانده کل قوا را می خواست که حاصل نشد و در این انتقال حتی هیات فوتبال تهران هم موافق نبود اما این اتفاق رخ داد.
وی افزود: من این جمله را بارها گفته ام که نه قبل و نه بعد از انقلاب پاسی نبوده ام و بعد از رفتن پاس حتی یک تماس تلفنی با آنها نداشته ام اما می دانم که سوء مدیریت نسبت به این تیم و ابومسلم آنها را نابود کرد.
فوتبال نباید پول خرج کند و سودش را تلویزیون ببرد
آجرلو در ارتباط با مدیریت پول در فوتبال گفت: زمانی فوتبالی ها و تلویزیون قراردادی امضا کردند، تلویزیون ۶ میلیارد تومان داد اما تبلیغ های دور زمین فوتبال را ۴۰ میلیارد تومان می فروخت، نمی شود پول را فوتبال خرج کند و سودش را تلویزیون ببرد.
پول زیرمیزی پرسپولیس را به ذوب آهن و ملوان هم باید داد
وی تصریح کرد: زمانی که صفایی فراهانی می خواست فوتبال را حرفه ای کند من مخالف بودم چون می دانستم این اتفاق رخ نمی دهد. قرار بود بعد از ۳ سال همه تیم ها صاحب پول و زمین شوند اما ۱۲ سال گذشت و هیچ تیمی نه صاحب پول شد نه زمین. پول پرسپولیسی ها امروز از پول فوتبال است یا پول زیر میز؟ اگر این طور است پس این پول را باید به ذوب آهن و ملوان هم داد.
آجرلو ادامه داد: من برای وضعیت این روزهای ذوب آهن متاسفم. در هتل المپیک تهران ابراهیمی را دیدم و از او پرسیدم که چه وضعیتی است. نه به این خاطر که طرفدار ذوب آهن هستم اما می دانم تیمی که باید ببرد یا مساوی کند می بازد و رتبه های پایین جدول شایسته او نیست. این مساله با اداره شدن پول فوتبال به صورت ملی حل می شود، این صحبت من به خاطر علاقه فردی و رنگی نیست.
سپاهان با سوء مدیریت قلعه نویی را از دست داد؛ او را در هوا زدم
وی اظهار داشت: قلعه نویی مربی بزرگی است و می داند یک تیم را چگونه باید قهرمان کند اما سپاهان با سوء مدیریت او را از دست داد و من در هوا او را زدم. در فوتبال باید خرج کرد و امروز هم دیدیم که بازیکنان سرباز خوبی را به تراکتورسازی آوردیم. معتقدم تراکتورسازی با این تیم امسال می تواند قهرمان شود اما کار سختی دارد چون سپاهان رقیب سختی است و استقلالی ها هم اگر دست از دعوا بردارند رقیب سختی خواهند بود.
در بحث اخلاق در فوتبال تقیه می کنم
وی به بحث اخلاق در فوتبال اشاره کرد و تاکید کرد: در بحث اخلاق در فوتبال تقیه می کنم، اما می دانم که فوتبال ما واقعا این قدر ها بی اخلاق نیست. اما این مساله را باید مدیریت کرد. 
از سفر دوباره به اصفهان خرسندم
وی همچنین در وصف اصفهان اظهار داشت:از سفر دوباره به اصفهان خرسندم، اصفهان سرزمینی پر خیر و برکت است که هر زمان و به هر نحو که توانسته به اسلام و ایران خدمت کرده است.همه افرادی که بعد از جنگ از اصفهان با آنها سابقه همکاری داشته ام همچون ساکت، تاج، اسلامی و .. منشا برکت در این شهر بوده اند و همیشه خاطرات خوشی برای من از اصفهان به یادگار گذاشته اند.

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:10 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

اجازه صعود به گیتی پسند نمی دهند

تیم والیبال گیتی پسند بعد از دو هفته به پیروزی رسید اما جایگاهش در جدول رقابت ها تغییر نکرد.

به گزارش ایمنا، لیگ برتر والیبال باشگاههای کشور شب گذشته با دیدارهای هفته نوزدهم پیگیری شد. گیتی پسند بعد از دو شکست پیاپی برابر آلومینیوم المهدی بندرعباس به پیروزی رسید تا با کسب دوازدهمین برد فصل ۳۴ امتیازی شود. گیتی پسند فعلا در رده ششم قرار دارد. نکته جالب در جدول رقابت ها بیشتر بودن تعداد بردهای گیتی پسند و کمتر بودن باخت های آن نسبت به هاوش گنبد و شهرداری ارومیه است اما امتیازات بالتر آنها اجازه صعود به گیتی پسند نمی دهد.
اما باریج اسانس که برابر حریف قدرتمند خود سایپا در خانه شکست خورد همچنان رده نهم را در اختیار دارد.
نگاهی به جدول لیگ برتر والیبال تا پایان هفته نوزدهم: 

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:11 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

دعوت از مردم اصفهان برای حضور وحدت آفرین در راهپیمایی ۲۲ بهم

نمايندگي وزارت امور خارجه در استان اصفهان مردم شهيد پرور استان اصفهان را به حضور مصونيت بخش و وحدت آفرين در راهپيمايي ۲۲ بهمن دعوت مي نمايد.

به گزارش ایمنا با گراميداشت ياد و خاطره بنيانگذار فقيد نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و با پيروي از رهنمودهاي داهيانه رهبري معظم انقلاب مبني بر حضور موثر و پر شكوه در صحنه هاي مختلف انقلاب و به شكرانه سي وسه سال حيات ثمر بخش انقلاب اسلامي ، نمايندگي وزارت امور خارجه در استان اصفهان مردم شهيد پرور استان اصفهان را به حضور مصونيت بخش و وحدت آفرين در راهپيمايي ۲۲ بهمن دعوت مي نمايد.

در شرايطي كه نظام سلطه با اعمال فشارها و تحريم هاي اقتصادي بي نتيجه، قصد به انحراف كشاندن مسير انقلاب بيداري بخش ملت قهرمان ايران در سال ۱۳۵۷ را دنبال مي كند؛ بدون ترديد شركت گسترده در اين همايش ملي، مايه عزت و سربلندي ملت فهيم ايران و مسلمانان جهان بوده و سعادت و عدالت را براي فرزندان بصير كشور و ساير جوانان مسلمان در اقصي نقاط جهان به ارمغان خواهد آورد.
به همين جهت، ضمن تجديد عهد با آرمانهاي امام راحل و بيعت دوباره با مقام معظم رهبري ، عموم هم استاني هاي ولايت مدار و هميشه در صحنه را به شركت گسترده در راهپيمايي روز ۲۲ بهمن دعوت نموده و جانفشاني هاي شهداء ، ايثارگران و حقيقت طلبان جهان اسلام و ايران عزيز را ارج مي نهد. باشد كه اين حضور گسترده، خار چشم بدخواهان اين ملت بوده و شجره طيبه نظام اسلامي ايران را استحكام بيشتري ببخشد.

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:12 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

کار سخت ذوب آهن برابر المتحد پر طرفدار

تیم بسکتبال ذوب آهن فردا در اولین دیدار مرحله پلی آف جام باشگاههای غرب آسیا به مصاف المتحد لبنان می رود.

به گزارش ایمنا، مرحله پلی‌آف مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‎های غرب آسیا از فردا با دیدار دو تیم مهرام و آرامکس در اردن آغاز خواهد شد. دیدار دو تیم اولین رقابت در مرحله پلی آف جام باشگاههای غرب آسیاست. فردا در دومین دیدار این مرحله ذوب آهن در لبنان به مصاف المتحد می رود. ذوبی ها که در مرحله مقدماتی این رقابت ها به دور از حاشیه هایی که در ایران با آن دست به گریبان هستند نمایش خوبی داشت و به جز باخت برای الریاضی مدافع عنوان قهرمانی نتایج خوبی کسب کرد. ذوبی ها که در هفته های اخیر به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان تمرین زیادی نداشته اند شاید بدون آمادگی راهی این رقابت ها می شوند. اما ذوبی ها که با بازگشت آرن داوودی و اوشین ساهاکیان ملی پوشان خود انگیزه دوباره گرفته اند می خواهند در ادامه این رقابت ها نیز موفق باشند.

دیگر دیدارهای مرحله نخست پلی‎آف مسابقات بسکتبال قهرمانی باشگاه‎های غرب آسیا ۲۴ و ۲۵ بهمن‌ماه برگزار می‏شود که طی آن پتروشیمی در بندرامام به مصاف شانویل لبنان می‎رود. تیم‎های دهوک و الریاضی لبنان هم در عراق رودرروی هم قرار می‌گیرند.
در پایان رقابت‎های بسکتبال قهرمانی باشگاه‎های غرب آسیا سه تیم برتر به عنوان نمایندگان این منطقه در بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی باشگاه‎های آسیا شرکت می‎کنند.

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:12 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

تقاطع غیر همسطح و زیرگذر امام سجاد(ع) روشن شد

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان از نورپردازی و روشنایی تقاطع غیر همسطح و زیرگذر امام سجاد(ع) با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خبرداد.

به گزارش ایمنا، محسن رنجبر با اعلام این خبر گفت:در زیرگذر امام سجاد (ع) ۶۵۰ لامپ  LED با نور سفید و زرد به منظور تداعي كردن گفته مقام معظم رهبری مبنی بر این که شهدا ستارگانی هستند که با آنها راه را می توان پیدا کرد نصب شده است.

وی با اشاره به نورپردازی ستون های تقاطع غیر همسطح امام سجاد(ع) با نماد شعله های شمع ، اذعان داشت: تقاطع غیر همسطح و زیرگذر امام سجاد(ع) با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال نورپردازی و روشنایی شده است.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان این که برق مصرفی نورپردازی و روشنایی زیرگذر امام سجاد (ع) نسبت به پروژه های مشابه یک ششم کاهش خواهد داشت ادامه داد: این طرح در مدت ۲۴ روز اجرا شده این در حالی است که مدت زمان اجرای آن ۴ ماه به طول می انجامید .
وی تاکید کرد:تقاطع غیر همسطح و زیرگذر امام سجاد(ع) باهدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زیبا سازی منظر شهری با توجه به این که در مجاورت گلزارشهدا است روشنایی و نورپردازی شد.
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:13 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

اجراي فاز اول ايمن سازي پارك كوهستاني صفه

مسئول پارك كوهستاني صفه اظهار داشت: فاز اول ايمن سازي پارك كوهستاني صفه اجرا شده است.

به گزارش ايمنا، داود بحيرايي با بيان مطلب فوق گفت: كوه صفه با ارتفاع ۲ هزار و ۲۵۷ متر پارك كوهستاني را در دل خود جاي داده است از اين رو ايمن سازي مسيرهاي اين پارك لازم و ضروري بود.

وي افزود: ايمن سازي پارك كوهستاني صفه و مسيرهاي صعودي كوهنوردان به منظور پيشگيري از حوادث احتمالي براي شهروندان افزايش سرعت عمل نيروهاي امدادي در هنگام عمليات نجات در كوه صفه انجام شده است.
مسئول پارك كوهستاني صفه تصريح كرد: در اين راستا ابتدا نقاط حادثه خيز توسط كارشناسان نجات در ارتفاعات مشخص گرديد و سپس اقدامات ايمني شامل نصب سيم بكسل در ۴ مسير، نصب ۱۶۰ عدد بولت و تابلوهاي شب رنگ جهت شناسايي نقاط در بدنه كوه و نرده گذاري در ۱۵۰ متر از پرتگاههاي مسير اصلي پارك انجام گرفت.
بحيرايي توصيه كرد: افراد هرگز بدون آموزش‌هاي لازم و همراهي با مربيان كارآزموده و همچنين بدون داشتن ابزارها و وسايل مورد نياز در مسير صخره هاي سنگي از صعود به قله خودداري كنند

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:13 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

ابراهیمی: مشکل فقط تاریخ چک‌ها بود؛ حل شد!

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به اتفاقات شب گذشته این باشگاه و اعتصاب بازیکنان تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: مشکل فقط تاریخ چک‌های بازیکنان بود که خوشبختانه این مسئله برطرف شد.

خسرو ابراهیمی در گفتگو با ایمنا پیرامون اعتصاب دوباره بازیکنان ذوب‌آهن اظهار داشت: بازیکنان پس از اینکه ما با آنها صحبت کردیم، راهی کرمان شدند و قبول کردند که مقابل مس سرچشمه به میدان بروند؛ مشکل فقط تاریخ چک‌های آنها بود که ما آن را برطرف کردیم و همه چیز درست شد.

وی ادامه داد: قرار بود دو چک به بازیکنان پرداخت شود که یکی پیش از عید و دیگری بعد از عید باشد و بازیکنان از ما خواستند که تاریخ هر دو چک قبل از عید باشد و ما نیز تلاش کردیم که این درخواست آنها را انجام دهیم و قبل از عید مبلغ مورد نظر آنها را پرداخت کنیم.
مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن در مورد برخی بازیکنان که باعث تحریک دیگران شدند، اضافه کرد: بهتر است در این زمینه حرفی نزنم اما آینده همه چیز را مشکل خواهد کرد.

چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها