0

مامورین بدحجاب سرشماری؟!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:مامورین بدحجاب سرشماری؟!

نقل قول bivafa

من این حرف رو که بدحجابی و بی حجابی یک موضوع شخصی هست رو قبول ندارم...چندتا دلیل هم دارم...اول اینکه مملکت ما دارای حکومت اسلامی هست و قانون آن بر اساس اسلام بنا شده است و یکی از موارد آن هم رعایت حجاب میباشد.پس باید به قانون تمکین کرد.

اما دلیل دوم و مهم تر اینکه مگر نمیدانید انسان و جامعه علاوه بر بعد فردی دارای یک بعد اجتماعی میباشد؟! شاید من از عهده ش بر نیام که این مورد رو خوب بهتون توضیح بدم اما یه مثال میزنم و قضاوت رو به خودتون میسپارم... فرض کنید که در اقصی نقاط جامعه تمام محرمات به صورت علنی انجام شود(مثل مشروب خوری یا همین بدحجابی)و دلیل آنها هم همین شخصی بودن موارد فوق و بعضاً آزادی(که ما آن را آزادی بی حد و حصر مینامیم)آیا شما خودت اگر زن و بچه داشته باشی حاضری اینچنین باشد؟ اصلاً زن و بچه هم هیچی، خودت...؟! آیا اینها اثر بد بر سایرین نداره؟!

................

وعليكم السلام...!

استاد...!

من كه نمي خوام بگم بدحجابي خوبه.منظورم اينه كه اگه مامورسرشماري اومد در خونه و اطلاعات خواست و حجابش هم بد بود نبايد از دادن اطلاعات بهش خودداري كنيم.و بگيم چون حجابت بده من اطلاعاتم رو نمي دم.چون اصلا دادن اطلاعات با بدحجاب بودنش ربطي به هم نداره. مسئله ي بدحجاب بودنش جداست.

ومن هم اگه خوب خونده باشيد گفتم كه بايد تذكر داد.و حالا شما به شخصي نبودن حجاب چسبيدين و بقيه رو رها كردين. من موقعيت رو خدمت شما عرض كردم كه توي اون لحظه اين دو مورد رو(حجاب- سرشماري) باهم يكي نكنيم.

مثلا خود شما نظري داديد در اين مورد كه " اگر واقعا کسی بدحجاب بود اول تذکر لسانی و بعد اگر اقدامی نکرد میشه باهاش همکاری نکرد! "  كه شامل 2 قسمت هست. با قسمت اول موافق و با قسمت دوم مخالفم.

شما ميگيد اگه اقدامي نكرد(يعني به تذكر لساني گوش نداد)ميشه باهاش همكاري نكرد. و اين دليلي كه شما فرموديد اصلا منطقي نيست كه بخاطر بدحجاب بودن فرد و يا گوش ندادن به تذكرات از دادن اطلاعات به وي خودداري كنيم.

همانطور كه بقيه ي دوستان هم اشاره كردند مقام معظم رهبري همكاري با اون ها رو لازم دونسته اند.

والسلام

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

پنج شنبه 5 آبان 1390  3:26 PM
تشکرات از این پست
doctor114 nikbakht88
shahram_6840
shahram_6840
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

مگه به شکل و قیافه آنها می خواهی نگاه کنی ؟ وقتی نگاهشان نکنی و جواب آنها را به خاطر وظیفه انجام دهی خودشان شاید متوجه شوند

پنج شنبه 5 آبان 1390  8:11 PM
تشکرات از این پست
doctor114 nikbakht88
afarinesh_129
afarinesh_129
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 46

دوست محترم حجاب هر کس در خانه اش امری شخصی است محیط بیرون و جامعه همین طور که از اسمش پیداست مربوط به همه است قابل توجه شما که بد حجابی مثل گناه غیبت حق الناس است  چون آرامش فکری و روحی افراد را به هم می ریزد اگر نیاز به توضیح بیشتر دارید بفرمایید

جمعه 6 آبان 1390  9:57 AM
تشکرات از این پست
doctor114 nikbakht88
emam118
emam118
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 3

جای برای حرف گفتن زیاده

جمعه 6 آبان 1390  12:50 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام :

اولا که من ندیدم بدحجاب باشن .

دوما که اگر معدودی هم بد حجاب بودن ، ما باید نگاه نکنیم . مگه هر کسی بدحجاب بود باید خیره بشیم بهش ؟!

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 6 آبان 1390  3:41 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
alirzea
alirzea
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 28

متاسفنه چاره ای نیست.باید همکاری کرد.پاسخ به:مامورین بدحجاب سرشماری؟!پاسخ به:مامورین بدحجاب سرشماری؟!

با خامنه ای کسی نگردد ، گمراه

او در شب فتنه می در خشد چون ماه

در هر نفسم برای او می خوانم

لا حول ولا قوت الابالله

جمعه 6 آبان 1390  7:05 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
sahand3311
sahand3311
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 19

بله ولی باید از طریق مسئولین مربوطه تذکر داده شود

جمعه 6 آبان 1390  7:16 PM
تشکرات از این پست
abbacsharafkhani
abbacsharafkhani
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 3

ما وظیفه مون اینه که همکاری لازم رو داشته باشیم،من امروز که واسه سرشمار اومده بودن خانمی بود با حفظ حجاب کامل من هم از روی وظیفه ای که مقام معظم رهبری به گردنمون گذاشته بود همکاری لازم رو انجام دادم.

جمعه 6 آبان 1390  7:49 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
m860014950
m860014950
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 25

اين ها كه خودشون رو مي كشند از بس ميگن ما خيلي مذهبي هستيم چه معني داره كه بي حجاب رو بيارند 

شنبه 7 آبان 1390  8:08 AM
تشکرات از این پست
mehdiomnia
mehdiomnia
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 75

نقل قول iman_karbala

به نظر بنده همکاری با این مامورین درست نیست ، امّا با توجه به اینکه مقام معظم رهبری از ملت ایران درخواست نموده اند با مامورین سرشماری همکاری داشته باشند بهتر است تعامل لازم را داشته و به این افراد تذکر لسانی نیز داشته باشیم . امیدوارم مسئولین اصلی اجراء این طرح نیز با این نفرات برخورد داشته باشند .

برادر شما اگر مسلماني كه اصلا به نامحرم نبايد نگاه كني كه ببيني بد حجابه يا خوش حجاب اين اولا

دوما حجاب امري فردي هست هيچ جاي قانون ايران هم حجاب الزامي نيست و قانون نيست بواقع قانون نانوشته هست سوما در دينش هيچ اجباري نيست چه برسه به حجاب به هر حال بايد به عقايد مختلف احترام گذاشت

سوما شما اين همه مشكل در جامعه رو ول كردي گير دادي به موي مامور سر شماري

همينه كه مملكت پيشرفت نميكنه ها چون درگير مسائل بي مورد هستيم

هميشه لحظه اخر خدا نزديکتر ميشه

شنبه 7 آبان 1390  10:51 AM
تشکرات از این پست
afshin88
afshin88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 23

نقل قول iman_karbala

به نظر بنده همکاری با این مامورین درست نیست ، امّا با توجه به اینکه مقام معظم رهبری از ملت ایران درخواست نموده اند با مامورین سرشماری همکاری داشته باشند بهتر است تعامل لازم را داشته و به این افراد تذکر لسانی نیز داشته باشیم . امیدوارم مسئولین اصلی اجراء این طرح نیز با این نفرات برخورد داشته باشند .

هر چند سخنان رهبری برای ما حکم لازم الاجرا را دارد، اما خود فرد هم  یکم فکر و تعقل کند، بد نیست. قرار نیست هر خوب و بدی را رهبری تشخیص دهند. ارزش همکاری با مامورین جهت دستیابی به آمار صحیح نباید دست کم گرفته شود و منتظر بود تا رهبر ارزش آنرا به ما گوشزد فرمایند.

شنبه 7 آبان 1390  11:20 AM
تشکرات از این پست
JABINPOOR
JABINPOOR
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

اصلا چرا بايد افراد بد حجاب براي امارگيري انتخاب بشن؟

شنبه 7 آبان 1390  11:47 AM
تشکرات از این پست
reza_radfar
reza_radfar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

خیلی جالبه

خیلی خیلی جالبه

عزیزانی که روی این مسئله اینقدر حساسید و مسئله را موشکافانه بررسی می کنید....التماس دعا....اگر شما همه مسائل را اینقدر ریز حلاجی می کنید و دوست دارید در معرض گناه نیفتید و از آن فرار می کنید....التماس دعا دارم.....اگر حرف هایتان مثل عملتان باشد!!!!آتش جهنم بر شما حرام است.آخه این مسئله هنوز به فکر مراجع ما هم نرسیده....ماشاالله به شما

من نظر خاصی نمیتوانم بدهم...فقط امیدوارم این مسئله مهم هم ختم به خیر بشه تا مملکت اسلامی ما به خاطر چند مامور از خدا بی خبر جاهل که نمیدونن توی خیابونا همه با چادر و روبنده رفت و آمد می کنند و مشکل بد حجابی فقط و فقط اونا هستند ،به راه راست هدایت بشن!!!!؟؟؟

خوبه ما ایرانی ها واجب را همیشه رها می کنیم و دنبال حاشیه و مستحبات هستیم.اصل کار را درست کن عزیز من.....اصل کار هم از خود من و تو شروع میشه و کم کم اجتماع را در بر میگیره.

شنبه 7 آبان 1390  8:35 PM
تشکرات از این پست
vafa_vafaei
vafa_vafaei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 189

چه جالب این تاپیک خودش حدود بیش از 4500 بازدیدکننده داشته اما همش 20-30 نا پست نوشته شده!!!

این خودش میتونه جای بحث داشته باشه به نظر من!! اینکه چرا همه سکوت را بر صحبت ترجیح میدن!!؟

یک شنبه 8 آبان 1390  1:12 AM
تشکرات از این پست
issabadi
issabadi
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سلام

بنده دو نظر دارم اول اينكه خود اصلا دليلي نداره كه ما بخواهيم همكاري نكنيم چون اين يك طرح ملي است و در واقع ما در جهت پيشبرد برنامه ملي همكاري ميكنيم نه مامور بد حجاب.

دوم اينكه بايد حتما به اشخاص بد حجابي كه براي آمار مراجعه ميكنند تذكر لفضي داده بشه و حتما با گرفتن مشخصات همان مامور آمار به سازمان از اين نحوه حجاب مامورين شكايت بشه

با تشكر

z-b-g

یک شنبه 8 آبان 1390  2:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها