0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پول زیرمیزی پرسپولیس را باید به ذوب آهن و ملوان هم داد
چهارشنبه 19 بهمن 1390  3:10 AM

نشست خبری مدیرکل تربیت بدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر دیروز در تالار افتخارات اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش ایمنا،سردار مصطفی آجرلو در این نشست خبری با اشاره به صحبت امام خمینی (ره) در خصوص ابعاد جسمانی و روحانی ورزش بیان داشت: اگر این صحبت را سی و سه سال پیش باور کرده بودیم و سکان ورزش را با تکیه بر این سخن هدایت می کردیم امروز همانطور که می توانیم با افتخار بگوییم صاحب بمب هسته ای نیستیم اما انرژی هسته ای را بومی سازی کرده ایم در ورزش هم می توانستیم به جایگاهی که انتظار آن را داشتیم برسیم.

جامعه ای که قهرمانش بسیجی است قابل اتکاست
آجرلو ادامه داد: غفلت در حوزه ورزش بسیج و سپاه حاصل دو اشکال عمده بوده است، نخست اینکه

مسئولان سپاه به ورزش نگاهی از بعد قهرمانی نداشته اند، ورزش قهرمانی در بسیج تعطیل شده و ورزش همگانی جای آن را گرفته است، این تصمیم را مسئولان سپاه با افتخار به گوش رهبر انقلاب رساندند که ایشان نیز در پاسخ فرمودند: "تصمیم بسیار بدی گرفته اید". اگر قهرمانان ما بسیجی نباشند پس چه کسانی باید قهرمان شوند؟
وی عدم حمایت جدی را دومین اشکال در ورزش سپاه و بسیج دانست و افزود: اعتقاد هست اما حمایت نیست که برای حل آن باید از توانمندی های جامعه ورزش که روحیه بسیجی دارند استفاده کرد، چرا که جامعه ما جامعه دینی و انقلابی است هر چند گاهی شاهد ناملایماتی هستیم اما جامعه ای که قهرمانش روحیه بسیجی دارد جامعه ای قابل اتکاست و ما باید به این هدف برسیم.
مدیرکل تربیت بدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ارتباط با خدمت در ورزش سپاه گفت: سپاه هیچ وقت آقا و ارباب کسی نخواهد بود، سپاه از گنبد تا کردستان و خرمشهر و هر نقطه ای از کشور که نیاز حضور مردان سلحشور بود حضور داشته است من نیز به عنوان یک پاسدار خدا را شاکرم که لباس سبز سپاه بر تنم است.
جدیت اصفهانی ها می توانست فوتبال ملی را تقویت کند
رئیس سابق اتحادیه فوتبال کشور با اشاره به صحبت رهبر معظم انقلاب که فوتبال را یک هنر و فوتبالیست را هنرمند دانسته اند گفت: فوتبال ورزش جذابی است و امروز جایگاه خود را در جهان پیدا کرده است، در کشور ما نیز چند دهه ای است که شور و نشاط را در میان ملت به وجود آورده است، انصافاً اصفهان نیز در سال های اخیر در این زمینه خوش درخشیده است و در این شهر همه در حال کمک هستند تا دوران خوبی برای فوتبال اصفهان رقم بزنند. اگر جدیت اصفهانی ها در توسعه فوتبال در کشور به چشم می خورد بهبود فوتبال را در کیفیت تیم ملی مشاهده می کردیم.
فوتبال هم باید برنامه ۲۰ ساله داشته باشد
وی ادامه داد: فوتبال یک پدیده است و جذابیت های خاص خود را دارد، اما این پدیده علاوه بر اینکه محسناتی دارد معایبی هم دارد. سخن رهبر انقلاب که رهبری دینی است حاوی یک پیام است، یعنی نگاه ایشان به این پدیده نگاهی است حاوی فرهنگ و حمیت ملی. اگر چه نشاط فوتبال بستر ساز خیر و برکت است اما این اوج می تواند یک فرآیند منفی هم به دنبال داشته باشد. حکومت داران ما باید بدانند فوتبال یک فرصت ملی است و باید با دید ملی به آن نگاه کنند و همان طور که کشور برنامه ۲۰ ساله دارد فوتبال هم باید برنامه ۲۰ ساله داشته باشد و در طول زمان آن را مدیریت کرد.
فوتبال را باید فوتبالی دید نه سیاسی
آجرلو در ارتباط با حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: من در دوره قبل با چند نفر در این مورد صحبت کردم، اولین کسی که با وی این مساله را مطرح کردم صفایی فراهانی بود، از وی پرسیدم که اگر کاندیدایی مد نظر دارند من وارد نشوم.
وی افزود: من عینک سیاست را از چشمانم برداشتم، فوتبال را سیاسی نمی بینم چون معتدقم فوتبال به سیاست کمک نمی کند و بلکه زیان رسان هم هست. هرکس که از فوتبال برداشت سیاسی داشته باشد قطعا ضرر می بیند. به اعتقاد من باید فوتبال را فوتبالی نگاه کرد.
آجرلو گفت: بعد از صحبت با آقا محمدی که هم از من مدیرتر بود و هم پیشکسوت تر با علی آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی صحبت کردم و از او پرسیدم که اگر دولت نماینده ای دارد من کاندیدا نشوم. او نیز جواب منفی داد و به همین جهت تصمیم گرفتم که وارد شوم.
اگر بدانم جمهوریت معنا دارد در انتخابات فدراسیون شرکت می کنم
رئیس سابق اتحادیه فوتبال کشور ادامه داد: زندگی من از ۱۴ سالگی و بدون احتساب هشت سال جنگ، زندگی فوتبالی بوده است، اما مایل نیستم یک جزء منفی از من و یک موضوع از رادیو و تلویزیون بیگانه بخواهد چالش فوتبال ما را نشان بدهد، اگر همان روز می گفتند که نماینده ای دارند من به بحث فدراسیون وارد نمی شدم اما امروز اگر بدانم رکن وزین انقلاب اسلامی که جمهوریت است معنا دارد در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت می کنم.
ناقص ماندن پاس، رشد سپاهان و ذوب آهن را موجب شد
مدیرکل تربیت بدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه هزینه کردن در ورزش را غیرمنطقی نداست و تاکید کرد: نمی توان گفت قهرمانی می خواهیم اما نمی خواهیم هزینه کنیم، ورزش فرهنگ سازی است و باید برای آن هزینه کنیم، هزینه کردن برای ورزش اسراف نیست بلکه سرمایه گذاری است.
عقبه ۵۰ ساله فوتبال را نباید با یک بله قربان از دست داد
آجرلو در خصوص انتقال تیم های فوتبال به شهرستان ها گفت: پاس استارت خوبی زد اما چون ناقص ماند اصفهانی ها رشد کردند و امروز سپاهان و ذوب آهن جای خود را در فوتبال کشور پیدا کردند، انتقال تیم های فوتبال در مقطعی که رخ داد مشکل ساز شد، انتقال پاس به همدان با سوء مدیریت مسئولان و فرماندهان رخ داد، آنها سرمایه ۵۰ ساله پاس را عین آب خوردن به باد دادند. مگر می شود عقبه ۵۰ ساله یک فوتبال را با یک بله، قربان از دست داد. انتقال پاس به همدان مجوز فرمانده کل قوا را می خواست که حاصل نشد و در این انتقال حتی هیات فوتبال تهران هم موافق نبود اما این اتفاق رخ داد.
وی افزود: من این جمله را بارها گفته ام که نه قبل و نه بعد از انقلاب پاسی نبوده ام و بعد از رفتن پاس حتی یک تماس تلفنی با آنها نداشته ام اما می دانم که سوء مدیریت نسبت به این تیم و ابومسلم آنها را نابود کرد.
فوتبال نباید پول خرج کند و سودش را تلویزیون ببرد
آجرلو در ارتباط با مدیریت پول در فوتبال گفت: زمانی فوتبالی ها و تلویزیون قراردادی امضا کردند، تلویزیون ۶ میلیارد تومان داد اما تبلیغ های دور زمین فوتبال را ۴۰ میلیارد تومان می فروخت، نمی شود پول را فوتبال خرج کند و سودش را تلویزیون ببرد.
پول زیرمیزی پرسپولیس را به ذوب آهن و ملوان هم باید داد
وی تصریح کرد: زمانی که صفایی فراهانی می خواست فوتبال را حرفه ای کند من مخالف بودم چون می دانستم این اتفاق رخ نمی دهد. قرار بود بعد از ۳ سال همه تیم ها صاحب پول و زمین شوند اما ۱۲ سال گذشت و هیچ تیمی نه صاحب پول شد نه زمین. پول پرسپولیسی ها امروز از پول فوتبال است یا پول زیر میز؟ اگر این طور است پس این پول را باید به ذوب آهن و ملوان هم داد.
آجرلو ادامه داد: من برای وضعیت این روزهای ذوب آهن متاسفم. در هتل المپیک تهران ابراهیمی را دیدم و از او پرسیدم که چه وضعیتی است. نه به این خاطر که طرفدار ذوب آهن هستم اما می دانم تیمی که باید ببرد یا مساوی کند می بازد و رتبه های پایین جدول شایسته او نیست. این مساله با اداره شدن پول فوتبال به صورت ملی حل می شود، این صحبت من به خاطر علاقه فردی و رنگی نیست.
سپاهان با سوء مدیریت قلعه نویی را از دست داد؛ او را در هوا زدم
وی اظهار داشت: قلعه نویی مربی بزرگی است و می داند یک تیم را چگونه باید قهرمان کند اما سپاهان با سوء مدیریت او را از دست داد و من در هوا او را زدم. در فوتبال باید خرج کرد و امروز هم دیدیم که بازیکنان سرباز خوبی را به تراکتورسازی آوردیم. معتقدم تراکتورسازی با این تیم امسال می تواند قهرمان شود اما کار سختی دارد چون سپاهان رقیب سختی است و استقلالی ها هم اگر دست از دعوا بردارند رقیب سختی خواهند بود.
در بحث اخلاق در فوتبال تقیه می کنم
وی به بحث اخلاق در فوتبال اشاره کرد و تاکید کرد: در بحث اخلاق در فوتبال تقیه می کنم، اما می دانم که فوتبال ما واقعا این قدر ها بی اخلاق نیست. اما این مساله را باید مدیریت کرد. 
از سفر دوباره به اصفهان خرسندم
وی همچنین در وصف اصفهان اظهار داشت:از سفر دوباره به اصفهان خرسندم، اصفهان سرزمینی پر خیر و برکت است که هر زمان و به هر نحو که توانسته به اسلام و ایران خدمت کرده است.همه افرادی که بعد از جنگ از اصفهان با آنها سابقه همکاری داشته ام همچون ساکت، تاج، اسلامی و .. منشا برکت در این شهر بوده اند و همیشه خاطرات خوشی برای من از اصفهان به یادگار گذاشته اند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها