0

مامورین بدحجاب سرشماری؟!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:مامورین بدحجاب سرشماری؟!

از قضا همین نیم ساعت پیش مامور سرشماری آمد جلو درمون و کسی جز خودم هم نبود که پاسخش رو بده و این مامور بدحجاب بود...اما موقعیت طوری نبود که من بتونم بهش تذکر لسانی بدمبا اینکه خیلی میخواستم بگم اما همش سوال پرسید تند و تند و با رفتارش باعث شد روم نشه حرفی بزنم!!!

و جالب اینکه آخر کارش بازرساشون با ماشین آمدند جلو درمون رسیدند و آنها هم جز بحث های کاری به چیزی کار نداشتند!!!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 11 آبان 1390  4:59 PM
تشکرات از این پست
hajhamid
hajhamid
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 4

بذارین کارو زندگیشونو بکنن به شما چی که بدحجابن؟؟؟

چهارشنبه 11 آبان 1390  7:38 PM
تشکرات از این پست
ehsan_8989
ehsan_8989
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سلام

از دوستی که اینقدر دغدغه مندانه مسائل رو پیگیری می کند ممنون شما تذکر بدهید اعمال کردن آن تذکر و اعمال نکردنش با خود آن فرد.ولی اینکه همکاری کنیم یا نه به نظر می رسد اینکه بخواهیم به خاطر یک نفر کل کار برود زیر سوال صورت خوشی ندارد.

به نظر من همکاری کنید تذکر هم بدهید پذیرفت عمل کرد چه بهتر برای خودش هم بهتر عمل نکرد خودش جواب خدا پیغمبر رابدهد شما یک طرحی است کشوری که این برای پیشرفت و تعالی کشور است انجام می شود حالا یک نفر بد حجاب که نمی شود این طرح نعطیل شود

با تشکر

پنج شنبه 12 آبان 1390  12:35 AM
تشکرات از این پست
mamas_5924
mamas_5924
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 271

وقتي مسئله امور مملكتي است مسوولين بايد مواظب باشند چنن افرادي به عنوان عوامل طرح استخدام نشوند

حال كه اتفاق افتاده و مسوولين خواب هستند مردم بايد بيدار باشند و به نحوي با اين گونه مأمورين همكاري نمايند كه شيطان نخندد .

پنج شنبه 12 آبان 1390  11:02 AM
تشکرات از این پست
mostafakazemy
mostafakazemy
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 54

نقل قول alirezarajabipoor

اصلا سوال شما اشتباه است ! مگر می شود به این بهانه از این کار مهم سر باز زد. تذکر بدهید اما دخالت بیش از حد و امتناع و لج بازی نکنید. در ضمن این همه کارمند و منشی بدحجاب داریم شما از اینا هم امتناع می کنید هر چیزی حدی دارد توانایی ارشاد دارید بسم الله، توانایی چشاندن مزه حجاب و اسلام اصیل را دارید، بسم الله چرا خودتان را پشت شعارهای مضحک مخفی می کنید.

نکته دیگر این که مگر بدحجابی فقط گناه محسوب میشه، نفاق، ریا، دروغ و تهمت و .... گناه نیست پس باید با همه قطع رابطه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاملا موافقم

پنج شنبه 12 آبان 1390  11:03 AM
تشکرات از این پست
ahadtk
ahadtk
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

به نظرِ من همانگونه که مقامِ معظمِ رهبری هم فرموده اند ، هرگز نباید لحظه‌ای تردید در مورد همکاری کردن به خودمون راه بدیم

اصلا در مقامی نیستیم که بخواهیم چنین خبطی بکنیم

امر به معروف و نهی از منکر مصداق مکانی دیگر دارد

پنج شنبه 12 آبان 1390  11:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها