0

اخبار ورزشی 30 تیر

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

اخبار ورزشی 30 تیر

سلام دوستان

در این بخش به اخبار ورزشی 30 تیر می پردازیم

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:34 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اردوي فوتباليست هاي جوان در اراك

تيم ملي فوتبال جوانان كشورمان براي برگزاري يک اردوي 5 روزه و دو ديدار تدارکاتي راهي شهرستان اراک مي شود.

به گزارش سرويس ورزشي آريا،کميته جوانان براي اين تيم برنامه هاي ديگري در نظر گرفته که شامل اردوهاي تهران، همدان،اردبيل، شهرکرد، قطر وچند اردوي ديگر است که در ماه هاي مرداد، شهريور و مهر برگزار خواهد شد.

رقابت هاي پيش مقدماتي جوانان آسيا آبان امسال به ميزباني همدان برگزار خواهد شد که تيم کشورمان با تيم هاي افغانستان، هند، ترکمنستان، پاکستان و ازبکستان هم گروه است.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:35 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

تيم داوري ايران در گروه B قضاوت مي كند

خبرگزاري آريا- كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه اي به دبير كل فدراسيون فوتبال،از قضاوت داوران ايراني در گروه B رقابتهاي مقدماتي مقدماتي جوانان آسيا خبر داد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،هدايت ممبيني به عنوان داور و رسول فروغي و داوود رفعتي به عنوان كمك داور در رقابتهاي اين گروه حضور خواهند داشت. گفتني است رقابتهاي مقدماتي گروه B جوانان آسيا از تاريخ 3 تا 13 آبان 90 در دوحه قطر برگزار خواهد شد و تيم هاي بحرين، اردن، تاجيکستان، قطر، کويت و بوتان در اين گروه قرار دارند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:36 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اولين اردوي انتخابي تيم ملي فوتسال ناشنوايان برگزار مي شود

خبرگزاري آريا- اولين اردوي انتخابي تيم ملي فوتسال ناشنوايان براي حضور در مسابقات جهاني سوئد برگزار مي‌شود.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،اولين اردوي شناسايي اعضاي تيم ملي فوتسال از تاريخ سي و يکم تير ماه لغايت ششم مرداد ماه در محل کمپ تيم هاي ملي فدراسيون برگزار مي شود .
ورزشکاران دعوت شده به اين اردو از منتخبين مسابقات قهرماني فوتسال دسته يک و دسته دو کشور در سال 89 هستند .
ورزشکاران ناشنوا از استانهاي آذربايجان شرقي ، بوشهر ، کرمان ، لرستان ، گلستان ، مرکزي ، هرمزگان ، يزد ، اردبيل ، اصفهان ، تهران ، خراسان رضوي ، فارس ، قزوين ، کهکيلويه و بوير احمد ، قم ، گيلان و مازندران در اين اردو حضور دارند .
اين اردو در دو مرحله برگزار مي شود كه منتخبين فوتسال دسته دو از سي و يکم تير ماه و منتخبين فوتسال دسته يک از سوم مرداد ماه به تمرينات ملحق مي‌شوند.
تيم ملي فوتسال ناشنوايان ايران با نايب قهرماني در آسيا جواز حضور در مسابقات جهاني را گرفته است.
مسابقات جهاني فوتسال ناشنوايان اواخر آبان ماه در سوئد برگزار مي‌شود.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:38 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

تشکيل ستاد گراميداشت روز فرهنگ پهلواني و ورزش زورخانه اي

خبرگزاري آريا- عليرضا صفارزاده رئيس فدراسيون پهلواني و زورخانه اي اظهار داشت : قرارگرفتن يک روز در ضميمه تقويم سالانه کشور به عنوان روز فرهنگ پهلواني و ورزش زورخانه اي يکي از کارهاي ماندگار و بسيار مهم و اثرگذار فرهنگي بود که فدراسيون با کاري 2 ساله و با عنايت الهي به آن دست يافت .
به گزارش سرويس ورزشي آريا،رئيس فدراسيون پهلواني و زورخانه اي ادامه داد : با تصويب شوراي فرهنگي کشور و ابلاغ رياست محترم جمهور در سال 1389 ، از سال 1390 روز 17 شوال سالروز نبرد پهلواني حضرت علي (ع) با عمر بن عبدود در جنگ خندق که نماد و مظهر شجاعت ، قدرت ، اخلاق و مبارزه با هواي نفس مي باشد به عنوان روز فرهنگ پهلواني و ورزش زورخانه اي نام گذاري شد .
صفارزاده تصريح کرد : براي ماندگار شدن اين روز در تقويم سال کشور مي بايست اين روز را با جذابيت و غناي کامل گرامي بداريم ، به همين منظور ستادي با محوريت فدراسيون تحت عنوان ستاد 17 شوال (مصادف با 25 شهريور ) براي گراميداشت روز فرهنگ پهلواني و ورزش زورخانه اي تشکيل شده است.
وي همچنين افزود : در اين ستاد علاوه بر اين که دستورالعمل هاي لازم براي هر چه باشکوه تر برگزار شدن اين روز ارزشمند به استانها و ارگانها اعلام خواهد شد ، برنامه هاي متعدد ، متنوع و مناسبي در نظر گرفته شده که انشاءا... در مراحل بعد به اطلاع مردم عزيز خواهد رسيد .
صفارزاده بيان داشت : نکته مهم اين است که اين روز متعلق به جامعه ورزش کشور ، تاريخ ، تمدن و فرهنگ غني مردم عزيز ما مي باشد و ضروري است که مسئولين ورزش کشور ، کليه وزارتخانه ها ، سازمانها و نهادهاي ذيربط و خصوصاً وزرات ورزش و جوانان با محوريت فدراسيون پهلواني و زورخانه اي در هر چه غني تر و جذاب تر برگزار شدن اين روز اهتمام جدي بعمل آورند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: روز 17 شوال در اصل روز فرهنگ و اخلاق ورزشي کشورمان است که بايد در اين روز روح جوانمردي ، فتوت ، مردم داري ، پاک دامني و ... در کالبد جامعه و خصوصاً جوانان جامعه و به ويژه ورزشکاران و قهرمانان ما دميده شود و اين مهم نيازمند مساعدت ، مشارکت و عزم ملي نهادهاي ذيربط مي باشد

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:38 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

دور جديد تمرينات تيم ملي فوتبال آغاز شد

خبرگزاري آريا- مرحله تازه تمرينات تيم ملي فوتبال ايران به منظور ديدار مقابل مالديو از سري رقابتهاي دور حذفي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا عصر ديروز آغاز شد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،تمرينات تيم ملي فوتبال در نوبت بعد از ظهر از ساعت 19:00 الي 20:30 برگزار شد و ملي پوشان تمرينات خود را زير نظر کارلوس کي روش پيگيري كردند. دور جديد تمرينات تيم ملي جهت كسب آمادگي براي بازي با مالديو كه در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 برگزار مي شود. ديدار تيم ملي فوتبال ايران و مالديو ساعت 19:30 روز شنبه يک مرداد ماه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:39 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

برگزاري همايش علمي براي ارتقا سطح آگاهي و توانايي مربيان استان اصفهان

خبرگزاري آريا- رئيس هيات آمادگي جسماني و ايروبيك استان اصفهان از برگزاري همايش علمي براي ارتقائ سطح آگاهي و توانايي مربيان خبر داد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،سهيلا دستگردي با اشاره به اهداف کلان هيات،‌افزود: توسعه و گسترش آمادگي جسماني در بين آحاد جامعه و بهبود سطح كيفي آن، ازاولويت هاي كاري اين هيات است.
وي در گفت و گو با پايگاه اطلاع رساني فدراسيون آمادگي جسماني و ايروبيك، از برگزاري مسابقات انتخابي استان و آغاز تمرين تيم هاي انتخابي گفت و ادامه داد: جلسات متعددي در خصوص شرکت در مسابقات قهرماني کشور برگزار كرده ايم، چرا كه يكي از اهداف ما در بعد قهرماني، کسب عناوين اول تا سوم مسابقات کشوري است.
دستگردي به ضرورت افزايش انگيزه ها و آگاهي اجتماعي در خصوص نقش ورزش در زندگي اشاره كرد و بر منظور شدن سهمي براي خانواده ها بعنوان هزينه ورزش كردن تاكيد نمود.
رئيس هيات آمادگي جسماني و ايروبيك استان اصفهان همچنين گفت: درراستاي ارزيابي و توسعه سلامت و نشاط در جامعه، افزايش ميزان مشارکت نهادهاي دولتي و غير دولتي، نهاد هاي ورزشي، باشگاه ها و شهرداري ها را مد نظرقرار داده ايم و بنا داريم با برگزاري دوره هاي مربيگري و تربيت مدرس، زمينه ارتقا سطح ورزش مديران، مربيان، داوران و ورزشکاران را فراهم كنيم.
وي افزود: با تشکيل جلسات ماهانه هيات رئيسه و گرد همايي مسئولين هيات هاي شهرستاني، برنامه ريزي خوبي براي سال 90 انجام داده ايم كه درنهايت به افزايش سطح فعاليت رشته آمادگي جسماني و ايروبيك در راستاي اهداف فدراسيون خواهد انجاميد.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:40 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

نام های عجیبی که گزارشگران به ستاره های فوتبال می دهند/از صورت قرمزی و هری پاتر تا شِرِک و رود رانر

گزارشگران لقب های عجیبی به ستارگان فوتبال می دهند.مثل هری پاتر و شرک!

گزارشگران فوتبال شبکه «یونیویژن» آمریکا- شبکه خبری- تفریحی- ورزشی آمریکایی، اسپانیایی زبان که در بین شبکه های تلویزیونی دنیا بیشترین مخاطب اسپانیایی زبان را دارد، به طور متناوب از لقب های متفاوتی برای تیم ها و بازیکنان استفاده می کنند که در سایر زبان ها مرسوم نیستند. به عنوان مثال آن ها وین رونی را « پسر کهکشانی»، دیوید بکام را «پسر فضایی» نامیده و به تیم ملی آمریکا لقب «تیم همه» را داده اند. کم نیستند تیم ها یا بازیکنانی که لقب یا اسم مستعارشان در زبانی بیگانه هیچ ربطی با لقب یا اسم مستعارش در زبان مادری شان ندارد و گویا این روش نامگذاری، در میان تمامی گزارشگران فوتبال اسپانیایی زبان در آمریکای جنوبی به سنتی پابرجا تبدیل شده است!

از کجا شروع کنیم؟ به نظر می رسد که گزارشگران آمریکای جنوبی، همانطور که در پی ورود توپ به دروازه ها همه سعی شان را برای کشدار بیان کردن واژه گل می کنند تا به این ترتیب چندین دقیقه از زمان پخش زنده بازی ها را پوشش داده باشند، به شدت هم تلاش می کنند لقب هایی رنگارنگ هم برای بازیکنان پیدا کنند، لقب هایی که در بعضی موارد هیچ توضیحی برایشان وجود ندارد. از جمله این القاب می توان به «نیکلاس بندتنر آدم آهنی» و « پل اسکولز رنگی» اشاره کرد.

«لوئیس عمر تاپیا»، خبرنگار شیلیایی و گزارشگر شبکه ورزشی ESPN در آمریکای جنوبی به خاطر لقب های بی نظیری که به اکثر بازیکنان معروف جهان داده، مشهور است. برخی از این القاب عبارتند از:

آندری اینیستا: کسپر ( شخصیت روحی در کارتونی به همین نام)

کارلس پویول: تارزان

زیدان: هری پاتر

جرج وه آ: موفاسا ( شخصیتی منفی در کارتون «شیر شاه»)

فیل استمپ: مومیایی

مارک اوورماس: رود رانر (شخصیتی در کارتون «کایوت و رود رانر»)

رایان گیگز: سرجوخه رایان ( شخصیتی در فیلم «نجات سرجوخه رایان» ساخته استیون اسپیلبرگ)

توماس گراوسن: شرک ( شخصیتی در کارتونی به همین نام)

رونالدینیو: جار جار بینکز ( شخصیت خیالی سری فیلم های «جنگ ستارگان»)

گوتی: شگی (یکی از شخصیت های کارتون «اسکوبی دو»)

اولین فکری که از خواندن این نام ها به ذهن خطور می کند این است که این گزارشگر یکی از طرفداران تولیدات شرکت دیزنی است. دیگر گزارشگر معروف آمریکای جنوبی، «آندرس سالسدو» اهل کلمبیاست که در دهه 1980 رقابت های بوندس لیگا را گزارش می کرده و به دادن اسم های مستعار جذاب به بازیکنان و مربیان آلمانی معروف بوده است: ابه توماس هسلر لقب «لوبیا» را داده و کارل هاینس رومنیگه را «سوزن» نامیده بود.

از قدیمی ها که بگذریم نوبت به گزارشگران جدید می رسد که آن ها هم مثل قدیمی تر ها استعداد زیادی در این دست نامگذاری ها دارند. «خوان مانوئل پونس» آرژانتینی در گزارش هایش از بازی های لیگ برتر انگلستان، بازیکنان را با القابی شنیدنی صدا می کند: الکس فرگوسن را «صورت قرمزی»، پارک جی سونگ را «مرد حرف شنو»، نمانیا ویدیچ را «مرد مرموز»، رافائل بنیتس را «پدر هری پاتر»... و وین رونی را «گراز» می نامد.

با همه این تفاسیر به نظر می رسد که میان این گزارشگران بر سر دادن القاب مختلف به بازیکنان فوتبال توافق نظری وجود ندارد. به عنوان مثال گوتی، بازیکن سابق رئال مادرید که تاپیا به او لقب «شگی» (شخصیتی در کارتون اسکوبی دو» را داده بود، در دوره ای که برای رئال مادرید بازی می کرد، میان گزارشگران رادیوی اسپانیا لقب «سوپر مدل» را گرفته بود، آن هم به این خاطر که در آن زمان بیش از حد روی جلد مجلات مختلف دیده می شد و به خاطر داشتن حاشیه های زیاد و طرز لباس پوشیدنش، نامش بر زبان ها افتاده بود.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:42 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

پاراگوئه حريف اروگوئه در فينال كوپا آمريكا شد

تيم فوتبال پاراگوئه بامداد پنجشنبه پس از پيروزي پنج بر سه درمقابل ونزوئلا با ضربات پنالتي به ديدار پاياني جام ملتهاي آمريكاي جنوبي موسوم به كوپا آمريكا راه يافت و حريف اروگوئه شد.
پاراگوئه حريف اروگوئه در فينال كوپا آمريكا شد

دو تيم در وقت قانوني و اضافي نيتجه اي بهتر از يك تساوي بدون گل به دست نياوردند. پاراگوئه كه دو بار قهرمان اين جام شده است، يكشنبه در ديدار پاياني به مصاف اروگوئه خواهد رفت كه افتخار 15 بار قهرماني را يدك مي كشد.

ونزوئلا كه براي نخستين بار در طول تاريخ به مرحله نيمه نهايي مسابقات راه يافته بود مي توانست با كمي خوش شانسي پيروز اين ميدان باشد.

شگفتي سازان ونزوئلايي در اين ديدار نيز سه بار چارچوب دروازه حريف را لرزاندند اما موفق به گلزني نشدند.

پس از دميده شدن سوت پايان بازي، درگيري گسترده اي ميان نيمكت نشينان دو تيم رخ داد. پاراگوئه كه آخرين بار در سال 1979 قهرمان اين جام شده بود، با ضربه پنالتي آخر ذاريو ورون صاحب پيروزي شد.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

رقابتهاي سه گانه باشگاه هاي كشور هفته آينده در انزلي برگزار مي شود

خبرگزاري آريا- رقابتهاي ليگ سه گانه قهرماني باشگاه هاي كشور هفته آينده به ميزباني استان گيلان و در انزلي برگزار خواهد شد .
به گزارش سرويس ورزشي آريا،سه گانه مرحله نخست اين دوره از رقابتهاي ليگ ازروز شنبه يکم مردادماه باحضور17 تيم از سراسر کشور در بندرانزلي برگزار خواهد شد.
تيمهاي شرکت کننده در اين مرحله از مسابقات بنج شنبه سي ام تيرماه وارد انزلي مي وشند .
مسابقات ليگ امسال در سه مرحله برگزار مي شود که مرحله دوم بعد از ماه مبارک رمضان خواهد بود.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:46 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

قهرماني تيم هاي شناي خراسان رضوي و فارس در دو رده سني

خبرگزاري آريا- مسابقات شناي قهرماني کشور رده هاي سني 17-18 سال و عموم امروز با قهرماني تيم خراسان رضوي در گروه سني عموم و تيم فارس در گروه سني 17-18 سال به پايان رسيد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،رقابتهاي شناي قهرماني کشور رده هاي سني 17 -18 سال و عموم که از روز شنبه در شهرستان کرمانشاه آغاز شده بود امروز با برگزاري مسابقات 5 ماده ديگر به پايان رسيد. در اين دوره از رقابتها تيم خراسان رضوي موفق شد با درخشش شناگران خود در رده سني عموم به قهرماني دست يابد و تيم فارس نيز عنوان نخست مسابقات رده سني 17-18 سال را از آن خود کرد.
نتايج مسابقات به شرح ذيل است:
400 متر آزاد(عموم)
1- اصلان صالحيان با رکورد 4 دقيقه و 47 ثانيه و 67 صدم ثانيه از اصفهان
2- اميررضا همتيان با رکورد 4 دقيقه و 58 ثانيه و 71 صدم ثانيه از خراسان رضوي
3- ارسلان اعتباري با رکورد 5 دقيقه و 13 ثانيه و 51 صدم ثانيه از خراسان رضوي
400 متر آزاد(17-18 سال)
1- سجاد ويسانيان با رکورد 4 دقيقه و 43 ثانيه و 86 صدم ثانيه از تهران
2- علي خديري با رکورد 4 دقيقه و 51 ثانيه و 57 صدم ثانيه از تهران
3- پدرام توحيدي با رکورد 4 دقيقه و 52 ثانيه و 94 صدم ثانيه از گيلان
200 متر کرال پشت(عموم)
1- احمدرضا جلالي با رکورد 2 دقيقه و 30 ثانيه و 92 صدم ثانيه از فارس
2- سينا نيرومند با رکورد 2 دقيقه و 34 ثانيه و 96 صدم ثانيه از خراسان رضوي
3- مهدي محمدي با رکورد 2 دقيقه و 38 ثانيه و 40 صدم ثانيه از زنجان
200 متر کرال پشت(17-18 سال)
1- بهزاد صياد با رکورد 2 دقيقه و 23 ثانيه و 76 صدم ثانيه از تهران
2- سردار کمانگرپور با رکورد 2 دقيقه و 24 ثانيه و 12 صدم ثانيه از کيش
3- عليرضا توتونچي با رکورد 2 دقيقه و 27 ثانيه و 84 صدم ثانيه از فارس
100 متر آزاد(عموم)
1- پويا پورابراهيم با رکورد 55 ثانيه و 77 صدم ثانيه از البرز
2- پاشا وحدتي راد با رکورد 55 ثانيه و 84 صدم ثانيه از خراسان رضوي
3- صدرالدين نيک سرشت با رکورد 56 ثانيه و 19 صدم ثانيه از فارس
100 متر آزاد(17-18 سال)
1- همايون حقيقي با رکورد 57 ثانيه و 31 صدم ثانيه از گيلان
2- بهزاد صياد با رکورد 57 ثانيه و 43 صدم ثانيه از تهران

3- مهدي انصاري با رکورد 58 ثانيه و 19 صدم ثانيه از آذربايجان شرقي
50 متر پروانه(عموم)
1- افشين عسگري با رکورد 25 ثانيه و 88 صدم ثانيه از البرز
2- رضا انصاري با رکورد 26 ثانيه و 84 صدم ثانيه از زنجان و گامر ديلانچيان با همين رکورد از اصفهان

3- صدرالدين نيک سرشت با رکورد 27 ثانيه و 3 صدم ثانيه از فارس

50 متر پروانه(17-18 سال)

1- ابوالرشيد اژدري با رکورد 27 ثانيه و 3 صدم ثانيه از گيلان

2- محمد دربهاني با رکورد 27 ثانيه و 8 صدم ثانيه از البرز
3- محمدعلي زنداقطاعي با رکورد 27 ثانيه و 74 صدم ثانيه از فارس
100×4 متر مختلط تيمي(عموم)
1- خراسان رضوي با رکورد 4 دقيقه و 20 ثانيه و 43 صدم ثانيه
2- فارس با رکورد 4 دقيقه و 21 ثانيه و 97 صدم ثانيه
3- مازندران با رکورد 4 دقيقه و 35 ثانيه و 41 صدم ثانيه
100×4 متر مختلط تيمي(17-18 سال)
1- فارس با رکورد 4 دقيقه و 24 ثانيه و 77 صدم ثانيه
2- البرز با رکورد 4 دقيقه و 32 ثانيه و 40 صدم ثانيه
3- زنجان با رکورد 4 دقيقه و 46 ثانيه و 3 صدم ثانيه
نتايج نهايي تيمهاي شرکت کننده(عموم):
1- خراسان رضوي با 600 امتياز، 2- فارس با 496 امتياز، 3- البرز با 352، 4- اصفهان با 231 امتياز ، 5- مازندران با 230 امتياز، 6- آذربايجان شرقي با 226 امتياز، 7- تهران با 203 امتياز ، 8- مرکزي با 162 امتياز، 9- زنجان با 146 امتياز، 10- بوشهر با 74 امتياز، 11- کرمانشاه با 52 امتياز، 12- قم با 51 امتياز، 13- گيلان با 49 امتياز، 14- سيستان و بلوچستان با 48 امتياز، 15- لرستان با 47 امتياز
نتايج نهايي تيمهاي شرکت کننده(17-18 سال):
1- فارس با 465 امتياز، 2- تهران با 401 امتياز، 3- البرز با 332 امتياز، 4- گيلان با 313 امتياز، 5- آذربايجان شرقي با 303 امتياز، 6- زنجان با 238 امتياز، 7- مرکزي با 131 امتياز، 8- چهارمحال بختياري با 100 امتياز، 9- کيش با 84 امتياز، 10- کرمانشاه با 82 امتياز ، 11- هرمزگان با 73 امتياز، 12- مازندران با 58 امتياز، 13- آذربايجان غربي با 56 امتياز، 14- سيستان و بلوچستان با 26 امتياز، 15- بوشهر با 22 امتياز

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:48 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

دایی: مصاحبه‌هایم را تحریف می‌کنند و شایعه می‌سازند

سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهرری از افرادی که به زعم او مصاحبه‌هایش را تحریف و برایش شایعه می‌سازند، انتقاد کرد. 

علی دایی عصر امروز چهارشنبه و پس از ثبت قرارداد با باشگاه راه‌آهن شهرری گفت: با توجه به شرایطی که باشگاه راه‌آهن داشت و از آنجائیکه می‌خواستم راحت تر کار کنم و آرامش داشته باشم، این تیم را برای مربیگری انتخاب کردم.

وی در واکنش به این موضوع که ارتباط با مالکان جدید باشگاه راه آهن باعث شده تا هدایت این تیم را برعهده بگیرد، گفت: من مالکان جدید باشگاه راه آهن را فقط یکبار دیده‌ام. متاسفانه برخی‌ها این شایعات را می‌سازند و حرف‌هایم را تحریف می‌کنند که به هیچ عنوان درست نیست.

سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهرری حضور پررنگ مردم در محل تمرینات این تیم را ناشی از لطف آنها دانست و گفت: مردم به من لطف دارند و حضورشان در محل تمرین راه آهن نشان دهنده لطف آنها به من است. تا به امروز لطف خدا و محبت مردم شامل حال من شده است. من تا به امروز همیشه در کنار مردم زندگی کرده‌ام و در کنار آنها خواهم ماند.

دایی با ابراز امیدواری از اینکه در تیم راه‌آهن به موفقیت دست یابد، افزود: مالکان یک شرکت بزرگ امتیاز باشگاه راه آهن را خریده‌اند. آنها پیشینه و جایگاه باشگاه راه‌آهن در فوتبال تهران را می‌شناسند و اعتقاد دارند که نام این باشگاه نباید تغییر کند و جابجایی‌اش از تهران به شهر دیگر درست نیست.

وی با اشاره به قدمت بیش از 70 ساله باشگاه راه آهن افزود: ما با قدرت کار خود را در تهران ادامه خواهیم داد و به امید خدا در فصل پیش رو به نسبت فصل گذشته چند پله در جدول رده‌بندی ارتقا خواهیم داشت.

سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهرری از اظهارنظر در خصوص تیم پرسپولیس خودداری کرد اما در خصوص هواداران این تیم گفت: من خود را مدیون هواداران پرسپولیس می دانم و از آنها جدا نیستم. برای تک تک هواداران پرسپولیس آرزوی موفقیت دارم.

دایی در واکنش به برخی که از حضور محمد دایی در ترکیب مربیان تیم راه آهن انتقاد کرده‌اند، گفت: من سرمربی تیم راه آهن هستم و انتخاب مربیان برعهده من است. محمد دایی مربی است که مدرک A آسیا را دارد. واقعا بهتر از او چه کسی سراغ دارید که مربی راه آهن شود؟ چه کسی بهتر از او است که می‌تواند کنارم باشد، محرمم باشد و ...؟ به عقیده من محمد بهترین گزینه برای حضور در کادر فنی تیم فوتبال راه آهن است.

وی با یادآوری اینکه محمد دایی سه سال در فوتبال ایران مربیگری کرده است، افزود: من در تیم راه آهن از افرادی در کادر فنی استفاده می کنم که کمک حالم باشند. در تیم راه آهن دستیار اول و دوم نداریم و با تقسیم کار تیم را آماده می‌کنیم. میاچ، گل محمدی، غلامپور و محمد ما جز بهترین‌ها هستند و می توانم با کمک آنها راه آهن را بسازم.

سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهرری در خصوص اینکه "چرا از وجود مهدی تارتار در کادر فنی این تیم استفاده نشده است؟"، گفت: من مهدی را خیلی دوست دارم و او از رفقای من است. تارتار سال گذشته در کادر فنی پرسپولیس کنار من بود اما در هفته‌های ابتدایی لیگ به راه آهن رفت، آنهم درحالیکه دوست داشتم در پرسپولیس با من می‌مانند.

وی افزود: امسال فکر می کنم با این گروهی که انتخاب کرده‌ام می‌توانیم موفق‌تر باشیم و تصمیم‌هایم در انتخاب اعضای کادر فنی درست بوده است. من برای مهدی تارتار آرزوی موفقیت می‌کنم. او مربی خوبی است و در آینده می تواند موفقیت‌های زیادی را بدست آورد.

دایی همچنین در خصوص عملکرد "کارلوس کی‌روش" در تیم ملی گفت: من به کار کی‌روش اعتقاد دارم. از همان ابتدا که کی‌روش به ایران آمد از او حمایت کردم و این حمایت را تا روز آخر از این مربی ادامه خواهم داد. اعتقاد دارم باید به کی‌روش وقت بدهیم و عملکرد او را با یک بازی قضاوت نکنیم.

وی در خاتمه از علاقمندان به تیم ملی خواست نهایت حمایت را از کارلوس کی‌روش، مربیان و بازیکنان تیم ملی داشته باشند و افزود: همه باید از تیم ملی حمایت کنیم و به کی‌روش زمان بدهیم تا کارش را انجام دهد. به عقیده من کی‌روش بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی است.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:50 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

پاراگوئه 0-(5)- ونزوئلا 0(3)- پاراگوئه دومین فینالیست کوپا آمه ریکا

Copa América: César González escapa a Riveros y Santana -
Venezuela vs Paraguay

باز هم پنالتی و بازهم پیروزی برای پاراگوئه

در دومین و آخرین دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای کوپا آمه ریکا تیم ده نفره پاراگوئه بعد از تساوی بدون گل مقابل ونزوئلا در120 دقیقه تلاش ، توانست در ضربات پنالتی حریف را از پیش رو برداشته و به فینال این رقابتها برسد.

از آنجا که هریک از این دو تیم تنها یک هفته بعد از تساوی 3-3 در رقابتهای مرحله گروهی این بازیها، دوباره مقابل هم قرار می گرفتند، این بار هر یک از آنها برای رسیدن به فینال مبارزه می کردند.

شاگردان جراردو مارتینو به دنبال آن بودند تا برای اولین باربه فینال این رقابتها راه یابند و هر دو مربی باتوجه به محرومان و مصدومان مجبور به اعمال تغییراتی در تیمشان شده بودند.در ترکیب پاراگوئه 4 تغییر درمقایسه با دیدار با برزیل مشاهده می شد و ونزوئلا با 3 تغییر درتیمش نسبت به بازی با شیلی روانه میدان شده بود.

درنیم ساعت اول کنترل بازی در دست ونزوئلا بود ولی تدریجا پاراگوئه ای ها بازی را در دست گرفتند ولی دفاع خوب ونزوئلا مانع از گلزنی شاگردان مارتینو می شد.به همین ترتیب 120 دقیقه زمان بازی بدون ردو بدل شدن گلی سپری شد تا کار به ضربات پنالتی کشده شد

اورتیگوسا، بارریوس، ریوروس، مارتینس و ورون هر 5 ضربه پاراگوئه را مبدل به گل کردند ولی ناکامی فرانکلین لوسنو که ضربه پنالتی اشت را خراب کرد باعث شد تا پاراگوئه به عنوان دومین فینالیست این رقابتها انتخاب شده و در فینال روزیکشنبه ورزشگاه مونومنتال حاضر باشد

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:52 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

يوونتوس خواهان جذب سيمون کيار

باشگاه یوونتوس قصد دارد سیمون کیار مدافع باشگاه ولفسبورگ را به خدمت بگیرد.
در حالی که یووه به جذب آرتورو ویدال هافبک شیلیایی باشگاه بایرلورکوزن نزدیک می شود روزنامه کوریره دلواسپور اعلام کرد این باشگاه ایتالیایی قصد دارد کیار را نیز جذب کند.
آنتونیو کونته سرمربی یووه علاقه زیادی به کیار دارد و از زمان حضور این بازیکن 22 ساله در پالرمو از شیوه بازی او لذت می برد.
کیار تابستان گذشته ایتالیا را به مقصد آلمان ترک کرد اما حضور یکساله او در ولفسبورگ خاطره جالبی نداشت چرا که این تیم تا آستانه سقوط به دسته پایین تر پیش رفت.
این مدافع دانمارکی پیش از این مورد توجه رم قرار گرفته بود اما مایکل بک مدیر برنامه های او اعلام کرد کیار برنامه ای برای ترک ولفسبورگ ندارد.
البته پیشنهاد 10 میلیون یورویی یوونتوس می تواند همه چیز را عوض کند و کیار را بار دیگر به ایتالیا بازگرداند.کیار تا سال 2014 با ولفسبورگ قرارداد دارد و فصل گذشته 32 بار برای این تیم به میدان رفت.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:55 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

'جرارد پيكه' :مي‌ خواهيم هردو 'سوپر جام' را ببريم

پيكه امروز طي مصاحبه اي با اشاره به دشواري مسابقات تيم بارسلونا درآغاز فصل جديد تصريح كرد: فصل جديد بسيارنفس گير ،طاقت فرسا و طولاني خواهد بود، زيرا درآغازآن بايد چهار ديداررفت و برگشت سخت در چارچوب بازي هاي سوپرجام اسپانيا و اروپا با دو تيم 'رئال مادريد' اسپانيا و 'پورتو' پرتغال انجام داد كه هردو مشتاق و مدعي كسب اين جام ها هستند. 
پيكه گفت :پس ازفتح اين دوجام هدف بارسلونا فتح بيشترين جام هاي ممكن در فصلي طولاني خواهد بودمي‌ باشد. 
وي افزود: ما درفصل جديد جام هاي ليگ اسپانيا ، جام حذفي ، جام اروپا و پس از آن درتابستان آينده مسابقات قهرماني اروپا را در پيش خواهيم داشت كه بايد آماده شركت درآنها با تمام قدرت باشيم . 
پيكه با تاكيد براينكه همه بازيكنان بارسلونا بايد بدون استثناء تحت فرمان 'پپ گوارديولا' سرمربي‌ تيم باشند، اظهارداشت : بازيكنان وقتي‌ وارد زمين مسابقه مي‌ شويم بايد با اجراي دستورات گوارديولا تا سرحد امكان به تيم كمك كنند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  9:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها