پاسخ به:مامورین بدحجاب سرشماری؟!
پنج شنبه 5 آبان 1390 3:26 PM
من این حرف رو که بدحجابی و بی حجابی یک موضوع شخصی هست رو قبول ندارم...چندتا دلیل هم دارم...اول اینکه مملکت ما دارای حکومت اسلامی هست و قانون آن بر اساس اسلام بنا شده است و یکی از موارد آن هم رعایت حجاب میباشد.پس باید به قانون تمکین کرد.
اما دلیل دوم و مهم تر اینکه مگر نمیدانید انسان و جامعه علاوه بر بعد فردی دارای یک بعد اجتماعی میباشد؟! شاید من از عهده ش بر نیام که این مورد رو خوب بهتون توضیح بدم اما یه مثال میزنم و قضاوت رو به خودتون میسپارم... فرض کنید که در اقصی نقاط جامعه تمام محرمات به صورت علنی انجام شود(مثل مشروب خوری یا همین بدحجابی)و دلیل آنها هم همین شخصی بودن موارد فوق و بعضاً آزادی(که ما آن را آزادی بی حد و حصر مینامیم)آیا شما خودت اگر زن و بچه داشته باشی حاضری اینچنین باشد؟ اصلاً زن و بچه هم هیچی، خودت...؟! آیا اینها اثر بد بر سایرین نداره؟!
................
وعليكم السلام...!
استاد...!
من كه نمي خوام بگم بدحجابي خوبه.منظورم اينه كه اگه مامورسرشماري اومد در خونه و اطلاعات خواست و حجابش هم بد بود نبايد از دادن اطلاعات بهش خودداري كنيم.و بگيم چون حجابت بده من اطلاعاتم رو نمي دم.چون اصلا دادن اطلاعات با بدحجاب بودنش ربطي به هم نداره. مسئله ي بدحجاب بودنش جداست.
ومن هم اگه خوب خونده باشيد گفتم كه بايد تذكر داد.و حالا شما به شخصي نبودن حجاب چسبيدين و بقيه رو رها كردين. من موقعيت رو خدمت شما عرض كردم كه توي اون لحظه اين دو مورد رو(حجاب- سرشماري) باهم يكي نكنيم.
مثلا خود شما نظري داديد در اين مورد كه " اگر واقعا کسی بدحجاب بود اول تذکر لسانی و بعد اگر اقدامی نکرد میشه باهاش همکاری نکرد! " كه شامل 2 قسمت هست. با قسمت اول موافق و با قسمت دوم مخالفم.
شما ميگيد اگه اقدامي نكرد(يعني به تذكر لساني گوش نداد)ميشه باهاش همكاري نكرد. و اين دليلي كه شما فرموديد اصلا منطقي نيست كه بخاطر بدحجاب بودن فرد و يا گوش ندادن به تذكرات از دادن اطلاعات به وي خودداري كنيم.
همانطور كه بقيه ي دوستان هم اشاره كردند مقام معظم رهبري همكاري با اون ها رو لازم دونسته اند.
والسلام
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد