0

مامورین بدحجاب سرشماری؟!

saeidi1367
saeidi1367
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

مامورین بدحجاب سرشماری؟!

به نظر شما با مامورین بدحجاب سرشماری نفوس و مسکن همکاری نماییم یا خیر؟

تو به من خندیدی و نمیدانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم ، باغبان از پی من تند دوید ، سیب را دست تو دید ، غضب آلود به من کرد نگاه،سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک و تو رفتی و هنوز،سالهاست که در گوش من آرام آرام،خش خش گام تو تکرار کنان،می دهد آزارم،و من اندیشه کنان غرق این پندارم
که چرا خانه کوچک ما سیب نداشت......

چهارشنبه 4 آبان 1390  2:14 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hamedrezapaudar emam118 rozmary ramazan122 boreir
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:مامورین بدحجاب سرشماری؟!

به نظر بنده همکاری با این مامورین درست نیست ، امّا با توجه به اینکه مقام معظم رهبری از ملت ایران درخواست نموده اند با مامورین سرشماری همکاری داشته باشند بهتر است تعامل لازم را داشته و به این افراد تذکر لسانی نیز داشته باشیم . امیدوارم مسئولین اصلی اجراء این طرح نیز با این نفرات برخورد داشته باشند .

چهارشنبه 4 آبان 1390  2:42 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hamedrezapaudar
mahdi506
mahdi506
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 66

بالاخره باید همکاری کرد تا کارها پیش رود.

چهارشنبه 4 آبان 1390  2:51 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 emam118
alirezvan
alirezvan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 46

بهترین راه برای برخورد با ماموران سرشماری این است که با آنها به صورت امر به معروفی با چهره همراه با تذکر دلسوزانه البته بسته به سن فردی که با آنها روبه رو میشود برخورد کنیم. ولی .................

اگر شخص مورد نظر رعایت نکرد و تعمد در عدم رعایت حجاب داشت اینبار ما وظیفه داریم با حالت ناراحتی ظاهری جواب آنها را بدهیم. تا بلکه از برخورد به توان آنها را نسبت به آن آگاه کرد.

چهارشنبه 4 آبان 1390  2:55 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

تا جایی که من اطلاع دارم ماموران آمارگیری در کلاس های توجیهی(2هفته)شرکت کرده اند بنابراین این مورد به آنها تذکر داده شده است و نیز لباس فرم دارند که تا حد زیادی از لحاظ پوشش کامل است.

اما در هز صورت اگر واقعا کسی بدحجاب بود اول تذکر لسانی و بعد اگر اقدامی نکرد میشه باهاش همکاری نکرد!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 4 آبان 1390  3:28 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

ضمن سلام به همه کاربران محترم.

اهمیت جمع آوری اطلاعات آماری در امر برنامه ریزی، تحقیق، ...  و رسیدن به اهداف توسعه ایی کشور، بر هیچ کس پوشیده نیست؛ تا جایی که رهبر فرزانه هم بر آن اذعان داشتند. پس نباید کوچکترین تردیدی در همکاری با ماموران آمارگیری وجود داشته باشد و آنرا به رای گذاشت.

بحث بد پوشی موضوعی دیگر است که اگر در جایگاه امر به معروف و نهی از منکر بودیم، در این زمینه کوتاهی نمی کنیم.

چهارشنبه 4 آبان 1390  3:50 PM
تشکرات از این پست
alirezarajabipoor
alirezarajabipoor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 671

اصلا سوال شما اشتباه است ! مگر می شود به این بهانه از این کار مهم سر باز زد. تذکر بدهید اما دخالت بیش از حد و امتناع و لج بازی نکنید. در ضمن این همه کارمند و منشی بدحجاب داریم شما از اینا هم امتناع می کنید هر چیزی حدی دارد توانایی ارشاد دارید بسم الله، توانایی چشاندن مزه حجاب و اسلام اصیل را دارید، بسم الله چرا خودتان را پشت شعارهای مضحک مخفی می کنید.

نکته دیگر این که مگر بدحجابی فقط گناه محسوب میشه، نفاق، ریا، دروغ و تهمت و .... گناه نیست پس باید با همه قطع رابطه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.gif-anime-gratuit.com/gif-anime-gratuit/webmaster/livre-d-or/livre_signe010.gif

اللهم عجل لولیک الفرج
http://ahmadynejad.rasekhoonblog.com/

چهارشنبه 4 آبان 1390  4:05 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon doctor114 hamedmohamadi mostafakazemy
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

به نظر من بد حجاب بودن فرد مربوط به خود شخصه بدحجابه يعني يك امر شخصيه و مي توان بهش تذكر داد.ولي پاسخ دادن به سوالات اون و همكاري كردن با اون ، مسئله اي ديگه هستش كه  ربطي به بدحجاب بودنش نداره.

البته بايد مسئولين بالاتر افرادي كه شايستگي دارند رو انتخاب كنند.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

چهارشنبه 4 آبان 1390  4:56 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
aryanss
aryanss
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 683

تذکر بدهید و همکاری کنید

این بهونه درستی نیست

از گناه متنفر باش نه از گناهکار ...

چهارشنبه 4 آبان 1390  5:05 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول qolameali

به نظر من بد حجاب بودن فرد مربوط به خود شخصه بدحجابه يعني يك امر شخصيه و مي توان بهش تذكر داد.ولي پاسخ دادن به سوالات اون و همكاري كردن با اون ، مسئله اي ديگه هستش كه  ربطي به بدحجاب بودنش نداره.

من این حرف رو که بدحجابی و بی حجابی یک موضوع شخصی هست رو قبول ندارم...چندتا دلیل هم دارم...اول اینکه مملکت ما دارای حکومت اسلامی هست و قانون آن بر اساس اسلام بنا شده است و یکی از موارد آن هم رعایت حجاب میباشد.پس باید به قانون تمکین کرد.

اما دلیل دوم و مهم تر اینکه مگر نمیدانید انسان و جامعه علاوه بر بعد فردی دارای یک بعد اجتماعی میباشد؟! شاید من از عهده ش بر نیام که این مورد رو خوب بهتون توضیح بدم اما یه مثال میزنم و قضاوت رو به خودتون میسپارم... فرض کنید که در اقصی نقاط جامعه تمام محرمات به صورت علنی انجام شود(مثل مشروب خوری یا همین بدحجابی)و دلیل آنها هم همین شخصی بودن موارد فوق و بعضاً آزادی(که ما آن را آزادی بی حد و حصر مینامیم)آیا شما خودت اگر زن و بچه داشته باشی حاضری اینچنین باشد؟ اصلاً زن و بچه هم هیچی، خودت...؟! آیا اینها اثر بد بر سایرین نداره؟!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 4 آبان 1390  6:05 PM
تشکرات از این پست
saeidi1367 nikbakht88
saeidi1367
saeidi1367
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

نقل قول qolameali

اگه به این لینک هم مراجعه کنید میتونید ببینید که حضرت آیت الله خامنه ای هم همکاری با این ماموران رو لازم دونستن اما با این حرفتون اصلا موافق نیستم که که میگید حجاب به امر شخصیه.!!!!!!!!!!!!!

تو به من خندیدی و نمیدانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم ، باغبان از پی من تند دوید ، سیب را دست تو دید ، غضب آلود به من کرد نگاه،سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک و تو رفتی و هنوز،سالهاست که در گوش من آرام آرام،خش خش گام تو تکرار کنان،می دهد آزارم،و من اندیشه کنان غرق این پندارم
که چرا خانه کوچک ما سیب نداشت......

چهارشنبه 4 آبان 1390  7:13 PM
تشکرات از این پست
doctor114 nikbakht88
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

من كه تو اين چند روزه هر ماموري رو ديدم حجاب كامل و خيلي خوب بنابراين نميدونم شما كجارو ميگين كه اينجوري ديده شده و اين سوال به ذهنتون رسيده و همچنين بايد بگم كه شما دارين اطلاعات خودتون رو براي سرشماري ميدين كه براش توي مملكت تصميم گيري بشه حالا فرضا يكي بدحجاب باشه شما اطلاعاتتون رو نميخواين بدين كه به اون بگين حجابت بده؟اينجوري با آينده خودتون در مورد تصميم گيري هاي مهم مملكتتون دارين بازي ميكنين

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

چهارشنبه 4 آبان 1390  7:14 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
mangool
mangool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 21

بحث حجاب یه چیزه بحث سرشماری چیز دیگه . چون کشور به این سرشماری نیاز داره باید همکاری کرد اما می تونیم محترمانه ازشون خواست تا رعایت کنن همه چیز مودبانش خوبه نه با عصبانیت

پنج شنبه 5 آبان 1390  8:50 AM
تشکرات از این پست
doctor114 nikbakht88
hadinavidi
hadinavidi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 444

با زور نمیشه چیزی رو به دیگری تحمیل کرد

پنج شنبه 5 آبان 1390  11:12 AM
تشکرات از این پست
ashabani