نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: تقویت نگاه به پروژه بهشت آباد و وضعیت زاینده رود در هیات وزیران ضرورت دارد.
به گزارش ایمنا کریم شهرزاد شامگاه گذشته در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای اصفهان با اشاره به این که در کمیسیون بودجه در خصوص خشکی تالاب ها و دریاچه ارومیه بحث های مفصلی مطرح شده است، اظهار داشت: متاسفانه در بودجه عدد و رقمی در این خصوص دیده نشده است.
وی ارتقاء حفاظت از محیط زیست را مهم ارزیابی کرد و افزود: در خصوص محیط زیست با مشکلات بسیاری مواجه هستیم و به دلیل کمبودها با تناقضاتی روبرو می شویم ولی متاسفانه هنوز به این آگاهی نرسیده ایم که میزان آب برای جلوگیری از خشکی تالاب گاو خونی را تعیین کنیم.
نیره اخوان دیگر نماینده مردم اصفهان در مجلس در این جلسه آب و آلودگی هوا را دو مشکل اصلی استان به دلیل وجود مراکز تولیدی و معادن عنوان کرد و اظهار داشت: منافع صنعت و معدن استان برای کل کشور است ولی خسارت آن فقط متحمل اصفهان می شود.
وی با اشاره به این که مراکز آلاینده هوا برای جبران خسارت باید اعتباری به شهرهای مجاور بدهند، تصریح کرد: میزان آلودگی ها باید براساس درصد عنوان شود.
اخوان از رئیس سازمان محیط زیست کشور خواستار رسیدگی به این مساله شد.